Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί οι lifestyle Dommes δεν κάνουν sex με τους υποτακτικούς τους;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 9 Ιουλίου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Καταρχάς τίθεται το βασικό ερώτημα: τι είναι sex;
    Τι αποτελεί sex για μια Γυναίκα Κυρίαρχο, και τι για έναν αρσενικό υποτακτικό;
    Για να απλοποιήσω τα πράγματα, θα αναφερθώ στο sex όπως βιώνεται μέσα από το πλαίσιο του BDSM.
    Αν εξετάσουμε το πώς είναι φτιαγμένο το ανθρώπινο κορμί, το sex για το Θηλυκό είναι σε γενικές γραμμές εσωτερικό, συναισθηματικό, ενώ το πέος εισέρχεται μέσα Της. Για Εκείνη, το sex είναι μια έκφραση οικειότητας και κατά την διάρκειά του, είναι ευάλωτη και ευαίσθητη. Το sex για έναν άνδρα είναι κυρίως εξωτερικό, φυσικό και διεισδυτικό. Για εκείνον, η διείσδυση είναι η επιβεβαίωση της δύναμης και της ισχύος του πάνω στο θηλυκό.

    Μέσα στο πλαίσιο του BDSM, στην καθημερινή ερωτική ζωή των οπαδών του χώρου, μπορούν να λάβουν χώρα συγκεκριμένες ερωτικές πρακτικές, που είναι καθορισμένες αυστηρά. Αυτές τις πρακτικές θα τις περιγράψω εδώ, για να καθορίσω τι αποτελεί όντως sex, μέσα στο πλαίσιο που συζητάω:
    "Η λατρεία του σώματος” της Mistress (που σε μια σκηνή μπορεί και να περιλαμβάνει την στοματική επαφή του υποτακτικού με τα γεννητικά Της όργανα). Η πράξη αυτή, περιλαμβάνει την επαφή του χεριού ή του στόματος του υποτακτικού με κάθε μέρος του ντυμένου ή γυμνού σώματος της Mistress, συμπεριλαμβανομένου και του στήθους Της, του ντεκολτέ Της, της ηβικής περιοχής Της, τον εξωτερικό και τον εσωτερικό κόλπο Της, τους γλουτούς της και οποιοδήποτε άλλο, σεξουαλικό ή μη, μέρος του σώματός Της.
    Ο υποτακτικός μπορεί να διεισδύσει στο σώμα της Mistress, μόνο με εντολή και επιθυμία Της. Αυτό μπορεί να το κάνει με την γλώσσα, το χέρι, το δάχτυλο του, ή οποιοδήποτε άλλο ερωτικό βοήθημα του υποδείξει Εκείνη.
    Το πέος του μπορεί να χρησιμοποιηθεί (αν χρησιμοποιηθεί καθόλου) μόνο όταν η Mistress δεν του επιτρέπει να αισθάνεται ηδονή από την πράξη αυτή και χρησιμοποιώντας τον σαν ένα ανθρώπινο δονητή, πιθανώς δεμένο και ακινητοποιημένο, σε κάποια εξευτελιστική για αυτόν στάση.

    Φυσικά του αρνείται κάθε δυνατότητα εκτόνωσης μέσω της επαφής αυτής.
    Αν ο υποτακτικός επιδείξει καλούς τρόπους και είναι τυχερός, δεν είναι πρωτάκουστο για μια Mistress να του επιτρέψει να νιώσει ηδονή, κάνοντάς του έρωτα στο πέος και στον πρωκτό του, χρησιμοποιώντας τα χέρια Της, τα πόδια Της, το στόμα Της, το ίδιο Της το σώμα, ή ένα δονητή ή άλλο ερωτικό βοήθημα.

    Αναφερόμενη στους υποτακτικούς, θέλω να ρωτήσω το εξής: Έχετε βιώσει ποτέ μια ανάλογη εμπειρία με μια Mistress, ή είναι κάτι που ακόμα δεν σας έχει συμβεί; Έχετε αναρωτηθεί γιατί συνέβη, αν συνέβη; Καιρός είναι εδώ να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε με το κάτω κεφάλι και να σκεφτούμε με εκείνο που περιέχει τον εγκέφαλό μας (που είναι ένα ακόμα πιο ερωτικό όργανο)!

    Υπάρχουν πολλοί λόγοι που το sex μπορεί να συμβεί σε μια σκηνή BDSM, ανάμεσα σε μια Αφέντρα και έναν υποτακτικό. Ο κυριότερος λόγος από αυτούς είναι πως η Mistress μπορεί να κάνει αυτό που θέλει στον υποτακτικό Της, όταν το θέλει και όπως το θέλει και το μόνο που μετράει είναι οι επιθυμίες και τα καπρίτσια Της (με την βασικότατη προϋπόθεση πως και οι δυο συμμετέχοντες Συναινούν σε αυτό που συμβαίνει και πως το παιχνίδι είναι απόλυτα Λογικό και Ασφαλές).

    Κάποτε ένας υποτακτικός στην ερώτησή Μου ποια είναι τα φετίχ του μου δήλωσε πως “έχει ένα μεγάλο φετίχ για το αιδοίο των γυναικών”. Αφού συνήλθα έπειτα από πολλή ώρα, από το ακατάσχετο γέλιο το οποίο Με είχε πιάσει, τον πληροφόρησα, ακόμα με δάκρυα στα μάτια, προσπαθώντας να συνέλθω από αυτό που άκουσα, πως όλοι οι άνδρες έχουν αυτό το φετίχ, όπως επίσης και όλες οι λεσβίες!!!
    Προσέθεσα, πως αν η φαντασίωσή του περιλαμβάνει την επαφή με τα γεννητικά όργανα μιας Αφέντρας, καλό είναι να ψάξει να βρει μια γυναίκα, όχι απαραίτητα Κυριαρχική, που σίγουρα θα είναι διατεθειμένη να προβεί σε μια τέτοια πράξη.

    Είναι γεγονός πως κάποιοι υποτακτικοί πιστεύουν (λανθασμένα) πως μια Γυναίκα δεν μπορεί να απολαύσει μια σκηνή, χωρίς να έχει σεξουαλική εκτόνωση (δηλαδή να έχει οργασμό, αληθινό ή προσποιητό). Για αυτό τον λόγο δηλώνουν πως απολαμβάνουν να “ικανοποιούν στοματικά μια Mistress”. Κάποιοι άλλοι υποτακτικοί δηλώνουν ευθαρσώς πως "εξευτελίζονται" όταν "εξαναγκάζονται να καθαρίσουν το αιδοίο ή τον πρωκτό της Mistress με τις πρόθυμες γλώσσες τους”!!!!
    Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν θα το έβρισκα μόνο σαν μια πράξη εξευτελισμού, αλλά και σαν μια απόλυτα προσωπική και ιδιαίτερη στιγμή, που Κάποια Γυναίκα μπορεί να έχει σε πολύ προσωπικό επίπεδο με τον σύντροφό Της.

    Κι όμως, Ορισμένες από Εμάς τις Κυριαρχικές Γυναίκες, που ασπαζόμαστε τις Αρχές της Γυναικείας Κυριαρχίας, έχουμε αποφασίσει να ΜΗΝ επιτρέπουμε σεξουαλική οικειότητα με τους κατώτερους αρσενικούς υποτακτικούς Μας.

    Εδώ φτάνουμε, στο βασικότερο λόγο που δεν επιτρέπει μια πιο προσωπική ερωτική σχέση ανάμεσα σε μια Domina και έναν υποτακτικό: Μια τέτοια σχέση είναι ενάντια στις βασικές αρχές της Εναλλαγής Δύναμης ανάμεσα σε Κυριαρχικές Γυναίκες και υποτακτικούς άνδρες.

    Οι Domina είναι και πρέπει να είναι πάντα οι Ανέγγιχτες Θεές των υποτακτικών Τους. Πρέπει να είναι Κάποιες που εκείνοι δεν θα μπορέσουν να αποκτήσουν ποτέ.
    Η ακριβής μετάφραση του όρου “Dominatrix” και του υποκοριστικού του “Domina”, είναι “Βασίλισσα”. Είναι το Ανώτερο Πλάσμα, στα πόδια του Οποίου ο υποτακτικός παραδίδει την δύναμή του. Η Τρομερή και Αισθησιακή Θεά των πιο σκοτεινών ονείρων του.

    Από την ίδια την φύση του sex, οι άνδρες δεν μπορούν να θαυμάζουν και να λατρεύουν μια γυναίκα που πέφτει στο επίπεδό τους, και αφήνεται να κάνει έρωτα μαζί τους, απλά και μόνο για να εκτονωθεί σεξουαλικά.
    Οι άνδρες τείνουν να εξισώνουν το sex με την δύναμη και την διείσδυση. Οι Γυναίκες, από την πλευρά Τους, εξισώνουν την σεξουαλική πράξη με την αδυναμία, και την φυσική και συναισθηματική παράδοση. Ο άνδρας, ενστικτωδώς αισθάνεται από την φύση του πως πρέπει να αναλαμβάνει τον έλεγχο σε μια σεξουαλική επαφή.

    Όμως, αν αυτός ο άνδρας είναι πραγματικά υποτακτικός, θα πρέπει να αποζητά να παραδώσει όλη του την δύναμη και τον έλεγχο σε μια Ανώτερη Κυρίαρχη Γυναίκα.
    Ο μόνος λόγος που ένας άνδρας (που δηλώνει υποτακτικός) θα ήθελε να κάνει έρωτα (στοματικό, κολπικό, πρωκτικό, ή με τα χέρια) με την Mistress του είναι ένας:
    Να πάρει πίσω αυτή την ίδια δύναμη που Της παρέδωσε στην αρχή.

    Αυτού του είδους οι άνδρες, δεν είναι κατασταλαγμένοι, είναι ανασφαλείς, και πάνω από όλα, δεν έχουν αποδεχτεί αυτή την υποτακτική τους φύση που αποζητούν να εξερευνήσουν η να βιώσουν. Αυτήν την κατηγορία υποτακτικών Εγώ προσωπικά τους κατατάσσω στους λεγόμενους "παίκτες" η Τοp.

    Μια καλή Κυριαρχική Μου Φίλη πολύ σωστά έχει πει τα παρακάτω λόγια:
    “Και τα χάμστερ μπορούν να κάνουν sex. Όμως χρειάζεται ένα ευφυές, ευαίσθητο ανθρώπινο πλάσμα, για να μπορεί να εμφανίσει μια "αποκλίνουσα" συμπεριφορά”.

    Το πραγματικό BDSM δεν έχει να κάνει με τα ανθρώπινα γεννητικά όργανα και την επαφή μεταξύ τους. Το πραγματικό BDSM είναι το να προκαλεί Κ/κάποιος συνεχώς τον εαυτό Τ/του, αισθησιακά, φυσικά, ψυχολογικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την σεξουαλική εκτόνωση. Έχει να κάνει μόνο με τον αισθησιασμό, την παράδοση και την απελευθέρωση από τα δεσμά της καθημερινότητας.

    Μια καλή Mistress μπορεί να ερεθίσει το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα του υποτακτικού Της.
    ...Η Mistress αυτή έχει την ευφυΐα και την δημιουργικότητα να του επιτρέψει να περνάει καλά, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγει στο sex.
    Αυτό είναι μια εμπειρία μοναδική, που μέσα από την εξερεύνηση στα μονοπάτια του BDSM, οδηγεί στην ανακάλυψη του εαυτού και της καρδιάς.
     
  2. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Απλά πολύ σωστά. Έτσι είναι τα πράγματα. Δεν θα μπορούσε κανείς να προσθέσει τίποτε, νομίζω.
     
  3. bodyfull69

    bodyfull69 Regular Member

    Δηλαδή, με λίγα απλά λόγια, μία κυριαρχική προσωπικότητα δεν συνευρίσκετε σεξουαλικά με μία υποτακτική προσωπικότητα ( 
    Μία ενδιαφέρουσα αποτυχημένη προσέγγιση στο bdsm. Μάλλον έχει να κάνει με την έλλειψη σεξουαλικών ορμών και ανικανότητας!
     
  4. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Διαβάζοντας το κείμενό σου, SM_Art_Lady, μου δημιουργήθηκε η απορία:

    Είναι λοιπόν να απορεί κανείς που πολλοί θεωρούν τις lifestyle Mistresses γυναίκες που απλώς δεν κατάφεραν ποτέ να αποδεχτούν τη διείσδυση και κατασκεύασαν όλην αυτή τη μούφα για να το δικαιολογήσουν;

    Δηλ. γυναίκες που ψάχνουν άλλοθι για να έχουν τον προσωπικό τους, "ανώδυνο", αυνανιστήρα;


    Θα 'θελες ίσως να επεξηγήσεις τα παραπάνω σου με μιαν απάντηση σε αυτό το σημείο;

    Dream

    ΥΓ. Μην ακούω τίποτα όψιμα "μουστάκια" να κρυφογελάνε, γιατί θα αναγκαστώ να τους ρωτήσω σε τί ακριβώς διαφέρει ο Μάστερ από αυτόν που έχει να του πάρει τσιμπούκι η γυναίκα του δεκάξι χρόνια και πουλάει μαστεριλίκι μπας και δει χαρά στα σκέλια του, και τότε να δω τί θα απαντήσουν...
     
  5. Guest05

    Guest05 Guest

    Απο πότε δεν κάνουν; Απο πότε είναι «αγάμητες» οι ντόμες;
     
  6. nadams

    nadams New Member

    'Ισως να μην μένουν "αγάμητες", αλλά πάντως όχι από τους υποτακτικούς τους
     
  7. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Μα τι λες?????? Δηλαδή το ότι δεν έχουμε ερωτική επαφή με τους σκλάβους μασ κάνει αυτομάτως ανοργασμικές?????Πιστεύεις δηλαδή ότι δεν έχουμε φυσιολογική ερωτική ζωή? Μάλλον κάνεις λάθος φιλαράκο, συνήθως έχουμε εραστή ο οποίος δεν είναι σκλάβος.
     
  8. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member


    Γιατί ο εραστής δεν είναι ο σκλάβος? Ίσως να είναι πολύ απλοική η ερώτησή μου, αλλά ειληκρινά δεν το καταλαβαίνω.....

    Γιατί οι Masters δεν συμπεριφερονται ανάλογα?
    Τι γίνεται με εκείνες τις Κυρίαρχες οι οποίες παντρέυονται τους σκλάβους τους και κάνουν και παιδιά μαζί τους?
    Δεν είναι lifestylers?
     
  9. zinnia

    zinnia Contributor

    Απορια:

    Γιατι δεν εχετε εραστη που να ειναι σκλαβος αφου εσεις δηλωνεται Κυριαρχικη? Αλλο το Κυριαρχιλικι κι αλλο το γαμησι? δεν εχουν καμμια αλληλουχια αυτα μεταξυ τους? ειναι ανεξαρτητα? Εκτος κι αν μιλατε για συνεδριες κι οχι για σχεση οποτε παω πασο...

    Ειναι αλλο να εχεις σκλαβο που να μην τον πολυ-βλεπεις και σαν ανδρα γιατι αν τον εβλεπες και τον θεωρουσες ανδρα και θα θελες να σε γαμαει και να τον βλεπεις να χυνει για σενα...κι αλλο να εχεις ανδρα-εραστη που..τι ειναι? Κυριαρχικος? Βανιλα? Αυτο μου κανει εμενα κατ αποκοπη Μιστρελικι..Η εισαι ή δεν εισαι..τι θα πει εχουμε εραστη που δε ειναι σκλαβος? Ειναι σαν να τους αναιρειτε τους σκλαβους πρωτες και καλυτερες...

    Συγνωμη για τις αποριες..μετα εχουν αδικο που φωναζουν οι ανδρες υποταχτικοι πως τους συμπεριφερονται σαν πολιτες δευτερης κατηγοριας?
     
     
  10. G_E

    G_E Contributor

    Χαίρομαι που ξαναδιαβάζω την SM_Art_Lady : ) Αλλά θα γίνω κριτικός – συζήτηση κάνουμε.

    Μου δημιουργήθηκαν μερικές απορίες που θα τις θέσω.

    Aν μια Mistress δεν ικανοποιείται ή απεχθάνεται τη διείσδυση τότε καλώς δεν τη επιτρέπει, δεν πέφτει σε κανέναν λόγος, αλλά ούτε χρειάζεται όλη αυτή η θεωρία για να ειπωθεί το απλό ... «προσωπικά δε γουστάρω».

    Αν όλες οι Mistresses δε επιθυμούν τη διείσδυση (δεν το πιστεύω) τότε ισχύει το ερώτημα που έθεσε ο Dream.

    Aν όμως μια Misterss ικανοποιείται με τη διείσδυση με τον υποτακτικό της, πως επιτρέπει στον εαυτό της να στερηθεί τη χαρά? Θυσιάζει τη χαρά της για την διασφάλιση της υποταγής του σκλάβου της? Τι φοβάται και με ποια λογική φοβάται?

    Τα επιχειρήματα πιο κάτω δεν είναι τόσο πειστικά για να δικαιολογήσουν μια τέτοια στέρηση. Είναι κλασσικά φαλλοκρατικά επιχειρήματα (προσαρμοσμένα στην περίπτωση) και είναι εύκολο να ανατραπούν.

    Αυτό ίσχυε τα παλιά τα χρόνια και διατηρείται στις μέρες μας από κάτι στερημένους. Οι γυναίκες που απολάμβαναν το σεξ και συγχρόνως είχαν πνευματική καλλιέργεια έχαιραν και χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα αντρών που λάτρεψαν τέτοιες γυναίκες.

    Αυτό που έχει μια ψυχολογική βάση δεν έχει να κάνει με το sex αλλά με το να ερωτευτείς κάποιον σφόδρα. Αν ερωτευτείς άτομο με χαμηλή αυτοεκτίμηση (και το καταλάβει) είναι πιθανό να πέσεις στα μάτια του και να θεωρήσει ότι δεν αξίζεις (αφού ερωτεύτηκες αυτόν που νιώθει άχρηστος). Αλλά το να τον χρησιμοποιήσεις για την ερωτική σου ικανοποίηση αυτό σε εξυψώνει παρά σε ρίχνει.

    Οι άνδρες τείνουν να εξισώνουν το sex με την δύναμη και την διείσδυση αλλά … δε φτάνουν.

    Η διείσδυση από μόνη της δεν είναι τίποτα. Μπορεί να είναι μια βαρετή διαδικασία, μπορεί να είναι ξέσκισμα, μπορεί να είναι εργασία (βαρέα και ανθυγιεινά). Βλέπω το σιτεμένο φίλο μου να πλακώνεται στα βιάγκρα πριν πάει στην παράνομη σχέση από φόβο μην του πέσει. Άντε του λέω .. καλή δουλειά.

    Πολλοί από μας πέσαμε θύματα εκμετάλλευσης απαιτητικών και βραδυφλεγέστατων γυναικών και εργαστήκαμε, σε τρυφερή ηλικία, ως μετανάστες για την ικανοποίησή τους. Για ποια διείσδυση δύναμης και εξουσίας μιλάμε. Και αυτές οι στυγνές εκμεταλλεύτριες υπολείπονται σε προσόντα και δύναμη των αγαπητών Mistresses? Ασφαλώς όχι.

    Η εξουσία και η δύναμη δίνουν στη διείσδυση την κλασσική έννοια του γαμείν και όχι το αντίστροφο.

    Συμπερασματικά, ακόμα κι αν υπαρχουν αντιρρήσεις στα όσα ανέφερα, τα επιχειρήματα που στηρίζουν τη άποψη «περί μη διείσδυσης» είναι μαχητά και αμφισβητήσιμα, άρα δε δικαιολογούν μια γενικευμένη στάση των Mistresses περί μη διείσδυσης των υποτακτικών.
     
    Last edited: 11 Ιουλίου 2006
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Κυριε Γ., θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μας το αναλύσετε λίγο περισσότερο αυτό?
     
  12. G_E

    G_E Contributor

    Ευχαρίστως,
    Νομίζω ότι ως θέση είναι κατανοητή. Όταν έχεις την εξουσία και τη δύναμη πάνω στο θηλυκό τότε αυτή εκφράζεται και στη ερωτική πράξη δηλαδή την κυριαρχία του άντρα και την παράδοση της γυναίκας. Αυτή είναι η κλασσική έννοια του γαμείν.

    Το γαμείν όμως ως πράξη δεν εξασφαλίζει αυτόματα και κατ’ ανάγκη καμία εξουσία στον άντρα. Ένα εξουσιαστικό θηλυκό μπορεί να χρησιμοποιήσει και να ξεζουμίσει το τενκό για τις ορέξεις του.

    Η περηφάνια των εφηβικών μας χρόνων ότι «αυτή τη γάμησα» δεν έχει κανένα νόημα. Στη διπλανή παρέα τα κορίτσια μπορεί να λένε «αυτόν το γάμησα» και να το εννοούν.

    Και μια ακόμα διάσταση. Ένας Κυρίαρχος που στα πλαίσια του κινκυ επιτρέπει ποικιλότροπες διεισδύσεις υποτάσσεται και παραδίνεται?