Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται slave;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 30 Ιανουαρίου 2006.

  1. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται slave;

    Φύλλο συκής;  
     
  2. EysWideShut

    EysWideShut Regular Member

    Απάντηση: Για ποιόν λόγο μία γυναίκα γίνεται slave;

    Καλησπερα και απο μενα

    καταρχας δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει οτι η γυναικα ειναι το αδυναμο φυλο.οσοι μαστερς χαιρονται να υποτασουν αδυναμες υπαρξεις μαλλον δεν θα επρεπε να χαιρονται ιδιαιτερα.
    απο την στιγμη που οι 2 οποιοιδηποτε συντροφοι καθιστουν ενα συστημα που στηριζεται στο δινω παιρνω ποιος ειναι ο αδυναμος? αφου ο ενας στηριζεται στον αλλον για να υπαρχει.η ιδιοτητα του αφεντη προς συγκεκριμενο ατομο παυει οταν το συγκεκριμενο ατομο διαλεξει να μην ειναι σκλαβος .αρα ναι μεν ο σκλαβος παιζει τον αδυναμο ρολο (ή και ειναι) αλλα δεν σημαινει οτι ο ρολος του δεν ειναι σημαντικος.ειναι ο μισος ακριβος.

    για μενα εχει μεγαλυτερη αξια η αντιμετωπιση και χειραγωγηση μιας γυναικας που δεν νιωθει αδυναμο φυλο μεσα της

    θα ηθελα να πω επισης οτι η σκλαβα κρυβει μεσα της μια μεγαλη δυναμη και αυτο ενισχυει ακομα περισσοτερο την αρχικη τοποθετηση : να ειναι σκλαβα
    το επελεξε.το διαλεξε
    και αν την διαλεξαν και αυτο μαγκια της ειναι και το κερδισε με κοπο.ποια αδυναμη λοιπον?

    νομιζω οτι το θεμα ξεφυγε λιγο σε μερικα σημεια γιατι καποιοι εχουμε στο μυαλο μας την ιδανικη σκλαβα και ιδανικα σαυτον τον ανθρωπινο κοσμο δεν υπαρχουν. τα τελικα αποτελεσματα ειναι μπασταρδα σε πολλα ή λιγα σημεια.
    θεωρητικα λοιπον η σκλαβα δεν εχει κανενα ρολο να σκεφτεται τι θα γινει μετα την θητεια της.δεν της επιτρεπεται τετοια σκεψη και της αλλοιωνει την υποσταση της ως σκλαβα
    με το ιδιο ιδανικο σκεπτικο η σκλαβα δεν εχει καμια δουλεια να γινει μαστερ και να παρει τη θεση του αφεντη της .αν πεσει στην υποληψη του αφεντη θα τιμωρηθει παραδειγματικα.
    και αν "ξεσηκωσει" την εκπαιδευση που της παρεχεται για να γινει η ιδια αφεντρα τοτε ειναι μια αλλοιωμενη σκλαβα εξαρχης και ουτε ηταν ουτε και θα γινει μιας και ηδη εχει αλλαξει ρολο

    ας μην ξεχναμε οτι για να εισαι σωστος στο ρολο σου θελει κοπο , τιμιοτητα ,πειθαρχια .ποιος ειπε οτι ειναι ευκολο να ειναι σκλαβα σωστη?
    γιαυτο και εξαρχης δηλωσα οτι για μενα οι σκλαβες δεν ειναι αδυναμα φυλα .

    μιας και των θετικων επιστημων θα διαφωνησω με τα παραδειγματα περι θερμοδυναμικης .ουδεμια σχεση εχουν

    τελος να προσθεσω οτι ολοι μας ανεξαρτητα απο τον ρολο μας οδευουμε προς την εσωτερικη μας ολοκληρωση μενοντας πιστοι σε οτι υπαγορευει ο ρολος μας ,δηλαδη την τελικη επιτυχια σε αυτο που κανουμε.το εργο του καθενος μας ειναι δυσκολο και η δυσκολια ξεκινησε απο την αρχικη επιλογη μας.

    γραφτηκαν πολυ σωστες αποψεις απο του προλαλησαντες,χαρηκα πολυ διαβαζοντας αυτο το νημα.
    ναστε καλα ολοι
    Κωνσταντινος