Δεύτερη συνάντηση Αθήνας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Συναντήσεις Μελών' που ξεκίνησε από το μέλος subwhat, στις 11 Οκτωβρίου 2017.

 1. Δίας

  Δίας Live a life by design not by default. Ventrue

  Κάθισα και διάβασα τα σχόλια όλων των μελών.Όλα είναι ευπρόσδεκτα και σίγουρα λειτουργούν στο να γίνουν κάποια πράγματα καλύτερα.
  Θα παρακαλούσα όμως όποιο μέλος έχει να προτείνει κάποιο άλλο μαγαζί που θα μπορούσαμε να κάνουμε συναντήσεις εκεί,να το πει.Και μάλιστα εάν θέλει μαζί με άλλα μέλη να αναλάβουν και την οργάνωση μιας συνάντησης εγώ θα τους βοηθήσω όσο μπορώ.Μιλώ προσωπικά αλλά πιστεύω ότι κανένας από τους συνδιοργανωτές αυτής της συνάντησης δεν θα είχε πρόβλημα να βοηθήσει.Εμείς "μπήκαμε μπροστά" από κέφι και αγάπη για την κοινότητα,δεν έχουμε την αποκλειστικότητα στην διοργάνωση συναντήσεων.
  Μάλιστα για προσωπικούς λόγους είχα αποφασίσει να αποσυρθώ από τις διοργανώσεις αυτές,αλλά θέτω τον εαυτό μου ξανά στην διάθεση όποιου μέλους θέλει να οργανώσει κάτι.
  Οπότε αγαπητοί/ες ας ψάξουμε όλοι μέχρι τέλος του Ιανουαρίου,ας προτείνουμε και ας σχεδιάζουμε την πρώτη συνάντηση του 2018 (για τον Φεβρουάριο).Όποιος/α δεν θέλει να πει κάτι δημόσια μπορεί να μου στείλει πμ τις προτάσεις του/της και να το οργανώσουμε.
   
  CuriousG, Jane Do, Galatée and 7 others like this.
 2. X-east

  X-east Homo Dominus

  Το Scull Bar είναι μία χαρά, ιδιαίτερα για τον χειμώνα..
   
  CuriousG and Libeloula like this.
 3. Δίας

  Δίας Live a life by design not by default. Ventrue

  Επειδή δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη για αυτό κοιτάμε όλες τις απόψεις.(y)
   
  X-east likes this.