Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 3 Δεκεμβρίου 2009.

  1. Emma

    Emma Contributor

    Επειδή κανείς δεν απάντησε στο παρακάτω ποστ μου σε άλλο νήμα*, το βάζω εδώ ξεκινώντας νέα συζήτηση**:

    Θα με ενδιέφερε να εστιαστούμε στο κομμάτι με τα μαύρα γράμματα του παραπάνω ποστ. Θα ήθελα απαντήσεις (κυρίως) κυριαρχικών γυναικών και υποτακτικών αντρών.

    Ευχαριστώ.



    * Μπορείτε να δείτε το εν λόγω νήμα, καθώς και τις προηγούμενες/επόμενες απαντήσεις εδώ --> https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t20834-3/

    ** Βρήκα δύο κάπως σχετικά νήματα, στα οποία μπορείτε να ρίξετε μια ματιά αν θέλετε:
    1. https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t6084/
    2. https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t13496/
     
  2. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

    Δεν διάβασα τα άλλα νήματα ακόμα γιατι δεν πρόλαβα μα είπα να γράψω τα πρώτα πράγματα τα οποία σκέφτομαι.

    Καταρχήν να πώ οτι συμφωνώ πως η Κυριαρχία δεν αφορά τα εργαλεία που χρησιμοποιεί κανείς κατα τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης.

    Να σημειώσω οτι αυτού του είδους η συζήτηση έχει αναπτυχθεί και σε ομοφυλλοφιλικά forums. *Αυτό που θυμαμαι χαρακτηριστικά να υποστηρίζει μία λεσβία είναι το θέμα δεν τίθεται στο εργαλείο αλλα στο ποιος το έχει και αυτό κάνει όλη τη διαφορά.

    Έχω την εντύπωση πως το θέμα αφορά την αντίλυψη που έχει κανείς για την χρήση αντικειμένων, σε συνδιασμό με ένα δεδομένο τρόπο αντίλυψης των χαρακτηριστικών των φύλλων.

    Απο όση χρήση εργαλείων έχω κάνει δεν έχω διαπιστώσει οτι ο δονητής (ή το στραπ) είνα φτιαγμένα, βασισμένα αποκλειστικά στις ιδιότητες ενός αντρικού οργάνου.

    Για εμένα είναι ενα εργαλείο το οποιο χρησιμοποιεί κανείς για την ικανοποίηση του. Και όπως το μαστήγιο, δεν αντικαθιστά το χέρι μου έτσι και το στραπ-ον δεν αντικαθιστά ένα αντρικό όργανο.

    Η όλη πράξη χρήσης ενός στραπ δεν αφορά κατα τη γνώμη μου μία κυριαρχική τάση βασισμένη σε κοινωνικά κλισσέ.

    Εν ολίγεις, αν ήθελα να "αρσενικοποιηθώ" δεν θα φορούσα στραπ. Θα γινόμουν τρανς.

    Όσο αφορά το θέμα περί bisexual που έθιξες ... "Ανδρικά" και "γυναικεία" χαρακτηριστικά έχουμε όλοι. ¨οπως ακριβώς έχουμε και ορμόνες. Το οτι συνήθως γίνεται αντιλυπτός ο συνδιασμός των δύο- απο ανθρώπους που δεν προσέχουν τις λεπτομέριες μίας πραγματικότητας- ΜΟΝΟ στα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά δεν συναπάγεται οτι ο συνδιασμός δεν υφίσταται στην φύση σε διαφορετικές ισορροπίες ούτως ή αλλώς.

    Προσωπικά είμαι bisexual και δεν με απασχολεί το πόσο θυλική ή πόσο αρεννωπή είναι μία γυναίκα. Πόσο θυλικός ή πόσο αρρενωπός είναι ένας άντρας. Με απασχολεί ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου και πόσο καλά νοιώθει με τη φύση του, ακόμα κι αν είναι trans ή ερμαφρόδιτος. Είμαι bisexual επειδη έχω διαπιστώσει πως ο καθένας μας αποτελεί ένα μοναδικό συνδιασμό DNA. Άρα θεωρώ οτι η συγκεκριμένη σεξουαλική προτίμηση δεν αποτελεί υποβαθρο για την μη- αποδωχή χρήσης ενός εργαλείου (στραπ)

    Τέλος, αν μια Μιστρεςς θέλει να επιβληθεί το λιγότερο που χρειάζεται να κάνει είναι να αλλάξει τα χαρακτηριστικά του φύλλου της μια που όλοι ξέρουμε το ρητο: "το μουνί σέρνει καράβι"
     
  3. Απάντηση: Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

    Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν χαρακτηρίζεται ένας Κυριαρχικός/ή και ενας υποτακτικός/η από τα οποιαδήποτε είδους αξεσουάρ που εν δυνάμει μπορεί να χρησιμοποιήσει.Θα μπορούσαν να ειπωθούν πολλά στο τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε BDSM στιγμές.Το τι αρέσει στον καθένα από μας είναι και είναι λογικό είναι διαφορετικό.Κυριαρχία μπορεί να είναι για καποιον/α (υπάρχει και ως activity) η θέα το κάποιος να ματώνει, είτε από μαστίγιο, είτε από μαχαίρ,βελόνες ή οτιδήποτε άλλο.Αν όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί στη θέα το αίματος χάνει τις αισθήσεις του (είτε Κυριαρχικός/ή, είτε υποτακτικός/ή) το κάνει λιγότερο Κυριαρχικό/ή ή υποτακτικό/ή.Σαφώς και όχι.Όπως λέμε και παραδεχόμαστε όλοι την διαφορετικότητα των ανθρώπων,έτσι πρεπει να παραδεχόμαστε και την διαφορετικότητα των επιθυμιών γύρω από το BDSM ή την οποιαδήποτε D/s στιγμή ή σχέση.Τίποτα δεν "πρέπει" να γίνεται.Υπάρχει ένας πολύ γενικός βασικός "κώδικας" του BDSM, με διάφορους ρόλους και εκφράσεις ρόλων, αλλά από εκεί και πέρα μπαίνει η προσωπικότητα γενικότερη αλλά και ειδικότερη που έχει διαμορφώσει ο καθένας μας, μεσα από τη γνώση του, την εμπερία του, αλλά και τα θέλω του. Στο ξεκίνημα του BDSM είχαν αρχικά εμφανιστεί 2 ρόλοι: Master/Mistress και slave. Οι ανθρώπινες σχέσεις, ακόμα και μια πολύ μικρής διάρκεια σχέση (session) διαμορφώνονται από τον παράγοντα άνθρωπο, δηλαδή μια μεταβαλλόμενη αξία. Η χρήση ενος στραπον ή δονητή δεν θεωρώ ότι αλλαζει το φύλο της γυναίκας, όπως και του άντρα βέβαια. Αν νιώθουν ότι η Κυριαρχία περνάει και μέσα από την αλλαγή ρόλων, δεν θα πρέπει να θεωρούνται ότι δεν ανήκουν στο ευρύτερο χώρο του BDSM. Σαφώς και η αμφισεξουαλικότητα σου, αλλά και η εναλλακτικότητα σου (ως προς τον BDSM ρόλο σου) σου δίνει την δυνατότητα να έχει πολλά περισσότερα πεδία επιλογών. Για παράδειγμα όμως, ένας άντρας ετερόφυλος και υποτακτικός δεν έχει τις ίδιες επιλογές με σένα, όχι γιατί δεν του παρέχονται, απλά γιατί δεν τον εκφράζουν. Γιατί να θεωρείτε θηλυκοποίηση ή χρήση του στραπον για τον άντρα και ανδροποίηση για την γυναίκα και όχι εξευτελισμός για παράδειγμα ή απλή ικανοποίηση. Οποιοδήποτε αξεσουάρ πόνου, υποδούλωσης ή εξεφτελισμού, ανδροποιεί μια γυναικα που επιφέρει πόνο ή ή εξευτελισμό ή υποδούλωση? Η Κυριαρχία περνάει από την λογική του επιβάλλομαι με οποιοδήποτε τρόπο, πάντα με την κατ' αρχην σύμφωνη γνώμη και του άλλου. Γιατί υπάρχουν Κυρίαρχοι/ες και υποτακτικοί/ες που δεν θα έμπαιναν ποτέ στη λογική της δημοσιοποίησης μιας D/s σχέσης (public disgrace=δημόσια ταπείνωση), είτε γιατί το απαγορεύουν οι νόμοι της κοινωνίας μας (εκεί δεν υπάρχει εναλλακτική λύση), είτε το status της κοινωνίας μας (εδώ όμως είναι επιλογή μας). Δεν υπάρχει λοιπόν τίποτα υποχρεωτικό και ανάλογα από το τεράστιο "βιβλίο" που ονμαζεται BDSM, επιλέγει καθένας απο μας τις "σελίδες" που τον καλύπτουν. Θα επανέλθω με συμπληρωματικό κείμενο.
     
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    Δεν είναι η διείσδυση μέσο κυριαρχίας. Μπορεί να είναι ένδειξη κυριαρχίας, αν ερμηνευτεί συμβολικά, με την προϋπόθεση πως ο που δέχεται τη διείσδυση τη δέχεται μόνο από υπακοή στην κυρία του και όχι επειδή αρέσκεται σε αυτή (είτε άμεσα, είτε έμμεσα, μετουσιώνοντας δηλαδή τη δυσαρέσκειά του μέσω του μαζοχισμού σε απόλαυση).

    Το παραπάνω δεν θα άλλαζε αν έκανες λόγο για οποιαδήποτε πράξη, ανεξάρτητα από το αν απαιτούνταν ή όχι δικό της όργανο.
     
  5. Emma

    Emma Contributor

    Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας   Αρκετά ενδιαφέρουσες ομολογώ!  


    "δεδομένο τρόπο αντίληψης των χαρακτηριστικών των φύλων"
    "κοινωνικά κλισέ".

    Πόσο μπορεί να διαφέρει η αντίληψη για το ποιανού φύλου ανατομικό χαρακτηριστικό είναι το πέος;
    Δεν μιλάω απαραίτητα για την πράξη, αλλά για το μέσο. Δεν υπάρχει κοινωνικό κλισέ εκεί. Καθαρά θέμα ανατομίας είναι.

    Επειδή χρησιμοποιείται ένα αδιαμφισβήτητα αντρικό, ανατομικά, εργαλείο από ένα θηλυκό ον. Δεν αντιλέγω ότι ίσως το αποτέλεσμα είναι ο εξευτελισμός ή η ικανοποίηση (keyword: αποτέλεσμα).
    Περί κυριαρχίας μέσω επιβολής, θα το δεχόμουν, αν δεν γινόταν με "δανεικό" μέσο, είτε είναι μαστίγιο είτε οτιδήποτε άλλο (στραπόν στην προκειμένη), ειδικά ενώ το συγκεκριμένο μέσο ανήκει ανατομικά στο αντίθετο φύλο.

    Δεν εξετάζω συγκεκριμένα το θέμα της διείσδυσης, αλλά τη χρήση ενός ανατομικά παράταιρου, για το συγκεκριμένο φύλο, εργαλείου (βλέπε περίπτωση με πίπα στο στραπόν).
    Είναι σχεδόν σαν να μη μιλάμε πλέον για γυναίκα (ούτε και άντρα όμως) αλλά για ένα "τρίτο φύλο", κάτι σαν (ομοίωμα) τρανς.
     
  6. Απάντηση: Re: Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

    Το αποτέλσμα μιας ενέργειας θεωρώ ότι είναι αυτό που καθορίζει και το ονοματεπώνυμο της πράξης. Εννοώ ότι οποιοδήποτε μέσο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, δανεικό ή πρωτότυπο, επιθυμούμε να φέρει ένα αποτέλεσμα. Εκ του αποτελέσματος κρίνεται και η πράξη. Ιστορικά αναφέρεται ότι το BDSM ξεκίνησει και καθιερώθηκε μέσω μια Master/femsub σχέσης. Η τότε κοινωνία το έφερε στην επαφάνεια (προυπήρχε αλλά χωρίς συγκεκριμένη οντότητα) και μεταγενεστέρως διευρήνθηκε και σε άλλες μορφές, όπως αυτή της Mistress/mansub για παράδειγμα. Η δανεική χρήση ένος μέσου, που ανατομικά ανήκει στο ανδρικό φύλο, έχει να κάνει κατα την άποψη μου, καθρά με το κεφάλαιο Κυριαρχίας, αν λάβουμε υπ' όψιν μας ότι στην "ανδροκρατούμενη" κοινωνία, στην οποία ανδρώθηκε το BDSM, αποτέλεί το μοναδικό μέσο υποδούλωσης και εξευτελισμού σε μια Misters/mansub σχέση. Οποιοδήποτε άλλο μέσω πρωτότυπο μέσο και όχι δανεικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τα δύο φύλα. Άρα αν το δούμε σε συνάρτηση με την κοινωνία μας, τότε και τώρα, τότε όντως ένα και μοναδικό δανεικό μέσο, αποτελεί την κορύφωση της υποδούλωσης και του εξεφτελισμού. Αν απομονώσουμε το BDSM από οποιαδήποτε κοινωνία και το δούμε αποκλειστικά και μεμομονομένα ως μια σχέση ανθρώπων, τότε θα συμφωνήσω μαζί σου ότι δεν χωράνε δανεικά μέσα. Μπορούμε όμως να το απομονώσουμε, αφού η συνύπαρξη 2 ανθρώπων, δηλαδή η όποια μορφή σχέσης είναι θεμέλιος λίθος και αποτέλεσμα της κοινωνίας. Προσθέτω επίσης ότι υπάρχει μορφή BDSM σχέσης (είχε ανθίσει πριν 10 χρόνια περίπου από μικρή ομάδα στη Δανία και μάλιστα υπήρχε και τόπος συνάντησης "Place of s"), όπου δεν γίνεται καμία χρήση οποιουδήποτε μέσου και έχει να κάνει μόνο με το μυαλό και την ψυχή, δηλαδή επιβολή υποδούλωσης,εξευτελισμού του μυαλού και της ψυχής μόνο (ψυχικός/"εγκεφαλικός" πόνος), χωρίς κανέναν απολύτως σωματικό πόνο. Δεν θα μπώ στην λογική να εκφέρω άποψη, γιατί θεωρώ ότι κάθε άποψη είναι σεβαστή και θα είμαι ο τελευταίος που θα κρίνω ή θα κατακρίνω ή θα υπερθεματίσω υπέρ μιας ή άλλης άποψης. Απλά αναφέρω τις προσωπικές απόψεις χωρίς καμία απολύτως διάθεση να εκληφθεί οτι η δική μου άποψη είναι η σωστή ή η λάθος.
     
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    Τότε μιλάμε μάλλον για φετίχ, παρά για συμβολική ερμηνεία της πράξης. Όχι πως το πρώτο δεν ενέχει το δεύτερο σε ένα βαθμό...
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

    @Emma αντιτίθεσαι γενικά στη χρήση του στραπον ή απλά στην χρήση του ως μέσο Κυριαρχίας?
     
  9. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

    H Emma δικαίως αναρωτιέται τι στο καλό «γυναικεία» είναι η κυριαρχία αν χρησιμοποιεί φαλλικά ομοιώματα, σύμβολα και αντίστοιχες συμπεριφορές για την εμπέδωσή της.

    Δεν υπάρχει γυναικεία κυριαρχία. Είναι ευφημισμός, σχήμα οξύμωρο. Αυτό που υπάρχει είναι η αντρική υποτακτικότητα, συνήθως λόγω ανεπάρκειας του πατρικού προτύπου.
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

    Έχεις την καλοσύνη να τεκμηριώσεις αυτή τη διατύπωση;
     
  11. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;


    1. μιλάμε για κάποια που χρησιμοποιεί ένα εργαλείο. Όχι για να αντικαταστήσει αυτο που λείπει αλλά για διάφορους άλλους λόγους. Ξαναγράφω το παράδειγμα περί μαστηγίου που ΔΕΝ χρησιμοποιείται για να αντικαταστήσει το χέρι. Το όπλο ΔΕΝ αντικαθηστά το χέρι. Έχει extra λειτουργίες που το χέρι δεν τις έχει. Το ίδιο και ένα dildo( το εργαλείο που μπαίνει πάνω στο στραπ).

    2. Τα dildos δεν έχουν αποκλειστικά σχήμα φαλού και δεν είναι όλα ομοιόματα φαλλού. Φτιαχτηκαν για να προσφέρουν ικανοποίηση όπως και τα plugs. Ετσι όπως Τα plugs δεν αντικαθιστουν τα δάχτυλα των αναπήρων έτσι και τα dildos δεν αντικαθιστούν τον φαλλό.

    3. Αν κάποιος αντιλαμβάνεται ένα dildo μόνο ώς υποκατάστατο του φαλλού μάλλον δεν έχει χρησιμοποιήσει dildo για να καταλάβει τις διαφορές.

    4. Αν κάποιος χρησιμοποιεί dildo δεν αλλάζει το φύλλο του απλά απολαμβάνει περισσότερους τρόπους ηδονής.

    5. Να σημειώσω εδώ οτι στα τέλη του 19ου αιώνα πίστευαν οτι η φωτογραφία αντικαθιστά τη ζωγραφική. Η ηλεκτρική κιθάρα την κλασσική κ.οκ.. Ο παππους μου επίσης πίστευε οτι υπολογιστές μάθαιναν, αυτοι που δεν μπορούν να τελειώσουν το σχολείο . Νόμιζε οτι σε υπολογιστή γράφουν αυτοι που δεν ξέρουν να γράφουν κανονικά και που δεν μπορούν να κάνουν αριθμητικές πράξεις.

    6. Για όποιον δεν θέλει να δοκιμάσει είναι δικαιομά του. Καλό είναι να μην σχηματίζει άποψη για τους λόγους που το κάνουν οι άλλοι, γιατι ο καθένας το κάνει για δικούς του λόγους και ακόμα κι αν στο μυαλο τους αντικαθιστούν το ανδρικό φύλλο εν τέλη τι λόγος πέφτει στους υπολοίπους?

    καληνύχτα.
     
  12. Emma

    Emma Contributor

    tastetheslave θα ξεκινήσω απ' το τέλος, λέγοντας ότι οι δύο τελευταίες προτάσεις του ποστ σου εκφράζουν και εμένα, όσο και να μη φαίνεται. Στην ουσία, εκφράζω προβληματισμούς μου με τη μορφή υποθέσεων, έτσι ώστε ή να καταριφθούν ή να επιβεβαιωθούν (με επιχειρήματα πάντα, μέσω της συζήτησης).
    Η κοινωνιολογική προσέγγιση που κάνεις είναι η λογική εξήγηση και αυτό που θα συμπέραναν οι περισσότεροι. Θα μπορούσες να συνεχίσεις αυτό το συλλογισμό, εξηγώντας, ίσως, γιατί προέρχεται εξευτελισμός από αυτή τη πράξη/μέσο; Αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος της απορίας μου. Εγώ υπέθεσα ότι είναι επειδή γίνεται αλλαγή ρόλων, εξού και οι αναφορές μου σε θηλυκοποίηση κτλ.

    Κι εγώ, ως ένα σημείο, για φετίχ πιστεύω ότι πρόκειται. Προσπαθώ να προσδιορίσω όμως πού εστιάζεται.

    Δεν αντιτίθομαι ακριβώς. Την χρήση του στραπόν γενικά μπορώ να την καταλάβω και τη δέχομαι για ένα και μόνο λόγο: την ικανοποίηση/ήδονη που προέρχεται από το stimulation του προστάτη (στους άντρες), πράγμα το οποίο επιτυγχάνεται (ως ένα σημείο) και με το δάχτυλο κτλ.
    Εκεί που "σκαλώνει" το θέμα, στο μυαλό μου, είναι το οξύμωρο (που αναφέρει και ο G_E) της επιβολής γυναικείας κυριαρχίας με τη χρήση ομοιώματος αντρικού οργάνου ή και γενικότερα με την αλλαγή ρόλων στο συγκεκριμένο θέμα. Doesn't it defy the whole purpose?

    /me προσφέρει ασπίδα στον G_E!  

    Δεν χρειάζεται να τα παίρνεις. Συζήτηση κάνουμε. Λέω γνώμη, λες γνώμη, λένε κι άλλοι γνώμες. Προσπαθώ να καταλάβω και με βοηθάς. Αν δεν εκφράσουμε, με απόλυτη ειλικρίνεια, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μας επί του θέματος, πώς θα βοηθηθούμε στο να το κατανοήσουμε; Με το έτσι θέλω (όπως προσπαθείς να κάνεις στο 6. πιο πάνω), sorry αλλά εγώ τουλάχιστον, δεν μπορώ και δεν θέλω κιόλας.

    Σχετικά με τα υπόλοιπα που γράφεις: Επειδή, προφανώς, δεν κατάλαβες πού εστιάζεται η απορία μου, δες και την απάντηση που έδωσα παραπάνω στην lara[E-p].
    Κάποιες παρατηρήσεις/σχόλια και ερωτήσεις για τα 1 έως 4: Η ικανοποίηση, που είναι φτιαγμένο για να παρέχει, είναι σωματική κι αυτό είναι μόνο για τον δέκτη (εκτός των περιπτώσεων που είναι διπλό), καθώς, σε αντίθεση με το πραγματικό πέος, δεν έχει αίσθηση το ίδιο, έτσι ώστε να τη νιώσει η γυναίκα που το χρησιμοποιεί.
    Στις περιπτώσεις που δεν χρησιμοποιείται για άμεση σωματική ικανοποίηση του δέκτη, τότε η ικανοποίηση επέρχεται από τη συμβολική σημασία της χρήσης του (και λογικά ικανοποιούνται και οι δύο). Εκεί ακριβώς είναι το "σκάλωμά" μου, σε σχέση με τη γυναικεία κυριαρχία πάντα.
    Εσύ που, όπως αναφέρεις, έχεις κάνει χρήση του στραπόν σε άντρες (και μιας και εστιάζεσαι στο θέμα ικανοποίηση), η ικανοποίησή σου προέρχεται από σωματικό stimulation ή πνευματικό;
    Ίδια ερώτηση και για την ικανοποίηση του υποτακτικού.
    Επίσης, σε ποιές περιπτώσεις ή/και γιατί κάνεις χρήση του στραπόν;


    Προσωπικά (όπως έχω αναφέρει και παλιότερα) έχω χρησιμοποιήσει strapon σε άντρα (σε vanilla φάση) επειδή του άρεσε το stimulation μέσω της διείσδυσης (σχέση που τελείωσε γρήγορα και κακήν κακώς, γιατί το διάστημα που είμασταν μαζί ζήτημα να με πήδηξε αυτός 3 φορές κι αυτό στις αρχές, πριν μου ζητήσει να τον πηδήξω εγώ, ενώ μετά ήμουν εγώ συνέχεια ο "επιβήτορας", ε και κάπου βαρέθηκα να κουράζομαι και να μη χύνω!  ) Απλό dildo χρησιμοποίησα μόνο σε γυναίκα (ελάχιστες φορές) και το έκανα πάλι καθαρά για πρακτικούς λόγους (η συγκεκριμένη δεν μπορούσε να τελειώσει μόνο με δάχτυλο/γλώσσα).
    Αναφέρω τα παραπάνω, για να σε βοηθήσω πιθανόν να καταλάβεις, γιατί δεν μπορώ να κατανοήσω (ή και, προσωπικά, δεχτώ ίσως) την χρήση του, όταν αυτή γίνεται για συμβολικό σκοπό σε FemDomme/Malesub σενάριο.