Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 27 Αυγούστου 2007.

  1. Syrah

    Syrah Contributor

    Με αφορμή μία πολύ πρόσφατη ιδιωτική συζήτηση για το Crossdressing (των ανδρών) προέκυψε η ανάγκη να σκεφτώ τους λόγους για τους οποίους οι κυρίαρχες γυναίκες αρέσκονται σε αυτό.

    Ένας λόγος για τον οποίο μία κυρίαρχη ενδεχομένως να το επιλέξει για τον υποτακτικό της είναι ως τιμωρία, με την προυπόθεση ότι ο υποτακτικός δεν έχει το αντίστοιχο φετίχ, επομένως δεν αρέσκεται σε αυτό.

    Ένας δεύτερος λόγος είναι να το επιλέξει για την ευχαρίστησή της, η οποία θα προκύπτει από το γεγονός ότι το Crossdressing λειτουργεί στον υποτακτικό της ως μέσο εξευτελισμού. Οι προυποθέσεις σε αυτή την περίπτωση είναι δύο. Η κυρίαρχη θα πρέπει να είναι σαδίστρια και ο υποτακτικός θα πρέπει να μην αρέσκεται στο Crossdressing.

    Ο τρίτος, και τελευταίος λόγος που μπορώ να φανταστώ, είναι η ίδια να αρέσκεται σε αυτό, ικανοποιόντας όχι το σαδισμό της, αλλά το αισθητικό της (εν γένει) κριτήριο.

    Το νήμα αναφέρεται σε κυρίαρχες γυναίκες, χωρίς να αποκλείει τη συμμετοχή όλων όσων ενδιαφέρονται για το Crossdressing και έχουν διάθεση να μοιραστούν τις σκέψεις τους.

    Εσείς γιατί θέλετε να προσδώσετε στον υποτακτικό σας γυναικεία χαρακτηριστικα; Αν είστε υποτακτικός και έχετε εμπειρία στο Crossdressing γιατί σας ζητήθηκε να το κάνετε. Αν δεν είχατε συζητήσει τους λόγους με την Κυρία σας, γιατί πιστεύετε ότι σας το επέβαλε;
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Crossdressing

    Για να είναι η δομή του νήματος λιγότερο περίπλοκη, απομώνωσα απομόνωσα την προσωπική μου τοποθέτηση επί του θέματος και την παραθέτω εδώ:

    Ο σαδισμός μου ικανοποιείται αποκλειστικά από την πρόκληση σωματικού πόνου, ως εκ τούτου το Crossdressing δεν με εξυπηρετεί. Μου φαίνεται ωστόσο λογικό να χρησιμοποιηθεί ως τιμωρία, παρότι το αποφεύγω. Όσες φορές θέλησα να προσδώσω στο σύντροφό μου γυναικεία χαρακτηριστικά, ήταν επειδή μου άρεσε αισθητικά το αποτέλεσμα. Οι θυληπρεπείςθηλυπρεπείς άνδρες (ομοίως και οι ανδροπρεπείς γυναίκες) δεν μου αρέσουν, και γι αυτό το λόγο δεν προχωρώ σε πλήρη μεταμφίεση. Με ενθουσιάζει όμως το Maquillage στα μάτια και τα χείλη.

    Μέχρι σήμερα σκεπτόμουν πως ο λόγος για τον οποίο μου άρεσε ήταν επειδή είχα πολύ έντονη την αίσθηση ότι ένα κομμάτι του υποτακτικού μου ταυτίζεται με εμένα, επομένως αυτό εξυπηρετούσε την κτητικότητά μου.

    Σήμερα πέρασε αντανακλαστικά από το μυαλό μου η σκέψη ότι ενδεχομένως αυτό εξυπηρετεί μία λεσβιακή φαντασίωση.

    Αυτές οι δύο σκέψεις (μία λεσβιακή εμπειρία με το κομμάτι του σκλάβου μου που ταυτίζεται με εμένα), σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τόσο οι γυναίκες όσο και η σκέψη της ερωτικής συνεύρεσης με γυναίκα με απωθούν, με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι όποιες λεσβιακές φαντασιώσεις είναι αυτοαναφορικές και περιορίζονται στην έλξη για τον ίδιο μου τον εαυτό.* Στο παρελθόν είχα ξεκάθαρες φαντασιώσεις με ηρωίδες εμένα και εμένα, από τις οποίες προέκυπταν σαφείς εικόνες ερωτικής πράξης.

    Θεωρώ συμπερασματικά ότι το Crossdressing ικανοποιεί λιγότερο την όποια μη αποσαφηνισμένη από μέρους μου ομοφυλοφιλική τάση, και περισσότερο τήν έπαρσή μου.

    * Παρεμπιπτόντως, αν υπάρχουν γνώσεις σχετικές με αυτή τη συμπεριφορά παρακαλώ να αναφερθούν εδώ, ή έστω να γίνουν παραπομπές σε βιβλιογραφία ή ιστοσελίδες, όπου θα μπορούσα να βρω περισσότερες πληροφορίες.
     
    Last edited: 2 Ιουνίου 2011
  3. Kits

    Kits Contributor

    Απορια: Γιατι γενικεύτηκε το θεμα?
     
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    Γιατί θα ήθελα να το συζητήσω εκτενέστερα, να διαβάσω απόψεις πέρα από τη δική μου επί του θέματος, να τις αντιπαραβάλλω με τη δική μου και ενδεχομένως να βοηθηθώ στην προσωπική μου αναζήτηση/απορία και να βοηθήσω.

    Ίδια απάντηση θα λάμβανες αν με ρωτούσες γιατί έθεσα ως δημόσιο προβληματισμό, οποιοδήποτε θέμα.
     
  5. Kits

    Kits Contributor

    Προφανως τοτε εχουμε διαφορετικη αντιληψη εννοιών
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Κρίνοντας από την πρώτη λέξη που επέλεξες να τονίσεις χρησιμοποιώντας μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς, φρονώ πως πρέπει να υπάρχει μία σύγχυση εννοιών, ωστόσο θα είμαι στη διάθεσή σου να λύσω τις όποιες απορίες κατ ιδίαν.  
     
  7. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Γιατί αρέσει στις γυναίκες το Crossdressing (των ανδρών);

    Εμένα δεν μου αρεσει.. δεν ειμαι λαιφ σταιλ κυριαρχη σαφώς..
    Συνέβει ελάχιστες φορές μετρημενες στα μισα δαχτυλα του ενός χεριού. Το έκανα ως επιβραβευση.. σε περιοδο που ημουν πολυ ευχαριστημένη με τον υπό μου κ διέκρινα την επιθυμια του να το κάνει..
    Οι θηλυπρεπεις κ αδυναμοι αντρες δεν με ελκυουν ουτε ως υπό..
     
  8. Kits

    Kits Contributor


    Μην το παρεις προσωπικα, αλλα δεν θα μπω καν στην διαδικασια... οχι οτι εχουμε να χωρισουμε τιποτα, αλλα σε τετοιου ειδους συζητήσεις ολοι εχουν δικιο και αδικο ταυτοχρόνως 
     
  9. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Δεν μου αρεσει το crossdressing των ανδρων!
    Ισως γιατι σαν trans εχω δει πολλα παλαβα!!
    Πριν λιγο καιρο γνωρισα εναν οικοδομο μαρμαρα και ειπα. "Μιρελλα, πηγαινε και μια φορα στο κρεββατι ,ετσι ρε παιδι μου απλα για να την βρεις απλα με βρωμολογα και μπινελικια"
    Φανταστειτε την εκπληξη μου οταν στο σπιτι του ο οικοδομος μαρμαρας μου εσκασε με κοκκινο string, κοκκινες ζαρτιερες, μεσα στην τριχα ολα αυτα, και μου ειπε να τον φωναζω "Τζενη"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Σηκωθηκα κι εφυγα, οχι δεν τον χαστουκισα μολονοτι με ετρωγε το χερι μου, και μεσα στο ταξι φευγοντας ξεσπασα σε γελια χωρις να μπορω να σταματησω.
    Σκεφτομουν στην οικοδομη τους αλλους να του φωναζουν :"Τζενη, τσακω το μυστρι"
     
  10. Kits

    Kits Contributor

    σκεφτησες να κανεις 'κλικ' στο κουτακι κατω δεξια που εχει το ποστ της Μikra Psemata??
    γραφει quote επανω 
     
  11. Kits

    Kits Contributor

    α ρεεε κοινωνια Ιεροδουλη....
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Δεν σε εμπνέει ερωτικά το αισθητικό αποτέλεσμα, ή δεν σου αρέσει εν γένει, ούτε ως μέθοδος εξευτελισμού;