Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γενικες συμβουλες σε Τεχνικες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Apollyon, στις 22 Μαρτίου 2009.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LordAini

    LordAini Regular Member

    Επίσης μεγάλη προσοχή όσον αφορά τα κόκκαλα του κολάρου. Είναι πολύ πιο εύκολο να πάθει ζημιά εκείνη η περιοχή, και δεν είναι καν ανάγκη να σπάσει το κόκκαλο για να υπάρξει πρόβλημα. Ποτέ μην βάζετε μεγάλη πίεση εκεί, κυρίως με shibari.
    Άλλο ένα σημαντικό είναι το δέσιμο των μαλλιών/κεφάλι πίσω. Μεγάλη προσοχή στην ένταση που βάζετε στο λαιμο, καθώς υπάρχει περίπτωση να δυσκολέψετε την είσοδο του αέρα, και να βλάψετε τα νεύρα στο σβέρκο.
     
  2. Στο self bondage χρειάζεται κάτι παραπάνω όσον αφορά στην ασφάλεια;
     
  3. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι το να εισαι σιγουρη οτι μπορει να ειναι αναστρεψιμο εκτος αν περιμενεις καποιον και του κανεις δωρο  
     
  4. Eυχαριστώ  
     
  5. AnDrAmElEx

    AnDrAmElEx Regular Member

    καλο ειναι να γινεται με τροπο που να μπορεις να λυθεις αμεσα και μονη σου...σε εναν εκτακτο κινδυνο πχ..και να προσεχεις σε πια σημεια του σωματος δενεις...οχι σε σημεια που περνανε μεγαλα αγγεια,και οχι σε αεροφορους οδους
     
  6. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    απλά συγχαρητήρια σε όσους αναφέρθηκαν στο παρόν νήμα. πείτε κι άλλα να μαθαίνουμε όλοι.
    σας ευχαριστώ
     
  7. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Στην περίπτωση αυτή οι κίνδυνοι είναι περισσότεροι γιατί δεν υπάρχει παρέα, άρα safe words κλπ. Οι στατιστικές δείχνουν καμιά 500αριά θανάτους το χρόνο μόνο στις ΗΠΑ, από άτομα που ασκούσαν self-bondage, κυρίως από ασφυξία (ήθελαν και κουκούλες ή τίποτα αξεσουάρ στο λαιμό, πανάθεμά τους). Στην Αγγλία πριν 15 χρόνια είχε βρεθεί νεκρός έτσι και ένας βουλευτής! 

    Κυρίως προσέχουμε τα παρακάτω: Όχι πολύ σφικτό, περίπλοκο και δύσκολο να λυθεί δέσιμο - ύπαρξη κάποιων μέτρων ασφαλείας (ψαλίδι, δεύτερα κλειδιά για χειροπέδες κλπ.) εκεί κοντά (*) - όχι πράγματα που εμποδίζουν την αναπνοή, κουκούλες - καλύτερα να έχετε ανοικτά τα μάτια (όχι κουκούλες κλπ.) - αρχίστε με βασικά δεσίματα και με την απόκτηση εμπειρίας να προχωράτε σε κάπως πιο περίπλοκα - με τίποτα μη δοκιμάσετε suspension - μην έχετε πιεί ή πάρει τίποτα περίεργα χάπια - μην μένετε δεμένοι/δεμένες πολλή ώρα - και καλύτερα... βρείτε πάρτνερ! 

    (*) ΜΗΝ σκέφτεστε "πραγματικά" σενάρια όπως πχ. τα κλειδιά των χειροπέδων σε πάγο ώστε να μείνετε δεμένος/δεμένη μέχρι να λιώσει κλπ.
     
  8. Πολύ κατατοπιστικές οι συμβουλές... Ευχαριστώ.
     
  9. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Συνεχίζοντας τη συζήτηση για τα θέματα ασφαλείας, θα πω κάποια πράγματα για τα gags. Αυτά κάνουν καλά τη δουλειά τους στο να «δεσμεύουν» το στόμα του/της Υ, αλλά έχουν και τους κινδύνους τους.

    Βασική οδηγία: Μην κάνετε τίποτα περίπλοκα πράγματα με αυτά τα παιχνίδια, αλλά να είστε σίγουροι ότι σε περίπτωση που χρειαστεί θα μπορείτε να τα αφαιρέσετε άμεσα.

    Πρώτο πρόβλημα: Ξεχάστε τις safe words, όταν χρησιμοποιήτε gag! Άρα ψάχνετε για κάποιο άλλο τρόπο επικοινωνίας. Αν δεν θέλετε να μαντεύετε τι μπορεί να σημαίνει ο κάθε ήχος που θα μπορεί ακόμα να βγαίνει από το στόμα του/της Υ, κάτι που μπορεί ο/η Υ να κρατάει στο χέρι και να το πετάξει κάτω σαν σημάδι «κινδύνου», δεν είναι και άσχημη ιδέα.

    Πάμε παρακάτω: Έχοντας πολύ ώρα τα σαγόνια ανοικτά, κουράζονται οι μύες του προσώπου και όσο περναέι η ώρα το πρόβλημα κατεβαίνει και στο λαιμό. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην κυκλοφορία των αεραγωγών και να προκαλέσει τουλάχιστον πανικό και δύσπνοια .

    Μην ξεχνάτε επίσης ότι αν ο/η Υ έχει φάει σχετικά πριν λίγη ώρα ή έχει πιεί αλκοόλ (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ), τα gags μπορεί να προκαλέσουν ναυτία και εμετό. Στην πιο χαλαρή περίπτωση ο/η Υ δεν θα απολαμβάνει το παιχνίδι – στη χειρότερη πάμε στον πανικό και σε ακόμα χειρότερες καταστάσεις που έχουν σχέση και με τα της παραπάνω παραγράφου .

    Επιπλέον η χρήση κάποιας κουκούλας (hood) σε συνδυασμό με gag μειώνει ακόμα περισσότερο την ελευθερία κινήσεων του/της Υ, αλλά αυξάνει την ευθύνη του/της Κ για πιο συχνή και κοντινή παρακολούθηση του ότι όλα πάνε καλά.
     
  10. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Περιμενω προτασεις για το επομενο θεμα που αφορα στο συγκεκριμενο νημα.Με τι θα θελατε να ασχοληθουμε?
     
  11. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Μια πρόταση ενός θέματος που έχει αναλυθεί ελάχιστα στο forum είναι το Edge play. Αν κάποιος έχει την διάθεση να κάνει μια εισαγωγή ευχαρίστως να συμμετέχω.
     
  12. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Θα ηθελα πρωτα να αναφερθουμε σε τεχνικες που αφορουν σε νεα ατομα του χωρου και στην συνεχεια να παμε και σε τετοια θεματα.Θεωρω οτι παιχνιδια που εξωθουν υποτακτικους περα απο τα ορια τους προς το παρον δεν εχει χωρο εδω.
     
Thread Status:
Not open for further replies.