Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δανεισμός του υ σε άλλον - η Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 5 Νοεμβρίου 2016.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Κανείς δεν έχει να χάσει τπτ, επιπλέον κανείς δε χάνεται.
     
  2. Lazycat

    Lazycat Αριστόγατα

    Καλά τωρα! και να τα χάσουμε εκατό στη δεκάρα θα βρούμε!
     
  3. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

       
     
  4. angel42

    angel42 Regular Member

    Όταν δανείζω/δανείζομαι:

    ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΛΛΟ Κ

    Α. Πρώτη συνάντηση/συζήτηση με το άλλο Κ ειδικά δε αν με αυτό το Κ δεν γνωριζόμαστε...

    α) Κίνητρα/Στόχοι/Ωφέλειες

    Συζήτηση περί των δικών Μου στόχων ως προς το δανεισμό. Γιατί θέλω να το κάνω. Τι θέλω να μάθει το υ Μου μέσα από τη διαδικασία. Το δικό Μου κίνητρο.
    Συζήτηση ως προς το δικό Του/Της κίνητρο για την αποδοχή του δανεισμού. Και αντίστροφα. Γιατί Μου ζητάει να αναλάβω για λίγο ή για πολύ το υ Του/Της. Τί θέλει να εξυπηρετήσει. Για Εμένα ποιό θα ήταν το ενδιαφέρον. Τι θα Με εξιτάριζε στο να το δανειστώ...

    Θεωρώ ότι ο δανεισμός για να πετύχει πρέπει να καλυφθούν οι ανάγκες και των δύο Κ. Εγώ πχ μπορεί να θέλω να δανείσω το υ Μου σε αυτό το Κ γιατί έχει ωραία τεχνική με βελόνια... Το άλλο Κ μπορεί να θέλει να δανειστεί το υ Μου γιατί καυλώνει να περνάει βελόνια. Τέλεια. Εγώ μπορεί να θέλω να δανείσω το υ Μου σε αυτό το Κ διότι είναι ιδιαίτερα αυστηρό και κρίνω ότι το υ Μου πρέπει να βιώσει αυτό το επίπεδο αυστηρότητας. Το άλλο Κ μπορεί να αποδέχεται αυτή τη συνθήκη γιατί ως αντάλλαγμα θέλει στο μέλλον να Μου δανείσει το δικό του υ για να το ξεκωλιάσω... Τέλεια... Και πάει λέγοντας...
    Θεωρώ ότι τα κίνητρα, οι στόχοι και αυτό που Επιθυμεί να αποκομίσει ο κάθε 'Ενας χρειάζεται να είναι σαφή.

    β) Όρια
    Κάθε Κ έχει τα δικά του όρια... Δε τα θέτει μόνο αυτός που θα στείλει το υ του προς δανεισμό. Τα θέτει κι Εκείνος/η που πρόκειται να δανειστεί. Πχ. Εγώ μπορεί να θέλω να Μου κατουρήσει το υ Μου εκτός από του να του περάσει βελόνια. Το άλλο Κ μπορεί να πει όλα ωραία και καλά, αλλά δε θα το κατουρήσω.
    Αν δεν μπορούν να γίνουν κοινώς αποδεκτά τα όρια του κάθε 'Ενα δεν μπορεί να προχωρήσει ο δανεισμός...

    γ) Τρόπος επικοινωνίας/συνεργασίας μεταξύ των Κ
    Χρειάζεται να οριστεί με ποιόν τρόπο θα γίνει όσο κρατάει ο δανεισμός... Και στην περίπτωση που και τα δύο Κ είναι παρόντα και στην περίπτωση που το ένα από τα δύο δεν είναι παρών... Όταν είναι παρόντα και τα δύο Κ, δεν υπάρχει χειρότερο από το να προκύψει μεταξύ Τους ασυνεννοήσία μπροστά στο υ ή μπροστά στα υ... Όσο και αν φαίνεται εκ των ουκ άνευ, η διατύπωση ότι υπερισχύει η επιθυμία του αρχικού Ιδιοκτήτη κατά τη διάρκεια του δανεισμού χρειάζεται να συμφωνηθεί ρητά. Πχ. Έχουμε συμφωνήσει να χτυπήσει το υ Μου μέχρι να κλαίει γοερά και μετά να το γαμήσει. Κατά τη διάρκεια του δανεισμού, θεωρώ ότι για χ λόγους πρέπει να σταματήσει νωρίτερα ο ξυλοδαρμός και να μη το γαμήσει. Το άλλο Κ θα πρέπει να το σεβαστεί. Δεν κάνουμε διαγωνισμό Αναμεταξύ Μας ποιός έχει το πάνω χέρι... Δεν Είμαι παρούσα και το υ Μου, Μου στέλνει μήνυμα ότι έχει φρικάρει. Αν κρίνω ότι ο δανεισμός πρέπει να διακοπεί, επικοινωνώ με το άλλο Κ και οφείλει να διακόψει τη διαδικασία πάραυτα και το αντίστροφο...

    Προσωπικά δεν προβαίνω σε συμφωνία δανεισμού αν δε γίνει συμφωνία και ως προς το εξής επειδή μπορεί να υπάρξουν και απρόβλεπτα:
    Αν το υ που Έχω δανειστεί δείξει βαθύτατη δυσφορία ή/και ανυπακοή ή κάνοντας χρήση safe-word και αν δεν μπορώ να επικοινωνήσω για χ λόγους με το άλλο Κ, προτιμώ να διακόψω το δανεισμό και να επιστρέψω το πακέτο.
    Αν το υ που Έχω δανείσει, δείξει βαθύτατη δυσφορία ή/και ανυπακοή, ή κάνοντας χρήση safe-word στο άλλο Κ κι Εκείνο για χ λόγους δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί Μου, προτιμώ να διακόψει το δανεισμό και να επιστρέψει το πακέτο.

    Θα υπάρξει κάθε χρόνος μετά για να εξακριβωθεί η δυσλειτουργία και να επιβληθεί και ποινή στο εν λόγω υ αναλόγως την αιτία της δυσφορίας/ανυπακοής/ χρήσης του safe word...

    δ) Ανταλλαγή πληροφοριών για το υ
    Τι χρειάζεται να ξέρει το κάθε Κ για το εν λόγω υ. Πχ έχει πρόβλημα με τα γόνατα και δεν μπορεί να είναι σε θέσεις που το επιβαρρύνουν. Στοιχεία του χαρακτήρα, της ψυχοσύνθεσης που πρέπει να επικοινωνηθούν. Αν γνωρίζει η δεν γνωρίζει για το δανεισμό. Αν γνωρίζει πως νιώθει σε σχέση με αυτό. Αν δεν γνωρίζει ποιοί είναι οι λόγοι του Κ για αυτήν την άγνοια.

    ε) Αξιολόγηση
    Είναι σημαντικό να συμφωνηθεί και η μεταξύ των Κ επικοινωνία μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού. Προσωπικά δεν δανείζω και δεν δανείζομαι αν και το άλλο Κ δεν έχει την ανάγκη ή τη θέληση να υπάρξει μεταξύ Mας συζήτηση και αξιολόγηση για το πως πήγε το εγχείρημα του δανεισμού.

    Β. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ Κ
    Εδώ θα καθορίσω αν θεωρώ ότι μπόρεσα να συμφωνήσω ολοκληρωμένα και με σαφήνεια με το άλλο Κ σε όλα τα παραπάνω πεδία. Αν πέραν τούτου κρίνω ότι Με εμπνέει να το εμπιστευτώ ή όχι. Αυτό το θεωρώ απαρραίτητο όχι μόνο για να δανείσω αλλά και για να δανειστώ... Πχ. Θεωρώ ότι το άλλο Κ Με έχει περάσει από ψιλό κόσκινο πριν συμφωνήσει να Μου στείλει το υ του ή είναι βιαστικό και επιπόλαιο ως προς αυτό; 'Εχω την ίδια απαίτηση σοβαρότητας και από το άλλο Κ που επιδυκνείω κι Εγώ. Αν χρειάζεται επόμενη συνάντηση για την αποσαφίνιση ως προς την εμπιστοσύνη ή όχι. Κλπ. Αν όχι όλα καλά. Δεν δανείζω σε αυτό το Κ ή δεν δανείζομαι από αυτό το Κ. Αν μετά από όλες τις απαρραίτητες διευκρινήσεις, κρίνω ότι μπορώ να το εμπιστευτώ προχωράμε στο επόμενο στάδιο.

    Γ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ
    Ο πρώτος δανεισμός σαφώς και είναι δοκιμαστικός... Δε θα δανείσω ή δανειστώ ένα υ που δε γνωρίζω από ένα Κ που δε γνωρίζω για ένα πλήρες "πακέτο"... Ούτε και θα δανείσω ένα υ που το άλλο Κ δε γνωρίζει σε ένα άλλο Κ που δε γνωρίζω με όλα όσα φαντάστηκα και θέλω... Θα έχει οριστεί η μεγάλη εικόνα με το άλλο Κ ( ο τελικός στόχος και σκοπός του δανεισμού) αλλά και τι αποτελεί το πρώτο στάδιο για αυτή την εικόνα. Ο πρώτος δανεισμός είναι το "πείραμα" της γνωριμίας και της αλληλεπίδρασης όλων των εμπλεκομένων...

    Δ. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΎ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ
    Μπορέσαν να τηρηθούν όλα τα συμφωνηθέντα; Υπήρξε κάποια στιγμή παράβασης; Προέκυψαν δυσκολίες που δεν είχαν προβλευθεί και πως αντιμετωπίστηκαν, κ.λ.π. Ικανοποιήθηκαν και οι δύο πλευρές; Υπάρχει πεδίο εξέλιξης κι επανάληψης του δανεισμού ή όχι. Μέσα σε αυτά θα αξιολογηθεί και ό,τι επικοινωνήθηκε από το υ προς το Κ του ως προς το βίωμα...

    Αυτά ως προς το άλλο Κ.

    ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ υ

    Ένας δανεισμός είναι ισχυρό βίωμα κάθε φορά που συντελείται ακόμα και αν συντελείται συχνά είτε προς ίδιους και σταθερούς άλλους Κ είτε προς καινούργιους.
    Ειδικά για ένα υ που δεν έχει ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση όμως είναι ακόμα πιο ισχυρό... Μέσα από ένα δανεισμό έρχονται πολλά νέα δεδομένα στο προσκήνιο και προκύπτουν αλλαγές. Η επόμενη μέρα δεν είναι ποτέ ίδια με την προηγούμενη.

    Πως το βίωσε; Τι αποκόμισε; Ήταν θετική ή αρνητική εμπειρία. Προσθέτει, αφαιρεί κάτι ως προς τη σχέση ή δεν παίζει κανένα ρόλο; Τι νέα δεδομένα προέκυψαν; Ο στόχος επετευχθη ή όχι και αν όχι γιατί; Αν ναι, ποιές είναι οι έμπρακτες αλλαγές που διαπιστώνει κανείς εντός της καθημερινότητας.

    Μέσα από τη συλλογή πληροφοριών χρειάζεται να καθοριστεί αν υπάρχει λόγος για τη συνέχιση του δανεισμού και αν ναι μετά από πόσο καιρό, προς ποιά κατεύθυνση και με τί είδους Κ...

    ΩΣ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ
    Πως βίωσα Εγώ το δανεισμό; Τί αποκόμησα; 'Εφτασα ή ξεπέρασα κάποιο δικό Μου όριο ως Κ, ποιό, γιατί και τι σημαίνει αυτό για Εμένα από εδώ και κάτω; Ως προς το υ Μου, τι θα κάνω με τα δεδομένα που προέκυψαν; Πως θα χτίσω πάνω σε αυτά; Κλπ...

    Αυτά για τώρα... Αν θεωρήσω ότι κάτι σημαντικό Μου έχει ξεφύγει από την τοποθέτηση θα το προσθέσω αργότερα...

    Α.
     
  5. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    ναι, ξεχάσατε τον σκοπό... καταλαβαίνω ότι είναι γενικό το ερώτημα, μόνο που μία θεωρητική απάντηση γύρω από τον σκοπό της Κ, πιστεύω θα βοηθούσε.
     
  6. angel42

    angel42 Regular Member

    Πιθανοί στοχοι δανεισμού: ψυχαγωγία/διασκέδαση/καύλα/πρακτική εξάσκηση. Εκπαίδευση σε διάφορα θέματα και τομείς που κρίνεται απαρραίτητη η συνδρομή άλλου/ άλλης Κ. Ανάθεση προσοχής, χρήσης, λειτουργικότητας, φροντίδας του υ σε άλλο/άλλη Κ σε περιόδους έλλειψης χρόνου, γεωγραφικής απόστασης, κλπ. Ταρακούνημα ισορροπίας εάν τα πράγματα αρχίζουν και βαλτώνουν σε μία απλή και ήρεμη καθημερινότητα... Προσθήκη εμπειρικών αποσκευών ως προς την εμπέδοση της υποταγής ή/και της κατάστασης ιδιοκτησίας... Αυτά ως προς Εμένα. Άλλοι Κ, άλλες ανάγκες... Το ζητούμενο είναι να ξέρει κανείς τους δικούς Του στόχους κάθε φορά όπως και του συνεργαζόμενου Κ.

    Α.
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Πολύ ενδιαφέρον, θα τολμήσω να ρωτήσω κάτι ίσως χαζό. Ποια η διαφορά του δανεισμού με το να έχει 2Κ; δεν ξέρω όλα αυτά που ανέρτησες είναι σαν αλληλοσυμπλήρωμα του ενός για τον άλλον.
     
  8. angel42

    angel42 Regular Member

    θέλεις να εξηγήσεις λίγο παραπάνω πως το εννοείς το να έχει δύο Κ για να μπορέσω να σου απαντήσω πληρέστερα; Α.
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Θα προσπαθήσω.

    Δανείζεις κάποιον/α σε ένα Κ για όλους τους λόγους που περιέγραψες πιο πάνω, τι το σταματά να υπάρξει collaboration, σε πιο στενό πλαίσιο υποταγής προς όφελος του υπό;
     
  10. angel42

    angel42 Regular Member

    @Μαντλίν Κατ' αρχήν έκανα μία αναφορά σε διαφορετικές περιπτώσεις πιθανών λόγων δανεισμού ανά περίσταση. Συνήθως δεν συντρέχουν όλοι αυτοί οι λόγοι ταυτόχρονα διότι άντε να τους καλύψεις μέσα από ένα δανεισμό, ακόμα και αν είναι πιο μεγάλος χρονικά... Και αν τρέχουν όλοι μαζί μάλλον δεν επιθυμείς να δανείσεις αλλά να χαρίσεις... Χαχαχα...

    Πιστεύω στη σαφήνεια και σε στάδια... Κάθε τι έχει αρχή μέση και τέλος... Μετά επανεξετάζεις και τοποθετείς το επόμενο στάδιο που κι εκείνο έχει αρχή μέση και τέλος... Πχ, αν στόχος Μου στο να αποδεχτώ να Μου δανείσουν ένα υπό είναι να εξασκηθώ στο να χτυπάω και στόχος αυτού που Μου το δάνεισε να μάθει να τις τρώει και από άλλα Κ, τότε με την ολοκλήρωση αυτού του στόχου στο χρόνο που συμφωνήθηκε για την πραγματοποίησή του ολοκληρώνεται και ο δανεισμός... Αν στείλω το υ Μου σε κάποια άλλη πχ Κυριαρχική διότι θα λείψω ένα μήνα από τη χώρα και δε θέλω να διακοπεί ένα συγκεκριμμένο πρόγραμμα που του Έχω βάλει, κι Εκείνη αυτό το αποδέχεται γιατί αυτό ας πούμε ότι θα την καυλώνει και δικός Της στόχος είναι η καύλα της για ένα μήνα, με την επιστροφή Μου ολοκληρώνεται και ο σκοπός... Μπορεί τίποτε από τα παραπάνω να μην επαναληφθεί ξανά με τους ίδιους ανθρώπους για τους ίδιους λόγους. Μπορεί και να επαναληφθεί για τους ίδιους πιο προωθημένα, ή για νέους λόγους και σκοπούς... Μπορεί να δημιουργηθεί μία τέτοια δυναμική που να έχει ενδιαφέρον η συνέχιση του δανεισμού ανά κάποια διαστήματα για τους εμπλεκόμενους. Επειδή Είμαι Poly και Εϊμαι θετικά διακείμμενη προς Poly καταστάσεις δεν Είμαι κατ' αρχήν αρνητική προς τη διερεύνηση της εξέλιξης ενός αλληλοσυσχετισμού δανεισμού που να οδηγήσει ακόμα και σε κοινή πχ ιδιοκτησία... Από εκεί και πέρα βέβαια δε μιλάμε πια για δανεισμό...

    Συχνά τα ζευγάρια Κ/Κ μπορεί να έχουν κοινή ιδιοκτησία... Είτε εξ αρχής συμφωνημένα, π.χ. "θα βρούμε μία σκλάβα που θα ανήκει και στους δύο" είτε ως εξέλιξη ενός δανεισμού... Πχ. 'Εχω εγώ μία σκλάβα αλλά τη δανείζω συχνά στο σύντροφο Κ και συναποφασίζουμε ότι είναι πιο λειτουργικό ή επιθυμητό για την εξέλιξη όλων να μοιραστούμε και την ιδιοκτησία της...

    Δεν Έχω συναντήσει ποτέ έμπρακτα αλλά ούτε και ως συχνή αφήγηση τις περιπτώσεις δύο Κ να έχουν κοινή ιδιοκτησία όταν συνδέει τα δύο Κ μόνο φιλική σχέση... Προσωπικά το θεωρώ θαυμαστό το να καταφέρουν δυό φίλοι φίλες Κ να έχουν τόσο αρμονική συνεργασία...

    Επανεργχόμενη στο θέμα του δανεισμού, τώρα, σαφώς και μπορεί να δημιουργηθεί συνεργασία σε πιο στενό πλαίσιο υποταγής χωρίς να χάνεται η σαφήνεια σε ποιόν ανήκει το υ. Για ένα υ είναι πολύ σημαντικό να έχει σαφές μέσα του το σε ποιόν ή σε ποιούς ανήκει και το Κ ή τα Κ του οφείλουν να φροντίζουν γι αυτή τη σαφήνεια...

    Ελπίζω να σου απάντησα. Αν όχι με χαρά να ξαναπροσπαθήσω...

    Α.
     
    Last edited: 9 Νοεμβρίου 2016
  11. whisperer

    whisperer Regular Member

    Eιμαι της αποψης πως επειδη μακροχονια αποκλειεται δυο ανθρωποι να εχουν κοινη συνισταμενη στα παντα,ποσο μαλλον δυο Κ,ισως το προβλημα ειναι οτι θα υπαρξει συγχυση στο υ καποια στιγμη λογω
    α) conflict of interests
    b) overload με διαφορετικες πληροφοριες αντιμετωπισης για την ιδια κατασταση
     
  12. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Περι δανεισμού..

    Ηταν νεα σχέση.. Εγω δεν ειχα ιδεα για το χώρο του bdsm, δεν τον ήξερα σαν εννοια αλλα στην ουσια αυτος ο τρόπος ερωτικου σχετιζεσθαι με τραβαγε..

    Απο την αρχη και πριν καν βρεθούμε καλα καλα μου μιλησε για submission. Εγω ήμουν τοσο καυλωμενη μαζι του που ελεγα ναι!! ο, τι κι αν ειναι αυτο, το θελω μαζι σου με χιλια!!

    Δεν υπήρχε επιβολη πληθυντικού..υπηρχαν απειρες τηλεφωνικες συνομιλίες με απειρα τασκ, με ρύθμιση πλαισιου, με απαρριθμηση των επιθυμιών του και πως θα προχωραγε η μεταξυ μας σχεση κτλ..

    Το τί έγινε την πρώτη φορά που βρεθηκαμε δεν αφορά το παρον νημα, ηταν για 'μενα όμως η πρωτη επαφη με το χώρο, το αγγιξα, το επιασα, το ένιωσα και το D/s και το S/m και μολις τελειωσαμε παιζει να ήμουν σε subspace, δεν ξέρω.. θυμαμαι παραληρουσα για καμποσο στην αγκαλια του.

    Περνανε στο ιδιο μοτιβο κατι λιγες βδομαδες, και σκαει το μήνυμα "το βράδυ λέω να δούμε ταινία ".
    "Ωραία, σκέφτομαι εγω, δε βλέπω την ώρα να τον ξαναδώ! "
    "Τέλεια " λεω..
    Με παίρνει τηλέφωνο..
    Μου λεει παιζει να περασει και ο κολλητός μου".
    Θα θελει να μου τον γνωρισει σκεφτομαι, καλα παμε! "
    Του λέω "Οκ, κανενα πρόβλημα".
    Μου λεει "Θέλω να του δείξεις πόσο καλη πουτάνα είσαι ".
    Αυτή η φράση του παίζει ακόμη στο μυαλό μου. Ένιωσα περίεργα εκείνη τη στιγμή. Του λεω "τί εννοείς? "
    "Αυτό που άκουσες " Αμα θέλει, θα τον αφησω να σε πάρει και 'γω θα σας βλέπω. Τρελαίνομαι να σε βλέπω να σε γαμάει άλλος ".
    "Εγω ειχα πάθει 5 εγκεφαλικα εκεινη την ωρα.. Ειχα κοκκαλωσει.. "Εγω θελω να με γαμησεις εσυ!" κλαψουρισα..
    "Θα δω " μου λεει.. Μπορεί να σε πάρουμε και οι δυο.. Μην ανησυχείς, τον έλεγχο θα τον εχω εγω.. "
    Θυμάμαι παγωσε ο, τι χαμόγελο ειχα στην αρχη της συνομιλίας.. Ψελλιζα.. Νευρίασα..
    "Λοιπόν? " μου λεει.. "Θα έρθεις? "
    "Οχι" του λεω..
    Μου λεει " σκέψου το"..
    Του λέω " δεν εχω να σκέφτω κατι.. Δεν τα κανω εγω αυτα "..
    "Καλα" μου λεει.. Και εκλεισε νευριασμενος το τηλεφωνο.

    Ηταν η πρώτη κόκκινη γραμμή μου κατα πως φαίνεται.. Δεν το είχαμε ξανασυζητησει.. Ο μεγαλος ερωτας μου για εκεινον με εκανε να ξερναω στην ιδεα του να με αγγιζει αλλος.. Ακομη κι αν ηταν δικη του επιθυμια, ακομη κι αν αυτος ειχε τον ελεγχο, ακομη κι αν αυτος βρισκοταν εκεί και συμμετείχε.

    Εκείνη τη στιγμή ένιωσα καλά με την επιλογή μου.. Κρατάω αυτό.