Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γίνεται δυο άτομα να ερωτευτούν μέσα από την Greek BDSM Community

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος conner, στις 30 Δεκεμβρίου 2015.

  1. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Αν είναι ειλικρινείς μεταξύ τους στο τι ψάχνουν και ως που δίνουν είναι εφικτό να γνωριστούν και να έχουν μια ευκαιρία.
     
  2. El__Capitan

    El__Capitan Star Alliance, oneworld & SkyTeam Platinum member

    Όλα γίνονται!!  
     
  3. Aυτο ειναι το μονο σιγουρο
     
  4. το διαδικτυο καλωs η κακωs ειναι εναs τροποs επικοινωνιαs! μεσα απο τα μηνυματα πειραγματα κτλ. αρχιζειs μαθαινειs πραγματα για τον αλλο οπωs στοιχεια του χαρακτηρα του, πραγματα που του αρεσουν, τιs αποψειs του σε καποια θεματα και φυσικα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα μεσα απο αυτη την ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ να αρχισει να σε προσελκυει εναs ανθρωποs και αυτο να σε κανει να θεs να τον γνωρισειs καλυτερα ΑΛΛΑ πρεπει να υπαρχει και καποια φωτογραφια για να ξερειs πωs ειναι αυτοs o ανθρωποs που σε ενδιαφερει! και εφοσον διαθετει καλα στοιχεια που σoυ αρεσουν σε συνδυασμο με στοιχεια εμφανισηs που ειναι ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ για εσενα φυσικα και μπορει να υπαρξει γνωριμια- ερωταs γιατι ο ΕΡΩΤΑΣ ειναι απροβλεπτοs, απιαστοs ειναι μια αισθηση που γεννιεται οταν εμφανιστει το ''ΤΕΛΕΙΟ'' εστω και αν το τελειο απεχει απο την τελειοτητα του! η υποκειμενικοτητα του ερωτα το καθιστα μοναδικο! και ανυπερβλητο! ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ! για να κανουμε τη ζωη μαs ομορφα περιπλοκη! γιατι δεν πρεπει να ξεχνατε πωs o EΡΩΤΑΣ ειναι θεμα βιοχημικηs! αντιδρασηs!...... 
     
  5. sigh

    sigh .

    Ενώ οι καθημερινές συναντήσεις αποκαλύπτουν άμεσα πρόσωπα φυσικής παρουσίας, κάποια πιο ουσιώδη πράγματα όπως χαρακτήρες, συμπεριφορές και λοιπά ενδότερα γνωρίσματα, αποκαλύπτονται σταδιακά, μέσα σε μια ενδεχόμενη, οφλάιν γνωριμία.

    Η ίδια, αλλά αντεστραμμένη πορεία, χαρακτηρίζει συνήθως και τις φορουμικές γνωριμίες, καθώς αρκούν μονάχα λίγες αράδες για να ξεδιπλωθεί αφτιασίδωτος ο εσω συνομιλητής, που έτυχε εκείνη τη στιγμή και πέρασε ονλάιν..

    Μέχρι να γίνει μια βίτρουαλ επαφή, πιο ανθρώπινη και οικεία, αρκούν στιγμές προσγειωμένα θελκτικές, θέληση, κοινά ζητούμενα και χιλιομετρική απόσταση σε κάποια συνεργασία..
     
  6. Ken Jackson

    Ken Jackson Imperious, choleric, irascible

    Όλα γίνονται, όπως και να μην ερωτευτούνε.
     
  7. SaintJohn

    SaintJohn Sinner

    aneta
     
  8. conner

    conner Contributor

  9. Angel_o

    Angel_o New Member

    Σίγουρα γίνεται. Το ερώτημα είναι μήπως όταν έρθει η ώρα της φυσικής συναντησης, αλλάξει η πραγματικότητα την εικόνα που έχει πλάσει ο καθένας στο μυαλό του..!
     
  10. LilithOnTop

    LilithOnTop Regular Member

    Είμαι παλαιάς κοπής, θέλω να ακούω, να μυρίζω και να βλέπω. Παπαρομηνυματακια όλοι/Ες μπορουμε να γράψουμε.
    Στο δια ζώσης είναι τα ζόρια.
     
  11. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Το ότι στην ιντερνετική επικοινωνία αποδίδεται συλλήβδην και εκ των προτέρων το αδιάρρηκτα συνδεδεμένο χαρακτηριστικό της "ελλιπούς ειλικρίνειας" σε αντιδιαστολή με την αυξημένη "ειλικρίνεια" που επίσης συλλήβδην (ή περίπου συλλήβδην) συνομολογείται στις δια ζώσης και εκ του σύνεγγυς ομιλίες και επαφές, επιτρέπει να τοποθετηθεί μαζί με τις άλλες στερεότυπες συνθήκες που συντρέχουν στο δυτικό λεκτικό κώδικα και οι οποίες καθιστούν ευχερή την αναγνώριση μεταξύ ομοίων και την απουσία εισαγωγικών αντιδράσεων προκειμένου να προχωρήσουμε ανενόχλητοι στο προκείμενο.

    Το ότι η διαδικτυακή επικοινωνία συνιστά αντικείμενο μομφής ως το άνδρο της κρυψίνοιας σε αντιδιαστολή με την "πραγματική" επικοινωνία, όπου τα γατώνια, τα διαπαιδαγωγημένα με τα νάματα της Αμερικανό-φαστφουντ τεχνογνωσίας αναγνώρισης των μηνυμάτων του σώματος ή του ανατολικής προελεύσεως χαρισματικού διαισθητικο-ενεργειακού ψυχανεμίσματος αντιλαμβάνονται και εντοπίζουν άμεσα τον "υποκριτή" είναι μία ευχάριστη ένδειξη πως οι άνθρωποι έχουν ένα κοινό υπόβαθρο επικοινωνίας και λελογισμένης ανταλλαγής θέσεων και είναι ένα παρήγορο στοιχείο σε έναν κόσμο που η εντροπία αυξάνει επικίνδυνα...

    Εγείρονται, βέβαια, αναπόφευκτα ερωτήματα, όπως τι ορίζει κανείς ως ειλικρίνεια και τι ως υποκρισία, το ότι έχουμε όλοι τα μάτια μας ανοικτά να εντοπίσουμε τους "ανειλικρινείς" στις πραγματικές επαφές σιωπηρά γίνεται αποδεκτό ως δεδομένο πως όλοι εμείς με τα μάτια τα ανοικτά είμαστε οι ειλικρινείς, το ότι αν εμείς πληγώσουμε/"πληγώσουμε" άλλον αυτό γίνεται επειδή είπαμε την αλήθεια και δικαίωμά του αν θα την αντέξει ή όχι, ενώ όταν εμείς πληγωνόμαστε/"πληγωνόμαστε" αυτό οφείλεται στη συναναστροφή μας με κακούς και ανειλικρινείς ανθρώπους, κτλ., κτλ.

    Σε δεύτερο επίπεδο, εγείρονται περαιτέρω ζητήματα, όπως το τι ορίζεται ως έρωτας, πως τον αντιλαμβάνεται κανείς (εκτός από την παρουσία χτυποκαρδίου ως αδιαμφισβήτητου συμπτώματος, που αυτό μπορεί κάλλιστα να οφείλεται και σε δυσπεψία), για ποιο λόγο η κατανομή Gauss να αφήνει άκαρδα απ' έξω της τα μέλη τούτου του φόρουμ, ποια είναι τα διαφοροποιητικά στοιχεία του έρωτα από την αγάπη, για ποιο λόγο και σε ποια βάση εξιδανικεύεται και εξιδιάζεται ο έρωτας σε αναφορά προς τον ερωτικό πόθο, αφού αμφότερα συνιστούν εκφάνσεις του ίδιου αναπαραγωγικού ενστίκτου, τι εμποδίζει κάποιον/κάποια να χύνει με τη σκέψη ενός άλλου μέλους μόνο στη σκέψη του/της, ποια είναι τα διαφοροποιητικά στοιχεία της εξιδανίκευσης μέσω ίντερνετ από την αντίστοιχη που παρατηρείται στις δια ζώσης σχέσεις/αλληλεπιδράσεις, κτλ., κτλ.

    Κρίσιμα ερωτήματα, indeed, όπως επίσης το πότε θα μπει το φθινόπωρο να δροσίσει λίγο, εισερχόμεθα πράγματι σε περίοδο παγκόσμιας ύφεσης ή τα κακομαθημένα γκολντεν μπόις βάρανε συναγερμό με την παραμικρή τριβή στις σινο-αμερικανικές σχέσεις και την πτώση απορρόφησης βιομηχανικών προϊόντων της Γερμανίας?
     
  12. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Η διαδικτυακή αλληλεπίδραση, όπως περιορίζεται στο παρόν νήμα, έχει μια μείζονα παράμετρο. Το εικονικό βίωμα της φαντασίωσης του πέραν του ευρέως αποδεκτού.
    Οιαδήποτε δύναται να υγρένεται ή και να έχει οργασμό, φαντασιωνόμενη, για παράδειγμα, το μέταλλο μιας βελόνας να τρυπά της σάρκα της ρόγας της ή να δέχεται και εκτελεί εντολές ως σ.
    Προφανώς, οι επιδράσεις της φαντασίωσης, θα πολλαπλασιασθούν μέσω ενός διαδικτυακού μηνύματος, πολλώ δε μάλλον διαλόγου, που θα περιγράφει τη διαδικασία και αυτό σαφώς μπορεί να φθάσει σε φαντασιακό έρωτα, ο οποίος, όσο μένει φαντασιακός/εικονικός, κάλλιστα μπορεί και να γιγαντωθεί.
    Όταν όμως έρθει η στιγμή να νοιώσει όντως το τρύπημα στη σάρκα της ή να εκτελέσει την εντολή ή να τιμωρηθεί επειδή δεν την εκτέλεσε ορθά, τότε πιο σύνηθα από όσο όχι, κουτουλά στο τοίχο και οι έρωτες εξαϋλώνονται.
    Το ερώτημα του νήματος δεν απέχει και πολύ από το εάν κάποιος μπορεί να ερωτευθεί τη φωνή που ακουγεται μετά από κλήση σε 090 .......