Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί οι άντρες επιθυμούν το crossdressing

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος john, στις 2 Αυγούστου 2009.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Είναι απίθανο το με πόση ευκολία "αποδεικνύονται" κάποια πράγματα.

    Εδώ ακόμη και οι συμμετέχοντες σε μια ομάδα/κατηγορία, μάλλον θα έκαναν λάθος, αν μίλαγαν για όλους.

    Τεσπά, τόσοι άνθρωποι, τόσες και οι γνώμες τους ( για να μην αναφερθώ στις στατιστικές με ή δίχως εισαγωγικά ).
    Ο καθένας με τον μύλο και τ' αλευράκι του, που σίγουρα δεν το έχει για να θρέφει το σύμπαν.

    Είστε όλοι/ες ( βάλτε ότι χαρακτηρισμό θέτε ) και δεν το παραδέχεστε ούτε στον ίδιο σας τον εαυτό. ( Δίχως λόγια, όχι επειδή μου προκαλεί έκπληξη, αλλά γιατί θα ήταν στο βρόντο )

    ...Και συνεχίζει σαν μοναδικό on topic το off topic...Πάλι καλά που κάποια πράγματα δεν αλλάζουν.
    Έχουν την γλύκα τους κάποιες σταθερές.

    Καλημερούδια σε όλοι, μικρούς και μεγάλοι... 
     
  2. goodevil

    goodevil arcade Premium Member

    καποιοι αντρες...
     
  3. KingdomHearts

    KingdomHearts New Member

    Ότι δηλαδή κάποιος που παραδέχεται ανοιχτά (έστω στον κύκλο του) ότι φοράει ρούχα του αντίθετου φύλου και το ευχαριστιέται, αλλά στα ίδια άτομα ντρέπεται να ανακοινώσει την σεξουαλική του προτίμηση και κρατάει τα στρέιτ δήθεν προσχήματα, ε αυτό με ξεπερνάει. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τι σημαίνει να είσαι στρέιτ και crosdresser και οι στατιστικές το επιβεβαιώνουν.
     
  4. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    αυτή η γενίκευση του νήματος να μην υπήρχε ..."οι άντρες!!!!". Όλοι; Μήπώς "κάποιοι άντρες" θα ήταν το σωστό;
     
  5. l1v3l0v3d

    l1v3l0v3d ˌserənˈdipitē

    Ναι ειναι καθαρά απο επιστημονικη αναγκη για ερευνα........

    πιστευε και μη, ερευνα........ (δηλαδη ντυσου)
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Η Skotàdias Global Statistic Services Ltd, κατόπιν δυο δειγματοληπτικών ερευνών η πρώτη επί του 129% του παγκοσμίου ανδρικού πληθυσμού ( η οποία απορρίφθηκε ως ελλιπής λόγω του περιορισμένου του δείγματος ) και η δεύτερη ( η οποία προτιμήθηκε ως πιο ενδελεχής ) επί του 0,000000001 του παγκόσμιου ανδρικού πληθυσμού.
    Καθώς και κατόπιν διαβουλεύσεως με πληθώρα ειδικών ψυ στο ερώτημα Γιατί οι άνδρες επιθυμούν το crossdressing ? Έχει να σας παραθέσει τα κάτωθι αποτελέσματα :

    - Το 0,00001 % έχει δυσφορία του φύλου και με το crossdressing εκφράζει "αναίμακτα" την λιγότερο ή περισσότερο κρυφή θηλυκή του φύση.
    Το 129 % όπως το προαναφερόμενο.

    - Για το 0,00001 % είναι το πρώτο και δοκιμαστικό βήμα πριν την τελική ( καθώς και σίγουρη ) αλλαγή φύλου.
    Το 129 % όπως το προαναφερόμενο.

    - Το 0,00001 % θέλει να κρατήσει την ανατομία του ανέπαφη.
    Το 129 % όπως το προαναφερόμενο.

    - Το 0,00001 % γιατί είναι λιγότερο ή περισσότερο υποτακτικής ψυχοσύνθεσης, έχει συνδέσει την αληθινή και πλήρη υποταγή με το θηλυκό φύλο.
    Άρα, μόνο ενδεδυμένο ( ή υποδυόμενο έστω κι εξ απαλών ονύχων ) την γυναικεία φιγούρα μπορεί ν' ακουμπήσει την όποια υποταγή στο μεδούλι.
    Το 129 % όπως το προαναφερόμενο.

    - Το 0,00001 % δεν συνδέει το crossdressing με καμία Κυριαρχία ή υποταγή.
    Το 129 % όπως το προαναφερόμενο.

    - Το 0,00001 % γιατί κατά την παιδική του ηλικία η μητέρα/πατέρα/αδερφή/αδερφός/θειός/θειά και λοιπό συγγενολόϊ, θα προτιμούσε στη θέση του μια κόρη/αδερφή/ανεψιά
    και το έντυνε σχετικά με την "περίσταση" ( και του έμεινε το κατάλοιπο ).
    Το 129 % όπως το προαναφερόμενο.

    Απ' όλους αυτούς το :

    - Το 0,00001 % είναι gay/bisexeual/straight/pansexual ( κάποιοι εκ των οποίων το παραδέχονται απ' τις πέτρες έως τον ίδιο του τον εαυτό )
    Το 129% όπως το προαναφερόμενο.

    - Επίσης το 0,00001 % είναι gay/bisexeual/straight/pansexual ( κάποιοι εκ των οποίων δεν το παραδέχονται ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό, αλλά περιμένουν απ' τον/την όποιο/α άσχετο/η ή στατιστική να τους διαφωτίσει, σχετικά με το ποιος θα ήταν ο σεξουαλικός τους προσανατολισμός. )
    Το 129% όπως το προαναφερόμενο.

    - Τα 0,00001 % και 129 % τίποτε απ' όλα τα παραπάνω.

    Στο πρώτο δείγμα ( εκείνο του 129% ), υπήρχε κι ένα επιπλέον 136% στ' οποίο θ' ανήκαν εκείνοι, που ουέ και τους έβαζες στο ίδιο καζάνι με την χρήση μιας λανθασμένης επικεφαλίδας νήματος ( αφού θα της έλειπε ο προσδιορισμός κάποιοι ). Γιατί ουέ - ξανά - και τους θιγεί η αντρίλα έστω και σαν αστείο.

    Στο δεύτερο δείγμα ( εκείνο του 0,00001 % ) υπήρχε κι ένα επιπλέον 0,0001 % ( για να μην σπάτε τα ματάκια σας, ένα 0 λιγότερο ) που θα το "φορούσαν" ευχαρίστως, αλλά ποιος θα είχε να χαλάσει 500 και βάλε ευρώ για ένα ζευγάρι γόβες ή για ένα τσίτι ( λέγε με φόρεμα ).

    Συμπέρασμα της "έγκυρης" στατιστικής? Καθώς και της γνώμης των επιστημόνων επί του ερωτήματος?
    Το γιατί κάποιος ανήκων - τουλάχιστον βιολογικά - στο ανδρικό φύλο θα γούσταρε το τραβεστιλίκι ( ολικό ή μερικό ), είναι κάτι που θα γνώριζε μονάχα εκείνος και η/ο όποιος/α σύντροφος του.
    Κάποιο της % εξ αυτών ζορίζεται/ντρέπεται/το ζει με ενοχές, κάποιο άλλο της % το ζει μια χαρά - ότι κι αν λέει ο/η οποιοσδήποτε άλλος/η ή η κενωνία/περίγυρος του - και "αγαπάει".

    * Το ερωτηματολόγιο παρέλειψε συνειδητά ερωτήσεις αναφορικά με την άσκηση του "αθλήματος" εντός ή εκτός θυρών, συχνότητας στην άσκηση του καθώς και το αν κάποιος αγοράζει ρουχαλάκια/παπουτσάκια και λοιπά παραφερνάλια ξεκάθαρα για τον εαυτό του ή για την - και καλά - σύντροφο/αδερφή/μητέρα/φίλη/γιαγιά του.

    ** Η στατιστική επίσης παρέλειψε τις ερωτήσεις που θα ξεδιέλυναν το μυστήριο του αν ο μέσος crossdresser θα ήταν και χορτοφάγος, ποια θα ήταν η από κείνον προτιμώμενη θρησκευτική/φιλοσοφική ατραπός καθώς και το αν ο αγαπημένος προορισμός για τις καλοκαιρινές διακοπές του θα ήταν η Δονούσα ( σαφής ο υπαινιγμός ) ή η Kuala Lumpur.  
     
    Last edited: 6 Μαρτίου 2017
  7. Master_Apprentice

    Master_Apprentice Regular Member

    Δεν το έχω κάνει ποτέ, ούτε θα το ζητούσα ποτέ. Αν κάποια μου το πρότεινε όμως, μου έλεγε ότι της αρέσει, ότι είναι φετίχ της θα το έκανα. Πρώτον, επειδή με τρελαίνει η ιδέα ότι η άλλη έχει βίτσια, όποια και αν είναι αυτά και δεύτερον γιατί είναι διαστροφή και οι διαστροφές είναι πάντα ερεθιστικές.

    Δεν είναι κοπρολαγνεία που είναι λογικό να σε απωθεί (no offence για όσους το κάνουν, μαγκιά τους), δεν είναι σεξ με άτομο του αντίθετου φύλου, ώπου μετά θα είσαι "αδελφή" και ίσως να μη μπορείς να συμφιλιωθείς με την ιδέα, είναι ένα ρούχο, ένα παιχνίδι κλπ.

    Κάποιοι σίγουρα έχουν και ομοφυλοφιλικές τάσεις. Κάποιοι άλλοι περιέργεια. Κάποιοι έτσι βιώνουν εξευτελισμό και αυτό τους ερεθίζει (ναι, κάνετε ότι δεν ξέρετε τώρα γιατί μιλάω!).

    Κοινώς υπάρχουν τόσοι λόγοι όσοι και για το να σου αρέσει να σου κάνουν τον κώλο κόκκινο.

    Αν το θέμα τέθηκε με ειλικρινή απορία, δεν είναι δύσκολο να το κατανοήσεις και από μόνος σου πιστεύω.

    Αν τέθηκε με επικριτική διάθεση, ντροπή, ακόμα και σε ένα forum που φέρει τον διακριτικό τίτλο greek bdsm community να δέχεσαι κριτική για πράγματα που σε ερεθίζουν αντίθετα με την κοινή λογική.
     
  8. l1v3l0v3d

    l1v3l0v3d ˌserənˈdipitē

  9. geop

    geop New Member

     
  10. geop

    geop New Member

     
  11. geop

    geop New Member

    εμπεριστατωμένη απάντηση την βρίσκω σαν Cross που είμαι
     
  12. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Να είσαι καλά. Εγώ επιθυμώ το crossdressing, γιατί μόλις ανακάλυψα ότι όταν φοράω κάποιο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, κάνω λιγότερα ορθογραφικά-συντακτικά λάθη/βατράχια.  

    * Άβυσσος η ψυχή του άνθρωπος, πόσο μάλλον του ανορθόδοξου τραβελίου ( τους όρους crossdresser ή παρενδυτικός τους αφήνω στους άλλοι. Στον εαυτό μου αναφέρθηκα με τ' ανορθόδοξο τραβέλι και η politicorrectιλα ομολογώ, ότι μ' ανακατεύει ).