Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί οι άντρες επιθυμούν το crossdressing

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος john, στις 2 Αυγούστου 2009.

  1. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Γαμώτο Τενέβρα..

    Λες τελικά να είναι αυτή η οριστική λύση στο πρόβλημα μου?
    Διάολε, δεν έχει και τίποτα που να με χωράει η γυναίκα μου να έκανα μια πρόχειρη δοκιμή.
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Φίλτατε Σέλας, ποτέ τα ρούχα της γυναίκας μας. Χεράκια έχουμε, στοματάκι και πορτοφολάκι έχουμε, αγοράζουμε τα δικά μας.
    Ν' ανησυχείς αν αρχίσει η γυναίκα σου να χωράει στα δικά σου χαχα.
    Πάντως στα χρόνια είχα κάποιες που δοκίμαζαν τ' αντρικά μου ( ναι, έχω κι από δαύτα και μου αρέσουν κιόλας ) και ευτυχώς τους έπλεεαν.
    Τώρα πως γινόταν, όταν φορούσαν τα δικά τους ρούχα, κάποιες να ήταν κάργα ανορθόγραφες, παραμένει μυστήριο.  
     
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Αυτό ενέχει κάποιους κινδύνους μη αμελητέους εν Χριστό αδερφέ Τενέβρα.
    Στην γενέτειρα μου υπήρξαν επιβεβαιωμένες φήμες για κάποιον επιφανή συμπολίτη μου που τον έπιασε η γυναίκα του να φοράει το στρινγκ της γκόμενας του.
    Αν φορούσε το στρνγκ της γυναίκας του είμαι σίγουρος ότι θα έπρεπε να δικαιολογήσει μοναχα τα μισά.
     
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Μ' αυτό το εν Χριστό αδερφέ, μας είδα στο μοναστήρι σαν τον Τίγρη/Κτηνίατρο και τον Ακάλυπτο, να βάζουμε σε κακούς δρόμους τους μοναχούς χαχα.
    Τεσπα, κλείνω παρένθεση, περιστατικά ( αληθινά ή μύθους ) που η σύντροφος κάποιου τον έκανε τσακωτό να φοράει ρούχα ή εσώρουχα της, πολλά.
    "Φρικτές" καταλήξεις, όπως και "χαρούμενες" εξίσου πολλές. Νουνού όμως ένα ( ο καθείς με το δικό του ).

    * Πλέον, έχω την εντύπωση ότι πιο ήρεμα θα έπαιρνε η πλειονότητα των γυναικών, ότι ο άντρας τους - ίσως - και να είχε γκόμενα.
    Παρά να τον δουν, να φοράει το αγαπημένο τους φόρεμα. Αν μη τι άλλο, γιατί θα ήταν δράμα να το ξεχειλώσει/σκίσει.
    Αν είναι και τσίπης, την έκατσαν τη βάρκα ( γιατί σιγά μην τους το αντικαθιστούσε χαχα ).

    Για να γράψω και κάτι σχετικό με το νήμα, το συγκεκριμένο έχω την εντύπωση, ότι είναι ένα απ' τα πιο παρεξηγημένα "χόμπι".
    Και μάλλον οι κύριοι υπαίτιοι είναι κείνοι, που έχουν το "κουσουράκι".
    Οι λόγοι θα ήταν "άπειροι" αλλά για μένα ο πιο σημαντικός παραμένει, η προσπάθεια κάποιων ( δεν γνωρίζω στατιστικές ) να το πλασάρουν σαν κάτι παρεμφερές με το ψάρεμα ή το τάβλι. Γιατί όσο κι αν είναι χάρμλες ( έτσι για να το πω στα ελληνικά ), μάλλον δεν είναι - ακόμη - κάτι το σύνηθες.
    Άρα στην προσπάθεια να το σώνει και ντε "εκτελωνίσουν", ίσως και σε κάποιους/ες να φαντάζουν, ότι θα το ζούσαν με ενοχές ( ξανά σώνει και ντε ) ή ότι θα κρυβόταν κάτι από κάτω, κάτι το ακατανόμαστο ( ξανά μανά, σώνει και ντε ).

    Κάτι που θα ίσχυε για αρκετές εκ των διαστροφών ή "διαστροφών" ή όπως θέλει κάποιος/α να τις ονομάσει.
    Όχι ότι κάποιοι δεν θα ντρεπόντουσαν ή δεν θα προσέβλεπαν σε κάτι άλλο. Όλα τα 'χει ο μπαχουτσές, αλλά η μόνη αποδοχή που θα είχε αξία, είναι κείνη που εμείς παρέχουμε στον εαυτό μας. Γουϊδάουτ εκείνη, μπρίτς κοκό.  
     
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Προσωπικά πιστεύω ότι αν δεν υπήρχαν προκαταλήψεις πίσω από αυτό το χόμπι, η αιτιολογία πίσω από τις παρεξηγήσεις που αναφέρεις, οι crossdressers θα ήταν δραματικά λιγότεροι. Βασικά δεν θα υφίσταται το crossdressing ούτε καν σαν έννοια.
    Νομίζω ότι σχεδόν πάντα η αντίθεση είναι αυτή που γαργαλάει την λίμπιντο.
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ίσως ένα απ' τα κίνητρα πίσω απ' το crossdressing, να είναι και κείνο του απαγορευμένου/στερεοτυπικά-κοινωνικά αντίθετου.
    Άρα, αν γινόταν κάτι το mainstream και να έχανε κάποιους απ' τους θιασώτες του.
    Για μένα ήδη δεν υφίσταται σαν έννοια ( εδώ και αρκετά χρόνια τουλάχιστον ), αλλά από μόνος ούτε στατιστικές κάνω, ούτε μπορώ ( που και να μπορούσα, δεν θα το ήθελα ) να μιλήσω εκ μέρους όλων των "αθλουμένων". Σέβομαι το δικαίωμα στο προσωπικό γούστο/άποψη τόσο εκείνων που τους/τις αρέσει, όσο και κείνων που δεν το καταλαβαίνουν ή τ' απεχθάνονται. Από κει και πέρα, τι θα ωθούσε κάποιον στο να "ντυθεί", θα είχε το ίδιο νούμερο απαντήσεων, με την ερώτηση γιατί κάποιος θ' αρεσκόταν να επισκέπτεται μια μητρόπολη.

    Ως προς τον σεξουαλικό προσανατολισμό του μέσου crossdreser ( το μέσος αν και το θεωρώ άκυρο, το χρησιμοποιώ για την συζήτηση ), αυτό κι αν δεν μπορεί να καλουπωθεί. Αλλά, είπαμε, ο κόσμος είναι όμορφος γιατί είναι πολυποίκιλος. Για κάποιους τουλάχιστον είναι όμορφος γι' αυτόν τον λόγο.
     
  7. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Εμένα σκοταδάνθρωπε μπορείς να μου εξηγήσεις γιάντα το string θεωρείται cross αφού υπάρχουν ποικίλα σχέδια ανδρικών strings;
    Το 'χω σαν απορία εδώ και καιρό κι άκρη δε βρίσκω. Μήπως έχεις του λόγου σου κιαμιάν ιδέα;  
     
    Last edited: 6 Μαρτίου 2017
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Το τι ωθεί κάποιον στο σπορ θα μπορούσε να είναι κάτι συγκεκριμένο και γνωστό στον αθλητή δηλαδή? (σίγουρα διαφορετικό από αθλητή σε αθλητή).
    Εσύ ξέρεις συγκεκριμένα γιατί σου αρέσει το σπορ? εννοείται ότι δεν ρωτάω τι είναι αυτό, αν σου είναι γνωστό.
     
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Να σου πω τη γνώμη μου, το μόνο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που λειτουργικά πάνω σ' ένα άνδρα θεωρώ παντελώς άκυρο, είναι ο στηθόδεσμος.
    Αφού δεν θα είχε, κάτι για να τον γεμίσει. Αισθητικά/για λόγους κάϋλας ίσως και να έχει το chicε του.
    Ως προς την απορία σου, αν δεν κάνω λάθος πισινούλη τον έχει τόσο μια γυναίκα, όσο κι ένας άνδρας. Το θέμα έγκειται στο τι πισινούλη θα γούσταρε κάποιος/α να θωρεί και στο τι εσώρουχο θα τον/την βόλευε ( ή για λόγους ματαιοδοξίας που μάλλον δεν θα είχε φύλο, θα γούσταρε να φοράει ).

    Τεσπα, το έχω ξαναγράψει, εγώ δεν κάνω διαχωρισμό ανάμεσα σε γυναικεία και ανδρικά ρούχα για κείνο που αφορά την δική μου ντουλάπα.
    Ότι κι αν φοράω, παραμένω ο εαυτός μου. Δεν αλλάζω χαρακτήρα, δεν αλλάζω σεξουαλική προτίμηση. Το γιατί του περίεργου ή "περίεργου" γούστου μου, το έχω επίσης ξαναγράψει, δεν έχει νόημα να κουράζω άλλο. Και δεν ζορίζομαι, αν κάποιοι/ες τους δίνουν έμφυλο χαρακτηρισμό ή με κατηγοριοποιούν με τον τάδε τρόπο ή τον δείνα. Καλά να είμαστε όλοι/ες, εγώ την (αν)ισορροπία μου την έχω βρει - και σ' αυτό το ζήτημα -, μου αρκεί και μου περισσεύει.

    * Το σκοταδάνθρωπε το λάτρεψα χαχα... 
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Το σπορ είχε "έρθει να με βρει". Ειλικρινά δεν θυμάμαι το πως και το γιατί.
    Πέρασα χρόνια να προσπαθώ να το καταλάβω, να έχω ενοχές, να νιώθω διαφορετικός.
    Κάποτε μου προκαλούσε σεξουαλική διέγερση ( στην προεφηβική και αρχική εφηβική ηλικία ), κάποτε ήταν η ιδέα του απαγορευμένου.
    Πια έχει γίνει συνήθεια και μέρος της ταυτότητας μου και ο λόγος είναι, ότι απλά βρίσκω πιο ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά τα ρούχα και παπούτσια του άλλου φύλου. Ώρες ώρες νιώθω πιο σέξι με δαύτα, πιο "δυνατός" ( θα είναι η αίσθηση δύναμης που σε μένα τουλάχιστον δίνει η πλήρης ελευθερία έκφρασης ).
    Κανένα απωθημένο αλλαγής φύλου, καμία ιδέα απόδρασης απ' τον κλασικό εαυτό μου ( και ότι αυτός κουβαλάει ).
    Μπορεί να είμαι και περίπτωση, αλλά γνωρίζω από πρώτο χέρι, πως δεν θα ήμουν ο μόνος ( ξανά, δεν φτάνω εγώ και οι δυο-τρεις που γνωρίζω και μου μοιάζουν, για να κάνουμε στατιστική ).
     
  11. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Συγγνώμη αλλά ο θειός μου έχει βυζάκια, ένεκα που είναι κοτοπουλάς  
     
  12. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Πιο σέξι και πιο δυνατός απέναντι στις εν δυνάμει ερωτικές σου συντρόφους εννοείς?

    Θα μπορούσε η εξολοκλήρου υιοθέτηση ενός στερεότυπου, του γυναικείου ντυσίματος εν προκειμένω, να αποτελέσει ελευθερία έκφρασης? Η επιλογή στερεότυπου ως ελευθερία έκφρασης πχ?
    Κάτι που είναι μίξη των δύο κυρίαρχων στερεοτύπων και συνάμα κανένα από τα δύο κυρίαρχα θα ήταν ελευθερία έκφρασης βρίσκω.