Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Για Σένανε μπορώ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος ioanna, στις 24 Οκτωβρίου 2005.

  1. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Πολύ σωστά Kits, συμφωνώ απόλυτα!
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Kits θα ήθελες να επεξηγήσεις και να αναλύσεις την άποψη σου?
     
  3. Kits

    Kits Contributor


    Τι πιο φυσικο απο ενα υποτακτικο ατομο να κανει τις επιθυμιες του Αφεντη του..
    Σε αλλα threads, εχουμε πει αμα υπαρχουν ορια και ποια ειναι αυτα.. αλλα μονο για τους υποτακτικους.
    Ενα γενικο συμπερασμα ειναι πως ο υποτακτικος αυτοοριοθετηται αναλογα με τα συναισθηματα του κατα βαση, και την λογικη σε δευτερη μοιρα.
    Αυτο εχει σαν αποτελεσμα καποια ατομα( υποτακτικα) να δινουν και την ζωη τους για τον Αφεντη τους, κυριολεκτικα!
    Το θεμα και το ερωτημα μου ειναι ενας Αφεντης θα εκανε ''θυσιες'' για τον/την σκλαβα του αμα χρειαζοταν??? και αν ναι μεχρι που θα μπορουσε να φτασει (θα υπηρχαν ορια?? και αν ναι θα τα ξεπερνουσε ποτε??)
    Ισως αμα απαντησουν οι Αφεντες σε αυτα τα ερωτηματα θα μπορεσουν οι σκλαβοι να αυτοπροσδιοριστουν ξανα....

    Θα μπορουσε καποιος σκλαβος να δωσει τα ΠΑΝΤΑ για τον Αφεντη οταν ηξερε πως ο Αφεντης του στην πρωτη δυσκολια θα τον αφηνε ''ακαλυπτο'' (και μην βιαστειτε να απαντησετε πως αν το εκανε δεν θα ηταν Αφεντης... αλλα καμια φορα ανθρωπος εισαι και λυγας που ελεγε και ο Διονυσιου σε ενα τραγουδι του.... Το εχω δει να συμβαινει οταν ο Αφεντης εφτασε στο σημειο να διαλεξει αναμεσα στα παιδια του και την σκλαβα του)
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Λογικά ένας Κυρίαρχος έχει προσδιορίσει τα όρια ως προς τα λόγια, τις σκέψεις και τις πράξεις της υποτακτικής Του, ώστε τουλάχιστον από πλευράς της να μην υπάρχουν αξιόλογες εστίες αβεβαιότητας και κινδύνου και λόγοι για να τρέξει άρον - άρον και να υπερβεί τα όριά Του για να την προστατέψει.

    Δεν είναι θέμα ρομαντικής αγάπης, είναι θέμα αξιοπρέπειας για έναν Κυρίαρχο να έχει εξηγήσει με πολύ μεγάλη σαφήνεια στην υποτακτική Του ποιά είναι τα όριά του και τί μπορεί αυτή να περιμένει από τον Ίδιο. Να την έχει μάθει στην πράξη, ποιές είναι οι ευθύνες Του, ποιές είναι οι ευθύνες της αλλά υπό τον έλεγχό Του και ποιές είναι οι ευθύνες της εκτός πεδίου ελέγχου Του.

    Από κει και πέρα, ρίχνει η ζωή ζαριές που ο πιό wicked Μαστερ δεν θα μπορούσε να διανοηθεί. Αν λοιπόν η υποτακτική βρεθεί μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις που γίνονται δίλημμα και μπορεί να υπερβαίνουν τις ψυχικές ή τις πρακτικές αντοχές του Κυρίαρχου, τότε Αυτός πάλι θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει τα όριά Του και ανάλογα, να συνεχίσει, εφόσον μπορεί, να έχει την ευθύνη της, ή να προχωρήσουν σε release.

    Πάντως η αντιστροφή του ερωτήματος για μένα δεν ισχύει. Είναι δεδομένο ότι η σχέση είναι άνιση και η ανισότητα αυτή μπορεί να φτάνει βαθιά.