Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δανεισμός του υ σε άλλον - η Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 5 Νοεμβρίου 2016.

  1. Nikos_34_Thess

    Nikos_34_Thess Regular Member

    Το βρίσκω λογικό να μπορεί να με δανείζει η Κ μου όταν αυτήν θέλει ...
     
  2. el pastigio

    el pastigio Bis vivit qui bene vivit

    Νομίζω ότι όταν ένας Κ εκπαιδεύει μια υ νιώθει ότι έχει στα χέρια του ένα κομμάτι πηλό .Το διαμορφώνει όπως αυτός θέλει και του δίνει ότι σχήμα θέλει αυτό το κομμάτι πιστεύω ότι το αγαπά ...δύσκολα να το δανείσει λοιπόν.
     
  3. antgiou

    antgiou Regular Member

    εχω ζητησει απειρες φορες ν δανειστω υ και κανενας μα κανενας εδώ μεσα δεν το κανει.Υποτιθεται ότι ειμαστε κ σε σαιτ Προφανως μονο λογια, οποτε δεν εχει νοημα να το συζητήσουμε,
     
  4. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Το να μη θέλει ένα Κ να δώσει το υ του σε ένα αγνωστο ακριβώς επειδή "έχει ζητήσει άπειρες φορές να δανειστεί υ" απλά κ μόνο επειδή είμαστε σε ένα σαιτ φαντάζομαι ούτε που σου πέρασε από το μυαλό.
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Το ίδιο κάνει κάνει κ ο @bumblebee, ρώτησε τον εάν είχε επιτυχία.  

    Γράφει το σαιτ δανείζω σκλάβες, όχι. Λολ.
     
  6. Brigitte

    Brigitte Contributor

    1)Ειμαστε σε σαιτ δανεισμου υ?  
    2)Γιατι δε βρισκεις ενα δικο σου υ για να μη χρειαζεται να ζητας να σου δανεισουν και να μη σου δινουν?
    3)Εσυ τί δινεις?  
     
  7. antgiou

    antgiou Regular Member

    κατ αχην δεν εγραψα γ ν με κρινει κανενας.Εγραψα την αποψη μου .Δευτερον και ο κ όταν πηγε με την υ για πρωτη φορα με την αγνωστος της ηταν και τριτον εγω είναι νεος εδώ.Ααν δεν μου δωσει καποιος κ την υποτακτικη του που θ εκπαιδευτω και κυριως που θα βρω καποια με γουστα bdsm .Mη μιλατε εκ του ασφαλους.Και εσεις απειροι εισασταν καποτε
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ο νέος έχει κάποιο δίκιο. Τι στο καλό χάθηκαν τα υπό;
     
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Κι εμείς άπειροι ήμασταν κάποτε ( εγώ συνεχίζω να είμαι ), αλλά ψάξαμε και βρήκαμε και σ' εποχές που δεν υπήρχε το internet ( 42 χρονών γαρ ).
    Ως προς την εκπαίδευση από κάποια υ, μάλλον θα μπορούσε να σου πει δυο πράγματα. Αλλά να σε μάθει πως να είσαι Κ, λιγάκι δύσκολο το κόβω.
    Σου μιλάω με ειλικρινή συμπάθεια και όχι για να σε κρίνω, αλλά βρέξει κώλο φάει ψάρι. Ξέρεις, δεν είναι όλα τα υ της επικράτειας μέσα σ' ένα forum.

    Υ.Γ.

    Δεν νομίζω ότι όλοι οι Κ ανά τα χρόνια, μάθανε με δανεικά από κάποιον άλλο υ.  
     
  10. antgiou

    antgiou Regular Member

    βrigitte 1) e=ειμαστε και γι αυτό εφόσον το bdsm το περιλαμβανει 2) είναι τοσο εχτρεεμ το Bdsm που δεν είναι απλη σχεση όπως εξω για να βρεις 3) αν εχω καποια στιγμη και εγω μια υπο με χαρα ωα βοηθησω καποιον καινουργιο.Αυτη τη στιγμη δεν εχω όμως. Αυτπ που καυαλαβα είναι ότι οι περισσοτεροοι εδώ εχουν απλη vanilla σχεση με αγαπες και λουλούδια.Δεν εξηγειται αλλιως...Τα αφεντες και τα τοπειναι γ τ ματια του κοσμου
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @antgiou λες:

    " είναι τοσο εχτρεεμ το Bdsm που δεν είναι απλη σχεση όπως εξω για να βρεις 3) αν εχω καποια στιγμη και εγω μια υπο με χαρα ωα βοηθησω καποιον καινουργιο" .

    Ναι ισχύει, είναι πλ πιο δύσκολες γι αυτό και διαφέρουν απο μια απλή vanilla σχέση κατά τα άλλα με υπομονή κ επιμονή, εύχομαι να βρεις αυτό που θες. ;- )
     
  12. antgiou

    antgiou Regular Member

    Tenebra με κρινεις όμως,.Το ιτι βρηκες εσυ δεν σημαινει ότι θα βρουν ολοι και επιπλέον δεν καταλαβαίνω το ότι εειδη εσυ εψαχνες πρεπει να ψαχνω κ εγω ενώ κατι υπαρχει και μπορει να δωθει εφόσον τωρα ειμαστε στην εποχη του ιντερνετ όπως ςιπες.Κααφου εσυ βρηκες να μας πεις που και σε ποιο χωρο αλλα και πως προσσεγισες εξω.Σου βγηκε.Εψαχνες κοπελα και τυχια βρηκες υ.Οχι ότι εκανες κατι το ιδιαιτερο