Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥΣ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Avel, στις 23 Μαρτίου 2008.

  1. blindfold

    blindfold Contributor

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    ναι σκατά αρρωστημένα για γυναίκες που κάνουν εξωσυζυγικές ( bdsm & μη ) εν αγνοία του άνδρα που έχουν δημιουργήσει οικογένια από κοινού ,για να ακριβολογούμε

    να επωμίζεσε το κόστος των επιλογών σου μαγκία σου ,άτομα τα οποία δεν συναινούν στις επιλογές σου δεν φέρουν την ευθήνη για να πληρώσουν επίσης
    είναι πολύ ασταθής η δικαιολογία περί αστικού κωδικά ,θα έπρεπε να αλληλογραφούμε από τα κελία φυλακών όλοι μας τότε αν θεωρούμε δεδομένο αυτόν ...

    ποιός ο λόγος να βγαίνεις εκτός ελέγχου ;
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    Αγαπητέ μου σεβαστέ blindfold, οι περισσότεροι άντρες έχουν βάσει ερευνών εξωσυζυγικές σχέσεις (και οι περισσότερες των γυναικών, που δεν το δηλώνουν). Ε και; Να βάλω την γάτα μου να κλαίει επειδή έτσι είναι οι άνθρωποι;

    Ποια άτομα δεν συναινούν στις επιλογές σου, το μωρό; Ξύπνα το και ρώτα το. Κάνε και επιτροπή αποδοχής της μοιχείας.

    Οι άνθρωποι είναι έτσι. Τι κι αν δεν σ΄αρέσει, τι κι αν βρίζεις όσο θες; Όσοι δεν γουστάρουν πλέον μια κατάσταση, αποχωρούν από αυτήν, ή βολεύονται σε διπλό ταμπλώ. Εγώ θα τους κρίνω; Με τί προσόντα;

    Εγώ μπορώ να επιλέξω τι θα κάνω εγώ. Επιλέγω να μην κρίνω όσους αναζητούν την προσωπική τους ευτυχία, αν έκαναν οικογένεια και την διέλυσαν καλό τους κουράγιο, δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνει αν σκατά κι απόσκατα τα έκαναν, δεν είμαι τόσο φοβερή, αν εσύ είσαι, με γειά σου με χαρά σου.

    Εκτός ελέγχου είναι η προσωπική δυστυχία που δεν τυγχάνει κατάλληλης αντιμετώπισης. Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Ο αστικός κώδικας δεν προβλέπει το κλάψιμο της μοίρας και τα θρασίμια. Είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα.
     
  3. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    Ώρες επί ωρών να συζητάμε, δεν θα βγάλουμε άκρη. Είναι και αργά κιόλας και δεν είμαι σε θέση να γράφω κατεβατά.   Το μόνο που ελπίζω είναι να μην χάσω με τα χρόνια, αυτή την σκοπιά μου την απόλυτη επ'αυτού του θέματος dora. Ελπίδα είναι αυτή, άφησε με να ελπίζω... (έστω και αν αυταπατώμαι οικτρά)
     
  4. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    @subman4men: Το έχω δεί να "δουλέυει" αλλα με άνδρα straight και λάτρη του cuckolding σε ζευγάρι χωρίς παιδιά και οχι στην Ελλάδα. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω την εξέλιξη σε βάθος χρόνου την περίπου διετή όμως περίοδο της επαφής μας τα πράγματα πήγαιναν καλά.

    Η μεγαλύτερη δυσκολία που βλέπω στην περίπτωση που περιγράφεις είναι η "απαίτησή" σου για συναισθήματα πρός εσένα ταυτόχρονα με την υποταγή της προς έναν Κυρίαρχο χωρις ενδιαφέρον προς το γυναικείο φύλο. Είναι ισοδύναμο με το να της ζητάς να υποταχθει για εσένα αλλά όχι σ' εσένα.


    ΥΓ.

    Θα συμφωνήσω με την dora όσον αφορά το
    όχι όμως αναφορικά με το βιντεάκι. Οι ομοιότητες, από την δική μου τ/χιστον εμπειρία της ψυχοσύνθεσης του pet με αυτή της σκλάβας* σταματουν στην αφοσίωση. Οι αιτίες υποταγής τους είναι διαφορετικές.

    * για να αποφύγω τις άσκοπες γενικεύσεις αυτό που εγω έχω γνωρίσει, αποκαλώ και αποδέχομαι ως σκλάβα
     
    Last edited: 26 Μαρτίου 2008
  5. Avel

    Avel Regular Member

    Απάντηση: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ Α

    Αγαπητοί μου,
    Αισθάνομαι ιδιαίτερη ευχαρίστηση που το θέμα που ξεκίνησα προξένησε τόσο ενδιαφέρον. Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας είτε θετικές, είτε αρνητικές, είτε διαλεκτικές είτε απόλυτες. Για μένα η κάθε άποψη έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.
    Πέραν των ιδιαιτεροτήτων μου είμαι πιστεύω αρκετά λογικός και ξέρω ότι αυτό που σκέφτομαι ακούγεται παράλογο. Πόσα παράλογα πράγματα όμως δεν συμβαίνουν στη ζωή μας? Αλήθεια αν κάποιος ή κάποια που δεν έχει σχέση με θέματα bdsm μπει στη σελίδα μας και διαβάσει το τι γράφουμε δεν θα τα θεωρήσει παράλογα και εξωπραγματικά? Για μας όμως δεν είναι? Μια σχέση Κυριάρχου – υποτακτικής αν την περιγράψω στη θεία μου για παράδειγμα θα τραβάει τα βυζιά της και θα μου πει ότι είναι αδύνατον να συμβεί. Ακριβώς όπως αντέδρασαν κάποιοι όταν διάβασαν την σκέψη μου για την «τριγωνική» σχέση που ψάχνω. Είναι σίγουροι ότι κάποιοι το έχουν καταφέρει?
    Εδώ έρχεται η απάντηση του φίλου μας:
    Πολλές παρεξηγήσεις διαπίστωσα επίσης.

    Ακριβώς Dora_salonica. Συμφωνώ ουσιαστικά μαζί σου. Κι εγώ θυσιάζω πράγματα. Θα μπορούσα για παράδειγμα να αναζητούσα έναν λευκό γάμο, ή να παντρευόμουν μια γυναίκα που να μην ήξερε τίποτε για τις «ιδιαιτερότητες» μου και να είχα και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Εγώ θα έβρισκα τρόπο να κάνω τα γούστα μου και θα τις είχα στο ψέμα. Δεν θέλω κάτι τέτοιο. ¨Όπως επίσης και αν αυτό που περιγράφω γινόταν και κάποια στιγμή είτε η συμβία μου είτε ο Αφέντης μας μου ζητούσε να θυσιάσω τα παιδιά μου θα κινούσα γη και ουρανό και δεν θα το άφηνα να συμβεί. Για αυτό εξαρχής θέλησα να βγάλω τα παιδιά από αυτή τη συζήτηση. Για μένα είναι σύμβολο αγνότητας, ιερότητας κάτι που δεν πρέπει ούτε καν να αναφέρετε εδώ μέσα.
    Όσο για το ότι στα σαράντα φεύγα άρχισες να ψάχνεις την ολοκλήρωση σε καταλαβαίνω απόλυτα. Το έχει η ηλικία. Τώρα που πλησιάζω κι εγώ τα σαράντα άρχισα να ψάχνω εντατικά.


    Καταρχάς το σχόλιο ότι είμαι «υλικό πατέρα» είναι το καλύτερο κοπλιμέντο που μου έχουν κάνει στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Πονάει όμως πολύ να το ακούω όταν ξέρω ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το ζήσω ποτέ στη ζωή μου. Με καταλαβαίνεις?
    Μετά από το καλύτερο αυτό σχόλιο ξεκίνησε η μεγάλη παρεξήγηση. Εγώ αγαπητή Dora_salonica πιστεύω ακράδαντα ότι οι σκλάβες μπορούν να λειτουργήσουν ως μητέρες και να είναι άψογες. Δεν διάβασες καλά τι έγραφα. Έγραφα ότι ορισμένοι πιστεύουν το αντίθετο. Για όλα υπάρχει και η αντίθετη άποψη αγαπητή Ντόρα και δεν μπορείς να λες σε αυτόν που την εκφράζει ότι «Χάνει λάδια» γιατί κατευθείαν η δικιά σου άποψη χάνει την βαρύτητα της.
    Μ’ αρέσουν πολύ τα παρακάτω λόγια του Βολτέρου: « Δεν συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπιστώ και με το τίμημα της ζωής μου ακόμα, ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις»
    Καλό θα ήταν λοιπόν αγαπητή μου φίλη να μην επιτιθέμεθα στα άτομα που εκφράζουν αντίθετη άποψη από εμάς γιατί έτσι το μόνο που καταφέρνουμε είναι να ρίχνουμε το επίπεδο της συζήτησης, να ξεφεύγουμε από το θέμα και να χάνουμε και το δίκιο μας.
    Πάντως που και που πιστεύω ότι «χάνω λάδια», δίκιο έχεις. Όχι όμως στο θέμα που με κατηγόρησες γιατί σ’ αυτό συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

    Φυσικά και δεν θέλησα από κανέναν να μου χαϊδέψει τα αυτιά. Αλήθειες θέλω να ακούω και απόψεις. Όσο σκληρές και αν είναι αυτές.
    Ο γάμος και η οικογένεια για μένα είναι το ιερότερο πράγμα. Από αυτό ορμώμενος οδηγήθηκα σε αυτή τη σκέψη. Πιστεύω ότι έχω πολλά να δώσω σε μια οικογένεια, στην ανατροφή των παιδιών, στην γαλούχηση τους. Για αυτό θέλω να το ζήσω. Η φύση μου αυτή αντικρούετε με τη φύση μου ως υποτακτικού σε Κυρίαρχο Άντρα. Δεν θέλω κι εγώ να περάσω όλη μου τη ζωή ψάχνοντας για την ολοκλήρωση και τελικά να καταλήξω μόνος. Όμως τι να πιάσω και τι να αφήσω? Όποιο και από τα δύο να διαλέξω θα αισθάνομαι μισός. Μήπως μπορείς να με πιάσεις?
    Σε ευχαριστώ για την τελευταία σου παρατήρηση, εγώ πάντως και δηλώνω και είμαι υποτακτικός και χωρίς κάποιον Κύριο να υπηρετώ και να υποτάσσομαι θα είμαι άδειος.


    Εγώ MasterJp με όλο το σεβασμό, θα ήθελα να πω ότι τα συναισθήματα προς εμένα είναι τελείως διαφορετικά. Είναι τα συναισθήματα μιας σκλάβας προς έναν φίλο της που έχουν δημιουργήσει πράγματα μαζί. Δεν περιλαμβάνει τίποτε από υποταγή και ούτε νομίζω ότι συγκρίνονται με αυτά που θα αισθάνεται για τον Κύριο μας. Πιστεύω ότι όλοι οι σκλάβοι έχουν και άλλους ανθρώπους που αγαπάνε, πονάνε, και νοιάζονται εκτός από τον Αφέντη τους. Θα με ενδιέφερε πάντως να μάθω περισσότερα για το πώς λειτούργησε η σχέση που μας λέτε. Σας ευχαριστώ πολύ.

    Ομολογώ ότι ο μεγαλύτερος φόβος μου στο σκηνικό που περιγράφω είναι αυτός που επισημαίνει η Lady_in_Black

    Αυτά είναι τα ρίσκα που παίρνουμε στη ζωή μας. Πιστεύω πάντως ότι αξίζει να προσπαθήσει κανείς για να βρει την ευτυχία


    Αγαπητέ isnogood με ενθαρρύνεις πολύ αν και δεν πιστεύω ότι πολύ συχνά συμβαίνουν τέτοια σενάρια γύρω μας. Φυσικά υπάρχουν γυναίκες άσχετες από το BDSM που κακοποιούνται από τους άντρες τους. Εγώ όμως ψάχνω κάποια που θα θέλει να το κάνει συνειδητά. Όντως είμαι πολύ συγκεκριμένος σε αυτά που ζητάω και ίσως για αυτό δεν θα μπορέσω να τα βρω ποτέ. Αν μπορούσα να πω ψέματα και να υποκρίνομαι θα ήταν πολύ πιο εύκολα.


    Πιστεύω με τις απαντήσεις μου να κάλυψα και όσους δεν απάντησα στους ίδιους προσωπικά.
    Οφείλω να σας ευχαριστήσω όλους για μια ακόμη φορά για τη συμμετοχή σας στο θέμα μου.
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ Α

    sudman4men. Τωρα που σου ειπαμε τις γνωσεις μας....,τις συμβουλες μας.....,και το τι ειναι σωστο και τι λαθος.....,μπορεις να παρεις την αποφαση σου....... 

    Περα της πλακας.
    Αγαπητε φιλε αν βρεις αυτο που θελεις, οπως το θελεις, (φυσικα ειναι λιγο δυσκολο αυτο που θελεις) κανε το, η αποφαση ειναι δικια σου, εσυ θα ζησεις κατι που πολλοι απο εμας δεν μπορουμε να ζησουμε, η δεν θα θελαμε να ζησουμε για τους χ λογους εκαστος.
     
    Last edited: 26 Μαρτίου 2008
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    subman4men, έχεις δίκιο, σε παρεξήγησα. Όντως ανέφερες ότι πολλοί θεωρούν τις σκλάβες ανάξιες να γίνουν μητέρες, αν και προσωπικά δεν γνωρίζω ούτε έναν (εκτός ίσως από τον isnogood, άντε ίσως και τον blindfold). Δεν πρόσεξα ότι εσύ διαφώνησες με αυτή την άποψη και γι αυτό με συγχωρείς (δεν διαφώνησες και πολύ έντονα).

    Δεν με πειράζει καθόλου που όλοι έχουμε διαφορετικές απόψεις, πιο ωραία είναι έτσι, και γι αυτό είμαστε εδώ, για να συζητούμε, και είμαστε όλοι ελεύθεροι να εκφράσουμε την άποψή μας. Εφόσον και αυτούς δεν τους πειράζει να διαφωνήσω μαζί τους και να συζητήσουμε σε κάποια λογική βάση. Αν παραλογίζονται θα τους την πω φίλε μου. Αυτά περί Βολταίρου. (Μη φοβάσαι, σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει, και ο isnogood και ο blindfold το γνωρίζουν αυτό - σε λαχτάρησα ε; )

    isnogood, χαίρομαι που δεν θίχτηκες, είσαι cool. Και φυσικά διαφωνώ μαζί σου περί ικανότητας της σκλάβας για μητρότητα και συμφωνώ ότι δεν είμαι σκλάβα - ακόμα.

    MJP, μια χαρά σκλάβες είναι και τα pets, όλοι θα ήθελαν από ένα, κάνουν καλό στην ψυχική διάθεση. Θα με ενδιέφερε να ακούσω για τις διαφορετικές αιτίες υποταγής τους. Νομίζω πως ήδη έχω κατανοήσει τις διαφορετικές προσεγγίσεις στο training.
     
  8. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    @dora: γραφε σε παρακαλώ το νικ μου όπως το βλέπεις.

    Για το αν τα pets... de gustibus ... you know.
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    MasterJp, δεν έχω καμία αντίρρηση να γράφω το νικ σας ακριβώς όπως το βλέπω. Πάντως εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου να μην με αποκαλείτε με το νικ μου όπως το βλέπετε.

    Περί pets, αν και δεν γνωρίζω πολλά, προσωπικά περιορίζω τα δικά μου γούστα στα γατάκια. Και πράγματι κάνουν καλό στην ψυχική διάθεση, τουλάχιστον στη δική μου. 
     
  10. slavede

    slavede New Member

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    μου φενετε αδυνατο
     
  11. Avel

    Avel Regular Member

    Απάντηση: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ Α

    Ευχαριστώ πολύ MasterPerris,
    Σας διαβεβαιώνω όλους ότι αν βρω μια λογική κοπέλα και έχουμε στοιχεία επικοινωνίας και μπορούμε να συμβιώνουμε σαν φίλοι και συνοδοιπόροι θα το ρισκάρω. Το θέμα είναι ότι και εμένα μου φαίνεται πολύ δύσκολο να βρεθεί μια τέτοια υποτακτική και δεν ξέρω και που και πως να την αναζητήσω.
    Σας ευχαριστώ πολύ πάντως.

    Σε ευχαριστώ πολύ Dora_salonica. Κανένα πρόβλημα και από την πλευρά μου.

    Η αλήθεια είναι ότι με λαχτάρησες αρκετά. Από τα πρώτα σου μυνήματα ένοιωσα ότι είσαι ενδιαφέρον άτομο. Όταν όμως τα "πήρες" έτσι και άρχισες να τα χώνεις, λαχτάρησα. Ξέρεις δεν είμαι τύπος που μ' αρέσει να διαπλικτίζομαι και δεν θα ήθελα να συμβεί εδώ μέσα. Πάντως να "μου τα χώνουν" καλοπροαίρετα δεν υπάρχει πρόβλημα. Μ' αρέσει. Είναι στη φύση μου άλλωστε:lol2 ......[/QUOTE]
     
    Last edited: 26 Μαρτίου 2008
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: ΔΥΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ

    Προσωπικά αυτή είναι η κύρια και βασική δυσκολία που εγώ βλέπω.
    Όλα τα άλλα είναι επιλύσιμα.