Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δίχως animus domini, μήτε corpus ( Με δανεικά ρούχα )

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 20 Σεπτεμβρίου 2017.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αν μπήκες στον κόπο ν' ανοίξεις αυτό το νήμα, σημαίνει ότι ο τίτλος ήταν αρκετά πιασάρικος.
    Και ότι έκανε την δουλειά του. Τέλος πάντων, μην περιμένεις τίποτε το καινούριο ή το εξωπραγματικό.
    Συνέχισε να διαβάζεις και ίσως να βγάλεις άκρη. Εγώ πάντως που το γράφω αυτή την στιγμή, δεν έχω την παραμικρή ιδέα, του αν καταφέρω να το "απλώσω" με μια έστω κι ελάχιστη λογική αλληλουχία.

    Έλεγα, δίχως animus domini, δίχως corpus και με δανεικά ρούχα. Τουτέστιν, σαν καλός ξηροκαρπάς που είμαι και αφού το φτωχό μου μυαλό ( καμία διάθεση ειρωνείας, ειλικρινά ) έχει αρκετές εικόνες από Α. "καταραμένο" Κ. ( δηλαδή αστικό κώδικα ), είπα να δανειστώ κάποια "περάσματα" του.
    Και να τα χρησιμοποιήσω κατ' αναλογία στον σαδισμό και στον μαζοχισμό.

    Αν και ο φίλος μας ο googλας μπορεί να "σώσει την ζωή" οποιουδήποτε δεν θα είχε ιδέα περί κατοχής και διάνοιας κυρίου, λέω να συνεχίσω να σας πρήζω με τις παπαρολογίες μου ( βέβαια, όποιος/α θέλει, είναι ελεύθερος/η να γκουγκλάρει και να βγάλει τα δικά του/της συμπεράσματα. Γιατί να μπω σε λεπτομέρειες αναφορικά με τις προαναφερόμενες έννοιες του Α.Κ., δεν το κάνω ούτε νεκρός ).

    Στο δια ταύτα λοιπόν - κι επειδή το παρά κούρασα -, είμαι σαδιστής και δεν αντιλαμβάνομαι σαν αντικείμενο/πράγμα ( res ) την όποια μαζοχίστρια θα εμπλεκόταν μαζί μου.
    Θέλω απλά να της προκαλέσω σωματικό πόνο εντός σεξουαλικού/ερωτικού πλαισίου και στα όρια της συναίνεσης ( θα πρόσθετα και της λογικής ).
    Δεν την κατέχω έχοντας διάνοια κυρίου ( το animus domini που λέγαμε ), δηλαδή δεν της συμπεριφέρομαι, ούτε αισθάνομαι ότι απ' την στιγμή που θα είχα επάνω της έστω κι ένα ψήγμα φυσικής εξουσίας ( το corpus που λέγαμε ), θα μου ανήκε κιόλας. Θα μου έλειπε η βούληση εξουσίασης.

    Ας πούμε, ότι απλά με "φτιάχνει" να την "σαπακιάζω" ( περισσότερο ή λιγότερο ) και κείνη με την σειρά της αρέσκεται να "σαπακιάζεται" από μένα. Η σωματική βία ( με τις όποιες εκφράσεις της ) που εγώ θα εξέπεμπα και κείνη θα δεχόταν/ελάμβανε, θα είχε ως μοναδικό σκοπό την βελτιστοποίηση της σεξουαλικής ευχαρίστησης και των δυο μας.
    Δεν θα ήταν το μέσο/όργανο, για να επιτύχω την επιβολή καμίας θέλησης μου.

    Σ' αυτό το συνονθύλευμα σκέψεων που όποιος/α είχε την ατυχή έμπνευση να διαβάσει, βλέπετε κάπου να εμφανίζουν το μουτράκι τους - το μουτράκι, το γράφω με κάθε συμπάθιο και στοργή - η όποια Κυριαρχία ή υποταγή?

    Υ.Γ.

    Αν και θα μπορούσα, να θέσω το ερώτημα γράφοντας ούτε τα μισά. Ομολογώ, ότι το ταξίδι Αλεξανδρούπολη-Διδυμότειχο μέσω Ζανζιβάρης, αυτή την στιγμή μου άρεσε.
    Όλες οι γνώμες/απόψεις είναι κάτι παραπάνω από δεκτές, άλλο αν κάποιες δεν τις θεωρήσω του γούστου μου και απλά τις αγνοήσω ( εννοώ, τις "κλασικές" τρολλιές/μαλλιοτραβήγματα ).
    Και αν δεν τα κατάφερα, να γίνω κατανοητός, ζητώ ειλικρινά συγνώμη. Πιο στρωτά δεν ήθελα να ζορίσω το κεφάλι μου, για να γράψω. Θεωρώ, ότι το μορφωτικό και κυρίως το νοητικό επίπεδο των "συγκατοίκων" είναι αρκετά υψηλό ( σε πολλές περιπτώσεις, πολύ υψηλότερο απ' το δικό μου ). Αν το θέμα του νήματος σας κινήσει την περιέργεια, επεξεργαστείτε το και αφήστε, ότι θα είχατε την ευχαρίστηση. Σ' αντίθετη περίπτωση...( ξανά τα χιλιοειπωμένα και αυτονόητα ).

    Καλή σας μέρα και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας ( μ' εξίσου πιασάρικη άρθρωση α λα πωλητής τηλεμάρκετινγκ και χαμόγελο με διπλή οδοντοστοιχία   )
     
    Last edited: 20 Σεπτεμβρίου 2017
  2. milgeo69

    milgeo69 Regular Member

    Αγαπητέ @Tenebra_Silente ενδιαφέρων ο προβληματισμός σου. Επίτρεψέ μου να εκφράσω μια διαφορετική προσέγγιση μόλις μπορέσω να βρεθώ ενώπιον του υπολογιστή μου. Σε χαιρετώ μετά τιμής.  
     
  3. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Φίλτατε @milgeo69 σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρων. Αν και όποτε θέλεις, γράφεις ότι θέλεις. Ανταποδίδω τον χαιρετισμό και σου εύχομαι μια καλή συνέχεια της ημέρας σου   
     
  4. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

    Δηλαδή για να καταλάβω αναρωτιέσαι αν ο σαδισμός/μαζοχισμός έχει σχέση με την κυριαρχία/υποταγή?Ειμαι εκτός?
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ποιο εντός, πεθαίνεις. Να σου πω την αλήθεια μου, για μένα δεν αναρωτιέμαι. Την απάντηση - ξανά για μένα - την έχω κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη.
    Περίεργος ήμουν - έτσι απλά -, για το πως θ' αντιλαμβάνονταν το "θέμα" οι άλλοι. Αν έσκαγε μύτη και καμιά άποψη διαφορετική απ' το σωματική βία = πρόκληση φυσικών αντιδράσεων του κορμιού ( και πλαγίως ψυχικής χειραγώγησης...Αν...όταν...ποιος ξέρει. Καλά ντε, πάντα ) = εξουσία. Ή αν η προαναφερόμενη εξίσωση συνοδευόταν από κάποιον πειστικό συλλογισμό.
    Εκεί η καρκάλα μου θα έκανε πανηγύρι.
     
    Last edited: 20 Σεπτεμβρίου 2017
  6. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

    ...ωραία θα περιμένω να διαβάσω απόψεις  
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Κι εγώ, αν και όταν εμφανιστούν. Όποιος/α θέλει γράφει. Ότι θα ήθελε να γράψει, αρκεί να μην είναι τρολλιές και λοιπά "κλασικά εικονογραφημένα".
    Σε κείνα - εγώ τουλάχιστον - δεν θα δώσω καμία σημασία. Όποιος/α το νήμα το θεωρεί από μαλθακία ως απίθανη μαλαθακία, έχει πάντα την δυνατότητα να μην αφήσει ούτε μια τελεία.
    Είπα να επαναλάβω γι' άλλη μια φορά τα - για μια φορά - 100% αυτονόητα. Έτσι, για την culture  

    Υ.Γ.

    Για να είμαι σωστός, έκανα edit στην προηγούμενη απάντηση μου, που quotαρες. Ήθελα να προσθέσω μια δυο παραπιές ακόμη ( σιγά μην δεν το έκανα χαχα )
     
  8. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

    Να ρωτήσω και κάτι άλλο παπς? :Ρ αναφέρεσαι μόνο στον σωματικό σαδισμό?
     
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ναι, μόνο στον σωματικό σαδισμό εγγονάκι. Και για ν' αποφευχθούν παρεξηγήσεις ( ποτέ δεν ξέρεις ), μόνο στον σωματικό ερωτικό σαδισμό  
     
  10. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Ομως, ρε φίλτατε Τενέμπρα , όταν σαδομαζοχίζεσαι με το έτερον ήμισυ, κάποιος δεν κάνει κουμάντο;
    Και δεν είναι κάθε φορά ο ίδιος, εσυ (υποθέτω) εν προκειμένω;
     
  11. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εγώ συγκεκριμένα κάνω κουμάντο, γιατί μαζί της πάμε πέρα απ' την "κλωτσοπατινάδα". Υπήρξαν όμως κάποιες με τις οποίες είχαμε μόνο "κλωτσοπατινάδα".
    "Κλωτσοπατινάδα" που είχαμε συμφωνήσει και ούτε εμένα ένοιαζε να είμαι από πάνω, ούτε κείνες τις άλλες ένοιαζε να είναι από κάτω.
    Μας ένοιαζε μονάχα, εγώ να καϋλώνω απ' τον πόνο που προξενούσα ( σαν μέρος των ερωτικών μας περιπτύξεων ) και κείνες απ' τον πόνο που τους προξενούσα.
    Οι σχέσεις μας ήταν ισότιμες, δούναι και λαβείν. Κανείς δεν ήταν από πάνω μόνο λόγω του "ξυλικίου".

    Πάντως φίλτατε under η παρέμβαση σου, μου θυμίζει εκείνο το "κλασικό", ότι η διείσδυση είναι σώνει και ντε κυριαρχική πράξη.
    Σαμπώς κάποιος/α, δεν χρειάζεται τον/την άλλο/η, για να διεισδύσει. Λες και το γουνί/πωπούλης του/της άλλου/ης θα ήταν optional.
    Εγώ μέχρι σήμερα Κυρίαρχο/η της χούφτας/δαχτύλων του/της δεν έχω δει κάποιον/α ν' αυτοαποκαλείται.

    Υ.Γ.

    Το λακωνίζειν, μου στέρεψε γρήγορα χαχα.  
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Το S/m σχετίζεται με επιβολή κυριαρχίας υπό δύο προϋποθέσεις:
    1. Δεν είναι συναινετικό.
    ή
    2. Είναι συναινετικό με το m να μην το απολαμβάνει αλλά να το αποδέχεται επειδή το ζητάει ο S ή γίνεται στα πλαίσια μιας εδραιωμένης D/s/T/b σχέσης. Τώρα αν αυτό είναι bottoming ή submission εξαρτάται από τα πρόσωπα και τις καταστάσεις.

    Αλλιώς θα βάζαμε και στο BDSM κάθε βανίλλα σύζυγο που προτιμάει να κάνει σεξ μη έχοντας όρεξη με το έταιρό του ήμισι παρά να ακούει τη μουρμούρα.

    Αν τώρα το session γίνεται για αμοιβαία ευχαρίστηση τότε η κυριαρχία μπορεί κάλλιστα να πάει περίπατο.
     
    Last edited: 20 Σεπτεμβρίου 2017