Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥΣ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Avel, στις 23 Μαρτίου 2008.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    Ναι, το θεωρώ σωστή συμπεριφορά (και όχι μόνο σε προσωπικές σχέσεις αλλά παντού). Αν κάτι δεν λειτουργεί πλέον, το αφήνουμε πίσω μας και επιδιώκουμε να βρούμε αυτό που θα λειτουργήσει. Οτιδήποτε διαφορετικό είναι συμβιβασμός (μπρρρ...) ή απλή βλακεία.

    Συνήθως έτσι γίνεται. Μέχρι να καταλάβεις οτι κάτι δεν σε καλύπτει πια, έχεις ήδη βρει αυτό που σε καλύπτει. Μου είναι αδύνατον να κατακρίνω όσους το κάνουν, το θεωρώ ανθρώπινο. Αλλά η άποψή μου είναι πως είναι προτιμότερο, από την στιγμή που κάποιος συνειδητοποιήσει ότι η πρότερη φάση έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της φθοράς της, να την κοπανήσει και να περάσει στον επόμενο κύκλο. Είναι πιο λειτουργικό, εμπεριέχει λιγότερο άγχος (εκτός αν κάποιος γκαυλώνει με τον κίνδυνο της αποκάλυψης) και στα τέτοια μου αν θεωρείται έντιμο ή όχι. Είμαι πρακτικό άτομο, δεν ασχολούμαι με τον τσελεμεντέ της εντιμότητας.

    Όταν ήμουν νέα ήμουν κι εγώ απόλυτη. Με τα χρόνια έρχεται η κατανόηση και η αποδοχή της ανθρώπινης φύσης.

    Όχι, δεν αυτοαναιρούμαι. Αναφέρθηκα στο θέμα της προσωπικής θυσίας για χάρη των παιδιών, τα οποία για μένα αποτέλεσαν προτεραιότητα στο θέμα των προσωπικών αναζητήσεων. Γι αυτό και δεν ξαναπαντρεύτηκα αν και χώρισα μόλις στα 30 μου (ο πρώην μου ξαναπαντρεύτηκε στο πι και φι). Αν όμως επεκτείνουμε το θέμα του κόστους και στο θέμα το οποίο συζητούμε, και πάλι θα πω αυτό που είπα και πριν, ότι είναι πιο πρακτικό και λειτουργικό να αφήνουμε πίσω μας (χωρίς regrets) αυτό που δεν λειτουργεί προς χάριν αυτού που λειτουργεί. Αν κάποιος γουστάρει να κάνει απιστίες, προφανώς είτε γκαυλώνει από την προοπτική της αποκάλυψης, είτε αισθάνεται "έξυπνος", είτε βολεύεται - στην οποία περίπτωση πολύ καλά κάνει, why not? Έχω μία συνταγή για μανιτάρια με σκόρδο και κρεμμύδι σε σάλτσα ντομάτα, συνταγές ηθικής δεν έχω μάτια μου.

    Το κόστος της κάθε επιλογής το ξέρει αυτός που την κάνει.

    Ο blindfold δεν μίλησε για τίποτε συγκεκριμένο, δεν γνωρίζει ούτε σκλάβες ούτε τι σημαίνει λογική επιχειρηματολογία. Ήθελε να χρησιμοποιήσει την λέξη σκατά για να εκφράσει άλλα πράγματα και βρήκε την ευκαιρία.

    Τα υπόλοιπα καλά τα λες (στον επίδοξο χαλίφη), πλην αυτού:

    Υπάρχουν βοσκοί ακόμη και σήμερα που πηδούν τα πρόβατά τους. Αν και δεν θα το έκανα, δεν το θεωρώ αρρωστημένο. Το σενάριο του νήματος δεν είναι ιδιαίτερα παρατραβηγμένο, και αν οι ενδιαφερόμενοι θεωρούν ότι μπορεί να λειτουργήσει, δεν έχω καμία προσωπική ένσταση. Οι γάμοι απο προξενιό στο παρελθόν δεν εμπεριείχαν ούτε αγάπη, ούτε έρωτα, ούτε καν σεβασμό πολλές φορές. Μόνο συμφέρον ή εκπλήρωση των επιθυμιών της οικογένειας. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι παντρεύονταν, έκαναν παιδιά και συνέχιζαν την ζωή τους. Το ίδιο έχουν κάνει και κάνουν πολλοί ομοφυλόφιλοι. Καλά κάνουν αν αυτό θέλουν.

    Αν κάποιος σαραντάρης σκλάβος ας πούμε, ή ένας gay, ο οποίος είναι άτεκνος και μόνος στον κόσμο, θέλει να αποκτήσει οικογένεια, τί πρέπει να κάνει; Να πηδάει πρόβατα; Ας σκεφτούμε πρακτικά πάνω απ' όλα. Δεν βλέπω καμία υποκρισία σε όλο αυτό.
     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ Α

    Επιτρεψτε μου να προσπερασω τους ...πυροβολισμους και να εκφερω την γνωμη μου επι του θεματος του νηματος.
    Καθε φαντασιωση,ως τετοια,εξιδανικευει η και παραγνωριζει τισ πραγματικες συνθηκες της κανονικης ζωης στα πλαισια της οποιας ηθελε πραγματωθει.
    Η δημιουργια και αναπτυξη μιας οικογενειας στη σημερινη κοινωνικη και οικονομικη πραγματικοτητα απαιτει εργωδη προσπαθεια, σωματικη,πνευματικη και συναισθηματικη και απο μονη της υπονομευει τον σκοπο για τον οποιο δημιουργειται:την απο κοινου υπηρετηση ενος Αφεντη που δεν ειναι μελος της.
    Για φανταστειτε : Δουλευουμε,μαγειρευουμε,πλενουμε,σιδερωνουμε,ταιζουμε,ξεσκατιζουμε,τρεχουμε στους γιατρους,στα σχολεια,στα ιδιαιτερα,ανατρεφουμε τα παιδια μας,φροντιζουμε ενδεχομενως τους γονεις μας που γερνανε μεν ,αλλα ζουμε για να υπηρετουμε τον Αφεντη δε.Κολλαει;
    Επιπροσθετως,θα ισχυρισθω κατι ,για το οποιο με μεγαλο ενδιαφερον θα ακουγα την γνωμη ολων των γυναικων του φορουμ ,ανεξαρτητως στατους: Απο την στιγμη που μια γυναικα γινεται μητερα, ο κυριος και πρωταρχικος σκοπος της ζωης της ειναι η ανατροφη και φροντιδα των παιδιων της.Ποσο μπορει να συνδυασθει αυτο με την υποθεση εργασιας του θεματος του νηματος;
    Πολυ φοβουμαι πως αν επιχειρειτο η μεταφορα της φαντασιωσης του νηματοθετη στην καθημερινοτητα,συντομα θα επερχοταν η απογοητευση και απομυθοποιηση της ειδυλλιακης εικονας που ενδεχομενως εχει σχηματισει στο μυαλο του.
     
  3. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ Α

    Σε όποια μορφή σχέσης, εμπλέκονται ενήλικοι, και εφόσον υπάρχει η επιθυμία, η βούληση κ η θέληση εκαστου εξ αυτών να συμμετάσχει, κατ εμε είναι θεμιτό κ επιτρεπτό να δημιουργούνται όλες οι αριθμητικές συνευρέσεις, τριών, τεσσάρων πέντε ή όσων γενικότερα χωράει ο μπαχτσές.


    Όταν υπάρχει ή προκύπτει εμπλοκή ανήλικου, σε τέτοιους είδους σχέσεις θεωρώ ότι κανείς δεν μπορεί να προβάλει το δικό του -"μπερδεμένο" ή μη- Εγω και θέλω, έναντι των πρέπει που φέρει ενα παιδί μαζί του.
    Τα παιδιά δεν ειναι σκυλάκια, (εχουν φαγητο, νερό, τα πάμε για τα εμβόλια τα βγάζουμε κ 2 φορες την μέρα έξω και ξεμπερδέψαμε).
    Οι περισσότεροι από εμάς -κ όχι μόνο- θεωρώ ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν τον εαυτό τους, ή μια απλή δυαδική ερωτική σχέση, πόσο μάλλον τρίγωνα κ τετράγωνα ενηλίκων.


    Σε μια σφαίρα του φανταστικού όπου ο κόσμος είναι όμορφος κ αγγελικά πλασμένος, μπορείτε/ουμε να ζήσετε/ουμε την δική σας/μας φαντασίωση.

    Στην εδώ σκληρή πραγματικότητα, την γεμάτη κόμπλεξ, άγχη, ψυχαναγκασμούς, οικονομική-επαγγελματική αβεβαιότητα. παλιμπαιδισμούς (θελω θελω θέλω αυτοοοοο χτυπάμε κ το πόδι πεισματαρικα κατω) δεν νομίζω ότι υπάρχουν περιθώρια για την πραγματοποίηση τέτοιων φαντασιώσεων, όπου όλοι θα βγουν αλώβητοι κ ευτυχισμένοι.
     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    απο που να αρχισω και που να τελειωσω τωρα με τοσα που μου ειπες Dora ...
    Σκλαβα ... τι σημαινει τι ειναι ? .... προφανως για τα Ελληνικα δεδομενα , καθε μελος που θα ρωτησουμε μεσα εδω θα εχει και διαφορετικη αποψη .. οταν εγω μιλαω για "σκλαβα" εννοω αυτο :



    το ποσες εμπειριες εχω ή οχι , δεν καθοριζουν το δικαιωμα μου να εχω αποψη πανω σε αυτο που εγω θεωρω "σκλαβα" ... γι αυτο λοιπον παψτε γενικα να χρησιμοποιητε το : "εσυ δεν ξερεις" , για να τεκμηριωσετε την αποψη σας ... μπορει να μην ξερω απο δικη μου πειρα , αλλα δεν σημαινει οτι δεν βλεπω , δεν ακουω , δεν συνομιλω και δεν μαθαινω ....
    Θεωρω την γυναικα απο την φυση της , πολυ ικανοτερο γονεα απο τον ανδρα για τις περισσοτερες περιπτωσεις που αφορουν το μεγαλωμα του παιδιου ... εκτος σε οτι αφορα θεματα ασφαλειας και προστασιας ... και αν μια γυναικα σκλαβα δεν μπορει να προστατεψει τον δικο της εαυτο , θα κανω πειραματα για το αν θα μπορει να προστατευσει το δικο μας παιδι ? .....
    θα αποδωσω την συγκεκριμενη "διαφωνια" μας Dora στο γεγονος οτι προφανως εννοουμε διαφορετικα τον ορο "σκλαβα" ... πλην ελαχιστων εξαιρεσεων (2-3) , νομιζω οτι η συντριπτικη πλειοψηφεια του φορουμ αφορα την υποταγη και οχι την σκλαβια .. να λεμε και καμια αληθεια ποτε ποτε μεσα εδω ...
    Αντεδρασα δε στο δια πυρος και σιδηρου διοτι δεν περναει οσα περναει επειδη ειναι εθελοντρια νοσοκομα στην Σιερα Λεονε και βοηθα παιδακια , αλλα γουσταρει το χαμηλωμα του κεφαλιου μπροστα σε εναν Αφεντη περισσοτερο απο οσο θα ηθελε μια βανιλα σχεση ... κοινως τα θελει ο κωλος της .. και δεν προστατευει την ταυτοτητα της ... τα βιτσια της προστατευει .. γιατι ΜΟΝΟ αυτα εξυπηρετουντε ... ΟΛΑ τα αλλα στραβα πανε ...
    Κανεις μια αδικη επιθεση στις αντρικες αδυναμιες , κυριως δε τις σεξουαλικες μιας και σε εμας το πραγμα ειναι ολοφανερο απο την σκληροτητα του ... αν μπορουσαμε να σηκωσουμε το πουλι μας οπως σηκωναμε και το χερι μας δεν θα ειχατε παρει χαμπαρι τιποτα οπως και εμεις δεν περνουμε για εσας ... αναγκαστικα πιστευουμε οτι μας λετε ..... Ωστοσο , νομιζεις το εχω δυσκολο να γραψω 10 σελιδες για τα γυναικια ελατωματα/αδυναμιες ? .... ασε λοιπον την κτριτικη για τα babylino και τις ακαυλιτιδες , δεν βοηθα σε τιποτα
    Και τελος , προτιμω να με κατηγορησουν για μαυρα μεσανυχτα στο bdsm και την πατροτητα σημερα ... παρα για ανευθυνοτητα αυριο ....
    Βλεπεις .. κανεις δεν γεννηθηκε με τις οδηγιες χρησεως ενος μωρου στο χερι .. ουτε τα Σ/μ αξεσουαρ εχουν πανω τους τετοιες ... η υπευθυνοτητα ομως ειναι ενα αλλο θεμα που δεν χωρα σε προσπεκτους ....
    Και αγαπητη Ντορα να ξερεις ... και θα το πω με θρασσος δημοσια ... γνωριζοντας τις δυνατοτητες μου , μπορω να αποκτησω σκλαβα οποτε θελω , μεσα σε ωρες .. οχι μερες .. ωρες ... συνειδητα βρισκομαι εδω και οχι απο τα μαυρα μου μεσανυχτα ..
    Τεσπα ειναι πολυ μακρια εκτος θεματος αυτο το ποστ αλλα επρεπε να τοποθετηθω για αποφυγη παρεξηγησεων .. απο την αλλη ομως πιστευω οτι εχουν ειπωθει αρκετα πραγματα που γεννουν πολλαπλα θεματα συζητησεων ...
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    Εμ τάθελε ο κώλος σου, τί να σου κάνω; Άκου μια σκλάβα δεν είναι ικανή για μητέρα! Τί άλλο θα ακούσω Θεέ μου! Και δεν ξεσηκώνεται και καμία άλλη να σε ξεχέσει, αφήνουν εμένα να βγάλω το φίδι από την τρύπα (θα το ιδρύσω το σωματείο στο τέλος, πού θα μου πάει).

    Μεσάνυχτα. Ξέρω εγώ τι λέω παιδί μου. Σιγά να μην είναι αυτό η σκλάβα βρε isnogood. Έλεος. Μα τόσος ρομαντισμός; Πραγματικά πιστεύεις ότι κοιμάμαι σε κλουβί; Και ποιος θα καθαρίσει τη χέστρα βρε; Ποιος θα φτιάξει σουτζουκάκια; Ποιος θα μπει στο φόρουμ να κράξει τους ανίδεους αν όχι η γλυκούλα σκλάβα, η καταπονημένη, η δαρμένη, η πονεμένη, που τάθελε ο κώλος της!!!!!

    Λοιπόν, είσαι ένα πολύ ρομαντικό παιδί, σχεδόν δεν θέλω να σου το χαλάσω, αλλά άκου, δεν έχει καμία σχέση το βιντεάκι με την πραγματικότητα. Ρώτα όποια σκλάβα θέλεις. Αν δεν μας πιστεύεις εμάς, ρώτα τους Κυρίους μας.

    Σηκώνομαι 7 η ώρα το πρωί, πηγαίνω στη δουλειά μου, ενημερώνω τον Κύριό μου για όλες τις κινήσεις μου, ζητώ την άδειά του για σημαντικά θέματα (εξόδους με λελέδες προπαντός), επιστρέφω το μεσημέρι, μαγειρεύω για τα παιδιά, πλένω τα ρούχα τους και καθαρίζω το σπίτι, αν τυχόν ζητήσει κάτι ο Κύριος από μένα (κανέναν οργασμό, καμία μετάφραση, συνεύρεση Ιντερνετική, συνομιλία ή επίσκεψη εκ του φυσικού στον χώρο του) οι υπόλοιπες υποχρεώσεις μου στην οικογένειά μου αποτελουν προτεραιότητα (ΕΠΕΜΕΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΞ ΑΡΧΗΣ) και ακολουθώ εν γένει την καθοδήγησή του. Αν μου πει να μην γράφω στο φόρουμ, δεν θα γράφω. Δεν ζω για σας, αλλά για κείνον (και για μένα σαφώς). Αν μου πει να σου ζητήσω συγνώμη θα κλαίω 3 μέρες από την οδύνη του λάθους (ο εγωϊσμός είναι ένα από τα βασικά μου ελαττώματα). Και την συγνώμη θα την νιώσω στο πετσί μου, όχι μαλακίες. Αν μου πει ότι πρέπει να υπομείνω την αδιαφορία του για κάποιους μήνες ώστε να κατανοήσω ότι δεν είμαι καμιά μουνάρα που τον έριξε τον τυπά και καλά του ξηγήθηκε, θα το υπομείνω. Δεν θα υπεισέλθω καν σε θέματα σεξουαλικότητας, είναι προσωπικής φύσεως (θα παραπέμψω στο τομέα PE ή στη λογοτεχνία αν θέλω να μοιραστώ κάτι), απλά θα πω το εξής: Πριν τον γνωρίσω είχα εγώ μαύρα μεσάνυχτα. Ανακάλυψα έναν υπέροχο κόσμο μαζί του, βασισμένο στο σώμα, στις αισθήσεις και στην απελευθέρωση από ταμπού, και οργασμούς όπου συμμετέχει το μυαλό και το συναίσθημα με τόση αρμονία που δεν μπορώ ακόμα να εκφράσω στα περιβόητα λογοτεχνήματά μου. Έμαθα να αφήνομαι στην θέληση του άλλου, να ξεκολλάω από τις στερεότυπες ιδέες που είχα στο κεφάλι μου, να πειραματίζομαι χωρίς να νιώθω ενοχές. Έμαθα να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου χωρίς να φοβάμαι. Έμαθα να επιλέγω με ποιον θέλω να κάνω παρέα και με ποιον να κάνω έρωτα.

    Αυτό σε γενικές γραμμές είναι σκλαβιά. Αν νομίζεις ότι η κατάκτηση όλων αυτών ήταν εύκολη, think again. Και όχι, δεν χρειάστηκε να με ξεπετσιάσει για να με κάνει άνθρωπο (ένα είδος νοητού γδαρσίματος ήταν δυστυχώς απαραίτητο, με τόση μαλακία που κουβάλαγα στο κεφάλι μου).

    Και παρεμπιπτόντως, είμαι καλή μητέρα.

    isnogood, κόντεψα να σε φάω ζωντανό για μια άστοχη έκφραση, πιστεύεις ότι δεν μπορώ να προστατεύσω τα παιδιά μου;

    Η συντριπτική πλειοψηφία του φόρουμ αφορά μια ρομαντική ιδέα που έχει περί σκλαβιάς σύμφωνα με το βιντεάκι που έβαλες.

    Επέλεξα συνειδητά μία ασύμμετρη σχέση με έναν καλύτερό μου. Χαμηλώνω το κεφάλι με σεβασμό και ευγνωμοσύνη και τρυφερότητα και αγάπη, όχι επειδή φοβάμαι μην με κάνει ντα, ούτε επειδή είμαι βιτσιόζα. Ο κώλος μου θέλει μόνο το καβλί του (και συνήθως αυτό μου δίνει γιατί έχουμε τα ίδια γούστα). Προστατεύω τις επιλογές μου και την σχέση μου, με όποιες ιδιαιτερότητες έχει αυτή. Αν ήμουν λεσβία, με τον ίδιο τρόπο θα προστάτευα τις επιλογές μου.

    Οι αντρικές αδυναμίες όπως με κάθε λεπτομέρεια περιέγραψα (κατά την άποψή μου πάντα) είχαν να κάνουν α)με όσους δεν ξέρουν καν τι τους γκαυλώνει (κρυπτοαδερφές ανέφερα συγκεκριμένα), β) άντρες / κοκόρια που συγκρίνουν εαυτόν με άλλους άντρες / κοκόρια, κάνοντας χρήση των κατακτήσεων αντί του πέους τους και γ) άντρες που επιλέγουν τις συντρόφους τους με αλλοπρόσαλλα κριτήρια. Πουθενά δεν ανήγαγα το θέμα στο πουλί. Γιατί το κάνεις εσύ; Το νήμα babylino αφορούσε σκλάβους με παιδική αντιμετώπιση της πραγματικότητας, δεν σε αφορούσε (ή μήπως ναι; )


    Τέτοια σκλάβα σε κλουβί να την βαράς από το πρωί ως το βράδυ δεν θα βρεις. Δεν υπάρχουν πια dodo birds, έχουν εξαφανιστεί προ πολλού. Οι αληθινές σκλάβες δεν φυτρώνουν σαν παράξενα λουλούδια, κάποιος τις πλάθει. Αν τις πλάσει, σιγά μην τις αφήσει μετά από τόσο κόπο. Και αν για χ λόγους φύγουν αυτές από μόνες τους, Αφέντη θα ψάξουν, όχι τον μαλάκα με το μαστίγιο, τί να τον κάνουν; Και αν θέλεις να πλάσεις την δικιά σου, πρέπει να ξέρεις πώς.

    Χωρίς καμία πρόθεση να θίξω, δεν ξέρω πώς τα καταφέρνω και θίγονται τόσοι - πλην των Κυριάρχων ασφαλώς, που είπαμε, δεν μυγιάζονται...
     
  6. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    Μαζι Του μοιραζομαστε το κρεββατι μας κ με αλλους, απ'ολα τα στατους... συνεπως δεν το βλεπω σαν απολεια αποκλειστηκοτητας η οτιδηποτε αλλο... κτητικης φυσεως
    Αλλα σε θεμα γαμου (ειδικα) κ βασικης σχεσης λυπαμαι αλλα it's made for 2...
     
  7. Kits

    Kits Contributor

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ


    τι αλλαζει μετα τον γαμο δηλαδη???? ενοχλουν τα στεφανα η το τι θα πει ο κοσμος ??

    Με τον τροπο που την βρισκεις πριν το γαμο θα την βρισκεις και μετα ...δεν καταλαβαινω το λογο που πρεπει να αλλαξει κατι
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    Ντορα κατ'αρχην δεν θιχτηκα ποτε και πουθενα απο σενα διοτι εισαι φιλη μου ... εκτος απο τοτε που με αφησες εκτος των εκλεκτων ....  

    Δεν σε θεωρω σκλαβα (με τα δικα μου δεδομενα) οπως και καμια αλλη εδω μεσα ... απο κει και περα το τι θελει η καθε μια να αυτοαποκαλειται ειναι προσωπικο της θεμα και δεν με αφορα .
    Προσπαθω επανελειμενα να πουλησω μουρη σκληροτραχυλου γκανκστερ εδω μεσα , μηπως και γοητεψω καμια κοπελια και εσυ συνεχως ρομαντικο με ανεβαζεις , ρομαντικο με κατεβαζεις ... δηλαδη πως την εχεις δει τωρα ? ....  
    Τωρα στα πιο σοβαρα ... πιστευεις οτι υπαρχει μια στο εκατομυριο να κρινω εσενα η οποιαδηποτε αλλη μητερα διχως να γνωριζω και ακομα περισσοτερο διχως να με αφορα ? ... αυτον τον χαρακτηρα μου εχεις αποδωσει ?
    Τι σχεση εχει η δικη μου αποψη με το τι κανει ο καθενας ? ... στην αποψη μου φυσικα και θα επιμενω ...

    Τέτοια σκλάβα σε κλουβί να την βαράς από το πρωί ως το βράδυ δεν θα βρεις.
    ... καλα ... μην παιρνεις και ορκο ... αλλα οπως και να εχει αυτο που ψαχνω απεχει ετη φωτος απο αυτο που περιγραφεις ....

    α)με όσους δεν ξέρουν καν τι τους γκαυλώνει .......... Πουθενά δεν ανήγαγα το θέμα στο πουλί. Γιατί το κάνεις εσύ; ...
    ... κοιτα .... οση κοκα κολα και να πιω δεν μεθαω ενταξει ? ....  

    Και δεν ξεσηκώνεται και καμία άλλη να σε ξεχέσει
    ... ειδες αλεπου που ειμαι ? .. τα γραφω μετα της 12.00 που εχουν ολοι παει την πρωινη τουαλετα τους ...

    εν ολιγεις μην εκνευριζεσαι με τις αποψεις μου ... αν κανω λαθος πιστευοντας οτι μια σκλαβα δεν εχει ολα τα προσοντα για να γινει μανα (σκλαβα ομως , οχι υποτακτικη) , ειναι κατι που σιγουρα το μελλον θα μου δειξει ... αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν αλλες με ακομα ποιο χειροτερα χαρακτηριστικα .. αλκοολισμος , ναρκωτικα και παει λεγοντας .... τα ιδια ισχυουν και για τους αντρες ...
     
    Last edited: 24 Μαρτίου 2008
  9. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    δεν με καταλαβες my dear Mistress   ...ας πουμε θεωρητικα πως εγω κ Εκεινος παντρευομαστε... την ειδιοτητα ως swingers δεν θα την αλλαξουμε κ θα συνεχιζουμε να κανουμε τετοιες φασεις... μονο που απ'ολους αυτους σε κανεναν δεν θα πεφτει λογος σε θεματα διαπαιδαγωγησης των παιδιων πχ αν τυχον αποκτησουμε... γιατι οκ καποιοι ειναι φιλοι, κανουμε κ οτι κανουμε αλλα ως εκει... ελπιζω τωρα να καταλαβαινεις τι εννοω..
     
  10. Kits

    Kits Contributor

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ


         
     
  11. blindfold

    blindfold Contributor

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    για εσένα δεν το κατανοώ ,για εμένα έχω τα δικά μου συμπεράσματα

    ποιός ο λόγος να κάνεις οικογένεια και να παντρευτείς αν είναι να μην κάνεις παιδία ;
    είναι σα να αγοράζεις μοτοσυκλέτα και να την βάζεις στο σαλόνι για διακοσμητικό , δεν αντιλέγω επιλογή σου ,αλλά η μοτοσυκλέτα φτιάχτικε για να την οδηγείς ..!

    στην δική μου λογική μια χαρά συνδέοντε τα παιδία .
    αν θες να συζητήσουμε με σεβασμό ο ένας προς τον άλλον .
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    blindfold, δεν βλέπω πού δεν σεβάστηκα το δικαίωμά σου να συνομιλείς σε φόρουμ ενηλίκων δια λογικής επιχειρηματολογίας. Δεν άκουσα ούτε ένα επιχείρημα από σένα που να συνδέει τον κριτικό σου αφορισμό "σκατά αρρώστων" για κάποια γυναίκα που κάνει BDSM εξωσυζυγική σχέση.

    Όπως ανέφερα ήδη, θεωρώ δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να αναζητεί την προσωπική ευτυχία και να κάνει τις δικές του επιλογές, επωμιζόμενος το προσωπικό κόστος αυτών. Το αστικό δίκαιο προβλέπει για περιπτώσεις διαζυγίων και κηδεμονίας των τέκνων. Αδυνατώ να καταλάβω πού είδες τα σκατά αρρώστων. Αν θα ήθελες να παρέχεις διευκρινίσεις, είμαι πολύ πρόθυμη να τις ακούσω.

    Αν ήμουν πολύ δηκτική, με συγχωρείς, δεν ήταν πρόθεσή μου. Απλά καράφλιασα ολίγον...