Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 18 Ιανουαρίου 2006.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Ένα καλό σημείο για να ξεκινήσει κανείς...

    "τυχαία" η χρήση του 3ου πληθυντικού αγαπητέ; <s>

    Αφελής!?! <s> ερώτηση: "Κυριαρχώ" σημαίνει "γίνεται το δικό μου" ; είναι αίτιο ή αποτέλεσμα;
     
  2. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    αγαπητοί μου, θελει τόλμη να μπει κανείς σ'αυτή την αντιπαράθεση. Θα πω λοιπον τι σκεφτηκα διαβάζοντας τις θέσεις σας. Δεν υφισταται Κυριαρχος αγαπητοί μου αν δεν υπάρχει υποτακτικός. Βεβαίως και δεν διαφωνώ με τις πολύ ορθές παρατηρήσεις όσων είπαν για το ρολο και τη σημασία του Κυριαρχου ... αλλα και μ'αυτους που είπαν οτι μια πιθανή κακή ψυχολογια οδηγει ορισμένους να βγαζουν "απωθημένα"

    Ναι ΚΑΙ αυτο ισχύει οχι μονο για τις γυναίκες αλλα και τους αντρες. Κάποιοι "κλέβουν" ή "δανείζονται " το ρολο του Κυριάρχου απο το lifestyle

    Ομως και δω ισχυει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης!

    Καποιοι κατα την ίδια λογική υποτάσσονται επειδή και αυτοι εχουν καποια ψυχολογική αναγκη...ειτε αυτο λέγεται "ανικανότητα να ανταπεξέλθουν" είτε λέγεται αδυναμία ή ότι άλλο.

    ΚΑΘΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

    δεν ειναι έτσι Κ/κυριες και Κ/κύριοι? Βεβαιως δεν θεωρώ οτι ετσι ορίζεται το BDSM για να ξεκαθαρίζω τα πράγματα , οπως δεν θεωρώ ότι επειδή και γω ήμουν και ειμαι πάντα η ψυχή της παρέας...και εκεινη που προστατεύει και εκεινη που στη δουλειά γυρνά τουμπα το γραφείο στο αψε σβήσε... ειμαι λιγότερο submissive!!! ή μηπως επειδη εχω τουτα δω τα χαρακτηριστικά πρέπει να γίνω Μistress??

    xmmm για σκεφτειτε το λιγο πριν αρχισετε να πυροβολειτε... και εδώ ειμαι ....!!!

    καλη σας μέρα!!
     
  3. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;


      το εκλαμβανω ως αστείο ρολφο...λολ
     
  4. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    rolfo? να το εκλάβω ως διακαή πόθο να δεις μια Μιστρεςς να γεννιέται??? λολ..

    Αγαπητέ μου και συμπαθέστατε rolfo αν ρωτήσεις αληθινούς Κυρίαρχους νομίζω πως θα σου πουν οτι η ουσία είναι να υποτάξεις - να μπορέσεις να υποτάξεις -εναν ελευθερο νου, ενα ισχυρό χαρακτήρα και να τον κάνεις να παραδωθει ψυχή και σωμα καθως και να θελήσει να σε υπηρετει!
    Σε διαβεβαιώ... οτι παντα τα δυσκολα εχουν αξία σε τουτη εδώ τη ζωή... !! και καθόλου δεν ιντριγκάρει κανέναν να παλέψει ...ή να επιβληθεί...στο τιποτα!!!!
    Αλλωστε το παν ειναι το inspiration...αν ο Κυρίαρχος δηλαδή εχει την ικανότητα και τον τρόπο να σου "περάσει" τη δύναμη την Κυριαρχία και να σε καθηλώσει...αν δεν την εχει.... τοτε ναι απευθύνεται σε σκλάβους όχι σαν εμενα...

    Σκέψου το....
    ταπεινή σκλάβα του Αφέντη μου!
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

    Θα μπορούσες αν θες να επεξηγήσεις αυτή σου τη θέση?  

    ευχαριστώ εκ των προτέρων.
     
  6. potty65

    potty65 Regular Member

    Dream Master δεν ξέρω αν η λέξη ειλικρίνεια που χρησιμοποίησες είναι απολύτως ακριβής. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, είχα την τάση να δοκιμάζω τους απέντι μου, να τους υποβάλω σε μικρές δοκιμασίες για να τους τεστάρω. Θυμάμαι όταν ήμουν στο δημοτικό, άφηνε συνειδητά κάποιες λέξεις άτονες, προκειμένου να "τσεκάρω" την δασκάλα αν θα διόρθωνε το λάθος.

    Λίγο πολύ τα ίδια κάνω και τώρα σε διαφορετικό επίπεδο όμως. Επειδή με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι γυναίκες και το πως λειτουργούν, πάμπολες φορές μεταμφιέζω τον εαυτό μου για να διαπιστώσω τις αντιδράσεις τους. Τα συμπεράσματα μου είναι ήδη γραμμένα και δεν θέλω να σας κουράσω με συνεχείς επαναλήψεις. Εν ολίγοις συνοψίζονται στο ότι οι γυναίκες γενικά αναλαμβάνουν ρόλους για να ικανοποιήσουν τους άνδρες, για να τους "δώσουν αυτό που θέλουν".

    Και εγώ ενίοτε υιοθετώ το προφίλ του υποτακτικού, έτσι απλά πειραματιζόμενος και με τον εαυτό μου και με την άλλη, και το αποτέλεσμα ήταν πάντα αυτό που περιγράφω παραπάνω. Δεν θέλω να αμφισβητήσω την ειλικρίνεια των διαφόρων mistressess που με μανία, έλαβαν αντίθετη θέση, απλώς ερωτώ: Αν όλες αυτές οι mistressess, γούσταραν πραγματικά ένα αρσενικό που δεν του άρεσε να διατάσσεται, μήπως τότε έρχονταν στα λόγια μου?

    Το να έχουμε κάποιον από κάτω μας και να τον κάνουμε ό,τι θέλουμε, λειτουργεί πολλαπλώς ευεργετικά για την αυτοπεποίθηση μας, και την επιβεβαίωση του εγώ μας, ωστόσο σε κάποια στιγμή, - και αυτή η στιγμή έρχεται γρήγορα - ότι ο "υπό' δεν είναι δυνατόν ποτέ να λειτουργήσει ως πραγματικός σύντροφος. Οι πραγματικοί σύντροφοι, στηρίζουν και αναλαμβάνουν ευθύνες, έχουν δύναμη και ψυχικά αποθέματα, και ένας σκλάβος δυστυχώς δεν τα έχει (αλλοιώς δεν θα ήταν σκλάβος).

    Στην ουσία λοιπόν μιλάμε για ένα παιχνίδι, μία παρεκτροπή από τα συνηθισμένα που πυροδοτεί το πάθος, αλλά δεν είναι παιχνίδι ζωής. Εν τέλει και για να μην μακρυγορώ, και εγώ έχω αιστανθεί σε πάμπολλες στιγμές "υποτακτικός", γιατί υποτακτικός γίνεσαι όταν ενδιαφέρεσαι υπερβολικά για κάποια και θες να της τα δώσεις όλα. Χωρίς όμως μειοδοσίες, χωρίς κλαψομουνιές, χωρίς να χάνεις ίχνος από τα χαρακτηριστικά του φύλλου σου, και χωρίς να απωλέσεις την αξιοπρέπεια και τον εγωισμό σου.
     
  7. potty65

    potty65 Regular Member

    Rolfo αν σου πω πόσες φορές έχω αυτομουντζωθεί στον καθρέφτη αναλογιζόμενος τις μαλακίες που έχω κάνει στα ερωτικά μου, θα καταλάβαινες και τι τέρας είμαι..., πάντως όχι τέρας αυτοελέγχου!
     
  8. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    RE: RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

    αγαπητη μου λαρα , στο συγκεκριμένο σημείο ήθελα να τονίσω την αλληλεξάρτηση των δύο. Σαφως πιστεύω οτι είναι η φύση που μας οδηγεί στο να ειμαστε Κυρίαρχοι ή υποτακτικοί , μα αυτο σημαινει αυτοματως ότι για να ασκει Εξουσία κάποιος πρέπει να υφίσταται ο αντίστοιχος που θα δεχτεί την εξουσία αυτή και θα την υπηρετήσει. Διοτι δεν γινεται να εισαι Αφέντης χωρις σκλάβο ,ουτε Βασιλιάς χωρίς υπηκόους ... Υπαρχει διαφωνία?
     
  9. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;


    lol μα και βέβαια Κύριε οscarwil, και οχι λίγες. Απλά εχω το ελάττωμα να κρίνω και να μιλώ συμφωνα με τη δική μου λογική και με το σωτό και το νορμάλ και το πρέπον.... Αειντε να βρω ακρη θα μου πειτε.... Ελπίζω...!!
     
  10. inlx

    inlx Regular Member

    RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται Mistress;

    Τι λες, δεν έχεις ακούσει για τον... Βασιλιά της Αλβανίας Leka I και για διάφορα άλλα τέτοια ψώνια; Να μην πούμε τίποτε για τον τέως δικό μας και ανοίξουμε πληγές. Άσε δε τα διάφορα micronations που κυκλοφορούν στο internet και βρίθουν από βασιλείς (και πρίγκηπες, αυτοκράτορες, μονάρχες, Προέδρους, Κυβερνήτες κλπ. κλπ.) χωρίς υπηκόους...
     
  11. heptarch

    heptarch New Member

    Τα πολλά λόγια είναι φτώχια
     
  12. G_E

    G_E Contributor

    Ποιο ακριβως ηταν το ερωτημα? Γιατί μια γυναίκα ειναι Mistress?
    Γιατί μπορεί. Και οσο κι αν ειναι κουραστικό, της αρέσει.