Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γενικώς περί...BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος MsAliki, στις 20 Ιανουαρίου 2006.

  1. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    Τα όρια που καθορίζουν μία σχέση 24/7 δεν είναι σαφή. Βασικά είναι ανάλογα με την έννοια που δίνει καθένας στο 24ωρο. Ας πούμε οι ώρες που δουλεύει ο Master/Mistress αν υποθέσουμε ότι ο/η slave δεν εργάζεται; Άποψη δική μου είναι πως 24/7 εκφράζει την ύπαρξη μίας μόνιμης BDSM σχέσης που όπως είπε η Phaedra δεν βασίζει την BDSM υπόστασή της από το «session», αλλά από τον απόλυτο έλεγχο. Το να δουλεύει ο/η slave δεν είναι κακό, αντίθετα είναι πολύ καλό και για τους δύο. Το να φέρνει περισσότερα χρήματα, ούτε αυτό είναι κακό. Σε περιπτώσεις πάντως σαν τη δική μου, που η BDSM σχέση έχει επισφραγισθεί με γάμο και παιδιά, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Αν και ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα να εκφραστούμε μπροστά σε τρίτους (μέσα σε λογικά πλαίσια) κάποιες φορές αυτό έγινε και γίνεται παρεξηγήσιμο με αποτέλεσμα να είμαι η «σκύλα» που βασανίζει αυτόν τον «Άγιο» άνθρωπο. Εντάξει δεν με πειράζει που δε με γουστάρει το σόι του σκλάβου μου... ούτε και το δικό μου σόι με πολυγουστάρει είναι η αλήθεια. Πολλές φορές λοιπόν, αναγκαστικά αυτοκαταργείται η BDSM σχέση προσωρινά, για χάρη του κοινωνικού περίγυρου. Για να επανέλθω στο θέμα, το βασικό είναι να υπάρχει έλεγχος. Έτσι, αν επιλέξω για τον σύζυγό μου να αλλάξει πόλη και δουλειά, τότε η θέση του είναι να το κάνει (το έκανε), αλλά δεν μπορεί να παρουσιαστεί αν κάποια στιγμή θελήσω και βρίσκεται στην εργασία του. Το απόλυτο 24/7 είναι να υπάρχει χρήμα αρκετό, ώστε και οι δύο να ζουν 24ωρο BDSM;;; Ουτοπία! Προσαρμογή, αντοχή και υπομονή χρειάζεται και από τα δύο μέρη.
     
  2. inlx

    inlx Regular Member

    Μου φαίνεται ότι πάλι θα διαμαρτύρεται η MsAliki ότι ένα πολύ ενδιαφέρον thread πέθανε άδοξα οπότε, επειδή ακριβώς αυτές είναι και οι δικές μου προτιμήσεις, ας απαντήσω για να το "σηκώσω" και λίγο στα πρόσφατα ποστ.

    Δεν μπορώ να εντάξω στον εαυτό μου στα Mistress/slave ζευγάρια. Θα το ήθελα αλλά δεν νομίζω ότι η γυναίκα μου θα ένοιωθε και πολύ άνετα με τον χαρακτηρισμό Mistress... Ας πούμε ότι είμαστε σ΄ ένα στάδιο προ-, όπου μπορεί να κάνουμε και κάποια πράγματα που εντάσσονται στο D/S χωρίς όμως, αναγκαστικά, να έχει κάτσει να το φιλοσοφήσει το πράγμα για να καταλήξει ότι αυτό είναι. Κάποτε ίσως να κάνω και μία τέτοια συζήτηση αλλά προσπαθώ να είμαι προσεκτικός για να μην την τρομάξω. Ακόμη βρίσκουμε το βηματισμό μας κι έχουμε ένα σωρό πρακτικά θέματα να μας αποσπούν την προσοχή (παιδιά κλπ.). Άντε, faute de mieux που λένε και οι Γάλλοι, ας πούμε aspiring Mistress/slave...

    Πάντως, για μένα αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, δεν μου "λέει" και πόλλά πράγματα μία λεπτομερής περιγραφή ενός session με την φοβερή και τρομερή αφέντρα Χ. Που κράτησε 1 ώρα και μετά πήραν και οι δυο το καπελάκι τους και πήγανε στη δουλειά τους. Προτιμώ να διαβάζω για διαρκείς, καθημερινές, "24/7" σχέσεις, όσο κι αν τα όσα συμβαίνουν εκεί δεν είναι και τόσο θεαματικά...

    Θα διαφωνήσω ότι το 24/7 σημαίνει αναγκαστικά ότι ο σκλάβος (το εννοώ και αντίστροφα, η σκλάβα, αλλά βαριέμαι να το γράφω κάθε φορά, θεωρήστε το αυτονόητο) είναι 24/7 στο σπίτι. Εκτός του ότι και οικονομικά μπορεί και να μην γίνεται κάτι τέτοιο, μπορεί απλά και η ίδια η αφέντρα να μην το θέλει. Είτε γιατί την ζαλίζει ένας σκλάβος που δεν έχει τίποτε άλλο να κάνει και 24/7 ασχολείται μαζί της, είτε γιατί δεν είναι και πολύ domination να σκίζεσαι εσύ στη δουλειά για να τα βρίσκει ο άλλος έτοιμα, έστω και αν εν προκειμένω ο άλλος είναι κλειδωμένος στο σπίτι και βάζει μπουγάδα... Για μένα 24/7 σημαίνει, όπως νομίζω κάπου έχω γράψει και παλιότερα, ότι οι "ρόλοι" είναι συνεχώς στο "πίσω μέρος του μυαλού" και των δύο. Δεν εμφανίζονται πάντα στην επιφάνεια, φαντάζομαι όταν η αφέντρα ρωτήσει το σκλάβο "τι γνώμη έχεις γι α την Χ ταινία ή για το Ψ βιβλίο ή για το Υ γεγονός" προτιμά ν΄ ακούσει πέντε λογικές κουβέντες αντί για "ό,τι νομίζετε εσείς αφέντρα" ή "στις διαταγές σας". Αλλά σύντομα έρχονται και στο εμπρόσθιο μέρος του μυαλού οι ρόλοι, όταν χρειαστεί και χωρίς αναγκαστικά πρόγραμμα....

    Μακάρι να συνεχιστεί αυτή η ενδιαφέρουσα συζήτηση
     
  3. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    oscarwild, μήπως και όλοι οι υπόλοιποι που ζουν υπό το BDSM lifestyle, δεν "κρύβονται"; Δεν είναι ο γάμος και τα παιδιά, αλλά το γεγονός ότι επειδή υπάρχουν αυτά τα όρια είναι πιό στενά. Σε πιό ουτοπικό παραμύθι Masters & slaves εκφράζονται ελεύθερα μπροστά σε τρίτα άτομα; Όσο για τους "ρόλους" είναι ξεκάθαροι. Δεν χρειάζεται επιβεβαίωση ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Απλά είμαστε μαζί 24/7 και ο καθένας μας έχει "το ρόλο του".
     
  4. inlx

    inlx Regular Member

    Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να χρησιμοποιούμε μια τόσο αρνητική λέξη όπως το "κρύβομαι" ή γιατί, ντε και καλά, ένα BDSM ζευγάρι θα πρέπει τάχα να αισθάνεται την ανάγκη να διαφημίσει παντού τι κάνει στις ιδιωτικές του στιγμές, αλλιώς "κρύβεται". Δηλαδή ένα απολύτως vanilla ζευγάρι που βαριέται σε μια κοινωνική συναναστροφή και θέλει να πάει σπίτι να κλειστεί στο υπνοδωμάτιο να βγάλει τα μάτια του, "κρύβεται" αν πει στους υπόλοιπους "μας συγχωρείτε παιδιά έχουμε κάποια δουλειά" ; Θα πρέπει να πει "εμάς μας συγχωρείτε, πάμε να πηδηχτούμε;" Νομίζω είτε είναι είτε δεν είναι κανείς παντρεμένος, είτε έχει είτε δεν έχει παιδιά, είτε είναι είτε δεν είναι BDSM, κάποιες κοινωνικές συμβάσεις τις ακολουθεί γιατί αυτό κάνει καλό σε όλους.
     
  5. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Πρώτα απ'όλα να διαφωνήσω κάθετα με τη λέξη "ρόλος".Στο D/s δεν υπάρχουν ρόλοι αλλά θέσεις.Εκτός αν μιλάμε για κάποια sessions του τύπου δασκάλα-μαθητής,νοσοκόμα ασθενής κλπ,πράγματα που προσωπικά δε με ενδιαφέρουν καθόλου.
    Όσο για το οτι "κρύβουμε" και "κρυβόμαστε" από τους υπόλοιπους λόγω D/s πάλι θα διαφωνήσω.D/s δεν είναι μόνο το να ρίξεις ένα χαστούκι στον slave σου αν κάνει η πει χαζομάρα μπροστά σε τρίτους.Αυτό μπορεί να γίνει όταν το ζευγάρι μείνει μόνο του.Το ποιος άρχει στη σχέση και το πόσο ο slave σεβεται τη Mistress του μπορεί να φανεί με πολλούς άλλους τρόπους.Π.χ με μένα και τον slave μου, έχει συμβεί πολλές φορές να έχουμε φίλους στο σπίτι και τελειώνοντας το φαγητό να σηκωθεί και να πλύνει εκείνος τα πιάτα.Η να του προτείνει κάποιος φίλος να πάνε κάπου-γήπεδο,καφετέρια -και ο slave μου πάντα λέει πως πρέπει πρώτα να με ρωτήσει. Νομίζω πως είναι δύο παραδείγματα που δείχνουν στους άλλους ποιος παίρνει τις αποφάσεις.
     
  6. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    Δεν θα ήθελα να κάνω Quote και τις δύο απαντήσεις μου. Είναι σαφές πως μιλάω για θέσεις και όχι ρόλους και όσο για το κρυβόμαστε το έβαλα σε εισαγωγικά. Μάλλον τα Ελληνικά μου δεν με βοηθάνε πολύ να εκφραστώ σωστά. Anyway, συμφωνώ απόλυτα με την άποψη της MsAliki.