Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαιδευεται ο Μaster?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Constan, στις 24 Φεβρουαρίου 2008.

  1. Constan

    Constan Regular Member

    εχω δει σε αναλογο νημα σχετικα με την εκπαιδευση ενος slave, οσων αφορα τους master ειναι δυνατη με καποιο τροπο η εκπαιδευση τους,φυσικα εχοντας ενα ψυχικο υποβαθρο

    Μπορει να εκπαιδευσει καποιος τον master του οπως εκεινος θελει?
    (συγχωρεστε με για τυχων λαθος εκφρασεις)
     
  2. φυσικά και περνά εκπαίδευση γόπινγκ στον ΣΤΡΑΤΟ (εκτός αν είναι αλάνι και την σκαπουλάρει)

    πέρα από την πλάκα

    θεωρώ απλά ότι μπορεί να μάθει κυρίως τεχνικά skills (από άλλους πιο έμπειρους σε οποιοδήποτε στάτους) σαν Τop, αν τα βρούνε μεταξύ τους (πολύ δύσκολο εδώ). Μπορεί να πληρώσει και να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια (όπως έχει γίνει μανιέρα στο εξωτερικό), που και εδώ γίνεται στο κρυφό (με άλλου είδους ανταλλάγματα συνήθως), όπως και σεμινάρια ψυχολογίας (φίλος του ψυχολόγος κυρίως συνομήλικος θα βοηθήσει πολύ εδώ σαν advisor).

    σε όλα τα υπόλοιπα πρέπει να βασιστεί στις γνώσεις του, στις εμπειρίες του και στον ψυχισμό του προχωρόντας αργά αλλά με αυτοπεποιήθηση και πάντα αναγνωρίζοντας τις όποιες αδυναμίες του (προσπαθώντας να τις βελτιώσει όσο μπορεί).

    Πολύ σημαντικό να μελετά την ανθρώπινη συμπεριφορά (γύρω του) σαν παρατηρητής όσο γίνεται πιο ψυχρά (και κυρίως στο στάτους που απευθύνεται απέναντι από αυτόν)

    Το βασικό είναι να μην προσκοληθεί σε και καλά Μέντορες (φαινόμενο επιδημίας εν ελλάδι - Hi είμαστε Mentores ελάτε για παρτούζα στο εξωχικό μου - όχι ότι είναι κακό αυτό, αλλά μη χάσει την μπάλα από τους στόχους του) αλλά να παραμένει ατομιστής στα αυστηρά πλαίσια που ορίζει (τόσο στον εαυτό του, όσο και στην υπό του).
     
  3. sw

    sw

    Xιλιαδες links και βιβλια σχετικα, (να συμπληρωσω).
     
  4. latexduck

    latexduck Contributor

    Έχει ξαναγίνει τέτοιο θέμα και όχι ένα μόνο, θα παραθέσω links για την γρήγορη εύρεση των θεμάτων αυτών από το νήμα σου.
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Τον master ναι. Τον Master όχι.

    Και τί κίνητρο θα είχε ένας slv να εκπαιδεύσει έναν master; Την χαρά της εκπαίδευσης; Ποια χαρά ακριβώς; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι χειρότερο από το να διδάσκω, μετά από 20 χρόνια που άσπρισαν τα μαλλιά μου στις τάξεις, με άτακτους, αμελείς, χοντροκέφαλους, ξεροκέφαλους, πολλά υποσχόμενους, δαιμονισμένα έξυπνους, γκαυλιάρηδες μαθητές.

    Προσωπικά, αν μου δινόταν η ευκαιρία (και η γαμημένη η άδεια) θα ξεκινούσα από το πολύ απλό και βασικό πρώτο μάθημα. Θα γονάτιζα μπροστά στον master, θα αγκάλιαζα τα γόνατά του και θα του έλεγα: Δεν ξέρω τίποτα.

    Μόλις το εμπεδώσεις, συνεχίζουμε.
     
  6. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Στην ερωτηση του νηματος εγω θα απαντησω καπως που μπορει να εκπληξει αρκετους.Εκπαιδευεται και καμμια φορα πολυ πιο επωδυνα (συναισθηματικα) απο εναν/μια υποτακτικο/η
     
  7. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Εκπαιδευεται ο Μaster?

    Πετάει ο γάϊδαρος;
     
  8. thanasis

    thanasis Contributor

    Εγώ, προσωπικά, νοιώθω οτι εκπαιδεύομαι από την αρχή με κάθε καινούριο υποτακτικό. Οι ιδιαιτερότητες του καθενός μου βγάζουν τόσο διαφορετικά πράγματα, που συνεχώς χρειάζεται να "ανοίγω", σε επίπεδο τεχνικών, γνώσεων, ορίων! Είναι, πιστεύω, κάτι θεμιτό, γόνιμο και λειτουργικό για μένα και για την σχέση εν γένει και βρίσκω οτι με ελευθερώνει και με διευρύνει ως άνθρωπο γενικώς, όχι μόνο στην BDSM πρακτική μου.

    Τώρα, όσον αφορά στο να θέλει η υποτακτική να "εκπαιδεύσει" τον Κύριό της, η Δώρα το απάντησε καλύτερα από ο,τι θα μπορούσα εγώ.
     
  9. Guest05

    Guest05 Guest

    Διεύθυνση, τηλ, ενδυμασία, μέρα, και ώρα.
     
  10. Θα σου δώσω όλα τα άνωθεν έναντι παχυλής αμοιβής Xainrix να έχεις να γράφεις και στα κατά καιρούς blogs σου.

    WB (Warner Bros ή και Welcome Back) by the way
     
  11. blindfold

    blindfold Contributor

    όντως είναι αρκετά άστοχο κάποιος σκλάβος/α να εκπαιδεύσει τον Κυρίαρχο του/ης...

    μπορεί όμως ο Κυρίαρχος να μάθει κάποια πράγματα από τον υπό Του ... το θέμα θα έλεγα δεν είναι ότι θα μάθει αλλά πως θα τα μάθει .. i guess so
     
  12. zwg

    zwg Regular Member

    Ένας Master μπορεί κάλιστα να εκπαιδευτεί από έναν άλλο Master... Γιατί λίγο δύσκολο ο slave να εκπαιδεύσει Master...