Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαιδεύοντας τον/την sub ή μήπως και ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Dome of Affection, στις 29 Ιανουαρίου 2006.

  1. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Μετα απο πολυ καιρο μπορω να πω οτι εκανα καταπληκτικη δουλεια στη εκπαιδευση του Rottie μου ....
    ειναι ενας πολυ καλος φυλακας που αγαπαει μονο εμενα νοιαζεται μονο για εμενα και δεν προκειται να με απογοητευσει ποτε
     
  2. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    αυτο που εχω δει εγω ειναι οτι το επιπεδο και πανω απ ολα ο χαρακτηρας βγαινουν, αναγκαστικα, στα δυσκολα. κι εκει φαινεται τι ειναι ο καθενας. αυτο δεν χρειαζεται να πας πολυ μακρυα για να το δεις. ακομα κι εδω στο φορουμ φαινεται οταν γινεται καβγας. και βλεπεις τοτε για ποτε παει η μορφωση περιπατο...  
     
  3. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    σχετικα με το αρχικο θεμα του νηματος, προσωπικα οσες φορες εκανα κατι τετοιο δλδ να βοηθησω καποια να λυσει καποια θεματα και να παει παρακατω, στο τελος το σκυλομετανοιωσα. οταν βλεπουν οτι καπου το' χεις περισσοτερο, σου ζητανε βοηθεια αρχικα, αλλα στο τελος αυτο που γινεται ειναι πρωτον να κρεμαστουν, και δευτερον να γινεις κατι σαν τη φωνη της συνηδησης. και μολις γινει αυτο τοτε αρχιζουν να σε μισουν ολο και περισσοτερο. γιατι οκ, ποιος γουσταρει τη φωνη της συνηδησης???

    αυτα σε βανιλα καταστασεις. σε Κ/υ δεν ξερω ισως και να ειναι επιθυμιτο αυτο το κρεμασμα του υ πανω στο Κ. το πως θα προστατευτει η σχεση απ το να γινει αγαπης/μισους παντως δεν το καταλαβαινω.

    προσωπικα, εχονατας κανει αυτη τη μαλακια επανηλημενως, τωρα πλεον προσπαθω να μην μπλεκω με τετοια. οταν ειμαι με καποια που εχει θεματα (και ποιος δεν εχει βεβαια) και θελει πραγματικα να τα βελτιωσει προσπαθω να την πεισω να δει καποιον ειδικο.

    θα προτημουσα παντως να δω καταθεσεις πραγματικων εμπειριων απο ατομα που εχουν ζησει τετοιες καταστασεις, αντι θεωριων κλπ
     
  4. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Όσο καλύτερους ή χειρότερους μπορεί να μας κάνει μία τυπική-κανονική-vanilla σχέση, άλλο τόσο μπορεί να αλλάξει το χαρακτήρα μας μία σχέση με bdsm στοιχεία.

    Προσωπικά θεωρώ ότι δύσκολα αλλάζουμε ως άνθρωποι και χαρακτήρες. Ή καλύτερα αλλάζουμε, όταν εμείς θέλουμε και πάντα στο βαθμό και με τον τρόπο, που δεν νιώθουμε να θιγόμαστε, να κουραζόμαστε και να αλλοιωνόμαστε ως προσωπικότητες.

    Δεν μπορώ να δεχτώ ότι μία σχέση εξουσίας-υποταγής αλλάζει και επομένως διαμορφώνει εν δυνάμει χαρακτήρες και προσωπικότητες. Μπορεί να μας κάνει πιο ευάλωτους ή πιο ανθεκτικούς σε όρια και παιχνίδια, μπορεί να αλλάζει ενδιαφέροντα, σκέψεις και ανησυχίες, αλλά όχι χαρακτήρες. Αυτό μόνο κάποια βιώματα μπορούν να το πετύχουν-προκαλέσουν. Και συχνά (δυστυχώς) μέσα από απρόβλεπτες και δυσάρεστες καταστάσεις και γεγονότα.

    Άλλωστε, πριν ξεκινήσουμε μία σχέση, ήδη θεωρούμε αρκούντως καλό τον άνθρωπό μας. Αν τώρα για κάποιο λόγο αποδειχθεί ένας εκ των δύο ανεπαρκής ή σκάρτος στην πορεία, δε μπορώ να αντιληφθώ πώς μία σχέση, ακόμη και αυτού του είδους, μπορεί να τον κάνει καλύτερο άνθρωπο. Ή πώς μία τέτοια (bdsmική) σχέση μπορεί να αλλάξει σε μεγαλύτερο βαθμό από οποιαδήποτε άλλου είδους σχέση αλλά και να διαπλάσει έναν χαρακτήρα.

    Εν τέλει θα έλεγα ότι όσο καλύτεροι γινόμαστε εμείς σε προσωπικό επίπεδο, τόσο καλύτερους κάνουμε και τους ανθρώπους, που έχουμε δίπλα μας. Γιατί το θέμα είναι τι θέλουμε πραγματικά να δώσουμε μέσα από μία σχέση. Να δώσουμε αλλά και να πάρουμε. Κοινώς να μοιραστούμε.
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Άλλο αγανάκτηση και άλλο αφοδεύω λεκτικά. Και ενώ νομίζουμε ότι κάνουμε σκληρή κριτική και "λερώνουμε" την υπόληψη των αντίθετων θέσεων, τελικά λερώνουμε τη δική μας προσωπικότητα και διανοητική αντιληπτικότητα.

    Αν συναντιόμασταν κάπου μαζί σε κλειστό χώρο ή στο ίδιο τραπέζι δίπλα μου, θα βρίζατε;
    Είμαι σίγουρη πως όχι. Εκεί τα σώματα είναι εκτεθειμένα...... όπως και οι προσωπικότητες.
     
  6. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    Μαλιστα... αν συναντιομασταν μαζι σου σε κλειστο χωρο...

    ρητορικη ειναι η ερωτηση η περιμενεις απαντηση???  
     
  7. gaby

    gaby Guest

    πώς γνωρίζει τι θέλεις από αυτόν;
     
  8. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Με εμαθε με τον καιρο ... κανει 3 μαλακιες με βλεπει που ειμαι χαρουμενος και ολα οκ
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Άρα του έδωσες τουλάχιστον χρόνο. Χώρια που οι σκύλοι νομίζουν ότι αυτό που είναι τώρα θα είναι για πάντα και γι αυτό νιώθουν εύκολα ασφαλείς. Οι υποτακτικοί είναι κομματάκι πιο πολύπλοκοι απ αυτό, καλώς ή κακώς  
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Γκούχου!

    Μπορούμε να κάνουμε έναν διαχωρισμό κουτάβια-άνθρωποι, αγριεύομαι...  
     
  11. Άλλο σκύλοι, άλλο άνθρωποι να συνέλθουμε....
     
  12. Λέμε: O κ ενδιαφέρεται για το υ και θέλει να το κάνει καλύτερο άνθρωπο.
    Εννοούμε: Ο κ ενδιαφέρεται για την καύλα του και θέλει να κάνει το υ άριστο προσωπικό του καυλοεργαλείο.

    Λέμε: Το υ ενδιαφέρεται για την προσωπική του βελτίωση σε πνευματικό και ψυχικό επίπεδο.
    Εννοούμε: Το υ χρειάζεται οδηγίες, γιατί έτσι ο κ του δείχνει πόσο χρήσιμο είναι, νοηματοδοτώντας παράλληλα την ανερμάτιστη ύπαρξή του.