Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

  1. llazouli

    llazouli Contributor

    Re: Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

    Υπάρχουν άντρες που ανατριχιάζουν και μόνο στην ιδέα...μήπως και τους βγεί το κακό όνομα πως είναι οπισθοβαλλόμενοι. Σεβαστό μεν ακατονόητο δε. Μια φορά παλιότερα θυμάμαι όταν είχα εκφράσει την απλή επιθυμία της θώπευσης στα οπίσθια, εισέπραξα μια τόσο οργισμένη αντίδραση που πραγματικά με προβλημάτισε για το πόσο δύσκολο είναι να λυθεί το κουβάρι των ενοχικών συμπλεγμάτων που κουβαλάμε...Λες και είναι το ιερόν άβατον που αν παραβιαστεί, θα διαταραχτεί η τάξη του σύμπαντος!
    Ουδόλως δεν τίθεται θέμα εκδίκησης, άλλωστε τι σόι εκδίκηση θα ήταν αυτή αφού πρόκειται για αμοιβαία ηδονή. Αν όμως γινόταν εμμονή, μονομανιακή προσήλωση τότε αλλάζει το πράγμα και μάλλον θα βαριόμουν αφόρητα παρότι τα επίμαχα σημεία, σαφώς ανώτερα από τα αντίστοιχα γυναικεία, είναι χάρμα οφθαλμών!
    Όπως και να ΄χει ο αντρισμός είναι σύνολο ιδιοτήτων και είναι αστείο να τον κρίνουμε μεμονωμένα κατά πώς διαθέτει ο καθείς το κορμί του.
     
  2. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    χμ γυναικες που οπλοφορουν!! δεν θα διαφωνησω με οσα λεχθηκαν(εξαλλου ειμαι απο αυτους που πιστευουν πως ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι τον ευχαριστει)αλλα μην μπουμε και στην παγιδα του για να εισαι ευαισθητος και ας πουμε μεσα στην εποχη σου πρεπει να εισαι και ικανος να (ας το πουμε λιγο ωμα)να τον φας!
     
  3. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames



    Και νόμιζα πως ήμουν η μόνη!Πραγματικά θέλω να ακούσω και εγώ απόψεις απο γυναίκες που μπορόυν και το κάνουν αυτό.Ενω με τις γυναίκες δεν έχω κάνενα πρόβλημα στο να τις πάρω με strap-on  , όταν μου το ζητάνε άντρες ξενερόνω απίστευτα..:crazy:Ακόμα και ΒΙ άντρες που το συζητάγαμε,τρελένοντε όταν μια γυναίκα τους το κάνει αυτό,γιαυτό συνίθος ψάχνουν σε lesbians chats.Έχουν την εντύπωση ότι μια λεσβία θα δέχτει να το κάνει γιατί οπως προαναφέρθεικε "είναι σαν να εξεφτελίζετε το αντρικό φύλο"δεν είναι έτσι όμως..
    By the way προσώπικα και μόνο στην σκέψη το θεωρώ πολύ παρατραβιγμένο. (ιουυ) 
     
    Last edited by a moderator: 25 Δεκεμβρίου 2007
  4. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Δεν ξερω γιατι το χρησιμοποιουν, μαλλον γιατι τους το ζητουν ΟΜΩΣ δεν νομιζω οτι μια γυναικα μπορει να διαθετει την επιβητορικη ικανοτητα του αντρα.
    Νομιζω??????
     
  5. fractal

    fractal Regular Member

    Δεν ξέρω για σας αλλά διαβάζοντας όλα αυτά ένοιωσα μια τρομερή επιθυμία να βάλω την σαμπάνια που φυλάω για την Πρωτοχρονιά στον κώλο μου αλλά ....φοβάμαι μήπως οι προπόσεις θα έχουν μια περίεργη γεύση και οι συγγενείς μου δεν το εκτιμήσουν.
     
  6. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Σε ένα post που απέσυρε ο L_Strike, νομίζω ότι κάπου πρόλαβα και διάβασα ότι «η διείσδυση είναι καλύτερα να γίνει με trans που το νοιώθουν» Πιστεύω να κατάλαβα καλά αυτό που διάβασα…

    Πάνω σε αυτό θα σχολιάσω ότι, έχοντας αρκετές φίλες trans και μέσα από συζητήσεις που κάνω μαζί τους σε φιλικό επίπεδο, αυτό που Έχω καταλάβει είναι ότι όταν κάποιος άντρας που πάει μαζί τους για σεξουαλικά παιχνίδια, αν τους ζητήσει να τον πηδήξουν, δεν είναι και το καλύτερο τους.

    Τα άτομα αυτά, επιθυμούν να κάνουν sex σαν θηλυκά και όχι σαν αρσενικά.
    Άλλωστε, είχαν την τόλμη και το θάρρος να έχουν κατά κάποιο τρόπο ευνουχιστεί, προκειμένου για να νοιώθουν καλύτερα με την ιδεατή εικόνα και την ψυχολογία μιας γυναίκας ή οποία είναι και αυτή που κατά πολύ, βγαίνει από μέσα τους.

    Σχεδόν απεχθάνονται να τους το ζητούν, μια που η αλλαγή φύλου έχει γίνει (έστω και όχι ολοκληρωμένα) για να λειτουργούν με γυναικεία συμπεριφορά και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό.
    Αυτό σημαίνει ότι αρέσκονται στο να είναι παθητικές και όχι ενεργητικές στο sex. To κυριότερο θέμα είναι, ότι με τις ορμόνες και τα απαραίτητα φάρμακα που παίρνουν, για να ενισχύσουν την θηλυκότητα τους, η διείσδυση για τις περισσότερες trans είναι γι αυτές αδύνατη, μια που το πέος τους δεν έχει την αναμενόμενη στύση.

    Κάποιες από αυτές, παρόλο που δεν τους αρέσει να λειτουργούν ενεργητικά, δυστυχώς το κάνουν για λόγους βιοποριστικούς.
    Οι περισσότεροι άντρες που ζητιάνε να πηδηχτούν, κακώς που δεν υπολογίζουν πάνω στον ερεθισμό τους, την ψυχολογία και τα θέλω των trans. Θα ήταν ευχής έργο, αν αυτοί οι άντρες, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις, να υπολόγιζαν την πληγωμένη και παραμελημένη θηλυκή ψυχολογία τους.
     
    Last edited: 22 Δεκεμβρίου 2007
  7. simeon19791979

    simeon19791979 Regular Member

    Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

    simfono me auta pou les safos kai niothoun thilika kai euxomai olopsixa na broun antapokrisi iparxoun omos kai miktogramoi trans pou tous aresoun kai ta dio ego ksero kapies pou safos theloun antra kai oxi mpina alla prepei na sou po oti ego exo sxesi me tetoio atomo pou tou aresei na energei kiolas fisika ego eimai antras an kai mou aresoun ola isos einai i ekseresei kai na epese pano se autin mporei patos ksereis ti mou leei oti panta EPSAXNA NA BRO ENAN ANTRA NA TA KANO OLA PANTOS THEN TOU ARESOUN NA FORO GINAIKOTA OPOS LEEI ANTRAS EISAI MOU LEEI EGO BEBAIA TO KALSON MOU ARESEI NA TO FORO AN KAI MPOIRO KAI XORIS AUTO EVA EXOUME GNORISTEI THIMASE POU SAS ELEGA GIA TA ZODIA
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Χμμμ!   Σιγά τις "επιβητορικές" ικανότητες, που διαθέτουν οι Α/άντρες!!!
    'Οχι, τουλάχιστον Ο/όλοι!  
    Ελάχιστοι Α/άντρες χρησιμοποιούν και μάλιστα σωστά τα "επιβητορικά" τους προσόντα-ταλέντα!
    Ίσως να θέλεις να πεις, ότι θα μπορούσαν…ή θα έπρεπε, αλλά δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει κατά κόρον.
    Το μόνο που μένει, είναι οι Γ/γυναίκες να παραμένουν ανικανοποίητες και να μακαρίζουν και κάποιες άλλες να κάνουν τάματα, μπας και δουν άσπρη μέρα.

    Αν και βιολογικά οι γυναίκες δεν διαθέτουν πέος, σε πληροφορώ ότι με τα ειδικά βοηθήματα που δόξα τον Θεό του sex υπάρχουν στην αγορά, γίνονται από τους καλύτερους επιβήτορες, στο παιχνίδι από άποψη εγκεφαλικού παιχνιδιού, αλλά και από άποψη τεχνικής.

    Επίσης είναι λάθος να πιστεύεις, ότι οι Α/άντρες "τους το ζητούν να τους το κάνουν".  
    Όχι ότι δεν συμβαίνει και αυτό, αλλά τις περισσότερες φορές το ζητούν, το θέλουν και το επιδιώκουν, οι ίδιες οι Γ/γυναίκες από τους παρτενέρ τους, μια που το θεωρούν ένα πολύ ενδιαφέρον και ηδονικό, ερωτικό παιχνίδι, ανάμεσα σε άλλα και άσχετα για τους λόγους που το κάνουν (εξευτελισμό του αρσενικού, ικανοποίηση cross dresser κλπ).
    Τι μερικοί Α/άντρες και αν το ζητούν? Αν μια Γυναίκα δεν επιθυμεί να το κάνει, ή δεν την εμπνέει η πράξη ή δεν της βγαίνει.....απλά δεν πρέπει να το κάνει. Αν παρόλα αυτά ενδώσει και το κάνει παρά την θέληση της, το θέμα είναι ότι δεν θα το ευχαριστηθεί η ίδια και φυσικά και ο παρτενέρ της αυτό θα το αντιληφτεί, αν δεν είναι ηλίθιος και πορτάκιας. Τότε αυτή η πράξη θα είναι μια σκέτη δυστυχία.
    Ψυχικά τέτοιου είδους, δεν χρειάζονται στην σημερινή εποχή  
     
    Last edited: 22 Δεκεμβρίου 2007
  9. simeon19791979

    simeon19791979 Regular Member

    Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

    NA SE ROTISO THEOREIS OTI MIA GINAIKA MPOREI NA IKANOPIOITHEI KALITERA APO MIA GINAIKA AKOMA KAI NA EXEI PATHOS KAI MEGALO PLASTIKO I AISTHSI OTI TIN AGALIAZEI ENAS ANTRAS EINAI DIAFORETIKIthelei na aisthanete iti tin karfonei antras auto exo na po exeis apogoiteutei apo tous antres kai tous exei apomithopieisi blepontas tous ekseftelismenous
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

    Καταρχήν μου σπας τα νεύρα που δεν γράφεις στα ελληνικά.
    Δυσκολεύομαι να σε διαβάσω και να πιάσω το τι θες να πεις..  
    Προσωπικά επειδή δεν είμαι λεσβία, δεν πιστεύω ότι μια γυναίκα μπορεί να ικανοποιηθεί καλύτερα από μια γυναίκα. 'Όπως είπα αυτό είναι προσωπική Μου άποψη και δεν σημαίνει ότι κάποιες άλλες Γ/γυναίκες, δεν ικανοποιούνται. Όλα χρυσέ Μου είναι σχετικά αφού είναι θέμα επιλογών, ορέξεων, τάσεων και διάθεσης. Ο καθένας ικανοποιείτε με ότι τον εκφράζει. Πως μπορώ να κρίνω τους Α/άλλους και τις επιλογές τους και πως να βάλω όλο τον κόσμο σε ένα ντορβά? Αυτό το κάνουν αυτοί που έχουν ενοχές, μόνο και μόνο για να νοιώσουν καλά.

    Δεν έχω απογοητευθεί από τους άντρες. Γιατί να συμβαίνει αυτό άλλωστε? Ούτε τους έχω απομυθοποιήσει διότι ποτέ δεν τους είχα μυθοποιήσει. Οι Α/άντρες είναι αυτοί που είναι, για ότι είναι και για ότι κάνουν. Το ίδιο και οι Γ/γυναίκες. Αν κάποιοι από αυτούς, γουστάρουν τον εξευτελισμό με οποιοδήποτε τρόπο και Εμένα Μου αρέσει να τους ξεφτιλίζω... Αυτό όμως, είναι ένα άλλο παραμύθι και όχι τόσο απλό.
     
    Last edited: 22 Δεκεμβρίου 2007
  11. simeon19791979

    simeon19791979 Regular Member

    Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

    den katalaves den exo kati me tis lesvies diladi e mpo me ekseftilizei ginaika eimai kaliteros oxi bebaia poli xeiroteros pos thas mporousa na po loipon to otidipote ratsistiko kamia sxesi allo enoouysa eipe i mirella oti o antras einai pio epivitoras kati tetoio kai diafonises sto oti eipa oti to aisthanontai pio poli oi antres kai eipes oti oi ginaikes einai kaliteres me strap on me pio poli pathos exeis dikio san antras egefalika me ftiaxnei pio poli na me pidaei ginaika alla epidi exo dokimasei kai ta dio somatika mou arese p[io poli otan me pire gay atomo

    επιτελοθσ εωαλα ελλινικα τα καταφερα απλοσ ενιμερονο εθχαριστο πολι
     
    Last edited: 22 Δεκεμβρίου 2007
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

    Είπαμε….Γούστα είναι αυτά...Κανένα πρόβλημα...Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε...

    Καλά να περνάς.