Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 6 Ιανουαρίου 2008.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Η αναγκη των γυναικων να αναζητουν δυναμικους και ισχυρους Αντρες ειναι εντυπωμενη στο DNA τους απο την προιστορικη εποχη, αλλα υπαρχουν και πιο συγχρονοι λογοι για τις επιλογες τους.

    Ενας Αντρας Κυριαρχος που μπορει να επιβαλει την γνωμη και την θεληση του στην γυναικα, ενω ταυτοχρονα αναγνωριζει και λαμβανει υποψη του τις αναγκες της, ειναι το αμεσο ζητουμενο πιστευω σε μια ερωτικη σχεση με ενα Κυριαρχο απο τις περισσοτερες υποτακτικες γυναικες, στο μυαλο μιας υποτακτικης γυναικας, η αισθηση οτι καποιος της εκπληρωνει τις επιθυμιες της ενω ταυτοχρονα την καθοδηγει πιστευω οτι την ολοκληρωνει σαν γυναικα, (γιατι επιθυμια της ειναι να "θελει" να δωσει την υποταγη της στον Κυριαρχο Αντρα).

    Οσο δυναμικη και αυτονομη και αν μοιαζει μια γυναικα στην επαγγελματικη η την κοινωνικη της ζωης, κυριως στην ερωτικη της ζωη αλλα και γενικα στην ζωη της παραχωρει με ευχαριστηση το ρολο του αρχηγου στον Αντρα , ενας Αντρας που θα επιβληθει με την σιγουρια των κινησεων του, που θα απαιτησει και θα παρει αυτο που θελει απο την γυναικα σιγουρα θα ανεβει στην εκτιμηση της γυναικας.

    Θα ηθελα την αποψη Σ/σας για την υποτακτικη γυναικα απο Κυριαρχους/ες και υποτακτικους/ες, και κυριως θα ηταν ενδιαφερον να ακουσουμε και τις αποψεις των υποτακτικων Αντρων για τις υποτακτικες γυναικες,ετσι για να προτοτυπεισουμε και λιγο μια και ποτε δεν εχουν πει την αποψη τους για τις υποτακτικες γυναικες παρα μονο για τις Κυριαρχες, αραγε δεν σας προκαλει κανενα ερωτικο ενδιαφερον ουτε καν βανιλα ενδιαφερον, δηλαδη ενδιαφερον ενος Αρσενικου προς ενα θηλυκο, η το μονο ενδιαφερον που θα μπορουσε να σας προκαλεσει ειναι το φιλικο ?

    Και μια απορια.
    Γιατι σε μια Αντροκρατουμενη και με ανατολιτικες ιδεες χωρα το 80% των Αντρων ειναι υποτακτικοι, ακομα και αν αυτοι ασκουν εξουσια στην ζωη τους (βλεπε Ζαχοπουλο).
     
  2. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Νομίζω ότι εννοεί ότι το ρόπαλο (στους ανθρώπους των σπηλείων) έχει σχέση με το DNA. Το θέμα είναι: το ρόπαλο το ξέρει;  
     
  3. Emma

    Emma Contributor

    Εγώ πάλι νομίζω ότι εννοεί τον άντρα παροχέα-προστάτη, καθώς στην προϊστορική (όπως αναφέρεται) εποχή η μυϊκή δύναμη ήταν αναγκαία για να εκπληρωθεί η παροχή και προστασία... και τείνω να συμφωνήσω.

    Όσο για το υπόλοιπο του ποστ, νομίζω ότι η απορία στο τέλος κάπως απαντάει στο παραπάνω κείμενο  
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ

    @jon slave96 και Demoness θα το λυσετε το αινιγμα επιτελους... η θα μεινετε στα νομιζω....,και ειδικα εσενα jon slave96 τι σου προκαλουν οι υποτακτικες γυναικες που ρωταω στο θεμα μου, θα εχουν ενδιαφερον οι απαντησεις των υποτακτικων αντρων γιατι δεν εχουν πει ποτε την αποψη τους για αυτες.  

    @LordDragonal περιμενε να κανω μια βιοψια ακομη και θα σου το αποδειξω...... 
     
    Last edited: 7 Ιανουαρίου 2008
  5. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ

    Με σιγουριά δεν μπορεί κανείς, λογικά, να απαντήσει πάνω σε αυτό το θέμα, οπότε το "νομίζω" (ή έστω το "κατά τη γνώμη μου") είναι the best I can do...  
     
  6. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ

    Εχει προβλημα το DNA τους μαλλον..
     
  7. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Το γενετησιο ενστικτο ειναι ,πιστευω, ισχυροτερο των οποιων υποτακτικων τασεων εχει καποιος/α.
    Ενας υποτακτικος δεν παυει να ειναι αντρας και αντιστοιχα μια υποτακτικη δεν παυει να ειναι γυναικα.
    Η γοητεια,η ελξη που μπορει να υπαρξει μεταξυ δυο ανθρωπων αντιθετου φυλου μπορει να υπερκαλυψει,σε πρωτη τουλαχιστον φαση,την ομωνυμη, για να δανειστω ορους ηλεκτρισμου,"υποτακτικη"απωθηση,η οποια ετσι κι'αλλιως θα ανιχνευθει σε δευτερο η τριτο χρονο.
    Εκφραζω φυσικα εντελως υποκειμενικη αποψη,και σε θεωρητικο επιπεδο,καθως δεν μου εχει προκυψει αναλογη περιπτωση.
    Αν τωρα το ερωτημα αναφερεται στην αποψη των υποτακτικων για γυναικες που γνωριζουν οτι εχουν αντιστοιχες τασεις,εκει η συναψη σχεσης η απλα η στιγμιαια σεξουαλικη συνευρεση σαφως δυσκολευει,καθως και να δεχθουμε οτι υπερισχυει η αρσενικη φυση της υποτακτικης τασης του αντρα, το ενδεχομενο της απορριψης απο την γυναικα ,ενισχυει δραματικα πιστευω τις πιθανοτητες του.
     
  8. nasmar

    nasmar Regular Member

    Απάντηση: ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ



    female part
    Εγω εδω θα διαφωνησω διοτι θεωρω οτι οι λογοι για την επιλογη ενος αντρα την προιστορικη εποχη εχουν να κανουν μετη δομη της τοτε κοινωνιας και των αναγκων για επιβιωση.Ναι τοτε η γυναικα χρειαζοταν εναν δυνατο αντρα μυικα για να ανταπεξελθει στους κυδινουσ που υπηρχαν.Το οτι αυτο αλλαξε,με την παροδο του χρονου καθως αλλαζαν οι δομες της κοινωνιας και οι αναγκες ειναι μια αποδειξη οτι δεν προκειτε για dna αλλα για κατι που εχει να κανει με την αλληλεπιδραση του ανθρωπου μετο περιβαλλον και την κοινωνια μετα τη γεννηση του.

    female part
    δεν ειναι κατι δεδομενο ναι μπορει να παραχωρει με ευχαριστηση,μπορει αναγκαστικα λογο συνθηκων,η και να μην παραχωρει καθολου το ρολο του αρχηγου.ειναι λιγο αυθαιρετο.

    female part
    μα ακριβως γιατι προκειτε για κοινωνικό προτυπο και οχι για πραγματικο θελω,ενστικτο,dna...αν και δεν γνωριζω αν το συγκεκριμενο ποσοστο αντιπροσωπευει και την πραγματικοτητα.
     
    Last edited by a moderator: 10 Ιανουαρίου 2008
  9. aDDIcteD

    aDDIcteD Regular Member

    MasterPerris... συμφωνώ μαζί σου στο ότι αναζητάμε δυναμικούς και ισχυρούς άντρες αλλά και το Joker ψάχνουμε και δεν το βρίσκουμε ! χε χε
    Δεν πιστεύω πλέον ότι υπάρχουν άντρες τόσο ισχυροί γύρω μας, οι οποίοι έστω να είναι διαθέσιμοι... Από προσωπική πείρα, οι περισσότεροι είναι συνήθως ισχυροί ή δυναμικοί στην επαγγελματική τους ζωή και στα προσωπικά... άστα να πάνε!  

    Θεωρώ ότι οι γυναίκες έχουν πάρει τα σκήπτρα και είναι πιο ενεργητικές, δυναμικές και ισχυρές σε σχέση με τους άντρες κατά συντριπτική πλειοψηφία.
     
  10. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Ο καθενας εχει την αποψη του.Παλι καλα που δεν ειναι και ολοι απολυτοι.
     
  11. Kits

    Kits Contributor


    Και στο συγχρονο κοσμο χρειαζεται η μυικη δυναμη... ολο τρεχετε πισω απο τους αντρες να σας ανοιξουν τα βαζακια και τα μπουκαλακια...
     
  12. nasmar

    nasmar Regular Member

    Απάντηση: Re: ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ

    female part
    απο κυνηγοι..ανοιχτήρια...τσ τσ