Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εγκυμοσύνη και BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος astarti, στις 2 Ιουλίου 2015.

  1. tithon

    tithon Contributor

    η εγκυμοσύνη δεν είναι ούτε αφύσικη κατάσταση ούτε αρρώστια. κρίση χρειάζεται (και ίσως υπεύθυνη πληροφόρηση) και πρόσληψη ανάδρασης. όπως πάντα, δηλαδή. λαμβάνονται υπ' όψιν ιδιαιτερότητες και γίνεται πιο ενδιαφέρον το ανανεωμένο παιγνίδι.
    το σεξ σε όλες τις εκδοχές του βελτιώνει πολύ την ψυχολογία. είναι φυσική δραστηριότητα, πολύ φυσική.
     
  2. Φίλη μου υπό, γέννησε πριν κάποιους μήνες ένα πανέμορφο ζουζούνι, και ο κύριος της (σύζυγος πλέον! ) είναι ο πιο χαρούμενος χαζομπαμπάς που έχω δει ποτέ!! Σε όλη την εγκυμοσύνη το bdsm μπήκε εντελώς στην άκρη όπως και το σεξ γενικότερα καθώς δεν υπήρχε καμία όρεξη από την εγκυμονούσα και ήταν και αρκετά δύσκολή η κατάσταση τους πρώτους μήνες με αναγουλες κτλ..
    τώρα με το μπεμπακι επίσης παραμένει στην άκρη καθώς τα ωράρια είναι εξαντλητικά και για τους δυο με τα ξύπνηματα κάθε λίγο το βράδυ..
    Από ότι μου είπαν ήταν μία παύση που θεώρησαν καλό και ασφαλές να κάνουν από την αρχή της εγκυμοσύνης και λογικά αργότερα θα ξανά βρουν τους ρυθμούς τους!
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    1. Άνδρας ενεργός σεξουαλικά, ένα χρόνο χωρίς σεξουαλικές επαφές είναι ανέκδοτο.
    2. Γυναίκα που ενδιαφέρεται για τον άνδρα της και την σχέση της αφήνει τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης έξω από την ερωτική της ζωή.
    3. Άνδρας με γυναίκα εγκυμονούσα νοιάζεται γι’ αυτήν την προσέχει και κυρίως της δείχνει ότι παραμένει γι’ αυτόν ελκυστική και ποθητή.
     
  4. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Δε νομίζω να έχω διαβάσει χειρότερο ποστ εδώ μέσα.
     
  5. Είναι θέμα οπτικής, ηθικής, κουλτούρας.. κάποιοι κυριαρχούν στο πουλί τους όταν κρίνουν ότι έτσι πρέπει και άλλους τους κάνει κουμάντο το πουλί τους...τα στερεότυπα περασμένων δεκαετιών η τριτοκοσμικων χωρών όπου η γυναίκα είναι αποκλειστικά σκεύος ηδονής και τίποτα άλλο καλά κρατούν..
     
  6. Θα ήθελα να σας ρωτήσω.. Σε περίπτωση που η εγγυμονουσα δε μπορεί να έχει σεξουαλικες επαφές, κάτι που δεν είναι σπάνιο, για διάφορους λόγους; είτε γιατί δε θέλει είτε για ιατρικόυς λόγους;Τότε; τι συμβαίνει; Τι κάνει ο ενεργά σεξουαλικος άνδρας;
    Καλύτερα να μην είστε τόσο απόλυτος με ένα τόσο λεπτό ζήτημα που στην τελική δε θα βιώσετε ποτέ. Σέβομαι απόλυτα και τη θέση του πατέρα που είναι εξίσου σημαντική αλλά η γυναίκα το βιώνει και είναι υπεύθυνη και στην τελική κινδυνεύει αν κάτι δεν πάει καλα.
    Καθε εγγυουλα έχει το δικαίωμα να πράξει όπως νιώθει και επιθυμεί.
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Well, αν υπάρχει M/D/s φαντάζομαι το πρόβλημα λύνεται. "Αφήνεις" την έγκυο στην ησυχία της όσον αφορά τα S/m παιχνίδια και το σεξ -εφόσον συντρέχουν λόγοι να το αποφεύγεις- και παίζεις/σεξουαλίζεσαι με άλλες.
     
    Last edited: 1 Αυγούστου 2020
  8. tithon

    tithon Contributor

    όποιος φοβάται το σεξ και τα φύλα, το κόβει με οποιαδήποτε αφορμή
     
  9. Necrotik

    Necrotik Dead Member

    Χμμ... Μια εναλλακτική διατύπωση:
    "Άνδρας που ενδιαφέρεται για τη γυναίκα του και την εγκυμοσύνη της, αφήνει τις δυσκολίες της σεξουαλικής υπερέντασής του έξω από τη φάση της κύησης".

    Όπως και να 'χει, λίγο φαλλοκρατικό το (2). Σαν να λέμε "δεν πα' να είναι έγκυος η γυναίκα μου, να κόψει το λαιμό της να με ικανοποιήσει". Βαρύ, δεδομένου πως το παιδί είναι ΚΑΙ του άντρα, δεν είναι κάτι ξένο. Οφείλει να δείξει κατανόηση στην ιδιαίτερη και δύσκολη κατάσταση που έχει βρεθεί η γυναίκα του, λαμβάνοντας υπ' όψιν του τις επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν αν επιδοθεί σε BDSM καταστάσεις μαζί της κατά τη φάση αυτή.

    Όσο αφορά το (1): ένας κυριαρχικός άντρας, θα πρέπει να μπορεί να επιδείξει και αυτοκυριαρχία όσον αφορά τις ορμές του, αν το επιβάλλουν οι περιστάσεις.
     
  10. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Σεξουαλίζεσαι με άλλες επειδή το κάνεις ούτως ή άλλως, είναι επιλογή σου να το κάνεις γιατί είσαι πολυγαμικός.
    Το να το κάνεις μόνο επειδή είναι η σύντροφος σου έγκυος μου φαίνεται γελοίο...

    Γενικότερα... Αν η σχέση είναι Κ/υ, τότε ακόμα και αν χρειαστεί να περιορίσεις ή και κόψεις το s/m κομμάτι για κάποιους λόγους, η σχέση διατηρείται στο ακέραιο ή και εντείνεται/βαθαίνει, όπως μου έχει δείξει η εμπειρία μου.
    Το δε τρανς της sub προσφέρει μια γαλήνη, ηρεμία και συγκρότηση και αποτελεί ισχυρή ασπίδα στις επιπτώσεις των ορμονικών διακυμάνσεων.
    Επιπλέον, οι οποίες εκδοχές του σεξ επιτρέπονται - από ιατρικής άποψης- λειτουργούν πάρα πολύ θετικά στην συνολική ψυχολογική κατάσταση της εγκύου και συνεπώς στην σωματική της κατάσταση.
     
  11. mariosxl

    mariosxl Beautiful World

    Ρε μεγάλε το τερμάτισες. Πιστεύω και εσύ δεν έχεις κάνει παιδιά σαν και μένα, αλλά τέτοιες μ......ιες δε τις λέμε.

    Όταν η άλλη δεν μπορεί και ειδικά αν είναι έγκυος, απλά δεν γίνεται. Η άλλη να υποφέρει και συ να θες να την γαμήσεις ή ότι άλλο θες να κάνεις μέσα στον τομέα του bdsm, απλά δε γίνεται. Το πουλί σου το μαζεύεις και την καύλα σου την ξεχνάς. Δόξα το θεό μέχρι να κάνουμε παιδιά γαμήσαμε γαμήσαμε γαμήσαμε και πάλι γαμήσαμε.

    Απορώ αυτά τα λέτε έξω και ρίχνεται γκόμενες;
     
  12. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    @mariosxl μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Κάποιοι έχουν ενσυναίσθηση και μυαλό, κάποιοι το αντίθετο.