Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί οι άντρες επιθυμούν το crossdressing

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος john, στις 2 Αυγούστου 2009.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Μετά ο θειός έχει κάτι να στουμπώσει.
    Αρκεί να μην το παρακάνει με το "δέρμα" που φαίνεται ( χιούμορ, άκυρο αλλά χιούμορ )  
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Πρώτο σκέλος, το πιο σέξι ή "δυνατός" ( τα εισαγωγικά είναι ηθελημένα ) έχει να κάνει με τον βαθμό ματαιοδοξίας ή αυταρέσκειας.
    Απ' την στιγμή που ο σεξουαλικός μου προσανατολισμός είναι έτερο, συνεπάγεται ότι θα αισθανόμουν έτσι απέναντι στ' αντίθετο σε μένα φύλο.
    Δίχως να σημαίνει, ότι δεν θα αισθανόμουν με τον ίδιο τρόπο σε "κανονικό" mode ( δηλαδή τελείως ανδρικό ).

    Το crossdressing δεν το προτιμώ στην "κρεβατοκάμαρα" ( μάτι, δεν τ' αποκλείω αλλά ούτε το πολύ χρησιμοποιώ στις σεξουαλικές μου περιπτύξεις ).
    Δεν είναι κάτι για τ' οποίο ντρέπομαι, αλλά ούτε το έχω για σπατάλη με την κάθε τυχάρπαστη ( τίποτε το για μένα σημαντικό ήταν/είναι για σπατάλη με την όποια τυχάρπαστη ). Αυτά στις περιπτώσεις των "κεκλεισμένων θυρών" γιατί δεν περιορίζομαι στους τέσσερις τοίχους.

    Δεύτερο σκέλος, για μένα το γυναικείο ντύσιμο δεν είναι κάτι το στερεοτυπικό. Ίσως να είναι η εικόνα του "Μπάμπη" με περούκα, βάψιμο, "φωνούλα" και τα λοιπά.
    Με κάθε συμπάθιο στον όποιο "Μπάμπη" και τα γούστα του, κάποιες μανιέρες εγώ τουλάχιστον δεν τις "έχω". Του λόγου τ' αληθές ολοκληρωτικό crossdressing το έχω κάνει σπανιότατα, θες από βαρεμάρα ( ποιος "φτιασιδώνεται" με τις ώρες ), θες γιατί δεν μ' εκφράζει ποιος ξέρει πόσο ( εξ ου και ανορθόδοξος ).
    Δεν υπάρχει μίξη στερεοτύπων, αλλά εγώ με τις διαφορετικές ψηφίδες μου που συνυπάρχουν.

    * Ήμουν πάντα της ιδέας, ότι αν υπάρχει κάποιος/α, απ' τον/την οποίο/α δεν πρέπει καν να σκεφτείς ν' αποκρύψεις κάποια πράγματα.
    Εκείνος/η θα ήταν ο/η σύντροφος μας.
    Αλλιώς - και πάντα για μένα -, δεν θα υπήρχε κανένα νόημα, να βρίσκεται στη ζωή μας.
     
    Last edited: 6 Μαρτίου 2017
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Εκλιπαρώ την συγχώρεση σου εν Χριστό αδελφέ @Tenebra_Silente .

    Όταν σε ρώτησα σχετικά με το πόσο ελεύθερη μπορεί να είναι η ελεύθερη έκφραση σου είχα κατα νου εκείνες τις infamous φωτογραφίες που αυτοκαταστράφηκαν.

    Επίσης προς αποφυγήν παρεξηγήσεως αναφερόμουν και γενικά αναφέρομαι στον όρο στερεότυπο με την καθαυτού του εννοιολογική ερμηνεία, "που γίνεται ή που εμφανίζεται πάντα με την ίδια μορφή, που επαναλαμβάνεται με τον ίδιο τρόπο" η οποία στερείται συναισθηματικού προσίμου και όχι με την σύγχρονη lgbtq απόδοση του.
     
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Μην ζητάς συγνώμη ( πόσο μάλλον να την εκλιπαρείς ) εν Βούδα μπατζανάκη @AuroraBorealis , τον τελευταίο καιρό απ' τον φόρτο εργασίας έχω κάψει και το παραμικρό εγκεφαλικό μου κύτταρο. Εγώ παρανόησα. Εδώ έχουν "αυτοκαταστραφεί" ακόμη και οι "κανονικές" μου φωτογραφίες. Δεν μου αρέσει ν' αφήνω τη μούρη μου αριστερά ή δεξιά.
    Όχι από ντροπή, αλλά επειδή μου αρέσει να κρατώ την privacy μου για τον εαυτό μου. Η έκφραση μου είναι αρκετά ελεύθερη, αν βέβαια θεωρήσουμε ότι η ελευθερία έχει να κάνει με το πότε, που, πως και σε ποιους αποκαλύπτουμε σημαντικά κομμάτια του εαυτού μας.

    Τ' ακρώνυμο lgbtq το γνωρίζω αλλά για μένα δεν τ' αποδέχομαι. Προσπαθώ ν' ανήκω σ' όσες λιγότερες συνομοταξίες γίνεται ( σκέψου, εδώ απεχθάνομαι ακόμα και τον επαγγελματικό μου τίτλο και αποφεύγω δια ροπάλου να συγχρωτίζομαι με τους συναδέλφους μου ).

    Το "ζήτημα" του νήματος, θα ήταν για πιο λόγο κάποιος θα επιθυμούσε το crossdressing. Επειδή το έχω "ψάξει" πάρα πολύ στα χρόνια, και μιλώντας με "συναθλητές" ζωντανά και διαβάζοντας, δυο πράγματα είδα ν' ανακύπτουν συχνά. Πρώτον, σχεδόν κανείς δεν ήξερε το πως του ήρθε η "πετριά". Δεύτερον, οι περισσότεροι δήλωναν τελείως έτερο.
    Το αν ήταν ή όχι, ξανά ειλικρινά δεν το γνωρίζω και δεν μ' ενδιέφερε ποτέ να το μάθω. Πάντως, έχω την εντύπωση ότι αν σε κάποιους έμπαινε ο ψύλλος, ότι "φορώντας" το θα μαμούσαν περισσότερο ( και αναφέρομαι σε επιτυχίες με το γυναικείο φύλο ). Δεν θα κολλούσαν να το κάνουν κι ας μην τους άρεσε.
    Έτσι, μια ξεκάρφωτη σκέψη στα δυνατά έκανα. Συνεχίζει να είναι πολύ παρεξηγημένο σαν "άθλημα". Ίσως γιατί όπως ήδη προέγραψα, οι "συναθλητές" μπορεί να μοιάζουν, αλλά είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους. Σαν να παίζεις μπάσκετ στο ίδιο φαινομενικά γήπεδο, αλλά η μπάλα να είναι διαφορετική, ο χρόνος της κατοχής, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και οι κανόνες. Εύχομαι να μην το ξεχαρβάλωσα ή κατάλαβα λάθος την απάντηση σου, ζητώ συγνώμη με τη σειρά μου.
    Ομολογώ ότι σήμερα έχω το μυαλό άνω κάτω ( περισσότερο απ' το σύνηθες χαχα ).  
     
    Last edited: 7 Μαρτίου 2017
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Μμμμμ...

    Είναι αυτά που έχεις δημοσιεύσει σε τούτο το φόρουμ που με κάνουν να πιστεύω ότι έχεις μία μάλλον αποκλίνουσα ερμηνεία για την privacy σου εν Χριστό αδελφέ.

    Ουδόλως παράξενο, αν το ψάξεις λίγο σε βάθος θα ανακαλύψεις ότι ούτε το ίδιο lgbtq αποδέχεται τον εαυτό του. Όχι ως προς την φύση και την διάθεση αυτών που το αποτελούν αλλά ως προς την σύσταση και την πορεία του ως κίνημα και ως την πολιτική βουβουζέλα που κατάντησε.

    Ξέρεις πάντα έλεγα (παραφράζοντας γνωστή ρήση) ότι δεν διαλέγεις εσύ το βίτσιο σου Mesie Silente, εκείνο σε διαλέγει, και για το συγκεκριμένο είναι γνωστό ότι ο παρενδυτισμός αποτελεί φέτιχ, δεν έχει σχέση με τις ερωτικές προτιμήσεις όσο αφορά το φύλο σε αντίθεση με τον τρανσβεστισμό και τον τρανσεξουαλισμό.

    Αλήθεια πιστεύεις ότι οι γυναίκες που φορούν ψιλοτάκουνα το κάνουν επειδή είναι άνετα και βολικά? Το ντύσιμο για τους περισσότερους στο μεγαλύτερο βαθμό έχει να κάνει με το πως το αντιμετωπίζουν οι υπόλοιποι.
    Ευτυχώς για μένα θα έλεγα και τον Ύψιστο εξυμνώ που οι γυναίκες που έχουν τα γούστα που ψάχνεις είναι ελάχιστες, τουλάχιστον προς το παρόν. Μία κοινωνία όπου το αγαπημένο φύλο του Πατέρα και Παντοκράτορα θα έπρεπε να φοράει τακούνια για να είναι θελκτικό θα ήταν μία κοινωνία δύσκολη.

    Η γνώμη μου είναι το άθλημα δεν είναι καθόλου παρεξηγημένο, απεναντίας είναι πολύ εξηγημένο. Αυτό που είναι παρεξηγημένο είναι το ότι δεν μπορεί ο καθένας μας να αναγνωρίζει τα ίδια πράγματα ως ερωτικά ή αρσενικά ή χριστιανικά ή σοσιαλιστικά ή οτιδήποτε άλλο το οποίο αποτελεί κοινωνική κατασκευή.

    Ένα νήμα με τίτλο "Γιατί οι άντρες επιθυμούν το crossdressing" αντί του "Γιατί οι crossdressers άντρες επιθυμούν το crossdressing" που πραγματεύεται, κατα την γνώμη μου είναι ξεχαρβαλωμένο από την στιγμή που ο poster έκανε κλικ στο post button. Επιπροσθέτως και πάντα κατα την γνώμη μου, ένα νήμα στο οποίο έχουν γραφτεί απόψεις όπως το "είμαι crossdresser επειδή σέβομαι την γυναικεία φύση (πιο πολύ από τους μη crossdressers μάλλον)" έχει υποστεί απόπειρα βιασμού οπότε δεν νομίζω το ξεχαρβάλωμα να του κακοφανεί και τόσο.
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Φίλτατε @AuroraBorealis μπορεί στον νηματοθέτη ( που μάλλον έχει εγκαταλείψει το forum προ αμνημονεύτων ) να μην φανεί ξεχαρβαλιασμένο.
    Αλλά για μένα πια μασήσαμε και ξαναμασήσαμε τα ίσως χιλιομασημένα ή αμάσητα μας - ο καθένας απ' τους δυο μας τα δικά του -.
    Συμφωνούμε, ότι διαφωνούμε σε αρκετά σημεία και αν οι απαντήσεις μου δεν σε "κάλυψαν", ειλικρινά ( και δίχως ίχνος ειρωνείας ) λυπάμαι.

    Το αν το lbgt κατανοεί τον εαυτό του ή όχι, ξανά με κάθε συμπάθιο δεν με αφορά στο παραμικρό.
    Όπως και το αν έχεις ενστάσεις αναφορικά με το τι αντιλαμβάνομαι σαν privacy μου και μέχρι το που θα έφτανε.

    Ως προς το τι θ' αναγνώριζε ο καθένας μας σαν αρσενικό ή ερωτικό, το έγραψες ήδη...ο καθένας μας ( τουτέστιν ξανά προσωπική υπόθεση ).
    Οι γυναίκες που έψαχνα και είχαν τα "γούστα" μου, δόξα τον Βούδα ήταν πολύ περισσότερες απ' όσες θα σε βόλευε να πιστεύεις.
    Ίσως γιατί δεν πλάσαρα εαυτόν σαν μόνο crossdresser ή σαν μόνο οτιδήποτε άλλο, μα σαν ολότητα αποτελούμενη από διαφορετικές ψηφίδες.
    Μετά, εκείνες είχαν δει και ζήσει πολύ περισσότερα από δυο-τρεις φωτογραφίες ή κάποια λόγια σε μία οθόνη.
    Άρα θα με γνώριζαν απείρως περισσότερο από σένα.

    Κλείνοντας, ίσως και να "ψιλοσήκωσα" τους τόνους σ' αυτή μου την απάντηση, αλλά κάπου τράβηξες το σκοινί - για το δικό μου μυαλό -. Η συμπάθεια και ο σεβασμός στο ηλεκτρονικό σου πρόσωπο παραμένουν τα ίδια, αλλά η τελευταία λέξη αν την θέλεις, είναι δική σου.

    Έν' ακόμα θα είχα να προσθέσω, το νήμα ίσως και λανθασμένα να έγραφε γιατί οι άντρες και όχι κάποιοι άντρες.
    Αλλά η παραλλαγή που έκανες στο ερώτημα, τουτέστιν, γιατί οι crossdresser άντρες επιθυμούν το crossdressing, είναι λίγο άκυρο. Μην ανησυχείς, κανείς/καμία δεν θα σου φορέσει φούστα ή τακούνια με το ζόρι. Και σίγουρα οι ελάχιστες "περίεργες" ( ευφημισμός ), δεν θα σε πλησιάσουν.
    Ευτυχώς που κάποιοι σαν του λόγου μου, είμαστε λιτοδίαιτοι χαχα.

    * Θα σε παρακαλούσα μονάχα, μην μου γράψεις ότι παρανόησα κάποια πράγματα. Αν μη τι άλλο, ν' ακροβατώ πάνω στις λέξεις, γνωρίζω να το κάνω ακόμη καλύτερα και απ' το να ισορροπώ στα 12ποντα ( και σ' αυτά είμαι πολύ καλά προπονημένος ).

    Καλή σου νύχτα και αν έκανα και κανά τσούρμο απ' ορθογραφικά - κι όχι μόνο λάθη -, γράφω από κινητό και δεν σκοπεύω να επανέλθω, για να τα διορθώσω. Επί του "θέματος" έδωσα και με το παραπάνω. Άσε που μου ξύπνησες την "όρεξη" και βγήκα τσάρκα με την γυναίκα μου crossdressed.
    Να είσαι καλά  

    ** Τελικά το edit το έκανα, αλλά για να προσθέσω.
    Για κάποιον που το "άθλημα" το θεωρεί κάτι παραπάνω από εξηγημένο, σε πιάνω αδιάβαστο.
    Αλλιώς δεν εξηγείται ( αυτές οι εξηγήσεις οι τρισκατάρατες χαχα ), πως βρίσκεις διαφορές ανάμεσα στο τρανσβετιτισμό και την παρενδυσία.
    Αν δεν κάνω λάθος, θα ήταν συνώνυμα.
     
    Last edited: 9 Μαρτίου 2017
  7. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Καλέ μου εν Χριστό αδελφέ Τενέβρα,

    το ότι συμφωνούμε στο ότι διαφωνούμε, αυτή την νέοtrendy φράση στο community την βρίσκω κάπως χλιαρή για να περιγράψει το ήθος και τον σκοπό αυτού του συνοπτικού διαλόγου μεταξύ μας.
    Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι εξάγουμε διαφορετικά συμπεράσματα για κάποιες καταστάσεις και αυτά συζητάμε. Δεν υφίσταται θέμα "κάλυψης", φοβούμαι ότι η λύπηση σου ήταν επί ματαίω.

    spank me harder baby, you know you should I know you can..

    Δεν σε έχω για κάποιον από αυτούς που κρίνουν τον απέναντι τους με ιδιαίτερη βαρύτητα στην συμβατότητα των μεταξύ απόψεων για αυτό και ο εφησυχασμός σου ότι η διαδικτυακή γκρεκομπιντιεσιμική μου περσόνα διατηρεί τα ίδια επίπεδα εκτίμησης και σεβασμού από πλευράς σου με παραξενεύει κάπως.

    Η αλήθεια είναι ότι ουδεμία τέτοια ανησυχία δεν είχα μέχρι που είπες ότι :

    το οποίο αποτελεί μία ιδιαίτερα ανησυχητική εξέλιξη. Οι καιροί είναι πονηροί, δεν νομίζω ότι διαφωνούμε σε αυτό αγαπητέ μου Τενέβρα, αν η κατάσταση ξεφύγει ελέγχου θα βασιλέψει χάος.
     
  8. male1

    male1 Regular Member

    Γιατι να ειναι τοσο κακο το crossdressing των ανδρων και να μην ειναι των γυναικων, εκεινες φορουν οτι θελουν και οτι τους ερθει, εχουν να διαλεξουν αναμεσα απο πολλα ειδη ρουχων, υφασματων, σχεδιων καποια απο αυτα εχουν ωραια αισθηση και ειναι ανετα αλλα παλι οχι, στα ανδρικα δεν υπαρχει τετοια ποικιλια.
     
  9. vanessapret

    vanessapret Regular Member

    Ειναι ενας τροπος εκφρασης κ αγαπης προς το γυναικειο φυλο κ αποδοχης της θηλυκης πλευρας του ευατου τους
     
  10. giorgosfp07

    giorgosfp07 Regular Member

    όλοι κρύβουμε μία γυναίκα μέσα μας, άλλοι λιγο άλλοι πολύ
     
  11. geop

    geop New Member

  12. geop

    geop New Member

    Εγώ φοράω γυναικεία κατά καιρούς, με φτιάχνει το γεγονός πολύ, ειδικά μόλις φορέσω ναυλον. Μια φίλη τρανs με βοηθάει στην εκτέλεση του Project.