Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 3 Δεκεμβρίου 2009.

  1. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    μια χαρα καταλαβαινω μαν. το πως θα αντιδρασει ο υ, η Κ συνηθως το ξερει εκ των προτερων. θεωρω δεδομενο οτι τον γνωριζει καποιο καιρο ωστε να εχει προλαβει να λειτουργησει η σχεση και να τον αισθανεται υποταγμενο. εκτος αν ειναι απ' αυτους που υποτασονται με το καλημερα... απο κει και περα ο καθενας με την καταλληλη καθοδηγηση θα φτασει οπου ειναι να φτασει. κι αν δεν φτασει δεν τρεχει και τιποτα...

    οι σχεσεις στις μερες μας δοκιμαζονται αρκετα στην καθημερινοτητα ετσι κι αλλιως. το να βαζει η Κ δοκιμασιες για την καβλα της το καταλαβαινω. το να βαζει δοκιμασιες και απο εκει να μετραει το βαθμο υποτακτικοτητας του υ μου φενεται αστειο. επισης μου φαινεται και καλουπωμα και στεροτυπικουρα, μη σου πω οτι υποτιμα και τη νοημοσυνη τους.

    στερεοτυπικορα μου φαινονται επισης και τα ο αδρας το μονο που θελει ειναι να χυσει και οτι μολις το κανει παει για υπνο. ελεος.
     
  2. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

  3. erosexy69

    erosexy69 New Member

    Θα έλεγα ότι όλο το πικάντικο παιχνίδι του BDSM και ειδικότερα της υπηρεσίας μιας πραγματικής Κυρίαρχης είναι ένας προθάλαμος για έναν διαφορετικό - πιο ανεπτυγμένο - τρόπο ζωής που δεν αφορά μόνο τα όρια του "κρεβατιού"... Κάποιοι μένουν στον προθάλαμο και κάποιοι προχωράνε
     
     
  4. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Το συγκεκριμένο νήμα αρχικώς καταθέτει ορισμένα εύλογα και, θέλω να πιστεύω, καλοπροαίρετα ερωτήματα.
    Έχει ζουμάκι όταν δούμε τις τοποθετήσεις των μελών.
    Από το ότι η ανδρική υποτακτικότητα γεννάται λόγω έλειψης πατρικού προτύπου δίδοντας μια προβληματική υπόσταση σε αυτήν την κατάσταση μέχρι την επικινδυνότητα της γυναικείας Κυριαρχίας όπου έρχεται να ταράξει τα ύδατα της ζωϊκής φυσιοκρατίας. Έρχεται η καταστροφή του πλανήτη και τέτοια.
    Ενθυμούμαι ένας Κ να αποκαλεί "γιουσουφάκια" τους άνδρες υ.
    Βασικά υπάρχουν αρκετά σχετικά νήματα με τούτo το νήμα καθώς και σκόρπιες τοποθετήσεις ολούθε.

    Είναι της μόδας να στηλιτεύονται οι απόξω που 'ρθαν να μας προσβάλλουν (βλέπε το νήμα του @Iagos https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/ΘΕΩΡΙΑ-ΚΑΙ-ΠΡΑΞΗ-ΔΥΟ-ΚΟΣΜΟΙ.63485/ ) ενώ επαέ η αρένα και η απαξίωση καλά κρατεί.
    Το BDSM είναι ομπρέλα που σημαίνει ότι δεν είναι κάτι το μονόμπατο προς ένα στάτους κι ένα φύλο και κατοχυρώνεται.
     
  5. Η αληθεια ειναι οτι υπαρχει μια πραγματικοτητα στην δηλωση περι διαφορετικοτητας στην ταση μετα τον οργασμο. Η ταση αυτη ειναι φυτευμενη μεσα στο ανδρικο dna. Το θεμα ομως ναι ειναι συνειδητοποιησης, του να μπορεσει η συνειδητη υποταγη του να υπερνικησει το τι του λεει ο αυθορμητισμος του να κανει. Αν δεν ειναι σε θεση να το κανει αποδεικνυει οτι ειναι υποτακτικος απο στιγμιαια καυλα και οχι απο συνειδητοποιηση.Βεβαια σε αρκετες περιπτωσεις ειναι πιθανο να χρειαστει καποια σχετικη προπονηση ωστε να γινει κατι σαν "reboot" στον εγγεφαλο του υ. Για παραδειγμα μια Κ να τον δενει και να εφαρμωζει καποιο post orgasm torture σε μονημη βαση. Ετσι ως υ,σιγα σιγα το να παραμενεις υποχειριο και τις στιγμες μετα τον οργασμο θα γινει συνηθεια, και στην συνεχεια αξια.
     
  6. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Σε ποιο γονίδιο αναφέρεσαι;
    Ποιας επιστημονικής έρευνας;
    Ποιού πανεπιστημιακού φορέα;
    Από ποια επιστημονική ομάδα;
    Όλα έχουν την σημασία τους προτού γίνει επίκληση της επιστήμης. Εν προκειμένω, της Γενετικής επειδή ηχεί πιασάρικα.
     
  7. Κεφαλαιο Α.
    Ας τα παρουμε απο την αρχη.
    Συνηθως ο υποτακτικος ξεκιναει απο τη θεση του απλου φετιχιστη. Αυτο συμβαινει γιατι μεχρι να μπορεσεις να πεις με σιγουρια οτι ΕΙΣΑΙ υποτακτικος ισως χρειαζεται να ζησεις καποια φετιχάκια αυθαιρετα. Πχ να νοιωσεις πονο...να νοιωσεις ενα μικρο δειγμα ταπεινωσης η οτιδιποτε.Ειμαι σιγουρος οτι με καταλαβαινεις σε αυτο.
    Υπαρχει το σταδιο της μεταβασης.
    Το σταδιο που θελεις να ξεφυγεις απο τον προλογο. Απο τον φετιχισμο . Θες να το ζησεις ολοκληρομενα, θελεις να γινεις υποτακτικος. Προσπαθησε να δεις οτι υπαρχει αυτο που αναφερω...υπαρχει αυτο το σταδιο δεν ξυπνας ενα πρωι ετοιμος για απολυτη υποταγη.
    Σε αυτο λοιπον το σταδιο του οποιου τα ορια της αρχης και του τελους του ειναι καπως θολα...ειναι το σταδιο που λες οτι χρειαζεσαι....εκπαιδευση!

    Κεφαλαιο Β
    Θαρω πως μπορεις να παρατηρησεις και μονη σου το οτι ο αντρας χρειαζεται λιγο χρονο μετα απο εναν οργασμο ωστε να εχει δευτερο ενω για μια γυναικα ειναι σχετικα συνηθησμενο να μπορει να εχει πολλαπλους και συνεχομενους. Σωστα; Σωστα Βασιλη.
    Ο κυριος λογος για τον οποιο συμβαινει αυτο ειναι η επιδραση της προλακτινης. Οπου φρεναρει την σεξουαλικη διεγερση μετα απο εναν οργασμο. Μια ορμονη που στους αντρες εκρινεται σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο απ οτι στις γυναικες. Οι αντρες που ειναι σε θεση να εχουν οργασμους κατ εξακολουθηση παραγουν λιγοτερη προλακτινη.
    Η ντοπαμινη ειναι η ορμονη που δρα κατα τη διαρκεια της περιοδου που εισαι ερεθισμενος σεξουαλικα. Η ορμονη του ομορφου αισθηματος, μια ορμονη που σου δινει ενεργεια ως ερεθιστικος νευροδιαβιβαστης που ειναι.
    Οταν ερχεται ο οργασμος η ορμονη αυτη δινει της θεση της στην προλακτινη. Η προλακτινη δεν ειναι ο μονος λογος ομως που παταρηρηται αυτη η μετα-οργασμικη χαλαρωση στους αντρες.Καθ ολη αυτη τη
    διαρκεια και ειδικα μετα τον οργασμο παραγεται οξυτοκινη, μια ορμονη παλι ιδιετερα χαλαρωτικη που κανει το σωμα να ετοιμαζεται ..πολλες φορες κυριολεκτικα για "υπνο".

    Κεφαλαιο Γ
    Τα προηγουμενα δυο κεφαλαια μπορεις να τα παρεις και ως αυτοτελη δεδομενα. Για το συγκεκριμενο πρεπει να συμφωνησουμε οτι τα δυο προηγουμενα ειναι οντως δεδομενα.
    Ας πουμε οτι αυτο συμβαινει. Εχουμε τον Χ εκπαιδευομενο υποτακτικο. Δεν παει πολυ που ξεφυγε η που τελος παντων προσπαθει να ξεφυγει απο τον ρολο του φετιχιστη...και να σταματησει να παιζει ρολους αρα να γινει ενας πραγματικο υποτακτικος. Μην τον παρεξηγεις...ετσι συμβαινει πολλες φορες...Μην τον μαλλωνεις δεν γεννηθηκαν ολοι οντας οι τελοιοι υποτακτικοι....Δωστου χρονο....
    Κουβαλαει ενα κουσουρι λοιπον απ το προσφατο παρελθον. Ονομαζεται εκκριση προλακτινης. Μεχρι το προσφατο παρελθον οντας φετιχιστης η υποταγη ηταν απλα μερος μιας καυλας. Οταν αυτη τελειωνε τελειωνε και ο ρολος του.Πλεον τα πραγματα αλλαξαν..πρεπει να προσαρμωσει την ψυχολογια του ετσι ...ωστε να ειναι σε θεση να μπορει να υπακουσει και μετα το τελος της καυλας...την εκριση της προλακτινης και της οξυτοκινης...οταν η ντοπαμινη θα σταματησει να τον ενθουσιαζει...και θα μαθει να υποτασεται στην πραγματικοτητα και η θεληση του θα ξεπερναει ολους αυτους τους βιολογικους παραγοντες...αλλα ακομα ΙΣΩΣ να μην ειναι τελειως ετοιμος...δεν γινεται δα και απ τη μια μερα στην αλλη.......οοοοοχι σου λεω σταματα μην τον μαλωνεις...θα μαθει. (με το καλο η με το ασχημο...αλλα θα μαθει).Εκπαιδευσε τον. Ενα καλο σκυλακι μαθαινει μεσα απο ασκησεις...μεσα απο tasks και τιμωριες...ετσι κι αυτος. Αναγνωριζει την αδυναμια του και ειναι σε θεση να δεχτει καθε συνεπεια γι αυτην...καθε συνεπεια που θα του διδαξει το πως θα την εξαλλειψει. Μην τον παρεξηγεις και μην τον αποριπτεις. Δωστου μια ευκαιρια.

    Κεφαλαιο Δ
    Δυο πραγματακια για μενα....να γνωριζομαστε σιγα σιγα. Η γνωμη μου ειναι οτι οι ερευνες ειναι υπερτιμημενες. Μπορεις πειραζοντας παραγοντες να αποδειξεις οτι θες σε μια ερευνα. Μπορεις να αποδειξεις οτι οποιος φοραει μπλε μπλουζα εχει καστανα μαλλια και ακουει frank sinatra στις 8 το απογευμα....εχει 58% περισσοτερες πιθανοτητες να πεθανει απο καρδια σε σχεση με εναν που δεν θα τα εκανε ολα αυτα.
    Μην γινεστε λοιπον ερευνο-λαγνοι. Καλες οι ερευνες πολλες φορες ως στοιχεια αλλα μην κρεματε εναν ολοκληρο διαλογο απο αυτες.
    Δεν θα επικαλεστω ποτε ερευνα και δεν εχω αναγκη επιβεβαιωσης καποιου "δικαιου".Ουτε και εσυ
    Δεν εχω αναγκη για επιβεβαιωση οταν λεω την αποψη μου. Ουτε εσυ.
    Δεν εχω αναγκη να γινω συμπαθης. Ουτε εσυ.
    Δεν εχω αναγκη να βγω απο πανω.Ουτε εσυ
    Δεν εχω αναγκη να μαλωσω. Ουτε εσυ
    Δεν εχω αναγκη να γινει κοινως αποδεκτη η οπτικη μου ως "ΑΛΗΘΗΝΗ"...Ουτε εσυ !
    Γι αυτο πολλες φορες τρελενομαι να βλεπω ανθρωπους να μαλωνουν εδω μεσα...λες και εχουν να χωρισουν τιποτα χωραφια.Να μιλας για ενα θεμα που ειναι καθαρα θεμα οπτικης και προσωπικης ζωης σαν να προκειται για δογμα που εππιρεαζει την πορεια της ανθρωποτητας.Βλεπω συζητησεις που μου θυμιζουν ανεγκεφαλους ποδοσφαιρικους οπαδους, η διαπληκτισμους σε καφενειο πανω στα πολιτικα.
    Ας ζησει ο κοσμακης την φαση του και ας μοιραστουμε απλα perspectives....και ας γελασουμε κιολας στην τελικη ακομα και με τους εαυτους μας...την παραξενια και τον σουρεαλισμο της ανθρωπινης φυσης. Αυτα τα λιγα, συγνωμη αν σε κουρασα δεν ειχα σκοπο. Peace!
    (Υ.Γ. Σχορνα μας σε περιπτωση ορθογραφικων ηταν καπως γρηγορη η γραφη)
     
    Last edited: 12 Νοεμβρίου 2016
  8. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Αυτό το ντελίριο δεν κατέω πού στοχεύει.
    Δεν μίλησε κανείς για πολλαπλούς οργασμούς. Αλλά στο αν ολοκληρωθεί ο οργασμός κατά πόσο υπάρχει διάθεση (όχι απαραιτήτως αποτελεσματικότητα) για υπηρεσία. Προφανώς είναι κάτι που δεν διαφέρει στα φύλα. Είναι προσωπική υπόθεση. Όταν κάποιος βέβαια είναι υ, είναι υπόθεση εκπαίδευσης αλλά και συνειδητοποίησης.
    Όταν μου πιάνεις DNA να είσαι έτοιμος να το αποδείξεις. Ειδάλλως, ανάφερε απλά την άποψή σου.
     
  9. Μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι δεν εκανες την παραμικρη προσπαθεια για επικοινωνια εξελησοντας την κουβεντα, να εκτιμησεις ενδεχομενως την προσπαθεια μου να με καταλαβεις. Σαν να μην σε νοιαζει ο διαλογος και η επικοινωνια αλλα μοναχα για το ποιος θα κερδισει το ζαχαρωτο στο τελος ως "νικητης" καποιου argument.Δεν ειμαι σκλαβος της αναγκης για αποδειξη απλα λατρευω τον διαλογο και κατι τετοιο επιδιωξα. Αντιλαμβανεσαι το υφος μου;
     
  10. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Πίκρα οσμίζομαι.
    Όχι ντάξει, δεν επιθυμώ διάλογο όπου δεν υπάρχει κοινό πλαίσιο αναφοράς. Δεν μπορεί να εξελιχθεί το πράμα και το προβάλλεις και με αγώνα κούρσας με έπαθλο οπότε να πας στο καλό και να έχεις στο μυαλό σου ότι όταν θες να επικαλύψεις μια άποψη με επιστημονική βάση θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός διότι μπορεί να στριμωχτείς.
     
  11. Δεν εχω τοσο βαρβαρο εγωισμο που να μου προκαλει φοβο για το αν θα στριμωχτω σε μια διαφωνια. Στην χειροτερη να καταλαβω οτι κανω λαθος και να συμφωνησω με τον συνομιλητη. (το εντυπωσιακο δε στην περιπτωση μας...ειναι οτι δεν διαφωνησαμε καπου ουσιαστικα και για καποιο λογο το εκανες να φανει ετσι   )
     
  12. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ε όταν στριμώχνεται κάποιος ασυνείδητα στη καλύτερη περίπτωση, συνειδητά στην χειρότερη, ξεφεύγει με κατεβατά άνευ κορμού και με άμεσες ή και έμμεσες αμυντικές επιθεσούλες προς τον συνομιλητή.
    Πάντως, οι φαινομενικές λεπτομέρεις μπορούν να αποκαλύψουν μια εκ βάθους διαφωνία