Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι πράγματι έτσι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος MsAliki, στις 27 Οκτωβρίου 2005.

  1. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Ορμώμενη από το post της slv hana θέλω να ρωτήσω Κυρίαρχες/ους και subs/slaves το εξής:
    Είναι πράγματι το μαστίγωμα πιο αποτελεσματική τιμωρία από τιμωρίες άλλου είδους ή όχι?
     
  2. Punisher

    Punisher Guest

    Ειναι μια απο τις καλυτερες τιμωριες, αρκει να μην ειναι και η μοναδικη  
     
  3. ioanna

    ioanna Regular Member

    Κυρία Αλίκη επιτρέψτε μου να θεωρώ το μαστίγωμα αλλά και άλλου είδους σωματικού πόνου ως ένδειξη έλλειψης φαντασίας και μικρού εύρους Κυριαρχίας από πλευράς του Κυριάρχου.
    Θα πω ότι απολαμβάνω το μαστίγωμα όσο τίποτα άλλο την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές νιώθω ερεθισμένη έχω φτάσει στην ζωή μου σε πολύ δυνατούς οργασμούς όταν ο Κυρίαρχος μου με χτυπούσε μετά όμως από αρκετή σκέψη κατάλαβα ότι δεν ήταν ο πόνος που με ερέθιζε αλλά η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ικανοποίηση , την ώρα που με χτυπούσε μου ζητούσε να του πω πράγματα που δεν τα έλεγα ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό ώσπου κατάλαβα ότι ο πόνος δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα μέσο ένα εργαλείο, όταν κατάφερε να μου δίνει την ίδια ηδονή τιμωρώντας με χωρίς αυτό το μέσο πραγματικά με απογείωσε .
     
  4. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Κυρία Αλίκη, η γνώμη μου είναι πως καμία τιμωρία δεν είναι πιο αποτελεσματική από την άλλη εάν Ο/Η Κυρίαρχος δεν είναι σε θέση να κρίνει πια τιμωρία αρμόζει και που ώστε να επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό κατά βάση απαιτεί και καλή γνώση του υποτακτικού.
    Πάντως ξέρω από πολλές και πολλούς, πως και η/ο πιο σκληροπυρηνική/ος pain slave εάν αισθανθεί πως το μαστίγωμα προέρχεται από τιμωρία και όχι από play/act/session όπως θέλετε ονομάστε το, δύσκολα θα νιώσει ηδονή στην σκέψη πως αυτό που λαμβάνει έχει να κάνει άμεσα με την δυσαρέσκεια Του/Της Κυρίαρχου, από το λάθος της/του.
    Το μαστίγωμα της τιμωρίας όπως το έχω βίώσει δεν έχει καμία σχέση με το play. Είναι σκληρό, είναι μονοκόματο, κρατάει αιώνια και πονάει σαν διάολος.
    Μεγάλο ρόλο έχει και το tool, εάν υπάρχει για παράδειγμα ένα συγκεκριμένο μαστίγιο (θα μπορούσε να είναι ζώνη, κουτάλα κλπ) το οποίο προορίζεται αποκλειστικά για τις τιμωρίες. Πιστέψτε με, η αναφορά του ή η παρουσίαση του και μόνο αρκεί να κάνουν τα γόνατα να τρέμουν.
     
  5. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: Είναι πράγματι έτσι?

    Συμφωνώ απόλυτα με την carissa και ... ωραία παρατήρηση.

    Νομίζω πως αυτό που πραγματικά κάνει την τιμωρία, τιμωρία είναι οτι ο Κυρίαρχος νιώθει δυσαρεστημένος, νιώθει πως η σκλάβα του τον υποχρέωσε να την τιμωρήσει. Δεν τη "βρίσκει" μ' αυτό που κάνει. Το βλέμμα του Κυριάρχου τα λέει όλα. Μ' αυτές τις προυποθέσεις το μαστίγωμα είναι μια καλή τιμωρία. Αλλά παίζει ρόλο και το γιατί τιμωρείς. Για μια τιμωρία ανυπακοής το μαστίγιο μπορεί να είναι καλό. Αλλά για μια αμφισβήτηση, "μια μέρα ελευθερίας" είναι ίσως καλύτερη τιμωρία. Εξαρταται πάντα και από το πως είναι η σκλαβα.
     
  6. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member


    Σας ευχαριστώ πολύ ΚύριεG.
    Ένας υπέροχος ορισμός, ειδικά για μένα που τρέμω την αδιαφορία Του. Είναι πολύ οξύμωρο, ότι ενώ κάποιες πολύ φορτισμένες συναισθηματικά στιγμές τα σκλαβάκια αποζητάμε μια μέρα ελευθερίας, όταν μας την Δίνουν αισθανόμαστε να βράζουμε στο ζουμί μας.

    Είναι σίγουρα πολύ πιο αποτελεσματικός τρόπος τιμωρίας για μένα από ότι το μαστίγωμα, αλλά ανάλογα με το λάθος Επιλέγει και Πράττει. Είμαι μαζοχίστρια, λατρεύω το μαστίγιο, όμως μισώ την τιμωρία με αυτό. Όσο κι αν μου λείπει ο πόνος ποτέ δεν θα επιλέξω να προκαλέσω μια τιμωρία για να τον νιώσω.

    1ον γιατί δεν θα μου Κάνει τη χάρη και
    2ον γιατί δεν μου προκαλεί καμία ευχαρίστηση

    Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που λένε ότι προκαλούν μια τιμωρία. Ποτέ δεν απολαμβάνω μια τιμωρία, προφανώς για αυτό μου φαίνεται ακατανόητο. Είναι τόσο μεγάλη η ομπρέλλα όμως που χωράει και εκείνους και εμένα  
     
  7. Maley

    Maley Contributor

    Το μαστγωμα χρειαζεται για να μην πω απαιτειται οχι μονο ως μεσο τιμωρίας, αυτο εξυπακούεται- άλλα και ως μεσο υπενθύμισης, παντα χρειαζεται πιστεψτε, να υπενθυμιζει στο/στην sub ποιος κανει κουμαντο στη σχεση. Εγω το εφαρμοζα στην πάλαι ποτε σχεση μου 1 φορα την εβδομαδα, ανξαρτητως αιτίας. Πιστεψτε, οτι ειχε αποτελέσματα, ειδικα οταν η sub δεν έχει κατανοησει τον ρόλο της..
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: RE: Είναι πράγματι έτσι?

    Για μένα αυτή είναι η χειρότερη τιμωρία.
    Όσο άσκημο και οδυνηρό και αν είναι το μαστίγωμα, πόσο να κρατήσει?κάποια στιγμή απλά τελιώνει δεν κρατάει μέρες.
    Η αδιαφορία απ΄την άλλη είναι φρικτή, γιατί οι ενοχές, οι αμφισβητήσεις προς το άτομο μου, κ.ο.κ είναι τόσο μεγάλες που με διαλύουν.


    Το ποστ αυτό και κάποιες από τις απαντήσεις μου έδωσαν τροφή για σκέψεις και ερωτηματικά, τα οποία παραθέτω σε καινούριο όμως thread μια και ξεφεύγουν από το θέμα μας εδώ.
     
  9. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: Είναι πράγματι έτσι?

    Εδω Maley, μιλάς μάλλον για εκπαίδευση. Εγω, χωρίς να είμαι θεωρητικός του bdsm, τα έχω ξεκαθαρίσει έτσι στο μιαλό μου:

    πειθαρχία: μέτρα που βοηθούν τη βαθύτερη κατανόηση και σύγκεντρωση της σκlάβας. Είναι περισσότερο ασκήσεις (δυσάρεστες συνήθως) που τις επιβάλλω, όταν βλέπω αδυναμίες στη σκλαβα μου, αλλά όχι κακή πρόθεση.

    τιμωρία: μια δυσάρεστη και για τους δυο κατάσταση, που αναγκαστικά επιβάλλεται όταν υπάρχει πρόθεση ή κάτι που η σκλαβα θα ήταν σε θέση να το αποφύγει αλλά δεν το έκανε.

    pay/ερωτας/καθημερινή ζωή: μπορεί να περιλαμβάνει από μαστίγωμα μέχρι βόλτα στα μαγαζιά.

    εκπαιδευση:
    ολα τα προηγούμενα βάσει προγραμματος που έχω καταστρώσει, με συγκεκριμένους στόχους, χρονοδιάγραμμα. Η σκλάβα μου είναι ενήμερη για το πρόγραμμα και τους στόχους, εκτός από εκείνα τα σημεία που αφορούν στην ασκησή της στο να αποδέχεται τις εκπλήξεις και να ανταποκίνεται σε ξαφνικές (προγραμματισμένες από μένα) επιθυμίες.

    Δεν ξέρω αν ισχύουν γενικά αυτά. Εγώ ετσι πορεύομαι. Καθε παρατηρηση ευπροσδεκτη.
     
  10. SaMoYeT

    SaMoYeT Regular Member

    Για αλλη μια φορα οπως και στο θεμα τιμωριες θα πω οτι ο σωματικος πονος περναει αρα και το μαστιγιο ως μεσο τιμωριας μπορει να αφησει καποια σημαδια η και να δημιουργησει προσωρινο πονο... ομως μετα τι?
    Ειναι σιγουρα μεσο τιμωριας ομως θεωρω πιο επιπονους τροπους τιμωριας τους εγκεφαλικους....
    Κοινως οτι εχει να κανει με το μυαλο και την ψυχη της
     
  11. a939m

    a939m New Member

    τηα σιμφονισο με τον latexsub. Η πραγματική ιμωρία δεν ειναι το μαστιγωμα αλλα το να αισθανθεί ο σλαωε οτι δισαρέστησε τον μαστερ τοθ. το μαστίγωμα το χρεισιμοποιώ μόνο για να καθοδηγήσω τον άλλον στιν φάση που θέλώ και σαν μέσο για εθυχαρίστηση και των δύο. Σαν μέσο τιμώρίας το χρησιμοποιώ πολθ λιγεσ φορές
     
  12. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Μια παρατήρηση KyriosG, από τα λεγόμενα Σας το μόνο που μπορώ να πώ είναι πως δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη θεωρία όταν κάποιος είναι natural, το πρωτόκολλο στο D/s μαθαίνετε, τα υπόλοιπα πάνε βάση ενστίκτου. Προσωπική μου άποψη είναι πως το ένστικτο Σας δουλεύει μια χαρά.

    Όσο για την ψυχολογική τιμωρία, η δική μου "σχολή" την θεωρεί last resort. Ίσως έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα μου μεμονωμένα, αλλά βάση ''σχολής" μου πάντα, η υποταγή επιτυγχάνεται με την ανάπτυξη της ασφάλειας και την εμπιστοσύνη και όχι το σπάσιμο του τσαμπουκά με ψυχολογικό πόνο, φόβο και ανασφάλεια.

    Εάν η/ υποτακτική/ός αδυνατεί να κατανοήσει, να νιώσει άσχημα, και να αισθανθεί μεταμέλεια αφού έχει εκδηλωθεί δυσαρέσκεια από Τον Κυρίαρχο, σημαίνει πως κάτι πάει πολύ στραβά, είτε με την ίδια την υποτακτική (που πρέπει να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό της) είτε με Τον Κυρίαρχο (που πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις μεθόδους Του).

    Η τιμωρία ξεκινάει από την στιγμή που Ο Κυρίαρχος εκφράζει την δυσαρέσκεια. Μπορεί η πράξη της τιμωρίας να έρθει άμεσα ή μετά από μέρες για διάφορους λόγους, και εδώ κάποιες φορές βλέπουμε άσκηση κάποιας ψυχολογικής επιβάρυνσης στην υποτακτική, η οποία με τον συνδυασμό της σωματικής τιμωρίας σαν αποκορύφωση, να δημιουργήσουν όλο το απαιτούμενο υπόβαθρο για τον παραδειγματισμό και την εξάλειψη του λάθους.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ
    Εκ παραδρομής είχα βάλει το παραπάνω πόστ με το nick latexsub γιατί ο καλός μου δεν είχε κάνει logout από το pc μου χθες και εγώ δεν το είχα προσέξει... λολ