Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 20 Νοεμβρίου 2008.

  1. Emma

    Emma Contributor

    Είναι γνωστό ότι αρέσει σε αρκετούς άντρες να βλέπουν δύο γυναίκες να κάνουν σεξ. Το αντίθετο όμως δεν είναι τόσο διαδεδομένο. Προσωπικά, με φτιάχνει υπερβολικά πολύ η θέα του σεξ μεταξύ αντρών. Πίστευα ότι είμαι ίσως η μόνη που της αρέσει αυτό, μέχρι που πρόσφατα ανακάλυψα κι άλλες με τα ίδια γούστα.
    Στις περιπτώσεις των αντρών, υπάρχει συνήθως και η επιθυμία για συμμετοχή τους στο ήδη υπάρχον γυναικείο "ντουέτο". Συμβαίνει το ίδιο αντίστοιχα και από τις γυναίκες; Όσον αφορά εμένα, η απάντηση είναι όχι. Προτιμώ να είμαι καθαρά θεατής σε τέτοιες περιπτώσεις.

    Ομολογώ ότι με έχει προβληματίσει το γιατί μου αρέσει αυτό, όπως επίσης και το γιατί αρέσει πιο πολύ στους άντρες, απ' ότι στις γυναίκες, να βλέπουν ετερόφυλά τους άτομα να κάνουν σεξ μεταξύ τους.

    Γνώμες, σκέψεις και εμπειρίες επί του θέματος;
     
  2. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

    Προς το παρόν επιβεβαιώνω ότι δεν είσαι η μόνη. Δεν γνωρίζω για ποιούς λόγους, πάντως, αρκετές γυναίκες εκφράζουν απέχθεια για αυτό το θέαμα.
    Ίσως επειδή στο ομόφυλο σεξ ανδρών διακυβεύονται εμπεδωμένοι κοινωνικοί ρόλοι, ενώ σε εκείνο μεταξύ γυναικών, δεν τίθενται υπό αμφισβήτηση θέματα κύρους και τιμής και συνάμα ξυπνά και η ηδεία 'ανάμνηση' του χαρεμιού ή του γυναικωνίτη.
     
  3. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    εχεις ακουστα την λεξη ΧΑΡΕΜΙ. ολοι οι ανδρες την εχουν.μια και η λογικη δεν μας επιτρεπη να υπερβαλουμε οτι μπορουμε να τις εχουμε ολλες,το επομενο σταδιο ειναι να τις βλεπουμε ολλες. ανδρες γαρ.......................
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Καλό θέμα και θα επανέλθω. Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Η αμφισεξουαλικότητα ενός άντρα μπορεί στο θηλυκό του έτερο να δημιουργήσει ανασφάλεια; Αν ναι, γιατί;
     
  5. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Δυστυχώς ναι. Το έχω δει να συμβαίνει και μάλιστα με πολύ άσχημο τρόπο.

    Δύο λόγους μπορώ αυτή τη στιγμή να σκεφτώ: Πρώτον, αν το θηλυκό έτερο είναι κτητικό, θεωρεί πως απειλείται από τα αρσενικά που βρίσκονται γύρω από το συγκεκριμένο άτομο. Επιπλέον, μπορεί να θεωρεί πως λόγω της αμφισεξουαλικότητας του συντρόφου της καλείται να υιοθετήσει έναν πιο androgynous ρόλο, κάτι που πιστεύω πως είναι λάθος.
     
  6. Osmolagnos

    Osmolagnos New Member

    Πραγματικά το έχω ακούσει αυτό άλλη μια φορά σε κάποια παλιά, καβλωτική, εφηβική συζήτηση που είχα με φίλες, φίλους. Προσωπικά το να βλέπω δύο κοπέλες μαζί είναι σαν να βλέπω ένα έργο τέχνης. Το να δω δύο άντρες το λαμβάνω ως κάτι τραχύ και αντιαισθητικό, ατσούμπαλο και αταίριαστο. Φυσικά αυτό είναι μια αντρική προσέγγιση του θέματος και αφορά τον δικό μου τρόπο αντίληψης των πραγμάτων. Το παραθέτω όμως μιας και θυμάμαι πολλές απο τις κοπέλες να συμφωνούν με αυτό! Φυσικά τότε στην παρέα είχαμε και την μικρή σεξουλιάρα Κατερίνα η οποία θεωρούσε, πως δύο άντρες στο ίδιο κρεβάτι ήταν κάτι το οποίο την ερέθιζε απίστευτα!
     
  7. Emma

    Emma Contributor

    Σχετικά με αυτό που έκανα bold: Οι ίδιες αυτές γυναίκες αισθάνονται έτσι μόνο για το σεξ μεταξύ άντρων ή ισχύει το ίδιο και για το σεξ μεταξύ γυναικών; Ό,τι έχει να κάνει με ομοφυλοφυλικό σεξ δηλαδή;

    Υ.Γ. Όπως έχω ξαναπεί, αν και μου αρέσει να κάνω σεξ με άλλες γυναίκες, το να το παρακολουθώ (ειδικά σε πορνό) με ξενερώνει απίστευτα.

    Ανάλογα το έτερο. Σε μένα όχι, δεν δημιουργεί.
    Όπως είπε και ο Durcet είναι θέμα κτητικότητας μάλλον καθώς και (κυρίως, κατά τη γνώμη μου) το γεγονός ότι δεν μπορεί να κάνει "compete" με αυτά που του δίνει κάποιος άλλος άντρας (λόγω φύλου δηλαδή).

    Υ.Γ. Ατάκα αγοριού μου σχετικά με την αμφισεξουαλικότητά μου: "Με σένα δεν έχω να ανησυχώ μόνο για άλλους άντρες, αλλά και για τις γυναίκες!"

     
     
    Last edited: 20 Νοεμβρίου 2008
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    «Ο άντρας ο σωστός για να κάνει παιδιά για μία γυναίκα είναι αυτός που μπορεί να προστατέψει το σπίτι του. Και πως μπορεί ένας άντρας που τον παίρνει από άλλους άντρες να προστατέψει το σπίτι του, από κινδύνους που προκαλούνται από άλλα αρσενικά;»

    Πάντα είχα την απορία. Αρχέτυπο ή κάποιο κατασκευασμένο κοινωνικό πρότυπο;
    Δεν συμφωνώ, όπως και σε πρώτη ανάγνωση οι περισσότεροι από εδώ μέσα δεν συμφωνούν. Προχωρήσαμε, εξελιχθήκαμε, άνοιξαν λίγο τα ματάκια μας, αλλά αν κοιτάξετε λίγο πιο βαθιά…

    Ας επαναφέρω κάποιες άλλες απόψεις που κατά καιρούς έχουν ακουστεί εδώ μέσα.

    Δεν είναι και ότι καλύτερο για έναν αρσενικό κυρίαρχο να πηδιέται από άντρες.

    Δεν είναι και ότι καλύτερο για την διατήρηση της εξουσίας μία αφέντρας να πηδιέται από τον σκλάβο της.

    Κατά πόσο αυτές οι απόψεις συγγενεύουν με την αρχική λογική;

    Έχω δει γυναίκες κυρίαρχους σε κάποιες περιπτώσεις (όχι σε όλες) που για να σταθεροποιήσουν την εξουσία τους σε έναν αρσενικό υποτακτικό τον πηδάνε ή βάζουν άλλους άντρες να το πηδήξουν. Ενώ για τις ίδιες δεν είναι ένα θέαμα που τις ικανοποιεί σεξουαλικά και ενώ οι υποτακτικοί τους δεν αντιλαμβάνονται αυτή την πρακτική ως ταπείνωση. Υπάρχει και μία αντίστοιχη φάση σε κάποιους άντρες κυρίαρχους, αλλά δεν ανήκει στο συγκεκριμένο θέμα.

    Ξανατονίζω, σε κάποιες περιπτώσεις.

    Μία από τις φάσεις που απόλαυσα περισσότερο ήταν όταν έπαιξα με το μυαλό μίας γυναίκας και την αδυναμία της κτητικότητας της απέναντι μου, καθώς πηδιόμουν από έναν άντρα μπροστά της και το απολάμβανα όπως ποτέ μαζί της. Και απολάμβανα κάτι με άλλον και ήταν και άντρας που θα δυσκολευόταν να τον ανταγωνιστεί.

    Στην περίπτωση που μία γυναίκα νιώσει ανασφάλεια όταν παρακολουθήσει δύο άντρες να κάνουν σεξ, δύο είναι λόγοι. Το χτύπημα στο πρότυπο ότι ο άντρας λειτουργεί ενεργητικά και μόνο με γυναίκες και δεύτερον η λαθεμένη αντίληψη, ότι είναι δύσκολο για αυτές να ανταγωνιστούν ανατομικά έναν άλλο άντρα.

    Αν αυτού του είδους ανασφάλεια υπάρχει και σε κάποιους άντρες αντίστοιχα; Φυσικά και υπάρχει. Απλά συνήθως η πρόχειρη σκέψη ότι δύο γυναίκες που κάνουν σεξ όσο και να το απολαύσουν δε θα λησμονήσουν την δύναμη που έχει το πέος του, τον παραπλανάει. Τουλάχιστον μέχρι να το βιώσει μερικές φορές.
     
  9. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

    Επί των αρχικών σκέψεων:
    Ο άντρας αρέσκεται να βλέπει να παρακολουθεί περισσότερο από τη γυναίκα? Ο άντρας είναι πολύ πιο οπτικός από τη γυναίκα? Εννοώ, χωρίς να επιμένω, ότι η γυναίκα συνήθως, δεν ηδονίζεται τόσο από τη θέα δύο κορμιών. Πιθανόν να παρατηρεί καλύτερα, να εμβαθύνει καλύτερα αλλά δεν νομίζω ότι ηδονίζεται όπως ο άνδρας... Ηδονίζεται όταν την βλέπουν.

    Ο Dolmance νομίζω ότι δίνει μια επαρκή εξήγηση εκ μέρους των ανδρών που αρέσκονται να παρακολουθούν το σεξ μεταξύ δύο γυναικών. Σαν γυναίκα δεν με έλκυει, αντιθέτως με απωθεί το θέαμα δύο αντρών που κάνουν σέξ... Νομίζω ότι ο Ηλίας το εξηγεί καλά... με δύο γυναίκες it s ok. Ίσως να είναι πια συνηθισμένο...
     
  10. female

    female Contributor




    Διαχωρίζω άνετα το τι μου αρέσει ως προσωπική επιλογή, με το τι απολαμβάνω ως ανθρώπινο και άρα μέρος της συλλογικής ανθρωπιάς -- και άρα, και της δικής μου.



    Κατ' αυτό τον τρόπο, ενώ το βδσμ δεν είναι προσωπική μου επιλογή σε καμία περίπτωση, το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον έως συγκλονιστικό όταν αφορά και αγγίζει αληθινά τους ανθρώπους. Κατά τον ίδιο τρόπο, η ανδρική ή η γυναικεία ομοφυλοφιλία, ενώ δεν με αφορούν ως προσωπική επιλογή, ή, αλλιώς, ως προσωπικό γούστο, στο βαθμό που βιώνεται αληθινά και δεν είναι show ή προσποίηση, με αγγίζει. Αυτό μπορεί να είναι ένα φιλί -- δεν χρειάζεται να είναι 50 ψωλαράδες που να σκίζουν έναν αντρικό κώλο ή 15 λεσβίες με 5 δονητές και 10 στραπ. Ένα χαμογελαστό, παιχνιδιάρικο φιλί μεταξύ δύο κοριτσιών που τα 'χανε, με άφησε περισσότερο άφωνη από όσες λεσβιακές περιπτύξεις έχει τύχει να δω στις δήθεν, τσόντες. Όπως λέει η elfcat, δεν είναι το καθαρά οπτικό ερέθισμα, όπως φαντάζομαι πως είναι για τους άντρες, αλλά το τι βλέπεις και μέσα απ' αυτό. Η ανθρώπινη έκφραση είναι συγκλονιστική -- πόσο μάλλον σε αληθινές στιγμές της ερωτικής/σεξουαλικής έκφρασης.



     
  11. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

    το γλωσσοφιλο απο αντρα σε αντρα ( ειδικα αν εχουν μουστακια ) με ξενερωνει απιστευτα...
     
  12. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    αυτό που λατρεύω να βλέπω είναι να φιλιούνται 2 άντρες μεταξύ τους,οι οποίοι όμως να έχουν τουλάχιστον baby face. να μοιάζουν δλδ με μικρά, παιχνιδιάρικα αγοράκια.

    πέρα από αυτό, το υπόλοιπο θέμα με αφήνει μάλλον αδιάφορη, αν και κάποιες φορές απολαμβάνω να διαβάζω ιστορίες με gay sex