Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

  1. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons


    Γιατί σάμπως ο άλλος, θα μας αφήσει άψητους;  
     
  2. κοίτα ....  με τον τρόπο που το πας ενα πράγμα δεν με ρώτησες ακόμα

    αμα αυτοί που τον σκέφτονται το βράδυ εκείνον που έκαναν σεχ τον σκεφτονται και το μεσημέρι τι είναι ....
    και για να μην συνεχίσμουμε άλλο την κολοκυθια εγώ συνήθως όταν είμαι ερωτευμένος την σκέφτομαι ...πρωί μεσημέρι βράδυ  
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Γυναίκες με strap-on

    Κάνεις λάθος η δική μου έρευνα λέει, ότι το σημαντικότερο είναι να μην τον πούνε υποτακτικό ή σκλάβο.  

    ____//____​

    Το θέμα είναι ότι κάποιοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει το που βρίσκονται και το που γράφουν όλα αυτά τα φιλοσοφήματα που οι υπόλοιποι τα διαβάζουμε.
    Καθόμαστε τώρα και αναλύουμε αν κάποιος που γουστάρει το strapon από γυναίκα είναι gay ή κρυφοgay κλπ... Τι αξία έχουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί, σε ένα χώρο σαν και τον δικό μας, όπου η σεξουαλική έκφραση (θα) πρέπει να είναι ελεύθερη και πέρα από τα καθιερωμένα πρότυπα? Τι σημασία έχει εδώ, τι είναι ο καθένας μας? Μήπως θα πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να δεχόμαστε την διαφορετικότητα στην απόλαυση, έστω και σαν εναλλακτικό ερωτισμό? Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η ανούσια γελοιότητα, που φθάνει έως και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και την φιλονικία.

    Είμαστε BDSMers και αυτό από μόνο του θα πρέπει να λέει πολλά! Ίσως κάποιοι να είναι μόνο Kinky ή απλά παρευρίσκονται εδώ εντελώς τυχαία ή ακόμα και συνειδητά για να περνούν την ώρα τους, διευρύνοντας τους ερωτικοσεξουαλικούς τους ορίζοντες (!).
    Πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι BDSM και χαρακτηρισμοί δεν πάνε μαζί. Θα πρέπει να ξεχάσουμε τα κολλήματα που αφορούν την σεξουαλικότητα και τις εκφράσεις της.

    Νομίζω ότι θα πρέπει να σας θυμίσω, ότι εμείς οι ίδιοι έχουμε ξεφύγει από τα τετριμμένα, τα ορθόδοξα και ιεραποστολικά. Είναι λοιπόν απαράδεκτο σε ένα χώρο όπως αυτόν του BDSM που υποτίθεται είναι φιλελεύθερο και ανοικτό σε κάθε ελεύθερη σεξουαλική και εναλλακτική έκφραση κάποιοι να γράφουν και άλλοι να διαβάζουν αυτού του είδους τις απόψεις.

    Είναι γεγονός ότι για να μπορούμε να λέμε ότι το BDSM είναι στην ζωή μας ή έστω αν επιθυμούμε να το βάλουμε, θα πρέπει να έχουμε και κάποια ωριμότητα σκέψης. Να αφήσουμε τους κομπλεξισμούς και τα taboo στην άκρη. Ας προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό, σε ότι τουλάχιστον αφορούν τους άλλους και τις επιθυμίες τους και να τα σεβαστούμε.

    Όπως λέει ο τίτλος οι "Γυναίκες με strapon", είναι ακριβώς όπως γυναίκες με strapon και τίποτε άλλο. Επίσης οι άντρες που απολαμβάνουν τις "Γυναίκες με strapon", είναι απλά άντρες που απολαμβάνουν τις γυναίκες με strapon και τίποτε παραπάνω. Τα πράγματα είναι τόσο πολύ απλά!

    Ενστερνίζομαι απόλυτα αυτό που είχε γράψει κάποτε η φίλη μου Phaedra και που ένα μέρος αυτού, φέρει δικαίως η lara[E-p] στην υπογραφή της :

    Αυτά για την τάξη...  

    Πάρτε να έχετε...!  
     
    Last edited: 10 Μαρτίου 2009
  4. johnnys

    johnnys Regular Member

    Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

    Αγαπητή Κυρία SM_Art_Lady έχεται απόλυτο δίκιο. Γιατί να να λέμε κάποιον ότι είναι gay (εχω ακούσει να τον αποκαλούνε αδερφή, και διάφορα άλλα) αν του αρέσει το παθητικό σεξ με strapon ? Το έχω ακούσει και απο transs αυτό. - Είναι gay όποιος το κάνει με strapon -.
    Αυτό το κάνουμε περισσότερο εμείς η άντρες. Εχω ακούσει άντρα τις νύχτας να φτάνει σε εκβιασμό για κάτι τέτοιο. Να μην πω περισσότερα καλύτερα.
    Τα σέβη μου!
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

    Όπως είπα αγαπητε johnny, αυτά τα έκτροπα δημιουργούνται από κομπλεξικούς ή και ενοχικούς που αρνούνται την πραγματικότητα της διαφορετικότητας, της δικής τους ή των άλλων. Οι περισσότεροι εδώ δυστυχώς αγνοούν τι είναι η πανσεξουαλικότητα και ο πανηδονισμός.. Είναι άγνωστες λέξεις που δεν συμπεριλαμβάνονται στην ζωή τους, αλλά ούτε καν και στο λεξικό τους.
    Φυσικά δεν κάνουν και τον κόπο να ψάξουν για να μάθουν γι αυτές τις εκφράσεις σεξουαλισμού, προτιμώντας να παραμένουν απτόητοι στις ξεπερασμένες απόψεις τους.
    Το χειρότερο είναι ότι κρίνουν ή κατακρίνουν τους υπόλοιπους που έχουν το θάρρος της γνώμης τους, αλλά και την χαρά να απολαμβάνουν ηδονές πέρα από τα καθιερωμένα πρότυπα, που η πουριτανική (και υποκριτική) κοινωνία μας έχει ορίσει για τους δικούς της λόγους.
    Ίσως αυτοί που τα κάνουν αυτά, να είναι οι ίδιοι που κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους, κάνοντας τα πάντα ανομολόγητα και κρυφά. Αυτό είναι το χειρότερο και το λυπηρότερο όλων.

    Επίσης κάτι που πρέπει να υπενθυμίσω, σε όσους έχουν σαν status στο profile τους το περιβόητο "perv".
    Θα πρέπει να ξέρουν τι ακριβώς σημαίνει (αν δεν ξέρουν επειγόντως πρέπει να μάθουν), όπως επίσης προτείνω να ψαχτούν πολύ περισσότερο και για τους λόγους που το φέρουν. Έχω την αίσθηση ότι κάποιοι εδώ μέσα, πρέπει ακόμη και να αναθεωρήσουν.
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ενα λεπτακι ομως ....
    σε οτι αφορα αποψεις .... το θεωρω υπαρβολικο καποιος να προσβαλεται με αποψεις ... το καταλαβαινω να ειναι ενοχλητικες ... αλλα προσβλητικες οχι , τουλαχιστον οταν δεν χαρακτηριζουν ...
    εχω ξαναπει οτι η συμμετοχη των μελλων εδω , δεν σημαινει απαραιτητα και οτι συμφωνουν με τα οσα διαβαζουν σχετικα με το τι γουσταρει ο καθενας ...
    οταν λοιπον καποιος δεν σηκωνει διαφορετικες αποψεις , ας μην εκθετει το φετιχ του ..
    το οτι βρισκομαι εδω και ειμαι Perv δεν σημαινει οτι κατι που θεωρω παραφυσην θα παψω να το θεωρω επειδη ετσι .....

    βεβαιως υπαρχει σωστος και λαθος τροπος να πεις την αποψη σου .. και συχνα δεν το κατορθωνουμε με επιτυχια αυτο .... αν ομως λειπουν οι χαρακτηρισμοι απο την μια και η υπερβολικη ευθιξια απο την αλλη τοτε ειναι καλο να ακουγονται ολες οι θεσεις ....
    τωρα ... αν καποιος επιμενει οτι ειναι πουλι και πεταει απο κλαδι σε κλαδι , και εγω του πω οτι το να πεταξεις ειναι παραφυσην διοτι δεν φτιαχτηκες με τετοιες προδιαγραφες .. οι προδιαγραφες σου ειναι να περπατας .. και εκεινος αρχιζει να προσβαλεται και να θυμωνει τοτε δεν φταιει η αποψη μου ... αλλα τα καρουμπαλα απο τις πτησεις ...

    ομως εδω χρειαζονται και καποιες γνωσεις ... διοτι η αυφθαιρετη υποβολη αποψεων διχως γνωση μπορει να γινει προσβλητικη πχ "οι φιλαθλοι του ποδοσφαιρου καινε αυτοκινητα " .... κατσε ρε φιλε θα σου πει ο αλλος ... εγω παω χρονια με φιλαρακια στο γηπεδο και ποτε δεν καψαμε αυτοκινητο .... οποτε στην περιπτωση αυτη ενα ερωτηματικο και μια μικρη διωρθωση δινει τελειως αλλο νοημα στην εκφραση της αποψης : "ολοι οι φιλαθλοι του ποδοσφαιρου καινε αυτοκινητα ; " .....

    ωστοσο πιστευω σε εναν γενικο κανονα ... Το τι θα κανει ο καθενας μεσα στην κρεβατοκαμαρα του , δεν αφορα κανενα
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor


    Μάλλον το πρόβλημα για όλους που μπαίνουν σε αυτές τις απαράδεκτες διαδικασίες κρίσεων και χαρακτηρισμών ξεκινά από εδώ ακριβώς καλέ μου isnogood.

    Κάποιοι δεν έχετε ακόμα αντιληφθεί, ότι ο οποιοσδήποτε που εκθέτει το φετίχ του ή που θέλει να το συζητήσει, δεν το κάνει για να κριθεί ή για να γελοιοποιηθεί ή για να θεωρηθεί αυτό "παράφυση" από τους υπόλοιπους που δεν μοιράζονται την κλίση του ή που δεν την έχουν κατά ανάγκη και οι ίδιοι. Αλίμονο!!!

    Ο καθένας εκτίθεται, πιστεύοντας ότι μπορεί να συζητήσει τα συναισθήματα του, να μοιρασθεί τα θέλω του, να εκφράσει την καύλα του ή και ότι προκύπτει μέσα από αυτά που επιθυμεί, με ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ και ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ!! (Τρομάρα μας   )
    Αν ήθελε να κριθεί ή να χλευαστεί θα έμπαινε σε ένα vanilla forum και θα το απολάμβανε δεόντως. πηγαίνοντας μάλιστα γυρεύοντας για κάτι τέτοιο.
    Είναι ανεπίτρεπτο και κανένας μας δεν είναι ικανός να κρίνει το φετίχ, τις αδυναμίες, τις τάσεις τις εκφράσεις ή να σχολιάζει επικριτικά για το αν κάτι είναι "παραφύσην" ή και όχι μέσα σε ένα BDSM forum, όπου ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ PERV.

    Το ότι κάποιος δηλώνει perv δεν σημαίνει ότι τα κάνει όλα και συμφέρει. Όμως ούτε επίσης σημαίνει ότι αυτά που κάνει σαν perv, είναι καλύτερα και πιο φυσιολογικά από κάποιους άλλους που απολαμβάνουν διαφορετικές πράξεις ή φετίχ από αυτόν,
    Αυτά είναι κάτι που πρέπει να τα χωνέψουμε για να προχωρήσουμε επιτέλους σε άλλη τάξη.

    Επιμένω ότι κάποιοι (αρκετοί) δεν γνωρίζετε τι σημαίνει perv αφού το χρησιμοποιείτε λανθασμένα και κατά πως βολεύει και σας εξυπηρετεί νομίζοντας ότι ήσαστε προνομιούχοι έναντι άλλων . Το Perv σημαίνει πάρα πολλά …αλλά και κρύβει άλλα τόσα! Για να χαρακτηρίζει κάποιον πρέπει αυτός να είναι πρωτίστως ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ, κάτι που δυστυχώς εδώ μέσα δεν το βλέπω.

    Επίσης κανένας δεν είναι ικανός να ορίσει τι σημαίνει "παραφύση"…(φυσικά με τον τρόπο που κακώς το χρησιμοποιείτε). Για μένα αλλά και για πολλούς στο BDSM δεν σημαίνει απολύτως τίποτε. (Ψέματα λέω, μου θυμίζει άλλο ένα είδος καύλας)

    Τα μασάω καλά και σας τα δίνω μασημένα μην τυχόν και κουράσετε το μυαλουδάκι σας!!
    Αδυνατώ αυτά που γράφω να τα κάνω πιο λιανά.

     
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ωραια ... συμφωνοι ....
    οταν ο αλλος λοιπον ειναι στην ακρη της ταρατσας και φωναζει : "κοιταξτε με , τωρα θα πεταξω" ...ποσο ανοικτο μυαλο χρειαζεται για να του ευχηθεις "καλη πτηση" ; ....
     
  9. JokerGemini

    JokerGemini Regular Member

    Βρε ΕΥΑ σου μιλαω, στον λογο της τιμης μου, μου ΑΡΕΣΕΙ !!!! να σε διαβαζω.
    Α Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Α!!!

    Και θα ηθελα να πω,γενικως,αφηστε μωρε τα πραματα να κυλησουν κι εκει που ειναι να πανε θα φτασουν.
    Μην τα κουραζετε,ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ.
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

     

    Isnogood δεν καταλαβαίνω με πια λογική κρίνεις ότι ένας άντρας που του αρέσει το strap-on, βρίσκεται στην ίδια δεινή κατάσταση με αυτόν που πάει να αυτοκτονήσει ...Εκτός και άν το κάνει για την καύλα του και αυτός!  
    Τι να πω?
    Να μπω τώρα σε διαδικασία να εξηγήσω τις διαφορές?
    Ε, δεν νομίζω να το κάνω και αυτό!!

    Όντως χρειάζεται κάτι παραπάνω από ανοιχτό μυαλό για να καταλάβουν κάποιοι την διαφορά..

      Πίσω στο νηπιαγωγείο ξανά και… γρήγορα!!!
     
  11. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    just look at my signature pls.   at the first part
     

  12. σας ευχαριστούμε πολύ Sm_Art_Lady