Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί μια υποτακτική γονατίζει μπροστά στον Κυρίαρχο της..?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος DeepFeelings, στις 27 Αυγούστου 2016.

  1. DeepFeelings

    DeepFeelings New Member

    Καλησπέρα σας..Μέσα απο το ερώτημα αυτο άρχισα να ψάχνω για την απάντηση αλλα δεν έβρισκα τίποτα στα ελληνικά ως κείμενο.. Μόνο απο διάφορα ξένα άρθρα.. Έτσι σκέφτηκα πως θα ήταν ωραίο να υπάρχει ενα κείμενο στα ελληνικά ως απάντηση στο ερώτημα αυτο.. Οπότε και σκέφτηκα να φτιάξω ενα απο οτι είχα βρει κ διαβάσει μεταφράζοντάς τα κ ενώνοντάς τα σε ένα..Ελπίζω να σας αρέσει.. Δεκτές τυχόν παρατηρήσεις κ φυσικά αν θεωρηθεί άκυρο θα το σβήσω..Συγνώμη που δεν έχω βάλει τα λινκ απο τα άρθρα που είχα βρει τα κομμάτια αλλά δεν τα είχα κρατήσει ως αρχείο..

    Γιατί μια υποτακτική γονατίζει μπροστά στον Κυρίαρχο της:

    1) Δείχνει τον σεβασμό της γι 'αυτόν. Είναι εκεί για να τον ευχαριστήσει και η δική του ευχαρίστηση της δίνει ιδιαίτερη χαρά..

    2) Του δείχνει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του, τοποθετώντας τον εαυτό της σε ευάλωτη θέση και ανυπεράσπιστη, γονατιστή, γυμνή, με το κεφάλι της τοποθετημένο με πίστη στην αγκαλιά του.

    3) Του δείχνει την αγάπη και στοργή της γι 'αυτόν ,οτι θέλει να είναι κοντά σ' αυτόν, να τον αγγίξει, να του δείξει πώς αισθάνεται χωρίς λόγια.

    4) Του δείχνει την ανάγκη της γι 'αυτόν. Την ανάγκη της για την εγγύτητα του, τη ζεστασιά του, την αφή του κ την καθησυχαστική παρουσία του.

    5) Του δείχνει ότι του ανήκει, προσφέροντας τον εαυτό της εντελώς σε αυτόν.

    6) Θέλει να είναι εκεί, γιατί εκεί είναι η θέση της, είναι όπου της επιτρέπει να είναι εκείνος, γιατί είναι το κορίτσι του, η αγαπημένη υποτακτική του και αυτός είναι ο Κυριαρχός της.

    Απο εκεί κ πέρα ο Κυρίαρχος πρέπει να βρει θέσεις στην υποτακτική του που να ταιριάζουν στις ανάγκες του και να την εκπαιδεύσει να τις χρησιμοποιει. Οι θέσεις αυτές έχουν ένα σκοπό που είναι περισσότερο από ένα απλό παιχνίδι...

    Σε γενικές γραμμές ο Κυρίαρχος δημιουργεί αρκετές θέσεις και αυτές είναι χρήσιμες για την αποτελεσματική διαχείριση της υποτακτικής του αλλά κ για την ευχαρίστηση του ιδιου. Οι θέσεις χρησιμοποιούνται για να μπορέσει η υποτακτική να εξυπηρετήσει, να υπακούσει και να ευχαριστήσει τον Κυριαρχο της αλλά είναι επίσης ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο στην εκπαίδευση της. Οι θέσεις αυτές είναι απο τα λίγα πράγματα που ορίζουν πραγματικά μια υποτακτική... Ακόμα είναι πολύ χρήσιμες στην διαχειρίση περισσότερων από μια υποτακτικές..

    Επιπλέον, μετά το τέλος της εκπαιδευσής της οι θέσεις είναι πολύ χρήσιμες στην αντιμετώπιση της εξάρτησης...

    Οι θέσεις συχνά χρησιμοποιούντε για να:

    1) της επιτρέψει να δείξει υποταγή και αφοσίωση...

    2) την αναγκάσει να επικεντρωθεί στη υπακοή της.

    3) της δώσει ένα αίσθημα ανικανότητας και να της υπενθυμίσει την ιδιότητάς της ως υποτακτική.

    4) την βοηθήσει στην εκπαίδευσή της με τη δημιουργία μιας ελεγχόμενης συμπεριφοράς

    5) την τιμωρία της ή να αναλάβει μια θέση για την τιμωρία (χτύπημα).

    6) την επιθεώρηση στο σώμα της

    7) την εύκολη σεξουαλική πρόσβαση στο σώμα της.

    8) στην διαμόρφωση της συμπεριφορά της.

    9) την απλή εμφάνιση κ προβολή της για την ευχαρίστηση του.

    10) να την βοηθήσει να μάθει να έχει υπομονή.

    11) να την "παρκάρει" όταν δεν είναι σε χρήση, ενώ η ίδια περιμένει επιπλέον εντολές

    12) για την δημόσια προβολή ή ανάδειξη της σε άλλους.

    13) κάνει τη συνολική διαχείριση και τον έλεγχο της υποτακτικής ευκολότερη και ομαλότερη.

    Αυτή είναι η πρακτική κ ο σκοπός των θέσεων που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια και μετά την περίοδο της εκπαίδευσης. Παρέχουν μια δομή για την ίδια και είναι ένα μέσο για να τον ευχαριστήσουν.

    Οι θέσεις χρησιμοποιούνται στη διαχείριση της υποτακτικής

    Η χρησιμότητα των θέσεων λειτουργεί ως εργαλείο για τη διαχείριση αλλά οι ενέργειες συχνά παραβλέποντε. Έχουν ένα πολύ πρακτικό σκοπό, ως εργαλείο για έναν Κυρίαρχο,με μία λέξη ή χειρονομία τοποθετεί την υποτακτική σε μια θέση που είναι χρήσιμη και ευχάριστη προς αυτόν και μειώνει την ποσότητα των οδηγιών που απαιτούνται για να κατευθύνει τις ενέργειές της. Μια υποτακτική πρέπει να εκπαιδευτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί γρήγορα και εύκολα να τις διαχειρίζεται. Οι θέσεις προσφέρουν αυτό το στοιχείο ελέγχου.

    Επιπλέον, η χρήση των θέσεων θα βοηθήσει τον Κυριαρχο στη τροποποίηση της συμπεριφοράς της.Οι θέσεις δημιουργούν μέσα της μια αίσθηση αδυναμίας να ελέγξει τη θέση και την κίνηση του σώματός της. Η συμπεριφορά της ελέγχεται από τον Κυριαρχο της και αυτό ενισχύει την εκπαίδευση της. Μπορεί να αλλάξει μόνο όταν εκεινος της δώσει μια επιπλέον εντολή να το πράξει.

    Ειναι οι εξης:

    Θέσεις Επιθεώρησης:
    χρησιμοποιούνται για να επιθεωρήσει ή να εξετάσει το σώμα της αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο το δέρμα της, αλλά το στόμα, τα αυτιά, αιδοίο και πρωκτική περιοχή.. Χρησιμοποιούνται επίσης για να εξασφαλιστεί η σωστή υγιεινή, εξετάζει μώλωπες από το παιχνίδι, αν αυτή ακολουθεί τις οδηγίες ξυρίσματος, και ενισχύει στο μυαλό της ότι κανένα μέρος της ύπαρξής της είναι ιδιωτικό από το Κυριαρχο της.

    Θέσεις οδηγιών:
    είναι θέσεις που χρησιμοποιούνται για την κατάρτιση μιας υποτακτικής. Είναι συγκρίσιμο με τη τοποθέτηση σε ένα θρανίο και χρησιμοποιείται στη διδασκαλία και την επικοινωνία σημαντικών στοιχείων κατά τη διάρκεια της κατάρτισης της. Με άλλα λόγια, όταν τοποθετείτε μια υποτακτική σε μια θέση διδασκαλίας, ξέρει οτι πρέπει να επικεντρωθεί στις εντολές κ τις οδηγίες του προσηλωμένη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η προφορική εντολή «μάθημα» και όταν μια υποτακτική ακούει την εντολή αυτή ξέρει να αναλάβει τη θέση της και να κατευθύνει ολόκληρη την προσοχή της σε ό, τι λέει ο Κυριαρχος της...

    Θέσεις "Χώρος στάθμευσης":
    Συχνά, μια υποτακτική τοποθετήτε πριν από τις οδηγίες σε μια θέση που θα βρεθει με τον εαυτό της όταν δεν χρησιμοποιείται μέχρι να της δωθεί εκ νέου μια εντολή για να την πραγματοποιήσει.. πολλές εκπαιδεύοντε ωστε να τοποθετούν αυτόματα τον εαυτό τους σε αυτή την θέση μετά την ολοκλήρωση μιας εργασίας και περιμένουν για την επόμενη εντολή..Είναι χρήσιμο για μια υποτακτική να καταλάβει ότι δεν μπορεί να είναι πάντα σε χρήση από τον Κυριαρχο της και μπορεί να την "παρκάρει". Αυτό μπορεί επίσης να χρησιμεύσει για να την εκπαίδευση της να έχουν υπομονή, εν αναμονή της επόμενης εντολής του Κυριαρχου της.. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Συχνά υποτακτικές νιώθουν ανακουφισμένες με το να κάνουν οικιακές εργασίες αντί αυτού. "Χώρος στάθμευσης" μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εκπαιδευτικό εργαλείο, αλλά και χάσιμο χρόνου υπηρεσίας..

    Υπάρχουν επίσης αρκετές θέσεις που είναι οδυνηρό να κρατηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και κάποιοι Κυριαρχοι τις χρησιμοποιήσουν για την τιμωρία..

    Το σώμα της είναι για την ευχαρίστηση και τη χρήση του Κυριαρχου της. Οι θέσεις για τη σεξουαλική χρήση διδάσκονται στη υποτακτική ώστε να μπορεί να τον εξυπηρετήσει καλύτερα σεξουαλικά και με τον τρόπο που θέλει εκείνος.

    Οι Θέσεις χρησιμοποιούνται επίσης ως μέρος του παιχνιδιού. Για παράδειγμα, μια εντολή μπορεί να δοθεί στην υποτακτική για την τοποθέτηση της όπως σε μια θέση ζώο, όπως ο «σκύλος, γάτα, αγελάδα, ή σκουλήκι», κ στη συνέχεια δρα σαν το ζώο και δεν επιτρέπεται να περπατήσει στα δύο πόδια ή να μιλήσει. Στην περίπτωση του «σκουλήκι» εντολή πρέπει η υποτακτική να σέρνεται στην κοιλιά της.

    Οι Θέσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν επισης κ μόνο για την τέχνη ή την ομορφιά. Αν πχ σε ενα Κυριαρχο αρέσει να βλέπει την υποτακτική του σε μια συγκεκριμένη θέση.. Μια ζωντανή τέχνη για την διασκέδασή του.

    Ορισμένες θέσεις χρησιμοποιούνται για την εμφάνιση της στο κοινό και να δείξει πόσο καλά έχει εκπαιδευτεί. Αυτες χρησιμοποιούνται, τις περισσότερες φορές, αν ο Κυριαρχος είναι μέλος μιας δομημένης BDSM ομάδας παιχνιδιού ή ακολουθεί τον Gorean τρόπο ζωής.

    Όταν διατάσσεται μια υποτακτική για να αναλάβει μια θέση, θα πρέπει να το κάνει γρήγορα και με χάρη και χωρίς να αμφισβητείται ο λόγος του. Αυτή θα πρέπει επίσης να ανταποκρίνονται γρήγορα κ προφορικά, συνήθως με ένα "Ναι, Κύριε" το συντομότερο δυνατόν..

    Η χρήση των θέσεων κ οι τρόποι παρουσία τους επιτρέπουν στον Κυρίαρχο να έχει τον πλήρη έλεγχο.
     

    Συνημμένα Αρχεία:

  2. Soraya

    Soraya Guest

    πολύ όμορφη δουλειά! ευχαριστούμε  
     
  3. DeepFeelings

    DeepFeelings New Member

    Εγω ευχαριστω..!!  
     
  4. Queen87

    Queen87 Summer mood Contributor

    Καλησπέρα και σε σένα @DeepFeelings  
    Όμορφη δουλεία και προσεγμένη.

    Θα ήθελα να σε ρωτήσω. Επειδή όπως είπες πρόκειτε περί <μετάφρασης>. Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν σε όλες τις παραγράφους χρησιμοποιήθηκε η λέξη "θέση".
    Και αν ναι... θα μπορούσες να εξηγήσεις η να ερμηνεύσεις τι εννοείς με την λέξη ''θέση'';
    Διότι αλλού την λέξη "θέση" την αντιλαμβάνομαι σαν τοποθεσία, αλλού σαν στάση σώματος, αλλού σαν στάση απέναντι στον Κ της.

    Ευχαριστούμε για το όμορφο νήμα  
     
  5. DeepFeelings

    DeepFeelings New Member

    Καλημέρα..

    Αν θυμάμαι σωστά σε όλες τις παραγράφους στα ξένα κείμενα ήταν η λέξη position κ φυσικά τοποθετημένη με την κατάλληλη έννοια στο κείμενο.
    Έτσι κ εγώ μιας κ έχει πολλές έννοιες σκέφτηκα οτι η λέξη "θέση" θα ήταν κατάλληλη κ για πρακτικούς λόγους ώστε να μην κουράζει σαν κείμενο..
    Πιστεύω οτι ξεχωρίζει καθώς το διαβάζεις τι έννοια έχει στην κάθε πρόταση είτε μιλάει για στάση του σώματος είτε για στάση απέναντι στον Κ της όπως κ εσύ σωστά αντιλήφθηκες..
    Δεν είμαι ειδικός στις μεταφράσεις συν νέα στον χώρο οπότε λυπάμαι είναι λογικό να υπάρχουν λάθη κ ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις..
    Αν όντως είναι δύσκολο για γίνει κατανοητή η έννοια της λέξης μπορώ να την αλλάξω..

    Εγώ ευχαριστώ κ πάλι..
     
  6. Constantine480

    Constantine480 Non Serviam

    Καλημερα σας  

    Οταν μια υποτακτικη γονατιζει γαληνεuει και τις πιο σκληρες καρδιες
     
  7. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Για τα υποτακτικά αγοράκια ισχύoυν τα ίδια ;
     
  8. Queen87

    Queen87 Summer mood Contributor

    Σε ευχαριστούμε πολύ για την μετάφραση  
    Δεν χρειάζεται καμία αλλαγή... εγώ απλά ήθελα να βεβαιωθώ οτι κατάλαβα καλά...
    Σε ευχαριστώ για την απαντησή σου!
     
  9. yannouli

    yannouli busy mind


    ....γιατι ειναι ωραία στον παράδεισο !  
     
  10. χρειάζονται και οι συμβολισμοί στις σχέσεις. τις ομορφαίνουν.
    προσωπικά, γονατίζω όταν πια τον αισθάνομαι σαν το ΒουνόΜΟΥ.
    δεν έχει να κάνει με το βδσμ.
     
  11. ellianna

    ellianna Regular Member

    Το γονατισμα είναι και μια ένδειξη σεβασμού πέραν της υποταγής...
    Γονατιζω γτ θέλω να Τού δείξω ότι αποδέχομαι την κυριαρχία Του πάνω μου,αναγνωρίζω την δύναμη Τού.
    Την αναγνωρίζω κ την επιζητω.
    Δεν είναι θέμα καυλας μονο,ξεφεύγει απ τα όρια αυτής.Είναι κάτι πολύ βαθύτερο κ ουσιαστικότερο!
    Είναι η αποδοχή ότι απέναντι σου έχεις κάτι ανώτερο από σενα κ αφήνεσαι σ αυτό να σε οδηγησει.
    Εμπιστοσύνη αφοσίωση κ καυλα όλα σ ένα...σωματικά κ εγκεφαλικα
     
  12. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Για να μπορεί να δώσει κατευθείαν μια ωραιοτατη κουτουλια στα @@ του Κ σε περίπτωση που το εκνευρισει.