Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται slave;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 30 Ιανουαρίου 2006.

  1. Astarty

    Astarty Contributor

    RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται slave;

    Ένας Master που θα βρεθεί δίπλα της θα προσπαθήσει να ρυθμίσει την "αλόγιστη" προσφορά της;
    Αυτό το χάρισμα, να δίνεις την ψυχή σου, μπορεί να στραφεί σε έναν και μόνο; Περιορίζεται η καλοσύνη, η προσφορά, η μεγαλοψυχία σε έναν; Και αν ναι, έχουν την ίδια ισχύ (να είσαι καλή στον σύντροφο σου και bitch στους γύρω);

    Αστάρτη

    Υ.Γ. MP'slave, υπέροχη κατάθεση ψυχής από μέρους σου. Σε ευχαριστώ.
     
  2. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Δουλειά του Κυρίαρχου είναι να περιορίσει τη σπατάλη.

    Να "ακυρώσει" τον β΄νόμο της θερμοδυναμικής. Να φτιάξει φράγματα ώστε τα νερά που αναζητούν την θάλασσα να αποκτήσουν δύναμη, ορμή, στροβιλισμούς που θα παραγουν μεγαβάτ, και να μην κυλούν στους υπονόμους σαν τα χιόνια που λιώνουν στην παραχτισμένη Πεντέλη.

    Ωσπου η focused ροή να ελέγχεται χωρίς έξωθεν φράγματα.

    Γι αυτό βάζει ενέργεια ο Κυρίαρχος. Και γι αυτό "καίγεται" καμμιά φορά.

    Το στοίχημά του, είναι αν/όταν έρθει αυτός ο εσωτερικός έλεγχος, η ροή θα περιδινήσει αυτόν ή κάποιον άλλον;

    Οποιος νομίζει ότι ο Κυρίαρχος έχει μια εύκολη ζωή, απλώς δεν είναι Κυρίαρχος.
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται slave;

    Έχω την εντύπωση πως συμφωνώ, αλλά πριν σχολιάσω θα ήθελες ίσως να μας αναπτύξεις λίγο τι ακριβώς εννοείς?

    <γελάει>
    Την ίδια άποψη είχα ακούσει μερικές φορές και για τις Αφέντρες, δήθεν πως είναι όλες γυναίκες που δεν θα έβλεπαν χαρά ανάμεσα στα σκέλια τους αν δεν γινόντουσαν Αφέντρες και είχαν τα «υποβιβασμένα αρσενικά» να τις υπηρετούν.   

    Αστείες απόψεις κατά την γνώμη μου, και οι δύο.

    Δεν λέω πως δεν υπάρχουν περιπτώσεις απελπισμένων γυναικών που θα έκαναν τα πάντα για να «δουν χαρά στα σκέλια τους», ή για να μείνει επιτέλους κάποιος μαζί τους.
    Αλλά αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό ούτε μιας Αφέντρας, ούτε μιας σκλάβας και για να είμαι ειλικρινής με εκπλήσσει που κάποιος που δηλώνει Μάστερ, κάτι που προϋποθέτει απίστευτα βαθιά γνώση όχι μόνο του χώρου, αλλά της ψυχοσύνθεσης των ατόμων του χώρου ανάμεσα σε πολλά άλλα. Οπότε μένει να σκεφτώ μόνο πως η άποψη αυτή εκφράστηκε σαν σχόλιο ακριβώς για να δείξει σε κάποιους πως ΔΕΝ είναι αυτό η σκλάβα, επειδή ίσως έχει γνωρίσει κάποιες που για αυτό το λόγο δηλώνουν κάτι που δεν είναι.  

    Θα ήθελες ίσως, σε παρακαλώ, αν θέλεις να μας επεξηγήσεις καλύτερα τι εννοούσες με αυτό?
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Ωραία η ατάκα του oscarwil, ενδιαφέρουσα για γενική συζήτηση προς όλες τις BDSM φυλές η χρησιμοθηρική οπτική του LordDragonal.

    Δεν "είμαι" σκλάβα, ίσως όμως γίνομαι σκλάβα.

    Άρα το thread μπορεί να με αφορά κατά λέξη.

    Μπορεί να γίνεται μία γυναίκα σκλάβα επειδή κατάλαβε και αισθάνθηκε ότι θα αποκομίζει καθαρή ηδονή από κει που vanilla γυναίκες θα αποκόμιζαν πικρίες και τραύματα;

    Επειδή απλά η δική της ερωτική αλήθεια είναι η αλήθεια της σκλάβας;

    Αν και δε βλέπω ακριβώς τον εαυτό μου σε αυτή την προσέγγιση, γιατί σκέφτομαι ότι η επανάσταση είναι όταν ανακαλύπτει η σκλάβα τις πραγματικές της ερωτικές συντεταγμένες και όχι τόσο η υλοποίηση αυτών, δηλαδή το "γίνομαι" ή μάλλον "με Κάνει σκλάβα", η παρακάτω τοποθέτηση μου φάνηκε εξαιρετική.

     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται slave;

    Ευχαριστώ για την απάντηση.. 
    Αστεία ονόμασα όχι την ερώτηση σου, αλλά την πεποίθηση που έχουν μερικοί πως ΄για να είναι κάποιος στο χώρο σημαίνει πως είναι άσκημος, ψυχικά ή σωματικά.

    Γι΄ αυτό ακριβώς και παρακάλεσα για διευκρίνηση, γιατί ήμουν βέβαιη πως κάτι άλλο Εννοούσες και όχι αυτό που πιθανότατα να εκλάμβανε κάποιος που δεν σε γνωρίζει μέσα από τα γραπτά σου.
     
  6. Guest05

    Guest05 Guest

    RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται slave;

    Ο β νόμος της θερμοδυναμικής αγαπητέ μου DreamMaster μπορεί να επαναδιατυπωθεί με την έκφραση ότι «η εντροπία ενός μονωμένου κλειστού συστήματος στην περίπτωση μας «συστήματος D/s» είτε αυξάνεται είτε παραμένει σταθερή».

    Το είχα πει παλαιότερα ότι ένα τέτοιο σύστημα μπορεί να υπάρξει μόνο όταν η μεταφορά ενέργειας ( αφού μιλούμε με όρους Max Planck ) μπορεί να υπάρξει μόνο όταν ο κυρίαρχος δίνει από περίσσευμα .

    Έτσι και ο β νομός δεν ακυρώνετε και το σύστημα D/s θα καταναλώνει λιγότερη ενέργεια ώστε η εντροπία του να μην αυξάνετε .

    Σε άλλη περίπτωση θα πρέπει να μιλάμε για στρατιές αφημένων στην τύχη τους υποτακτικών θυμάτων της εγκατάλειψης ( εντροπίας ) .
     
  7. zinnia

    zinnia Contributor

    RE: RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται slave;

    Γιατι διαισθανομαι πως θα με πειτε χαζη? Τελος παντων, εγω θα την κανω την ερωτηση οπως μου ρθε στο μυαλο.....

    Μα...δεν ειναι αυτονοητο πως μονο οταν εχουμε *περισσευμα* μπορουμε να προσφερουμε?
    Απο τι να παρεις? απο το τιποτα γινεται? Απο τι να δωσεις? Απ αυτο που ουτε εσυ ο ιδιος δεν εχεις?

    Μονο που σ ολες τις σχεσεις , οποιες κι αν ειναι αυτες, κι οι δυο συμβαλλομενοι πρεπει να εχουν *περισσευμα* αλλοιως η σχεση ειναι μισερη και συντομα δεν ειναι σχεση..
     
  8. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Πιστεύω πως ο DreamMaster αναφέρεται στην καλύτερη διαχείριση της ενέργειας Heinrich, και από αυτή την οπτική θα έλεγα πως δεν ακυρώνει (αυτό το νόημα έχουν πιστεύω τα εισαγωγικά) τον β' νόμο της θερμοδυναμικής αλλά τα αποτελέσματα της εφαρμογής του.

    (Παρεμπιπτόντος η εντροπία ενός κλειστου συστήματος, πάντα αυξάνει συν το χρόνω, ποτέ δεν παραμένει σταθερη και γι' αυτό αποτελεί δείκτη της φοράς του διανύσματος του χρόνου και πρέπει να του προσδώσουμε ενέργεια για να μειώσουμε τον βαθμό εντροπίας του, η εντροπία μιας κυκλικής διαδικασίας μπορεί να παραμέίνει σταθερη αν η ενέργεια που παράγεται από την ίδια την λειτουργία του συστήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον σκοπό αυτό.)

    Το Κυρίαρχο στοιχείο χρησιμοποιεί την ενέργεια που του διαθέτει το υποτακτικό (power exchange) με καλύτερο τρόπο για τις ανάγκες του ίδιου του υποτακτικού στοιχείου. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει προσφορά ενέργειας από το Κυρίαρχο, η συνολικά όμως ενέργεια παραμένει σταθερή (α' νόμος της θερμοδυναμικής)

    Η προσωπική μου άποψη (λάμβάνοντας υπ' όψην τις τάσεις σπατάλης ενέργγειας, που διακρίνουν το υποτακτικό στοιχείο) είναι πως αλοίμονο στον Κυρίαρχο που δεν γνωρίζει πως να εφαρμόζει τον πρώτο νόμο διατηρώντας την συνολική ενέργεια του συστήματος σταθερή όσο περίσευμα και άν διαθέτει  

    Συμφωνώ φυσικά πως ο καθένας δίνει απ' ότι του περισσεύει  
     
  9. Astarty

    Astarty Contributor

    Και όμως νομίζω πως ο Dream προσπαθεί να ακυρώσει τον β' νόμο της θερμοδυναμικής. Την ενέργεια της υποτακτικής, ψυχική κυρίως, συσσωρευμένη και εγκλωβισμένη σε "φράγματα" μετατρέποντας την σε άλλη μορφή ενέργειας προσπαθεί να μην έχει χάσιμο σε μη χρησιμοποιημένη ενέργεια (στην θερμοδυναμική ως θερμότητα).

    Από εκεί και πέρα ο συνήγορος του διαβόλου ρωτάει:
    1) Τι γίνεται όταν τα φράγματα σπάνε;
    2) Αν υπάρχει συνεχής ροή ενέργειας από το υποτακτικό στοιχείο, έχουμε μεδενική προσφορά ενέργειας από τον κυρίαρχο;

    Αστάρτη
     
  10. gaby

    gaby Guest

    RE: RE: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται slave;

    1) Όταν τα φράγματα σπάνε έχουμε ένα εξαιρετικά φαντασμαγορικό επεισόδιο πλημμύρας το οποίο όσοι βιώνουν δεν ξεχνάνε ποτέ τους  

    Και την επομένη μέρα, ωραία και καλά, μαζεύουν τα χώματα και τα νερά, τις πέτρες και τα μπάζα και αναπολούν τις στιγμές που έζησαν και που ίσως δε θα ξαναζήσουν ποτέ μαζί.

    2) Η "υπό" δε μπορεί να παράγει ενέργεια χωρίς feedback (ισχυρότατο μάλιστα) από τον Κυρίαρχο. Για να Πάρει ο Κυρίαρχος έχει Δώσει και έχει Δώσει πάρα πολλά και Δίνει.

    Υ.Γ. Παρακαλώ θερμά να λάβετε υπόψη ότι η φυσική ήταν ένα μάθημα στο οποίο δεν πήρα ποτέ μου πάνω από 14 σε σχολικό έλεγχο, και αυτό στις πολύ καλές στιγμές μου, και δεν ξαναασχολήθηκα έκτοτε  
     
    Last edited by a moderator: 10 Ιανουαρίου 2007
  11. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    απο τις πλέον σοβαρές θεσεις που διαβασα τελευταίως. Και ιδιως επι τέτοιων θεμάτων που μεταξύ μας...είναι "τζίζ" για πολλους!!
    Σας ευχαριστουμε Dream


    Ο Κυριαρχος ακριβώς καλειται να "διαχειριστει" ένα πλουσιο συναισθηματικό κόσμο που , ήθισται , να έχει μια υποτακτική.
    Δεν καλειται να τη βασανίσει να την χρησιμοποιησει και να κανει ΟΤΙ γουστάρει έτσι για το ..."τιμής ένεκεν " του τίτλου. Διοτι εκεί και τοτε ειναι που μιλαμε για kinky ή για "αρρωστημενες " ιστορίες.

    Ο Κυρίαρχος έχει τον έλεγχο...γιατι υποτίθεται ότι εχει πρωτα απο όλα το self control και αυτο ακριβώς τον ελεγχο εχει... της διαχείρισης του συναισθηματισμου που μπορει να ξεχιλίζει απο μια sub ψυχουλα. Την πέρνει (την ψυχουλα ) την αγκαλιαζει με στοργή με προστατευτισμό και με δύναμη. Βγαζει τα καλύτερά της, προσπαθεί να διώξει τα ασχημα ή τα βλαβερά της . Πέρνει και δίνει και οδηγει και τους 2 σε μια μοναδική και ξεχωριστή σχεση συνύπαρξης και αλληλεπίδρασης.

    Μοναδικά συναισθήματα, υψηλοι στόχοι, ψυχές , ζωές, νους και συνειδηση.....!


    (ολα τ'αλλα...μαστιγια , εξευτελισμοι , χρήσεις , εντολές , στασεις κλπ ισως μπορουν να χρησιμοποιηθούν ως μέσα... ή ως παιχνίδια... ομως δεν ειναι σ'αυτά η ουσία)

    my Master said once :
    "νομίζεις ότι τα χρειάζομαι στ'αληθεια όλα αυτά για να σε κάνω να νιώσεις την υποταγή ??"

    ευχαριστώ Μaster όντως δεν ηταν σ'αυτά η εξουσία!!!!
     
  12. Astarty

    Astarty Contributor

    Ωραία η ερμηνεία σου rolfo! Την κρατώ.

    Αστάρτη