Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

  1. Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

    To strap on ήθελε να το δοκιμάσει η τελευταία πρώην μου. Απο την στιγμή που η σεξουαλική συνενοχή ( και όχι μονάχα ) ήταν απόλυτη, δεν έβλεπα τον λόγο να της το αρνηθώ. Σε καμία περίπτωση δεν ένιωσα εγώ λιγότερο άντρας, ούτε αυτή ένιωθε ( η την έβλεπα εγώ ) ως λιγότερο γυναίκα, τουναντίον θα έλεγα. Η ηδονή και για τους δυό μας ήτανε πρωτίστως εγκεφαλική. Σε κάθε περίπτωση δεν βλέπω γιατί πρέπει να υπάρχουν ταμπού η συγκεκριμένοι ρόλοι ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που συναινούν, πόσο μάλλον σε ενα ζευγάρι. Αλλά σε κάθε περίπτωση τα γούστα είναι προσωπικό ζήτημα του καθενος και όλοι έχουν το "όρια" τους. Για εμένα το strap on είναι μια εναλλακτική στο ερωτικό παιχνίδι που αν γίνεται με μέτρο, είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, χωρίς ιδέες κυριαρχίας η εξευτελισμού...
     
  2. XXbasil96

    XXbasil96 New Member

    Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

    +1 απο μενα....
    κ να συμπληρωσω,,,οτι το κανει και απλα για να σε ευχαριστησει...να σε δει διαφορετικα..
     
  3. Penthesilia

    Penthesilia New Member

    Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

    Στο σεξ ποτε δεν ένιωσα ανάγκη να προσφέρω κατι στον άλλο. Ούτε φιλανθρωπικό ίδρυμα είμαι ούτε ψυχικά κανω. Κανω μόνο πράγματα που μου αρέσουν και τυχαίνει στον άνθρωπο μου να αρέσουν τα ίδια.
     
  4. GeorgeX

    GeorgeX New Member

    Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

    συμφωνω...και εγω εχω δοκιμασει στραπ ον με τη κοπελια μου και μου αρεσε επειδη ηταν εκεινη...το ανδρικο σωμα θα με αηδιαζε για κατι τετοιο...πιστευω οτι ειναι εναλλαγη ρολου και κατι διαφορετικο αλλα οχι ομοφυλοφιλικο διοτι σου αρεσει να στο κανει γυναικα και κυριως ο συντροφος σου αν ειναι καλος σε αυτο...
     
  5. manari769

    manari769 New Member

    Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

    Καλησπέρα. Είμαι 21-22 και συνειδητοποίησα πως από τα 14 που δηλώνω ''μπαησεξουαλ γυναικα'' Δεν είμαι. Δεν μπορώ να δηλώνω μπάη, εφόσον τίποτα από τα δυο δεν με ευχαριστεί. Οταν ειμαι με γυναίκα, μου λείπει το ''παθητικό'' και όταν είμαι με άντρα, το ''ενεργητικό''. Μ' αρέσει να υποτάσσομαι και να σκλαβώνω ταυτόχρονα. Θέλω να είμαι κυριάρχη και δούλα (Στο κρεβάτι). Το σέξ είναι παιχνίδι εγκεφαλικό. Βαριέμαι εύκολα και αυτό γιατί πάντα κάτι μου λείπει. Πλέον έχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι πως θέλω να πάω σε γκέη μαγαζί, να γνωρίσω έναν μπάη άντρα και να δοκιμάσω τα πάντα όλα. Με εξιτάρει πολύ η ιδέα αυτή..
     
  6. sissy slav

    sissy slav New Member

    Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

    καλησπερα και απο μενα.θα συμφωνησω οτι η μαγεια του strap ειναι μοναδικη.μια φορα το δοκιμασα μονο πριν χρονια και μου αρεσε αρκετα.ειμαι μπαι και μαρεσει ιδιαιτερα να ντυνομαι με γυναικεια.ονειρο μου να βρω καποια αφεντρα να με μεταμορφωσει σε sissy,οπως μονο μια γυναικα ξερει να μεταμορφωνει εναν σκλαβο αντρα.στη συνεχεια να με εκπαιδευση ,κανοντας με τσουλα της μονιμη.αυτο νομιζω οτι θελει το ειναι μου.δεν ειμαι sissy με την εννοια της θηληκοτητας,αλλα του ανδρα που του αρεσει να ντυνεται με γυναικεια και ειμαι μπαι.νομιζω οτι το strap οσο συχνοτερα χρησιμοποιειται απτην αφεντρα,τοσο καλητερα εκπαιδευεται η σκλαβα.
     
  7. ο ενας

    ο ενας New Member

    Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

    Like you..ειναι πολύ φυσιολογικό και σύνηθες αυτό που περιγραφείς. Τουλαχιστον στα δικά μου ματια..
     
  8. adras4energitiki

    adras4energitiki New Member

    Εγώ ειμαι άντρας, αρσενικός. Εχω γαμησει γυναίκες και άντρες, εχω γαμηθει ελάχιστες φορές απο άντρα και θέλω να δοκιμάσω και με γυναικα μια καλη γνωριμία με προοπτική. Για μένα η χρήση στραπον απο γυναίκα πάνω μου, θα μου βγάλει τη θυληκη μου πλευρά, χωρις αυτο να σημαινει πως δεν είμαι άντρας με Καβλες και μπροστά... Ως ενεργητικός το εχω απολαύσει πλείστες φορές. Όμως τώρα θέλω να αισθανθω τις πισω Καβλες, οπως τις αισθάνεται μια γυναίκα που παραδίδει το κορμί της σε έναν άντρα.
    Αυτο θέλω να αισθανθω με μια γυναικα που θα με καταλάβει... (Ένας άντρας δύσκολα θα με καταλάβει... Θα με πει πούστη Αδερφη ανώμαλο κλπ... Και όμως παραμένω άντρας...που απλά θέλει να εξερευνήσει άλλες πτυχές της σεξουαλικότητα του)
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Έχω δώσει ένα ορισμό για το Female Domination σε ένα πολύ παλιό νήμα μου , σχετικά με την Ανδροποίηση της Γυναίκας.-  
     
  10. mandragoras

    mandragoras Regular Member

    Ποσταρε το αλλη μια αν σου ειναι ευκολο madlene
     
  11. Alpha Noir

    Alpha Noir Regular Member

    Αν χρησιμοποιήσω ένα αγγούρι σίγουρα θα πρόκειται για Αγγουροποίηση. Δεν τολμώ να το σκεφτώ, απαπα.
     
  12. Hankok

    Hankok Hell is empty and all the devils are here!

    Εχω εμπειρία σαν παθητικός και με γυναικα και με τρανς.Σε καθε περιπτωση το απολαυσα με την καρδια μου και φυσικά θέλω πολύ να το επαναλαβω.Όμως δεν έπαψε ποτε να με ελκύει η θηλυκότητα.Δυσκολα δλδ θα πήγαινα με cross που έχει τρίχες στα πόδια και στις μασχάλες και θυμίζει τον χασάπη της γειτονιάς με περούκα. Έχω απορρίψει παρόμοιες προτάσεις στο παρελθον ακριβώς επειδή απουσίαζε αυτο που με ελκύει και με ερεθίζει, η θηλυκότητα της παρτενέρ μου.Δεν θεωρώ λοιπον gay κάποιον ο οποίος αποζητά έξτρα απόλαυση με διαφορετικό τροπο απο τον συνηθισμένο.Gay θεωρειται αυτός που έλκεται απο το ίδιο φύλλο (αυτό άλλωστε σημαίνει και η λεξη "ομοφυλόφιλος").