Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατι θα πρέπει να παλαιψω..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Maley, στις 24 Οκτωβρίου 2005.

  1. Maley

    Maley Contributor

    Διαβαζοντας τα διαφορα threads και posts διαπιστώνω οτι σε όλα αναφερεται η βοηθεια που πρέπει να δώσει, προσφερει- βάλτε ότι ρήμα θέλετε- ο Dom ή Μaster στον/στην υποτακτικό/η του για να φτασει στο επίπεδο που θέλει Εκείνος/η τη σχέση. Προς τι όλα αυτα? γιατι σε μια δεδομένη σχεση M/s, D/s να απαιτείται αγώνας? Νομίζω οτι αυτο φθείρει και δεν επικοδομεί μια τετοια σχέση...
     
  2. SaMoYeT

    SaMoYeT Regular Member

    Αγωνας ειναι καθε στιγμη της ζωης του καθενος μας.... Αγωνας προσωπικος αγωνας για τους ανθρωπους που σεβομαι εκτιμω και αγαπω και ας εχω ακουσει απο αγνωστους μου πως δεν μου συμβαινει... 
    Αγωνιζομαι λοιπον να κανω εναν ανθρωπο και μεσα απο αυτον να γινω και εγω καλυτερος...ως προς καθε μορφη της υπαρξης και ζωης μου και μεσω Εμου και της δικης της..
    Καθε σχεση ειναι αγωνας αγωνας κατανοησης του τροπου σκεψης του ανθρωπου που ειναι μαζι σου την συγκεκριμενη στιγμη της ζωης σου. Αγωνας να μαθει τον τροπο συμπεριφορας του και εκεινος τον δικο σου τροπο.
    Εξαλλου τιποτα δεν θα ειχε ουσια αν δεν αγωμνιζοσουν να το κερδισεις...
    Το πιο πιθανον ειναι να το βαριοσουν και ευκολα αν δεν ειχες μοχθησει να το κερδισεις.
    Thats the way of our life
    Ενας διαρκεις αγωνας
     
  3. ludwig

    ludwig Guest

    Από την πλευρά του σκλάβου θα πω ότι ο αγώνας είναι καμμιά φορά εσωτερική ανάγκη, σαν μια δύναμη να με σπρώχνει να παλεύω. Είναι πηγαίο, είναι αυθόρμητο αυτό, και δεν μπορώ να πω ότι είναι και φοβερά ευχάριστη αίσθηση όσο αγωνίζομαι. Είναι πολύ κουραστικό πολλές φορές. Αλλά θέλεις να ανήκεις κάποια μέρα. Για να ανήκεις μήπως αναγκαστικά περνάς μέσα από τον πόνο και τον σκληρό αγώνα ? Δεν είναι αυτονόητο το ''ανήκειν''. Αλλά μπορεί και να'ναι επικίνδυνη η έκβαση ενός αγώνα, αν διαψευστούν οι ελπίδες σου, μα ο αγώνας είναι η πρώτη κινητήριος δύναμη στην ζωή. Είτε είσαι δούλος είτε αφέντης νομίζω ότι με τον τρόπο σου αγωνίζεσαι. Το να ''κυβερνάς σωστά'' μάλιστα πολλές φορές είναι πολύ πιο δύσκολο από το να ''εκτελείς σωστά''. Και αυτό θα θέλει αγώνα κατά κάποιο τρόπο.

    'Εχει αγώωωωνα αύριο..
     
  4. Maley

    Maley Contributor

    Ολα αυτα ειναι γνωστα...το γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα....Δεν πειράζει, τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα..

    Παντως σας ευχαριστω για τον κόπο που κανατε...
     
  5. SaMoYeT

    SaMoYeT Regular Member

    Γιατι αυτος ειναι ο τροπος ζωης του καθενος μας.. ενας αγωνας με τον εαυτο μας τον οποιο πρεπει να γνωρισουμε πρωτα ωστε να ημαστε ικανη να γνωρισουμε και τουσ αλλους και σιγουρα ικανοτερη στο να μπορουμε να δωσουμε πραγματα σε αυτους...
    Ως θεωρητικο θεμα παιρνει λαμβανει θεωρητικες απαντησεις
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Αυτό το πρέπει εμένα δεν μου κολλά κάπου. Θέλει είναι η λέξη, κλειδί για μένα,
    Θέλει, γιατι αν δεν τοτε απλά δεν θα το Κάνει.
    Και θέλει ακριβώς γιατί Επιθυμεί να προσαρμόσει απ τη μια τη σχέση στα δικά του μέτρα με την επέμβαση στην υποτακτική, και επειδή σε μια βαθειά σχέση- ακόμη και βανίλλα- η βοήθεια στον σύντροφο σου για την επέκταση των ορίων του είναι θεμιτό και απ τις δυο πλευρες.

    Πιστεύω πως γίνεται με την αλληλεπίδραση μια επέκταση των ορίων ΚΑΙ των δύο.

    Γιατί "διδασκουμε καλύτερα αυτά που και οι ίδιοι έχουμε περισσότερο ανάγκη να εμπεδώσουμε". Και μια σκλάβα μπορεί να βοηθήσει Τον Κύριο της, απλά το κάνει με άλλους τρόπους.

    Παλεύεις, μόνο αν το επιθυμείς. Αν επιθυμείς να καλυτερέψεις κάτι, αν επιθυμείς να διαφοροποιήσεις κάτι, αν επιθυμείς να αναπτύξεις κάτι, είτε σ΄αυτήν, είτε σε σένα, είτε στη σχέση, είτε στη ζωή γενικότερα.

    Και να μη το κάνεις επίτηδες, θα γίνεται, γιατί η εξέλιξη- είτε αρνητική είτε θετική- είτε το θέλουμε, είτε το κυνηγάμε είτε όχι- ΄συμβαίνει. Μη εξέλιξη = θάνατος.

    Το θέμα απλά είναι, το θέλουμε να συμβαίνει τυχαία, χαοτικά, χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση, ή προτιμάμε να το κατευθύνουμε, όσο είναι δυνατό και όσο θέλουμε και όπως μπορούμε βέβαια?
     
  7. SaMoYeT

    SaMoYeT Regular Member

    Συνηθως παλευεις να καλυτερεψεις τον ιδιο σου τον εαυτο.
    Μεσα απο εκεινον βλεπεις εσενα και τους τροπους βελτιωσης σου ως ανθρωπος που ζητα επιθυμει ψαχνει και παντα εχει θελω που θελει να τα πραγματωσει και οχι πρεπει οπως ανεφερε και η lara[E-p]
     
  8. Hliostalaxth

    Hliostalaxth Guest

    Για κάθε τι που αγαπάμε, επιθυμούμε, ποθούμε, δεν δίνουμε καθημερινά αγώνα?

    Για να μορφωθούμε, να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, χρήσιμοι στον εαυτό μας και στην κοινωνία, δεν δίνουμε καθημερινά μάχη με τον εαυτό μας και με κάθε λογής εμπόδιο που συναντάμε στο διάβα μας ?

    Για να βελτιώσουμε και να διατηρήσουμε "ζωντανή" τη σχέση μας, είτε αυτή λέγεται D/s είτε vanilla, δεν πρέπει να "παλευουμε" συνεχώς?

    Όλα αυτά τα "πρέπει" όμως, εκπορεύονται απο τις ανάγκες μας, απο τα εκάστοτε ζητούμενα μας... άρα πολύ εύλογα το "πρέπει" αντικαθίσταται απο το "θέλω" όπως πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου, είπε η lara[E_p]

    Το "δεν θέλω" να παλέψω, συνεπάγεται παραίτηση ή ακόμη και αδιαφορία, και αυτά με την σειρά τους αποτυχία...

    Επίσης, αν μου επιτρέπεται μια παρατήρηση, θεωρώ πως τίποτα και κανένας δεν είναι δεδομένο, τα πάντα είναι πολύ ρευστά, και ανάλογα με την προσπάθεια που καταβάλουμε μπορούμε να τα διατηρήσουμε ή όχι σε ένα καλο επίπεδο.
     
  9. Astarty

    Astarty Contributor

    Θα συμφωνήσω με την lara[E-p] και την hliostalaxth. Καθετί που θέλουμε παλεύουμε γι' αυτό. Παλεύουμε για έναν καλύτερο μισθό, για μια καλύτερη καριέρα, για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Γιατί θα έπρεπε να διαφέρει για την σχέση μας;
    Ο σκοπός μιας σχέσης είναι να γίνουμε καλύτεροι ο καθένας για τον εαυτό του. Ο σύντροφος μας πολλές φορές μας δίνει το κίνητρο για αυτή την επίτευξη, γίνεται η Μούσα μας.

    Αστάρτη
     
  10. fata_morgana

    fata_morgana Regular Member

    συμφωνω με τους απο πανω  παλευουμε παντα γι αυτα που αγαπαμε!γι αυτα που ονειρευομαστε!ε και αν παλεψεις σκληρα θα γινουν και πραγματικοτητα  
     
  11. zinnia

    zinnia Contributor

    γιατι τιποτα δεν μας ερχεται στο πιατο..

    γιατι και να μας ερθει δεν θα το εκτιμησουμε γιατι ηταν απλα πολυ ευκολο..

    γιατι ουρανοκατεβατες καταστασεις και απο μηχανης θεοι ειναι μονο στο θεατρο

    γιατι τιποτα δεν ειναι δεδομενο και το καθε τι αλλαζει
     
  12. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    RE: RE: Γιατι θα πρέπει να παλαιψω..

    χμμμ Maley...

    για μένα, o Master ή ο Dom δεν "πρέπει" να παλέψει για κάτι, ούτε η sub "πρέπει"!

    ( ΝΑΙ... πυροβολείστε με όλοι μα διαφωνώ..δεν πρέπει)

    μιλώντας για μια αληθινή σχέση D/s που εμπεριέχει συναίσθημα, πάθος, ένταση , σεβασμό , CARE τότε δεν πρέπει τίποτα , δεν οφείλει κανεις σε κανέναν! Ολα προκύπτουν μεσα απο μια συναίνεση με στόχο την ολοκλήρωση του ενός μεσα απο τον άλλο.

    Με μια έννοια ο Μαστερ οδηγεί (καθοδηγεί) και η / ο sub ακολουθεί όμως ειναι μια αλληλουχία που ερχται φυσικά σχεδόν αυθόρμητα μέσα απο την ανταλλαγή των δυνάμεων αυτών των δυό που διαπλέκονται στη σχέση. Τιποτα δεν πρέπει ! κατα τη γνώμη μου ολα είναι στην ψυχή μας , στο μυαλό και τις αισθήσεις μας....

    Και ας μην μπερδεύουμε το ενδιαφέρον , την έγνοια και το trainning με το " πρεπει" και ΣΑΦΩΣ ουτε την υποταγή ή την υπακοή με αυτο! Διοτι αυτά συμβαίνουν σε μια σχέση D/s μονο οταν τα αισθάνεσαι και οταν στα εμπνέει ο άλλος αλλιως μιλάμε απλά για role players