Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είδη Υποτακτικών (Γυναικών)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος Ερατώ, στις 14 Αυγούστου 2016.

  1. Ερατώ

    Ερατώ Earth without art is just Eh...

    Βρήκα το παρακάτω άρθρο σήμερα και μου φάνηκε ενδιαφέρον. Το μετέφρασα (όσο μπόρεσα) και σας το παραθέτω. Νομίζω ότι μπορεί να ισχύει και για τους άντρες.

    http://bdsmunveiled.com/2013/04/what-type-of-submissive-are-you.html

    Υπάρχουν πολλά επίπεδα και εκδοχές στην έννοια της υποτακτικής.

    Ένας τρόπος για να εξασφαλίσετε μία καλή σχέση στα πλαίσια του BDSM είναι να είστε ξεκάθαροι στο τι ακριβώς θέλετε, είτε αφορά προσωπικές είτε ερωτικές υπηρεσίες. Καταθέστε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Οι Κυρίαρχοι δεν είναι τηλεπαθητικοί. Να είστε ξεκάθαροι όσον αφορά τα όριά σας. Κάποιες υποτακτικές υποτάσσονται μόνο στο ερωτικό παιχνίδι και όχι στην καθημερινότητά τους, ενώ άλλες δίνονται ολοκληρωτικά σε έναν Κυρίαρχο. Κάποιες υ επιθυμούν να είναι υπηρέτριες, χωρίς καθόλου σεξουαλική δραστηριότητα μεταξύ αυτών και των Κ τους.

    Η παρακάτω λίστα δεν είναι απόλυτη. Οι περισσότερες υποτακτικές δεν ανήκουν σε μία και μόνο κατηγορία. Υπάρχουν άπειρες «αποχρώσεις» μεταξύ των τίτλων.

    Η Θεωρητική Υποτακτική

    Η υποτακτική της κατηγορίας αυτής γνωρίζει τα πάντα για υποταγή από λογοτεχνικά βιβλία, βιβλία ερωτικού περιεχομένου και το διαδίκτυο. Η υ αυτή συνήθως γίνεται “διαδικτυακή” υποτακτική ή σκλάβα και προσπαθεί να δώσει συμβουλές σε άλλους με μικρή ή και καθόλου BDSM εμπειρία. Η ζωή που ζει εκτός διαδικτύου είναι συνήθως βανίλια.


    Η Πνευματική Υποτακτική

    Όλα ξεκινούν στο μυαλό, μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα. Η υποτακτική αυτή έχει την ανάγκη να υποταχθεί ή να παραδώσει τον έλεγχο σε έναν Κυρίαρχο. Η υποταγή της είναι πνευματική αλλά μπορεί να γίνει και σωματική. Δίνεται όσο θέλει ή όσο έχει την ανάγκη. Μόλις επιτευχθεί η υποταγή της, γίνεται ένα άδειο κέλυφος, το οποίο ο Κυρίαρχος μπορεί να πλάσει σε οποιαδήποτε μορφή Αυτός επιθυμεί. Το αίσθημα της αγάπης λείπει, καθώς κυριαρχεί το μυαλό.


    Η Ρομαντική Υποτακτική

    Στην κατηγορία αυτή ανήκει η υποτακτική που μπορεί να κάνει τα πάντα, χωρίς να γίνει σκλάβα. Σε σύγκριση με την Πνευματική, ζητά την αγάπη του Κ της. Η υποταγή της συνοδεύεται από συναισθήματα και αγάπη. Δίνει τα πάντα ως αντάλλαγμα της αγάπης και της εμπιστοσύνης του Κ της.


    Η Υποτακτική της Κρεβατοκάμαρας

    Η υ της συγκεκριμένης κατηγορίας ζει και δρα ως βανίλια σε όλους τους τομείς, μέχρι την ώρα που θα κλείσει η πόρτα της κρεβατοκάμαρας, οπότε και παραδίνει τον έλεγχο. Η υποταγή της είναι σχεδόν πάντα σεξουαλική και πίσω από κλειστές πόρτες ολοκληρώνεται. Ο ρόλος αυτός παύει να υφίσταται μόλις ανοίξει η πόρτα του δωματίου.


    Η Εξ-υπηρετική Υποτακτική

    Την ενδιαφέρει να εξ-υπηρετεί τον Κυρίαρχό της, χωρίς σεξουαλικού περιεχομένου ανταλλάγματα. Καθαρίζει το σπίτι του Κ, καταγράφει τα ραντεβού Του, τρέχει για τις εκκρεμότητές Του. Ικανοποιεί την ανάγκη της για υποταγή κάνοντας πράγματα για άλλους. Πολύ ιδιαίτερη περίπτωση υποτακτικής.


    Η Ερωτική Σκλάβα

    Ζει για το σεξ με έναν ή περισσότερους παρτενέρ και σε όποιες δυνατές συνθήκες. Σπάνια θέτει όρια στο σεξ και επιτρέπει στον Κυρίαρχο να χρησιμοποιήσει τον πόνο ως μέθοδο ερεθισμού, χωρίς πολλούς ή καθόλου περιορισμούς. Ως χειρότερη τιμωρία μπορεί να θεωρεί τη ζώνη αγνότητας ή να της απαγορευτεί οργασμός.


    Η Σκλάβα

    Σε αντίθεση με την υποτακτική, η σκλάβα πρέπει να παραδοθεί ολοκληρωτικά και να ελέγχεται από τον Master της. Πρέπει να νιώθει ότι Του ανήκει ολοκληρωτικά. Μπορεί να γίνει εύπλαστη στα χέρια Του και να πάρει οποιαδήποτε μορφή που προστάζει ο Μ. Είναι χαρούμενη όταν ο Master της είναι χαρούμενος. Νιώθει ολοκληρωμένη όταν βρίσκεται με τον Μ της και λάμπει όταν Τον ευχαριστεί.


    Η Αντιδραστική Μαζοχίστρια

    Αντιδρά σε όσα λέει ή κάνει ο Κυρίαρχος με σκοπό την τιμωρία της. Αυτού του είδους οι υποτακτικές συνήθως θεωρούνται πολύ δειλές για να πουν τι θέλουν με ειλικρίνεια. Κάποιες φορές, η υποτακτική αυτής της κατηγορίας προκαλεί το θυμό του Κ της, χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες. Ο Κυρίαρχος μπορεί να χάσει τον έλεγχο και να βλάψει την υ, με αποτέλεσμα η υ να μετανιώνει και να χάσει την εμπιστοσύνη της στις ικανότητες του Κ.


    Η Υποτακτική “Προσέξτε με”

    Αυτού του είδους η υποτακτική κάνει πάντα ό,τι μπορεί για να τραβήξει την προσοχή άλλων υποτακτικών ή Κυρίαρχων. Ανεβάζει τις σκέψεις της στο διαδίκτυο για να τραβήξει τον οίκτο τους, ημίγυμνες φωτογραφίες, όχι επειδή είναι περήφανη για το σώμα της αλλά για να γίνει η προσπάθειά της αποδεκτή από τους άλλους και να λάβει θετικά σχόλια. Γενικά είναι γκρινιάρα. Συνήθως την αποδοκιμάζουν οι γνώστες του είδους.


    Η Υπεράνω Όλων Υποτακτική

    Αυτό το άτομο πιστεύει ότι είναι η απόλυτη υποτακτική. Κανείς δεν μπορεί να φτάσει στο επίπεδό της, στο πρωτόκολλο, στην υποταγή και στην εκπαίδευση. Θεωρεί τον εαυτό της ένα βήμα πάνω και πέρα από όλες τις άλλες υποτακτικές και σκλάβες. Γενικά, δεν είναι αληθινή υποτακτική. Διαβάζει πολλά βιβλία για τον τρόπο ζωής στο BDSM αλλά δεν έχει εμπειρίες και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τη γνώση της στην πραγματική ζωή. Δεν έχει την ανάγκη να υποταχθεί σε βάθος και θέλει να το κάνει για την εμπειρία.


    Οι παραπάνω κατηγορίες είναι υποκειμενικές μόνο. Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να μην ανήκετε σε μία μόνο από αυτές αλλά σε παραπάνω. Μπορεί να μη συμφωνείτε με καμία από αυτές τις περιγραφές, αλλά πιστεύω ότι δίνεται μια πιο ευρεία περιγραφή των διαφόρων κατηγοριών.

    Εσείς τι πιστεύετε;
     
    Last edited: 15 Αυγούστου 2016
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  3. Ερατώ

    Ερατώ Earth without art is just Eh...

  4. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Η ρομαντική υποτακτικη είναι για μένα..ιδανικό ταίρι.. Η μόνη δυσκολία είναι Ότι δεν θα έχει μπατσουλες στα κωλομαγουλα. K δε θα περιέχει σεξ μόνο έρωτα.
     
  5. Διώνη

    Διώνη New Member

    Το ξέρω το βλέπω κ εδώ ξεκάθαρα εγώ είμαι η υποτακτικη της κρεβατοκάμαρας αλλά με σκέψεις,βλέψεις κ τάσεις να γίνω πνευματικη υποτακτικη..με τις υπόλοιπες κατηγορίες δεν μπορώ να ταυτιστώ σε κάτι.
     
  6. Afsana

    Afsana Batida de coco

    Με αντιπροσωπευει η περιγραφη της ρομαντικης υποτακτικης. Χωρις τρυφεροτητα και προσοχη απο τον Κ δεν εχω σκοπο να δωσω τιποτα..
     
  7. Babygirl Lover

    Babygirl Lover Daddy Dom

    Προσωπικά, αν είχα σαν Κυρίαρχος την επιλογή, θα επέλεγα τη ρομαντική υποτακτική υποτακτική. Νομίζω ότι ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία και στα θέλω μου.
     
  8. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Είμαι κάτι ανάμεσα στην Ρομαντική Υποτακτική και την Αντιδραστική Μαζοχίστρια. Ευχαριστούμε για το όμορφο νήμα
     
  9. Top30Thessaloniki

    Top30Thessaloniki New Member

    Για να κανω και την διαφορα θέλω ρομαντικη υποτακτικη με πολύ σκλαβα στοιχεια πανω της
     
  10. Circe

    Circe Lemon zest

    Μεταξύ ρομαντικής υποτακτικής και υποτακτική της κρεβατοκάμαρας.
    Χωρίς συναισθήματα τι να δώσεις και πως να δωθείς;
    Υπέροχο και κατατοπιστικό νήμα!
     
  11. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν είμαι υποτακτική, μάλλον είμαι ευχετική ευκτική.

    "Η ευχετική ευκτική δηλώνει ευχή που αναφέρεται στο παρόν ή στο μέλλον και δέχεται άρνηση μή. Aυτής της ευκτικής προτάσσονται συνήθως τα ευχετικά μόρια εἴθε, εἰ γάρ.
    Μεταφράζεται με το «μακάρι να» + υποτακτική. (hint hint nudge nudge)
    Αντιστοιχεί στην ευχετική υποτακτική της Ν.Ε.:
    Εἴθε φίλος ἡμῖν γένοιο. (μακάρι να γίνεις)"

     

    (από αυτήν τη σελίδα)
     
  12. lorelei

    lorelei Regular Member

    https://el.wikipedia.org/wiki/Μαλάκια