Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ειναι ο οργασμός στόχος του BDSM ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Christos70, στις 15 Οκτωβρίου 2009.

  1. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Είδες τι παθαίνει κανείς όταν κάνει παρέα με κακές συναναστροφές? ! Όλο chocking και κακό.   (δεν είναι κακό   ) Ηδονές είναι και εκείνες, που δεν είναι όμως στόχος για ταξιδιάρες ψυχές. Στόχος είναι η διεύρυνση της σεξουαλικής συμπεριφοράς του καθενός ή οποία επέρχεται μετά από κάθε σημείο ανανέωσης της συνείδησής του πέραν των ορίων του και που του παρέχει την ψυχική ανάταση που χρειάζεται για να λειτουργήσει στον περιβάλλον του. Μιας και πολλοί συνδέουν (καλώς ή κακώς) τον ψυχικό και σωματικό οργασμό τους σαν στόχο ή μέσο της ψυχικής τους ανάτασης, αποδίδουν την έννοια του οργασμού ως στόχο του βδσμ.

    Το να θεωρήσει κάποιος σεξουαλική ηδονή το πέρασμα ενός πονόδοντου μετά από χορήγηση ενός παυσίπονου, μιλώντας αφηρημένα, περισσότερο παράνοια είναι και μύξα, παρά στόχος βδσμ. Γιατί αν κάποιος το πάρει από την αρχή θα διακρίνει το ακολουθία εννοιών Δραστηριότητα - Αναπαραγωγή - Σεξουαλικότητα - Σοδομισμό (σεξ όχι για αναπαραγωγή) - BDSM. (Ο πονόδοντος που προκαλείται από τον ίδιο τον οργανισμό ενός ατόμου δεν υπάγεται σε κανένα βσδμ πλαίσιο. Ο πονόδοντος που προκαλείται από άλλον, ναι υπάγεται) Ίσως να ήταν καλύτερα να παραμείνουμε στην διεύρυνση της σεξουαλικής συμπεριφοράς ενός σαν στόχο του βδσμ, παρά σε άλλα hollywood σκεπάσματα.
     
  2. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Καμια αντιρρηση. Ομιλεις και εστιαζεις στο βδσμ σεξουαλιζεσθαι και οχι στο βδσμ τροποσχετιζεσθαι. Και καλα κανεις γιατι η συντριπτικη πλειοψηφια αυτο πιστευει οτι ειναι το βδσμ. Εμενα προσωπικα με αφορουν και τα 2 και υπο αυτο πρισμα απαντω.

    Γιατι πχ εγω (και ξερω κι αλλους) θα τα παρω πολυ ασχημα στο κρανιο αν μια ουσιωδη μη παιγνιωδη υποχρεωση που εχω επιβαλλει στο υ, δεν την δω να πληρειται 100 %.

    Θα πιστεψω οτι εχασα το χρονο μου και την προσπαθεια μου, εκανα κακη επενδυση και εχασα τα λεφτα μου.

    Ομως απο την στιγμη που θα επιβαλλω τιμωρια (στο βδσμ συναινετικο πλαισιο) , και λαβω διαβεβαιωσεις οτι δεν θα επανελθω στο θεμα ξανα, εγω προσωπικα θα ανακουφιστω, θα επανελθει η εμπιστοσυνη και μου αφηνει και μια αισθηση προοδου.

    Το περασμα αυτο, μεσω της τιμωριας, απο την ενταση και την απογοητευση στοχου, στην ηρεμια, στην ανανεωση της πιστης και την υποσχεση προοδου, εγω προσωπικα το λεω ηδονη σιγουρα. Γιατι θα ηρεμησω 

    6-7 χρονια πριν δεν το παλευα καθολου.

    Πχ :

    Δεν εκανες αυτα που ειπαμε οτι ειναι ουσιωδη ; Απολυεσαι. Δεν κανεις. Γεια. Ουτε τιμωρια , ουτε δευτερη ευκαιρια, ουτε τιποτα. Να μη σε ξαναδω μπροστα μου.Παω για αλλα  
     
    Last edited: 11 Σεπτεμβρίου 2018
  3. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Μιλάμε για τα ίδια πράματα. Λίγο πολύ οι συντεταγμένες είναι παράλληλες για τον καθένα για ένα θέμα γιατί οποιοδήποτε θέμα έχει μια δέσμη δεδομένων γύρω από αυτό. Πάντως να τα παίρνει στο κρανίο κανείς δεν είναι καλό γιατί το ίδιο του το στομάχι του χαλάει, ιδίως όταν εμπλέκονται κι άλλοι. Όλα τα άτομα δεν ίδια ίδια εκτός από τα βιομηχανοποιημένα ρομπότ, και δεν γίνεται να απολύεις γιατί κάποτε θα τα ξανά-χρειαστείς (πλην μπάζων   ) Πιστεύω ότι βγήκε κάτι από την συζήτησή μας και εύχομαι το καλύτερο, που μάλλον είναι ή ηρεμία και η γαλήνη του καθενός, εκτός των υποτακτικών     
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Be that as it may.
     
    Last edited: 11 Σεπτεμβρίου 2018
  5. rea..

    rea.. Contributor

    Διαφωνώ. Είναι αυτονόητο ότι μιλάμε για το bdsm όπως το ζούμε -καταλαβαίνουμε τόσο σε εμάς όσο και γύρω μας. Το νήμα απευθύνεται σε μέλη, άρα ζητάει προσωπικές απόψεις και θέσεις. Ο οποιοσδήποτε διαχωρισμός του αυτονόητου είναι περιττός.

    Γιατί χρειάζεται να κάνουμε τη διευκρίνηση ότι δεν αντιπροσωπεύει κανείς μας το "διαπλανητικό bdsm"?

    Αν δεν σε περιλαμβάνει η θέση μου, διαχωρίζεσαι από αυτήν, αν θες κάνεις και έναν κόπο να εξηγήσεις, περισσότερο για το κουβεντολόι της υπόθεσης. Διότι μια χαρά περνάμε και οι δύο σε αυτό που γουστάρουμε και δεν έχουμε ανάγκη να πείσουμε, ούτε να θίξουμε.

    Αυτός που θίγεται έχει το πρόβλημα όχι αυτός που εκφράζει την θέση του χωρίς το πολίτικαλ κορέκτ του αυτονόητου.
     
  6. rea..

    rea.. Contributor

    Ω κάπτεν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη. Η καύλα δεν είναι μόνο ο στόχος του ηδονιστή, είναι η ουσία του. Και η καύλα στοχεύει στην κορύφωση.
    Τρόποι για να δώσουμε ένταση και διάρκεια, βάθος και έκταση στους οργασμούς μας.
    Να παίξουμε σωματικά και πνευματικά με αυτήν την επιθυμία με σκοπό να την εξελίξουμε στο ανώτερο που αντέχουμε. Η ντόπα μας!

    Και ω τι αδηφάγα πλάσματα που είμαστε!
    Κάθε φορά όλο και περισσότερο, πάντα στο όριο.

    Ποιο σουμπάκι θα σερνόταν στο πάτωμα για μια μέτρια-κοινή ανακούφιση?

    Δεν είναι ο στόχος η αναπαραγωγή, η κοινωνική αποδοχή, το συμφέρον, η συναισθηματική εξασφάλιση ή ότι άλλο συναντάμε στα υπόλοιπα είδη σχέσεων.
    Είναι η συντροφικότητα που την συνδέει η κοινή απόλαυση στην υπεροχή της!
    Είναι η ανωμαλία που "κούμπωσε" και έδωσε καρπούς.
    Είναι η χώρα των θαυμάτων γιατί είναι μια οργασμική χώρα.
     
  7. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ποιοι ειναι αλλοι στοχοι του ΒουΔουΣουΜου, περαν του Οργασμου ?
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν είναι αυτονόητο ή τουλάχιστον όπως έχει δείξει πολλάκις η ζωή δεν είναι αυτονόητο σε όλους. Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο "εγώ το βλέπω/κάνω έτσι άρα $γενίκευση"

    Just saying...
     
  9. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ποσο χαιρομαι στην ιδεα, οτι πολλα θεματα θα γινουν μια μερα βραζιλιανικη σαπουνοπερα.

    "Μαλαπερδες" Επεισοδιο 1.285
    Ο Μονοχορχε πιεζει την Εστραγκον να εχει απανωτους οργασμους, που δεν εχει ουτε απλο. Η φιλη της Μαριστραπον της διαβαζει λογοτεχνικα αποσπασματα απο το θεμα εδω. Προσγειωνονται Εξωγηινοι και ολοι χαμογελανε ευτυχισμενοι.
     
    Last edited: 12 Σεπτεμβρίου 2018
  10. rea..

    rea.. Contributor

    Η γενίκευση δεν επιτίθεται. Δεν είμαστε συνταγματολόγοι, ούτε νομοθέτες. Όσο και να το γενικεύσω δεν παύει να είναι προσωπική θέση.

    Έχω δικαίωμα να μην καταλαβαίνω τον τρόπο σου και εσύ τον δικό μου. Θα ζήσουμε και οι δύο.

    Γιατί να παίζουμε το χειριστικό παιχνιδάκι των "εύθικτων" και να παραμερίζουμε την λογική?
    Είδες πουθενά κανέναν να γράφει .."αυτός είναι ο "μόνος" τρόπος? Μόνο εγώ ξέρω !"Ακόμα και αν το δεις θα γελάσεις, δεν θα προσβληθείς.

    Αν κάποιος νομίζει ότι κοιμόμαστε και ξυπνάμε με τον καημό πως να προσβάλλουμε τον τρόπο που καυλώνει, ας το κοιτάξει, οι υπόλοιποι είμαστε ενήλικοι .. και τσακωνόμαστε μόνο για το παστίτσιο της @dina  
     
    Last edited: 12 Σεπτεμβρίου 2018
  11. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Έχω ανεβάσει τον πήχη.
    Μόνο όποιος τρώγοντάς το εχει οργασμό,θα είναι σε θέση να το γευτεί.
     
  12. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Μια γενικη παρατηρηση και τιποτα επι προσωπικου.

    Οτι το BDSM του καθενος διαφερει απ αυτο του αλλου ειναι τοσο αυτονοητο, οσο το "κυριε Ελεησον" στην εκκλησσια. Ενα απλο παραδειγμα. Ειναι η Μαριαντολορες υπο και εχει μια θαυμασια σχεση D/s με τον Μανωλιτο, που ειναι και σταυλαρχης και εχει και γαματη δερματινη ζωνη. Και την τσακιζει καθε τρεις και λιγο μ αυτην. ΑΥΤΟ ειναι BDSM ψελλιζει η Μαριαντολορες, γεματη μελανιες ολουθε.

    Ο Δον Αντωνιο Ντελ Φλορες εφερε μετα πολλων κοπων και βασανων την Δοννα Ντομενικα στα νερα του. Παντρεμενη σαρανταρα, δν νοειται να τριγυρναει με μελανιες. Δεν χιονιζει ποτε στη χασιεντα, πως να πεισει τον συζηγο της Φλαβιο οτι ολο πεφτει και μελανιαζει ο κωλος της ???? Ο Δον Αντωνιο ομως εχει βρει τα ψυχολογικα κουμπια της Δοννας. Και τα παταει κι η αμοιρη εκσφενδονιζεται. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BDSM, χτυπιεται και ωριεται η Μαριαντολορες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ο Δον, αφου ουτε ζωνη δε φοραει. Ναι ναι ναι μουρμουριζει ολη η χασιεντα, δεν δεν δεν.

    Ωρε παλληκαροπουλα και λεβεντοπαλλικαροπουλες. Ο Δον μπορει να εχει ριξει ΤΙΣ απειρες με το ζωναρι στην ζωαρα του, Ζ-Ζ κατασταση, απλα οχι στην Δοννα, για λογους που αφορουν την αναμεταξυ τους συνεναιση. Και κανεναν αλλον. Τελεια.
    Ο Δον Αντονιο μπορει ανα πασα στιγμη να βρει μαι αλλη σταυλοπουλα και να την τσακισει συναινετικα. Ελευθερη, ωραια, που γουσταρει και μελανιες και να τις δειχνει κιολας. Μαζι με τον ποπουδακο της στο φετ.
    Θα παρουμε ωρε το μελανομετρο να κρινουμε, ποιος την εχει και ποση, την κυριαρχοσυνη, και που θα τηνε χωνει ? ε ? Παυλα.

    * * *

    Ποπ κορν και πασατεμπο σερβιρουμε στο διαλλειμα.
     
    Last edited: 12 Σεπτεμβρίου 2018