Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εικόνες στην Πορτογαλία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος folha, στις 3 Ιανουαρίου 2016.

  1. folha

    folha deja vu

    ή Πώς ένας τίτλος ξέθαψε αναμνήσεις!

    Αναφέρομαι στο ομοφυλοφιλία και Πορτογαλία, το οποίο μου θύμισε ένα ταξίδι προ 15ετίας στην Κοΐμπρα, πόλη στην οποία βρίσκεται ένα από τα παλιότερα Πανεπιστήμια της Ευρώπης.

    Τότε, στην πόλη αυτή ήταν πολύ συνηθισμένο να έρχεται κανείς αντιμέτωπος με εικόνες βδσμ και συγκεκριμένα δημόσιου εξευτελισμού, ταπείνωσης. (τώρα δεν ξέρω τι γίνεται)

    Θυμάμαι χαρακτηριστικά, την είσοδο της βιβλιοθήκης του πανεπιστημίου, η οποία "φυλάσσονταν" από ανθρώπους-σκυλιά: αριστερά και δεξιά της εισόδου κάθονταν γονατιστοί δυο φοιτητές, με κολάρο και αλυσίδα ο καθένας, την οποία κρατούσε ο αφέντης τους. Κατά διαστήματα γαύγιζαν ή έγλυφαν τις μπότες των αφεντικών τους.

    Παρόμοιες σκηνές με φοιτητές να περπατάνε στα τέσσερα, ή να κουβαλάνε στην πλάτη κάποιον ήταν πολύ συνηθισμένες σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης και όχι μονο τριγύρω από το Πανεπιστήμιο. Την πρώτη φορά που αντίκρυσα μια τέτοια σκηνή μου τράβηξε το βλέμμα για μερικά δευτερόλεπτα, μάλλον μέχρι να συνειδητοποιήσει το μυαλό ότι αυτό που έβλεπα ήταν αληθινό, στη συνέχεια προσπερνούσα αδιάφορα, αφού οι εικόνες αυτές αποτελούσαν μέρος της εκεί καθημερινότητας.

    Από πού προέρχονταν όλα αυτά; Από μια παράδοση του Πανεπιστημίου στην οποία ο κάθε φοιτητής δήλωνε με την εγγραφή του στο Πανεπιστήμιο αν θέλει να συμμετάσχει στο έθιμο. Σε περίπτωση συμμετοχής λοιπόν, τον αναλάμβανε ένας παλιότερος φοιτητής που ήταν ας πούμε το αφεντικό του. Υπήρχε επίσης ειδική ενδυμασία, την οποία όταν ο νεώτερος φοιτητής τη φορούσε, σήμαινε ότι τη συγκεκριμένη μέρα αποδέχεται καψόνια γενικότερα, δηλαδή και από άλλους παλαιότερους, οι οποίοι φορούσαν κι εκείνη την τυπική ενδυμασία.

    Με πληροφόρησαν επίσης ότι στο παρελθόν είχαν συμβεί ατυχήματα μέχρι και αυτοκτονίες απο σκληρά καψόνια και ότι είχαν μπει κάποια όρια και κανόνες σε αυτά.
     
  2. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Εξαιρετικά ενδιαφέρον!!!!!!!!!!
     
  3. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member


    ...
    Καταλαβαίνω πως πρέπει να περάσεις των παθών τον τάραχο για να πάρεις ένα πτυχίο,
    αλλά αυτό πάει πολύ.
     
  4. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Conversio virium για πχιοτικες σπουδες  
     
  5. Dapom

    Dapom Contributor

    Ε καλα τώρα...εδω στην Ελλάδα το κάνουμε χρόνια αυτό...απλά ο μεγαλύτερος αφέντης είναι ο καθηγητής...εκεί να δεις γλυψιμο και σκύψιμο κεφαλιού κάποιοι φοιτητές.

    Δεύτεροι στην ιεραρχία οι αρχαιότεροι "βοηθοί" στην έδρα του καθηγητή...
     
  6. CaptainAfrican

    CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

    Τέτοιες λαμακίες γινόντουσαν και στην Λιέγη, στο Βέλγιο. Εκεί, το ονόμαζαν "Βάπτισμα". Είχε πεθάνει φοιτητής κτηνιατρικής γιατί τον έραψαν μέσα σε πτώμα αγελάδος. Όλη μέρα ήταν λιώμα όλοι οι συμμετέχοντες (τουλάχιστον από αλκοόλ) κι όλη η πόλη έζεχνε έμετο και άλλα. Κρατούσε ένα μήνα, αρχές κάθε έτους.
     
  7. Maze_

    Maze_ Maze

    Μου ήρθαν εικόνες από στρατό ....
     
  8. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Τραγικό γεγονός και απάνθρωπο.
    Δε θα το έκανα ποτέ για έθιμο ή πλάκα.
     
  9. δεν έχω ιδέα για τα δρώμενα στην πορτογαλία, αλλά αν μπορούσα μαγικά να εξαφανίσω παντός είδους ατυχήματα...θα μου άρεσε να κρατήσω ένα θεατράλε γοητευτικό κομμάτι μιας μοντέρνας τελετής διάβασης για τους φοιτητές... κ έναν αποδεκτό κοινωνικά τρόπο συμβολισμού ένταξης στην παν. κοινότητα
    το πιο ήπιο, αλλά χρόνιο κ σιχαμερό "κουβάλα τον προτζέκτορα μπας κ σε κάνω λέκτορα" που στηρίζει τη διαφθορά και υπονομεύει σταθερά τα αξιακά θεμέλια της κοινωνίας μας...σε κάθε σχεδόν χώρο...δεν ξέρω τι να το κάνω
     
  10. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Οι δα. Στην Πορτογαλία κοιμήθηκε ο Θεός, έγινε το απόλυτο ατύχημα. Ντου γιου ριμέμπερ ;




    Παιδιά, με το συμπάθειο, αλλα ας κρατήσουμε ενα ελάχιστο επίπεδο.
    Αμα δεν γνωρίζουμε την ιστορία μας , δεν πάμε πουθενά ...
    Δεν ζητησε κανείς να μάθεις απ' εξω τους 300 του Λεωνίδα, αυτά τα βασικά ...
    Είπαμε  
     
    Last edited: 22 Οκτωβρίου 2016