Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται slave;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 30 Ιανουαρίου 2006.

  1. Ricardo

    Ricardo Staff Member

    ..
     
  2. Maley

    Maley Contributor

    Σιγουρα άλλο πραγμα η σκλαβια οπως την ξερουμε και άλλο "σκλαβια"στο bdsm. Στην δευτερη περίπτωση αφορα ενα ατομο συνηθως και ειναι οικειοθελής. Το γιατι βρισκεται στο DNA του καθενός/καθεμιας που επιλεγει αυτη τη σταση ζωης απεναντι στον σύντροφο του/της..Mother nature Rolfo μου..
     
  3. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Dream Master wrote perfectly:

    ..... ότι ο βαθμός στον οποίο είμαστε προσκολλημένοι στην φαντασίωση μη απτού προσώπου είναι και ένα κριτήριο δυστυχίας μας σε αυτήν την αναζήτηση. Ολοι έχουμε ασχημάτιστες ή σχηματισμένες επιθυμίες. Αλλά βλέπω γύρω μου ανθρώπους δυστυχείς, που υλοποιούν συνεχώς την ατάκα του Γούντι Αλλεν: "έχω μιαν απάντηση, θα μου πείτε την ερώτηση;".
    ___________________________________________________________

    που σημαίνει : όλοι ψάχνουμε το όνειρο... !
     
  4. Astarty

    Astarty Contributor

    Μήπως η βαθιά ανάγκη της να ανήκει κάπου, σε κάποιον;

    Αστάρτη

    Υ.Γ. Έχω ερωτήσεις. Έχετε απαντήσεις;
     
  5. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Κατ’αρχήν ας μην συγκρίνουμε και μπερδεύουμε δύο ανομοια πράγματα. Το slavery του BDSM δεν έχει να κάνει με την σκλαβιά των ραγιάδων, των αρχαίων Αιγυπτίων, Ελλήνων, των σημερινών κακοποιών που εκμεταλεύονται την φτώχια κλπ.

    Για την BDSM slave η εκκίνηση ειδικά, είναι συναινετική, είναι συνειδητή επιλογή και επιθυμία. Η γυναίκα επιλέγει να ζήσει ως BDSM σκλάβα παραδίδοντας τις, από εκεί και πέρα, επιλογές για την ζωή της στα χέρια Εκείνου που εκείνη θα επιλέξει να γίνει σκλάβα Του.

    Μια γυναίκα γίνεται σκλάβα γιατί δεν θέλει να ζήσει χωρίς να αισθάνεται την υποταγή και την κυριαρχία στον μέγιστο βαθμό. Γιατί απολαμβάνει την παράδοση της, γιατί θέλει να μην έχει επιλογές και το απολαμβάνει, γιατί την εξιτάρει να αφήνεται, γιατί θέλει να περνάει όρια, γιατί το να προσφέρει είναι η φύση της, γιατί όπως είπε και η Astarty της αρέσει να ανήκει, θέλει να οδηγείται και να κατευθύνεται, γιατί είναι συναισθηματικά και σωματικά μαζοχίστρια, γιατί της αρέσει το humiliation, γιατί θέλει να την χρησιμοποιούν, γιατί θέλει κάθε τι που τις δίνεται να έρχεται δύσκολα, γιατί τα δύσκολα είναι πραγματικά δύσκολα, γιατί την εξιτάρει ο καταναγκασμός και όταν δεν την εξιτάρει την κάνει να αισθάνεται πιο σκλάβα, γιατί τίποτα άλλο δεν την γεμίζει και δεν την ολοκληρώνει όσο η υποταγή της και η σκλαβιά της.

    Αν ζεί μια ψεύτικη πραγματικότητα? Ζεί πιο αληθινή πραγματικότητα η γυναίκα που επέλεξε να παντρευτεί και να κάνει δύο παιδιά? Η γυναίκα που επέλεξε να γίνει σκλάβα πήρε έναν τίτλο και ανέλαβε τις ανάλογες υποχρεώσεις όπως μια σύζυγος ονομάστηκε σύζυγος αναλαμβάνοντας συγκεκριμένες υποχρεώσεις και υιοθετώντας έναν τρόπο ζωής.

    Ο όρος σκλάβα ενοχλεί, ξενίζει, μπερδεύει? Ωραία, ονομάστε την μανταρίνι. Η μανταρίνι λοιπόν έχει επιλέξει, για όλους τους παραπάνω λόγους που ανέφερα, να ζεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο, μια συγκεκριμένη νοοτροπία, υιοθετώντας μια ας πούμε ακραία πραγματικότητα που για εκείνην δεν παύει να είναι η μόνη επιθυμητή πραγματικότητα, όσο και να μοιάζει επιστημονική φαντασία σε κάποιους. Η απόλυτη διάθεση του εαυτού της σε έναν άνδρα, τα όρια που Εκείνος της βάζει, η χρήση της με διάφορους τρόπους, οι ψυχικές της αντοχές που συχνά δοκιμάζονται, ο πόνος και η ηδονή, το βάθος των συναισθημάτων, όλα αυτά μαζί και άλλα πολλά, συνθέτουν έναν πολύ ευτυχισμένο πραγματικό τρόπο ζωής για εκείνη.

    Τέλος, ναι, μια σκλάβα/ μανταρίνι μπορεί να φύγει από μια σχέση από μόνη της σπάζοντας την συμφωνία. Πώς? Πάρα, πάρα, πάρα πολύ δύσκολα γιατί υιοθέτησε βαθύτατα την πεποίθηση πως δεν της ανήκει αυτή η επιλογή, γιατί η ελευθερία να το κάνει είναι κάτι από το οποίο θέλησε να παραιτηθεί ώστε να ενισχυθεί η σκλαβιά/ μανταρινάδα της, περισσότερο ίσως από (κάποτε τουλάχιστον) μια κοπέλα που ήθελε να παντρευτεί και δεν οραματιζόταν καν την επιλογή του διαζυγίου της.
     
  6. illusion

    illusion Regular Member

    RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται slave;

    Πρέπει μια γυναίκα να επιλέξει ανάμεσα στο να είναι σκλάβα ή να παντρευτεί και να κάνει παιδιά; Το να θέλει να είναι ή να είναι σκλάβα αναιρεί το να θέλει να παντρευτεί ή να είναι παντρεμένη και το να θέλει να κάνει ή να έχει παιδιά;
     
  7. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    RE: RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται slave;


    Δεν μίλησα πουθενά για επιλογή μεταξύ των δύο. Σύγκριση δύο καταστάσεων έκανα to make a point.  
     
  8. ioustini

    ioustini New Member

    Δεν θα υποτιμήσω την κοινή σκλαβιά, γιατί όπως έχει αποδειχτεί από την ιστορία, οι μεγαλίτεροι επαναστάτες ήταν σκλάβοι.
    Πιστεύω ότι η κατανόηση της θέσης και του ρόλου που επιλέγει η γυνάικα-σκλάβα στο BDSM, δηλαδή η απόφασή της που πηγάζει από το είναι της να παραδωθεί ολοκληρωτικά στο Αφέντη της, είναι επαναστατική πράξη.
    Γιατί;
    Γιατί η γυναίκα -σκλάβα που έχει καταλάβει και επιλέγει αυτό το τρόπο ζωής, επιλέγει να ανήκει στο Αφέντη της και μόνο Σ' Αυτόν. Αυτός ο τρόπος ζωής σε κάνει να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά στον κοινωνικό σου περίγυρο. Πρώτα απ' όλα λειτουργείς με πειθαρχία και αυτοκριτική γιατί έχει να δώσεις, για όλα όσα κάνεις, λόγο Στον Αφέντη σου και θα κριθείς για όλα, θετικά ή αρνητικά. Επειδή δεν είσαι απομονωμένη και ζεις σ' αυτή τη κοινωνία που έχει την τάση να σε παρασύρει, πρέπει σε κάθε βήμα σου να αισθάνεσαι μέσα σου την Ύπαρξη του Αφέντη σου, να φοράς το Κολλάρο Του και στο λαιμό σου και στην ψυχή σου. Κυρίως όμως στη ψυχή σου και στο μυαλό σου.Ακόμα και τη δουλειά σου την αντιμετωπίζεις με δυναμισμό και φαντασία που σε κάνει να αισθάνεσαι μοναδική, όπως σε κάνει να αισθάνεσαι Ο Αφέντη σου, μοναδική και περήφανη που Τον Υπηρετείς. Είναι πιο Ελεύθερη η γυναίκα - σκλάβα στο BDSM, γιατί μπορεί να λέει ΟΧΙ σε όλους τους άλλους εκτός από Τον Αφέντη της.
    Η υποταγή της Στον Ένα της δίνει την ελευθερία να μην υποτάσσεται στους πολλούς. Αυτό δεν είναι επανάσταση για μιά γυναίκα;
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται slave;

    ναι..είναι  
    Μια επανάσταση που την απελευθερώνει...
     
  10. DarkSide

    DarkSide Regular Member

    RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται slave;


    Πολυ βαρυ αυτο αγαπητε , μηπως να εγραφες και τι ακριβως ενοεις λεγοντας αυτο ? για ποιους λογους δεν θα την προσεχαν ?
     
  11. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Ηξερα ενα κορίτσι, που απο τότε που ένιωσε τον εαυτό της , στην εφηβία ακόμη, προσφερε τα πάντα στους γύρω της. Ολοι έλεγαν: ΤΙ καλό παιδί! Τι υπεροχο πλάσμα! Ενα χαμόγελο όλη ! Μια ψυχή που σ'ολους έδινε το καλύτερό της.
    Εκεινη το κανε με την καρδια της .
    Εβλεπε τους ανθρώπους πάντα ζεστά, θετικά. Οποιος γνωστός φιλος , συγγενής την χρειαζόταν ήταν πάντα δίπλα του.
    Οι σχέσεις της οι προσωπικές , οι περισσότερες γεμάτες πονο, θλιψη. Ηθελε και εκει να δινει , να προσφέρει όσο μπορούσε πιο πολλά. Τόσα που ισως δεν τα αντεχαν οι κατα καιρούς σύντροφοι της ή που δεν τα αντιλαμβανόταν καν!
    Τα χρονια κύλησαν , το κορίτσι έγινε γυναίκα. Η ζωη εφερε δυσκολίες αλλα και καλες στιγμές. Όλοι οι αγαπημενοι της , της ελεγαν :
    - ΣΤΑΜΑΤΑ να το κανεις αυτο!! Σταματα να δίνεις, σταμάτα να προσφέρεις. Αν δεν ζητήσεις απο
    τη ζωή δεν προκειται να πάρεις τιποτα!!
    Ολοι γύρω , ορθολογιστες! και εκεινη η ονειροπαρμένη.
    Γυναίκα , ειπαμε πια... εχοντας ζήσει αρκετές έντονες στιγμές, αγάπησε , αγαπήθηκε , πόνεσε εκλαψε, προδωσε ίσως, και προδώθηκε.
    Κανεις δεν μπορεσε ποτε να της βαλει στο μυαλό "το ορθό" Ούτε καν εγώ η πιο καλή της φίλη...
    Κανένα επιχείρημα δεν ήταν ισχυρό να την πεισει ότι πρέπει να πάψει να προσφέρει την αγάπη της , τον εαυτό της , τα πάντα έτσι "στον καθένα" ακομη και αν αυτος ειναι σύζυγος εραστής ή αδερφος ή η κολητή της!!

    - Εγω θα δίνω , ελεγε, και όποιος μπορει να το εκτιμήσει ...χαλαλι, όποιος όχι...εκεινος κατι εχει
    χάσει....εγώ όχι!!"
    - Είσαι τρελλη!!!! της φωναζα
    - Είμαι !απαντουσε με ενα θλιμενο χαμόγελο. Και συνέχισε τη διαδρομή που ειχε χαράξει
    (εκείνη? η φύση?)

    Συνέχισε να 'ναι εκεινο το χαμογελαστό πλάσμα για όλους και ας ποναγε και δακρυζε η ψυχή της , συνέχιζε να προσφέρει σε οποιον αγαπούσε . Ζουσε γι'αυτό, ζούσε απ'αυτό. Ισως καποιος καποτε μπορούσε να αντέξει αυτη την προσφορά. Ισως κάποιος , καπου κάποτε να μπορούσε να μεινει πλάι της....

    Τωρα πια ξέρω πως αυτο το κορίτσι , είχε γεννηθεί : μια sub!!!!

    Χωρίς κολαρα, χωρίς ορισμούς , χωρίς ταμπέλες και προσθήκες, χωρίς εγωισμούς , χωρις leather και μαστίγια. Με ενα χαμόγελο , μια ψυχή.... και ενα χάρισμα. Να δίνει!!!

    ...μακάρι το ξεροβόρι και οι βαρυχειμωνιές να μην παγώσουν την καρδούλα της ποτέ!!!


    MP'slave
     
  12. Astir

    Astir Guest

    Δε θέλω να σχολιάζω τόσο βαθιά Ανθρώπινα κείμενα, δε νοιώθω άξιος για να το κάνω.
    Αλλά δε μπορώ να μην εκφράσω και τη συγκίνησή μου.
    Άνω θρώσκεις ΆΝΘΡΩΠΕ!
    Α.