Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαμόρφωση της θηλυκότητας μίας υπό

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 9 Ιανουαρίου 2007.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Είναι ένα από τα ζητούμενα που με βασάνισαν άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε όχι και τόσο . Οι άνδρες κυρίαρχοι , έχουν άποψη και ίσως πολύ έντονη . Έχουν άποψη για κάθε είδους έκφραση μίας γυναίκας που μετουσιώνεται στην εικόνα του θηλυκού για αυτούς . Άποψη που στηρίζεται στα βιώματά τους , στην φαντασία τους , στα θέλω τους .

    Η θηλυκή έκφραση όμως έχει ρίζες βαθιές . Δεν μπορείς να πεις ότι αλλάζεις μία επιφανειακή συμπεριφορά προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος , πρέπει να μπεις βαθιά στο μυαλό μίας γυναίκας , να καταλάβεις πως και γιατί λειτουργεί και σκέφτεται και δεν είναι καθόλου εύκολο . Όντας αρσενικό είναι σχεδόν φύσει αδύνατο να κατανοήσεις ένα φύλο που δεν ήσουν ποτέ . Πρέπει να νιώσεις γυναίκα , διαισθητικά , βιωματικά , να «ακούσεις» μία γυναίκα , να αισθανθείς το πώς αισθάνεται με τη βοήθειά της , να ζητήσεις την βοήθεια και την καθοδήγηση μίας άλλης γυναίκας . Να αναγνώσεις τους μηχανισμούς , να τους κατανοήσεις , για να μπορέσεις να περάσεις τα δικά σου δεδομένα .

    Αυτές όμως είναι οι δικές μου προσεγγίσεις και θα ήθελα την άποψή σας για το πώς . Τόσο των ανδρών , όσο και των γυναικών , είτε κυριαρχικών , είτε υποτακτικών .
     
  2. Leon

    Leon άντε και καλο μεσαίωνα Ork

    Απάντηση: Διαμόρφωση της θηλυκότητας μίας υπό

    Αυτό μου φέρνει αυτό μας έλεγαν στη σεαπ για να μάθεις να διοικείς πρέπει πρώτα να μάθεις να διοικείσαι, δεν ξέρω δεν μπορούμε να γίνουμε κάτι που δεν είμαστε αλά πώς μπορούμε να κρίνουμε τι είναι σωστό κάτι το οποίο δεν ξέρουμε? Απλά ξέρουμε το αποτέλεσμα όχι την αιτία που το προκάλεσε
     
  3. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Η θηλυκή έκφραση όμως έχει ρίζες βαθιές . Δεν μπορείς να πεις ότι αλλάζεις μία επιφανειακή συμπεριφορά προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος , πρέπει να μπεις βαθιά στο μυαλό μίας γυναίκας , να καταλάβεις πως και γιατί λειτουργεί και σκέφτεται και δεν είναι καθόλου εύκολο . Όντας αρσενικό είναι σχεδόν φύσει αδύνατο να κατανοήσεις ένα φύλο που δεν ήσουν ποτέ . Πρέπει να νιώσεις γυναίκα , διαισθητικά , βιωματικά , να «ακούσεις» μία γυναίκα , να αισθανθείς το πώς αισθάνεται με τη βοήθειά της , να ζητήσεις την βοήθεια και την καθοδήγηση μίας άλλης γυναίκας . Να αναγνώσεις τους μηχανισμούς , να τους κατανοήσεις
    Μεγάλο και πολύ σημαντικό θέμα άνοιξες και δεν ξέρω πόσα άτομα θα μπορέσουν να το σχολιάσουν αντικειμενικά και με θάρρος.
    Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι πως αν σχολιάσω,οι vanilla θα φρικάρουν,οι Γυναίκες slaves θα θεωρήσουν οτι μιλάω προσβλητικά για τους Masters τους ή γενικά για τους άνδρες-και σας διαβεβαιώνω οτι δεν έχω καμμία τέτοια πρόθεση- οι Masters δε μπορώ να φανταστώ τι θα πάθουν,άρα θα περιμένω να δω μερικά σχόλια και μετά θα γράψω την άποψή μου για το θέμα,διότι ως lifestyler Mistress με μόνιμο slave, έχω απόλυτη άποψη για το θέμα,αλλά αρκετά extreme.
    Επιφυλάσσομαι λοιπόν.
     
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    Καλησπέρα Ηλία. Θα ήταν καλό αν μπορούσαμε να πάμε πίσω στο παρελθόν και να επαναδιαπραγματευούτε τα γεγονότα που διαμόρφωσαν κάποια κακά στοιχεία του χαρακτήρα μας. Αλλά δεν μπορούμε. Κρίνοντας από τον εαυτό μου, θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξει ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου (δεν κάνω λόγο για τη συμπεριφορά, αυτή αλλάζει κατά βούληση στους έχοντες αυτοεπιβολή). Όμως πιστεύω ότι μέσα από μία πολύ μακροχρόνια σταθερή σχέση μπορείς να βοηθήσεις τη σκλάβα σου σε ενδεχόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζει σχετικά με τη σεξουαλικότητά της (αν έχετε ερωτική σχέση).

    Σχετικά με τον τρόπο που προτείνεις για να επιτευχθεί αυτό, σου γράφω κάποιες παρατηρήσεις:
    α. Συμφωνώ ότι απαιτείται μεγάλη υπομονή και προσπάθεια για να κατανοήσεις τον αλγόριθμο που τρέχει πίσω από κάθε ανθρώπινη συμπεριφορά (και μεγάλη συναισθηματική νοημοσύνη επίσης)
    β. Διαφωνώ με την εμπλοκή τρίτου ατόμου οποιουδήποτε φύλου και status σε αυτή τη διαδικασία. Θα συμφωνούσα με την αναζήτηση βοήθειας από έναν επιστήμονα.
    γ. 'Φορτώνεις δεδομένα' στη μνήμη ενός ανθρώπου από τη στιγμή που μπαίνεις στη ζωή του. Ό,τι βίωσε πριν σε γνωρίσει θα είναι πάντα στη μνήμη του, δεν αλλάζει. Πιστέυω όμως ότι ίσως να μπορέσεις να τον βοηθήσεις να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο τα αντιμετωπίζει, όχι όμως να τα διαγράψεις.

    Προσωπικά δεν μπορώ να αντιπροτείνω κάποιο συγκεκριμένο τρόπο γιατί με τη φράση 'διαμόρφωση της θυληκότητας' κάνεις μία πολύ γενική αναφορά, και πιστεύω ότι κάθε περίπτωση (κάθε γυναίκα, κάθε πρόβλημα) πρέπει να αξιολογείται και να αντιμετωπίζεται μεμονωμένα.

    Χρησιμοποιώ δεύτερο ενικό σε συνέχεια του δικού σου post, δεν αναφέρομαι σε εσένα. Ό,τι γράφω πάντα αφορά (ίσως μόνο) εμένα.
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Θα σας κάνω μία ερώτηση Ομορφιές μου καθώς ως γυναίκες με μεστή άποψη , πιστεύω ότι η απάντηση σας , θα βοηθήσει ως έναυσμα . Τι ορίζετε ως θηλυκότητα σας ;
     
  6. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Θηλυκότητα:
    Μυαλό
    Δύναμη
    Ζεστασιά
    Αγάπη
    Συναίσθημα
    Χάρη
    Γοητεία
    Ευγένεια
    Τρυφερότητα
    Ελκυστικότητα
    Κομψότητα
    Φινέτσα
    Αυτοπεποίθηση
    Δυναμισμός
     
  7. female

    female Contributor



    ...και κάτι που προσπερνάται ως ... αντιερωτικό... (χα, χα, χα), --και ερωτική, μητρικότητα... που εμποτίζει όλο το είναι. Απόλυτα κυρίαρχος παράγων θηλυκότητας... Είτε έχει "αναπαραχθεί", είτε όχι, είτε πρόκειται, είτε όχι.

    {Δεν εννοώ τη μέση "μαμά" που σε "πρήζει" με ένα ή αλλο τρόπο, την καταπιεστική, υπερπροστατευτική, αποσεξουαλικοποιημένη, πάντα υπεράνω "μανούλα", όχι! ...αλλά τη μήτρα ως συμμετέχουσα (αναλόγως) σε όλες τις πλευρές της ζωής και της έκφρασης -- βασική και ουσιαστική υπεύθυνη της θηλυκότητας, απείρως περισσότερο από ένα ζεύγος γόβες. (Οι γόβες, οι ζαρτιέρες και τα άλλα παραφερνάλια είναι υπέροχα για το "μάτι", το θεαθήναι.) Μήτρα - ζωοδόχος πηγή. (Μια ετυμολογική και όχι θρησκευτική ανάλυση θα βοηθήσει.) Επιθυμεί, ποθεί, δέχεται, πηγάζει... -- ζωή.}

     
  8. gaby

    gaby Guest

    Αισθησιασμός, ισορροπίες, γλυκύτητα.
     
  9. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Διαμόρφωση της θηλυκότητας μίας υπό

    Ισως να κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι ή αρχικη τοποθετηση του Ηλία "Η θηλυκή έκφραση όμως έχει ρίζες βαθιές" και στην συνέχεια ή ερωτηση του σχετικά με την διαμόρφωση αυτης της θηλυκής έκφρασης.. δεν έχει να κάνει με το γενικο μοντέλο του θηλυκου. Εγω το εξέλαβα ως πιο συγκεκριμενη ερωτηση πως μια υπό γυναίκα με Χ χαρακτηρα κ προσωπικότητα ενας κυριαρχος (ο κυριαρχος της) μπορει να ζωγραφισει μέσα της δίνοντας της περισότερη θηλυκότητα. Αυτό κατ εμε έχει να κάνει με το τι οριζει ως θηλυκο ο κυρίαρχος και πόσο κοντα σ αυτό ειναι στην παρούσα κατάσταση η υπό του.
    Αν οριοθετηθούν αυτά τα δύο 1. η εικονα του κυριαρχου για την θηλυκότητα και 2. το στατους της υπό σε σχέση μ αυτή την εικόνα, μπορεί να γίνει ένα πάντρεμα εντός δυνατοτήτων της υπό προς την ποθητή εικόνα του κυρίαρχου.
     
  10. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Διαμόρφωση της θηλυκότητας μίας υπό

    Όποια κι αν είναι η ποθητή εικόνα του Κυρίαρχου, δεν είναι δυνατόν να επέμβει στο περισσότερο ή λιγότερο της θηλυκότητας μιας γυναίκας,
    μόνο να την κατευθύνει στους ανάλογους τρόπους έκφρασης που αυτός επιθυμεί.
    Μια γυναίκα, ας πούμε, που η θηλυκότητά της αναδύει γλυκήτητα, χάρη, αρμονία, θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε ''σκύλα'',
    για ένα ορισμένο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μετουσιώθηκε στο ρόλο που δέχτηκε να παίξει.
    Η θηλυκότητα μπορεί να τονωθεί ή να μείνει διακριτική έως και καλυμμένη, σίγουρα όμως νυστέρι δεν επιδέχεται.
    Η επέμβαση που στόχο έχει να την αλλάξει, οδηγεί σε αδιέξοδα και σίγουρα ναυάγια.
     
    Last edited: 12 Ιανουαρίου 2007
  11. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Διαμόρφωση της θηλυκότητας μίας υπό

    Δεν θα συμφωνησω.. ο καθε άνθρωπος διαμορφωνεται καθημερινα.. ειδικοτερα οταν εχει ισχυρο κινητρο γι αυτο κ πιστευω οτι για μια υπο η ικανοποιηση του κυριαρχου της ειναι απο τα πιο ισχυρα κινητρα που θα μπορουσε να εχει.
     
  12. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: Διαμόρφωση της θηλυκότητας μίας υπό

    Στο μόνο που κάνεις λάθος Χαρά μου , είναι στη λέξη "περισσότερη" . Όχι πως δε θα μπορούσε να ζητά και αυτό ένας κυρίαρχος , αλλά μιλώντας γενικά θα έλεγα προσπαθεί να φέρει την εικόνα που κατά τον ίδιο βαφτίζετε ως θηλυκότητα .

    Όμως για αυτό το λόγο πήρα το θέμα από την αρχή και ξεκίνησα από το ορίζει μία γυναίκα ως θηλυκότητα . Και πήρα μία πρώτη εικόνα . Η επόμενη ερώτηση μου θα απευθύνεται πάλι προς τις γυναίκες και είναι η εξής :
    Πως διαμορφώθηκε η θηλυκότητα σας ;

    Οπότε έτσι llazouli απαντώ στην παρένθεση σου (χαίρομαι που σε βλέπω να ξαναγράφεις , άτομα σαν εσένα πρέπει να γράφουν σε αυτό το forum) λέγοντας ότι δεν γεννηθήκατε έτσι , είχατε ίσως κάποιες τάσεις , αλλά από εκεί και πέρα πλάσατε την θηλυκότητα σας και αρά υπάρχει η δυνατότητα της ανάπλασης της . Πιο μετά θα το συζητήσουμε το πώς …