Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένα μαγικό ταξίδι

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Anonymous0000, στις 19 Νοεμβρίου 2017.

  1. Τα πάντα ξεκίνησαν με μία απλή γνωριμία εξαιτίας ενός κοινού παρανομαστή. Τίποτα δεν έδειχνε το τι θα επακολουθούσε. Μετά από μερικές συναντήσεις μαι τα καθιερωμένα καφεδάκια Τη ρώτησα αν θέλει να πάμε κάπου μόνοι. Με κοίταξε πονηρά και μου έγνεψε καταφατικά. Έπρεπε να το καταλάβω ότι δεν ήμουν ο κηνυγός αλλά το θήραμα. Ήταν όμως αργά. Όταν όμως σε κοιτάει η άβυσσος στα μάτια τότε την κοιτάς και εσύ. Αλλιώς θα μείνεις με την απορία.
    Από το πρώτο δευτερόλεπτο που μείναμε μόνοι ένιωσα τη κυριαρχία Της. Το γλυκό χαμόγελο Της μετατράπηκε σε ένα ύφος αυστηρό και η ζεστή φωνή Της ακουγόταν πλέον αυταρχική. Πριν προλάβω να σκεφτώ και χωρίς να χάσει τη ψυχραιμία Της μου ζήτησε να γονατίσω μπροστά Της και να Της φιλήσω τα πόδια. Το έκανε με μία τέτοια παγωμένη ηρεμία που ήαν αδύνατον να αντισταθώ. Πάντα μου άρεσαν τα γυναικεία πόδια αλλά το έκανα περιστασιακά όταν το αναζητούσα εγώ και με γυναίκες που ένιωθα άνετα.
    Από εκείνη τη στιγμή όλα άλλαξαν μέσα μου. Μετά την πρώτη συνάντηση μας αφού πέρασε εκείνη η υπέροχη αρχική καταιγίδα, το μόνο που ονειρευόμουν ήταν πότε θα ξαναβρεθώ σε εκείνη τη θέση. Γονατιστός μπροστά της με σκυμμένο το κεφάλι και ξεγυμνωνένη την ψυχή έτοιμος να ακούσω την υπέροχη φωνή Της. Μία φωνή η οποία με καθοδηγεί με έναν όμορφο και άγριο τρόπο, προκαλώντας μου ταυτόχτονα μία εμπιστοσύνη η οποία με βοηθάει να την ακολουθώ χωρίς να σκέφτομαι και που με βοηθάει κάθε φορά να κάνω ένα βήμα ακόμα έξω από τα στενά όρια που είχα πριν Την γνωρίσω.
    Όλα έγιναν τόσο ήρεμα και φυσικά. Εκείνη κοίταξε μέσα μου και εγώ Την κοίταξα πίσω με τα μάτια της φαντασίας. Και μέσα στο σκοτάδι της αβύσσου είδα φως. Το φως της καθοδήγησης Της. Και έτσι απλά έγινα δικός Της. Χωρίς να το ψάχνω, χωρίς να το αναζητώ. Πλέον το μόνο που θέλω είναι να βρίσκομαι κοντά Της, κάτω από τα πόδια Της έτοιμος να Την υπηρετήσω και να Την ικανοποιήσω με όποιο τρόπο μου το ζητήσει. Και όταν με πιάνει αυτός ο κόμπος στο στομάχι είναι η στιγμή που νιώθω την εξουσία Της πάνω μου σε τέτοιο βαθμό που δεν το αντέχω. Και τότε αναζητώ τα χέρια Της που σαν σπαθί θα έρθουν και θα κόψουν το γόρδιο δεσμό και θα απελευθερώσουν το πάθος μου για Αυτή. Και ύστερα η ηρεμία μετά την καταιγίδα. Μέχρι την επόμενη φορά.
    Το ταξίδι μαζί Της μαγικό. Σε ευχαριστώ πολύ
     
  2. Πολυ ομορφο.... Μπραβο σου  
     
  3. Ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου
     
  4. MrsBorealis

    MrsBorealis Me before you

    Οπως λεει κ το τραγουδι του Ροκκου...στα πιο μεγαλα τα ταξιδια!!!!
    Καλα ταξιδια λοιπον  
     
  5. Ευχαριστω Lolipop ))
     

  6. Τυχερεεεεεεεε
     
  7. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Αυτό είναι . μπράβο σας που αφεθηκατε. Και προχωρατε....
     
  8. Ήταν απλά μονόδρομος : ))