Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Ανέκαθεν υπήρξα αρνητικός σε θέματα που αφορούσαν την εναλλαγή φύλων σε μια σχέση, έστω και σαν παιχνίδι.
    Φυσικά όμως σέβομαι κι αναγνωρίζω τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες του καθένα οι οποίες μπορούν να περιλαμβάνουν διάφορα παιχνίδια για την εναλλαγή των ρόλων-φύλων (κι όχι μόνο) όπως το strap-on.

    Μιας και το θέμα που αφορά το γιατί ένας άνδρας μπορεί να επιθυμεί το strap-on έχει σχεδόν εξαντληθεί κι έχει ίσως γίνει κατανοητό από πολλούς, θα ήθελα να ρωτήσω γιατί οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούν (ακόμη και vanilla) να το κάνουν οι ίδιες στους συντρόφους τους;

    Τι ακριβώς είναι αυτό που αντλούν από αυτήν την πράξη;
    Εκδίκηση; Ηδονή; Έλεγχο; Κυριαρχικότητα;
     
    Last edited: 20 Δεκεμβρίου 2007
  2. latexduck

    latexduck Contributor

    Εγώ θα έλεγα ότι το κάνουν επειδή έγιναν το δυνατό φύλο, μαγειρεύουν σκουπίζουν καθαρίζουν πάνε δουλειά οδηγούνε βλέπουν ποδόσφαιρο λογικό να θέλουν να ρίξουν και ένα.... strap  
     
  3. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Κοίταξε να δεις πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με το αν η γυναίκα είναι vanilla sub η οτιδήποτε άλλο, αλλά καθαρά με το πόσο το ζητάει αυτό ο σύντροφος! Ναι μπορεί να το ζητάει μια γυναίκα αυτό αλλά όχι έτσι στα καλά καθούμενα. Συνήθως αυτό συμβαίνει σε ζευγάρια bi και αν πάλι δεν είναι bi απλά ο άντρας θα θέλει να νιώσει ή να ζήσει και το κάτι διαφορετικό αφήνοντας έτσι την σύντροφο του να γίνει απόλυτα κυρίαρχη επάνω του ασκώντας του ερωτικό σεξ από πίσω. Διαφωνώ με τον Jim που πιστεύει πως αυτό γίνετε επειδή έχουμε γίνει δυνατό φύλο, λίγες είναι οι γυναίκες που το ζητάνε και πολλοί οι άντρες που το θέλουν, αυτό συνήθως το συναντάμε σε ομοφυλοφιλικά chat rooms η σε περιπτώσεις που ένας από τους δυο είναι bi..
    Έτσι πιστεύω πως από μια τέτοια πράξη η γυναίκα αντλεί τον απόλυτο έλεγχο και όχι εκδίκηση.. αν είχε να κάνει με εκδίκηση θα ήταν και κάτι σε στιλ «βιασμός εν συναίνεση» και αν όχι βιασμός θα ήταν πολύ καταπιεστικό αυτό στον σύντροφο έτσι δεν θα ένιωθε ηδονή και πόθο.. Οπότε όλο αυτό πιστεύω πως έχει να κάνει καθαρά με τα θέλω του καθενός και με το πώς την βρίσκει στο κρεβάτι.  
     
  4. Kits

    Kits Contributor


    Δηλαδη οποιος γαμαει εχει τον απολυτο ελεγχο???

    θα διαφωνησω...!
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Πριν γνωρισω Τον Κυριο μου, είχα κατά καιρούς χρησιμοποιήσει στραπ-ον, ή δονητή για να δυεισδήσω στον σεξουαλικο μου συντροφο κατά τη διάρκεια του σεξ.
    Προσωπικά δεν ένιωθα ούτε επιθυμία ελέγχου, ούτε επιθυμία εκδίκησης απλά διέγερση και επιθύμία να προσφέρω όσο το δυνατό μεγαλύτερη ηδονή, πέρα από πρέπει, σωστά λάθος και όρια.
    Δεν θεωρώ πως είναι ο πρωκτός συνηφασμένος με την ομοφυλοφιλία, είναι απλά άλλη μια ερωτογενής ζώνη. Για μένα ομοφυλόφιλος ή αμφί είναι κάποιος που τον ελκίει ερωτικά συνέχεια ή περιστασιακά το αντρικό σώμα.
    Εκείνο που ίσως μου πρόσφερε - σκεφτόμενη τις φορές που χρειάστηκε να πείσω για μια δοκιμή- είναι η ικανοποίηση να βοηθώ τον σύντροφο μου να βρίσκει το θάρρος να ξεκολλήσει από πρότυπα και συμπλέγματα και κοινωνικές θεωρίες περί κακού-καλού και να αφεθεί στην ηδονή χωρίς φραγμούς.
    Σε κάποιους δεν άρεσε, δεν επαναλήφθηκε, σε κάποιους άρεσε.
    Η άρνηση όμως έστω για μια δοκιμή με ξενέρωνε απίστευτα.
     
  6. Kits

    Kits Contributor

    και Εγω μαζι σου!


    !   
     
  7. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

    Θα συμφωνήσω με την οπτική της lara-ep.

    Δεν μπλέκομαι σε παιχνιδια αποδειξης της κυριαρχιας μου.. Υπάρχει ειτε χρησιμοποιησω στραπ είτε όχι..
    Η πρωτη φορα που ένιωσα την επιθυμια να το κάνω, ήταν οταν ημουν εντελως βανιλα κ χωρις καμια γνωση βδσμ, σε άντρα ιδιαιτέρως κυριαρχικο όπως μπορω να αναγνωρισω τωρα πια.
    Το κίνητρο που γέννησε αυτή την επιθυμια ήταν η ανάγκη να πάρω κ να δώσω όσο περισσότερη ηδονη μπορουσα, με κάθε τρόπο, μέσο, παιχνιδι. Η αναγκη να γνωρισω κ να γευτώ κάθε πλευρα του και του σωματος του και του μυαλου του , ήθελα τα πάντα που μπορουσα να γευτώ απο αυτόν.. Να πάρω κ να δώσω.. αμφιδρομο αυτο..
    Δεν μου κάθησε ποτέ..  
    Γεννήθηκε όμως το μικροβιο.. έπρεπε να το εξερευνησω.. το εξερευνησα.. κ το βρηκα ως ένα ακομη απολαυστικότατο παιχνιδι ηδονης. Αυτό που με εξιτάρει είναι άντρες οι οποίοι δεν έχουν κανενα αγχος με τον ανδρισμό τους κ ότι αυτός δεν εξαρταται απο το που θα τον χαιδεψεις κ πως.. που δεν φοβουνται να απολαυσουν την ηδονή απο όπου αυτη κ αν έρχεται..
    και πιστέψτε με είναι περισσότερο αρσενικοι απο πολλους άλλους που δεν δέχονται να το κάνουν..
    Οι θηλυπρεπεις και μπι.. δεν με αφορουν.. με ελκύουν τα δυνατά αρσενικα..
    Στους μη υπο συντρόφους μου δεν είναι προυποθεση..
    στους υπο ειναι.. μπορεί κ να μη το κάνω αλλα αν κ όταν θελησω.. θέλω να ξέρω ότι δεν είναι οριο τους..
     
    Last edited: 21 Δεκεμβρίου 2007
  8. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member

    Θα έλεγα είναι η ηδονή αυτό που αντλεί μια γυναίκα εδω. Όπως και ο σύντροφός της.
    Ελεύθεροι απο στερεότυπα αφήνονται να απολάυσουν τον έρωτα σε κάθε του έκφραση.
    Δεν τίθεται θέμα «κρυφής» ομοφυλοφιλίας και για μένα, θα συμφωνήσω με κάποιους απο τους προηγούμενους που απάντησαν.
    Προσωπικά με τρελαίνει απίστευτα το «ταξίδι» του νου στο οποίο μπαίνω.
    Για μένα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο δυο ανθρώπους που ζούν έντονα και δεν ντρέπονται να μοιράζονται το καθε τι
     
     
  9. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons


    ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Greeklish ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ


    αν εχεις προβλημα με το pc σου πηγαινε εδω ....

    http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
     
  10. wanderer

    wanderer Regular Member

    Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

    Τον ανδρισμό δεν τον ορίζει ούτε αυτό που έχει το αρσενικό ανάμεσα στα σκέλια του, ούτε ο πρωκτός του, ούτε το αν θα με αφήσει να του βάλω ένα απλό κι αθώο κωλόχερο.
    Έχω μία φίλη, που όταν περνώντας ο άντρας της από δίπλα της του βάζει κωλόχερο, εκείνος την στραβοκοιτάζει και της λέει «τι με πέρασες μωρή;   Αδερφή;». Μ΄ έναν τέτοιο άντρα, έχω «ξενερώσει» εγώ, φρενάρομαι ν’ απελευθερωθώ στο σεξ μαζί του.
    Το μεγαλύτερο μέρος των γυναικών παρατηρούμε τον κώλο των ανδρών, και παρατηρώντας τον σκεφτόμαστε πως θα ήταν αν τον χουφτώναμε. Ένα πράγμα που γουστάρω, επιθυμώ να είναι αντικείμενο ασχολίας μου, κι επιθυμώ το «εξαντλήσω» σεξουαλικά. Αυτός είναι ο λόγος. Δεν είναι ούτε ανάγκη για κυριαρχία, ούτε ανάγκη για εκδίκηση, ούτε ανάγκη για επιβολή.
     
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Yπάρχουν αρκετές απαντήσεις και στο νήμα Strapon: H Μεγάλη ήττα?
    Η κοινωνία ήθελε πάντα, τον άντρα ηγέτη, σκληρό, ανταγωνιστικό και επιβήτορα και τη γυναίκα ευγενική, ηττοπαθή και υποταγμένη στα γούστα και τις ορέξεις ενός άντρα. Σήμερα τέτοια παιχνίδια αλλαγής ρόλων είναι πια συνηθισμένα να συμβαίνουν στις προσωπικές στιγμές ενός ζευγαριού.

    Οι γυναίκες επιβιώνουν πια, σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία (παλαιότερα φαλλοκρατική). Εμφανίζονται πλέον όλο και πιο κυριαρχικές, κατακτώντας υψηλές θέσεις, εξουσία, ορίζουν την ζωή τους αλλά και την σεξουαλικότητα τους και οι άντρες γίνονται όλο και πιο απρόθυμοι, να δεσμευτούν και να αναλάβουν ευθύνες.

    Με λίγα λόγια, παύει πια να υπάρχει η υποκρισία που αφορά τους πατροπαράδοτους χαρακτήρες των δυο φίλων και που αφορούν κατάλοιπα του παρελθόντος.

    Φυσικά και οι άντρες έχουν εγκαταλείψει πια τον ενδόμυχο φόβο του αρσενικού. Έτσι μπορεί να είναι πλέον ευάλωτοι, ευαίσθητοι, να κλαίνε, να παρακαλάνε ή να παραδίδονται. Αυτό ισοδυναμεί με μια μορφή "ήττας", απέναντι στη γυναίκα και έτσι τους δημιουργείτε ένα είδος ενοχικής σεξουαλικής φαντασίωσης στο οποίο συμμετέχουν, η Γυναίκα πλανεύτρα Κυριαρχική απαιτητική εξουσιάστρια, η οποία τους χρησιμοποιεί ενίοτε και ως σεξουαλικά αντικείμενα, κατακτώντας ακόμα ένα αρσενικό…."κάστρο".

    Η "Ωραία Κοιμωμένη" του πααμυθιού που σήμερα, είναι αυτή η γυναίκα που κάθεται ανάσκελα, δεν αγγίζει, δεν αντιδρά και περιμένει από τον άντρα τα πάντα, είναι πλέον το νούμερο ένα αντιδιεγερτικό στον άντρα, από την στιγμή που ο άντρας έπαψε να είναι αυτό που παλαιότερα λέγαμε ο "βιολογικός επιβήτορας".
     
    Last edited: 21 Δεκεμβρίου 2007
  12. Puma

    Puma Regular Member

    Re: Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

    Σούπερ η απάντηση... το ίδιο ισχύει και για εμάς τους άντρες... ό,τι μας αρέσει, θέλουμε να το εξαντλούμε όπως πολύ εύστοχα είπες... αν δε θέλει η σύντροφος βέβαια, δε γίνεται τίποτα με το ζόρι