Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπλήρωση φαντασιώσεων ή αλλιώς, a la carte απαιτήσεις ένθεν κι ένθεν, εκείθεν κι εντεύθεν.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος brenda, στις 16 Απριλίου 2018.

  1. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor




    Έχω την εντύπωση ότι παραβλέπεις για ποιον λόγο είναι κάποιος στο φόρουμ ή σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης . Το ότι είμαστε όλοι στο ιδιο σαιτ δεν σημαίνει ότι θέλουμε τα ίδια πράγματα . Αυτοί που απλά ανταλλάσσουν τσεκ λιστ το πιο πιθανο είναι να θέλουν ακριβως αυτό .Κάποιον για να αποκτήσουν την εμπειρία σε όσα περιέχει η τσεκ λιστ , χωρίς περαιτέρω υποχρεώσεις , δεσμεύσεις κτλ Δεν τους νοιάζει το άτομο ,αρκεί να νιώσουν κάποια ασφάλεια αλλά ακόμη και αυτό συχνά δεν ενδιαφέρει . Σου λέει ο άλλος θέλω στραπον , πότε να περασω ? χαχα Από εκεί και πέρα οσον αφορά την επικοινωνία , προσέγγιση κτλ και παλι εχει να κανει με το επίπεδο κάποιου και το τι θέλει . Δεν θεωρώ αθέμιτο να ψάχνει κάποιος για αυτό που θέλει .Αυτό που θεωρώ αθέμιτο είναι να προσπαθεί να με πείσει ότι είναι κάτι που δεν είναι . Γι αυτό και υποτακτικούς που ''έρχονται '' με λίστα και όρους τους παραπέμπω σε επαγγελματίες . Όσο για τους υπόλοιπους που έχουν ένα ενδιαφέρον παραπάνω , που θέλουν κατι παραπάνω , θα τους δεις συνήθως να συμμετέχουν στα νήματα , να ρωτάνε έστω σε πμ , να προσπαθούν γνωρίσουν ουσιαστικά και όχι ανταλλάσσοντας λίστες ή στέλνοντας κοπι πειστ μηνύματα .
     
  2. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    αυτό είναι λογικό άλμα. στημένο μάλιστα. το ίδιο και το υπόλοιπο που βασίζεται σ΄ αυτό. εμένα μου έχουν ζητήσει checklist. σε ξεκίνημα σχέσης όλες τις φορές. και δεν ήθελε κανείς ακριβώς αυτό επειδή δεν είχε τι να κάνει ή για να αποκτήσει εμπειρία ή γιατί ήθελε κάτι χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις ή για να νιώσει ασφάλεια ή γιατί δεν τον ένοιαζε ο άλλος... bla bla bla... βαριέμαι
     
  3. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Αφού βαριέσαι γιατί τα λες ? Απαντας με βάση την εμπειρία σου . Το ίδιο κανω και εγώ .Έκανα μια υπόθεση με βάση την εμπειρία μου με ανθρώπους που με προσέγγισαν με τσεκ λιστ ανα χείρας. Εχει κάποιο νοημα να μπουμε στο τρυπάκι τι θέλει κάποιος τρίτος ? Άλλο να σου ζητάνε τσεκ λιστ στο ξεκίνημα μιας σχέσης και άλλο να στέλνεις την τσεκ λιστ σε άγνωστα άτομα ή να την δίνεις με το ''γεια σας '' .
     
  4. brenda

    brenda FU very much

    Ο λόγος αγαπημένη μου δεν είναι ένας και μόνο, ούτε απαραίτητα ο ίδιος για όλους, άλλος θέλει να γράφει, άλλος θέλει να διαβάζει, άλλος να μιλάει, άλλος να γνωρίσει ανθρώπους, με σκοπό τον συσχετισμό ή την κοινωνικοποίηση και όχι μόνο.

    Οπότε ας μην αναφερθούμε στους λόγους, που ποικίλλουν και είναι όλοι θεμιτοί κατά την γνώμη μου.
    Εγώ αναφέρθηκα στο είδος της επικοινωνίας που επιλέγεται και στην λίστα, με τον διαχωρισμό που έκανα εξ΄αρχής, το ''με το καλημέρα σας'', που μου μοιάζει αστείο, όπως ο πληθυντικός που δεν είναι ευγενείας και αρκετά άλλα, που δεν είναι της παρούσης.

    Συμφωνώ πως είναι δυσάρεστο και δυσχεραίνει την επικοινωνία το να προσπαθεί κάποιος να σε πείσει ότι είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι πραγματικά, αλλά κι αυτό λίγο-πολύ το κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι, εδώ, αλλού και παντού.
    Φοράμε τα ''καλά'' του ρόλου που έχουμε επιλέξει είτε ότι μάς ταιριάζει, είτε που έχουμε αποφασίσει να παίξουμε, με σκοπό την αποδοχή, την αλληλεπίδραση, τον θαυμασμό, την δημοφιλία, την τόνωση του εγώ ή της αυτοπεποίθησής μας.

    Το ψέμα φυσικά έχει κοντά ποδάρια και τα πασαλειμένα χρώματα ξεθωριάζουν εύκολα, οι ανεξίτηλοι άνθρωποι είναι λίγοι, για τον καθένα από μας...

    Συμφωνώ με την άποψή σου περί συμμετοχής, συνήθως δείχνει ενδιαφέρον για τον χώρο και όχι μόνο για την εκπλήρωση επιθυμιών, αλλά και πάλι, αυτό παίζεται, στα σημεία της αισθητικής, της έκφρασης, των κινήτρων και συχνά, της υστεροφημίας, οπότε δεν μπορεί να αποτελέσει γνώμονα συσχετισμού, παρά μόνο να ενταχθεί στις αποχρώσες ενδείξεις περί του ποιος τελικά είναι ο άλλος.
    Πολλάκις μου έχει τύχει να συγχρωτιστώ με αφετηρία το περιεχόμενο της γραφής κάποιου.
    Άλλωστε είναι τόσο ωραίο να γνωρίζεις δια ζώσης έναν άνθρωπο του οποίου οι απόψεις σου φαίνονται ενδιαφέρουσες και να αλληλεπιδράσεις πραγματικά μαζί του.

    Είχα την τύχη να μου συμβεί αυτό κάποιες φορές με ανθρώπους από εδώ μέσα, ανεξαρτήτως πλαισίου συσχετισμού, σε διάφορα επίπεδα και γνώρισα και κάποια άτομα που έμειναν στην ζωή μου και απέκτησαν και θέση και χώρο στην καρδιά μου, ξέρεις τι εννοώ αγαπητή και αγαπημένη...  
     
  5. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor



    Δεν διαφωνούμε ουσιαστικά , απλά θεωρώ ότι το είδος της επικοινωνίας και ειδικά στα πρώτα μηνύματα που στέλνει κάποιος ,με το ''καλημέρα σας'' όπως λες , έχει να κάνει με τον λόγο που βρίσκεται εδώ . Είμαι σίγουρη ότι ολοι και όλες έχουμε άκυρα παραδείγματα αρχικής προσέγγισης και αυτό δείχνει κάτι για τον πομπο . Αυτοί που προσπαθούν να πείσουν ότι είναι κατι που δεν είναι ,είτε δεν μπήκαν στον κόπο να βρουν τι τους εκφράζει καλύτερα είτε θεωρούν ότι αν απλά δηλώσουν ένα στάτους θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους. Αλλά όπως σωστά λες ,αυτό είναι κατι που φαίνεται εύκολα και σύντομα. Με σκλάβωσες με το ''αγαπημένη ''. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία   
     
  6. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Αχ μικρες και αθωες

    Μην παιρνεις και ορκο Αγαπημενη  
     
  7. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Διάβασε και το παρακάτω .
     
  8. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    το διαβασα και εκανα και Λικε ....
     
  9. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Οπότε αυτά τα περί αθωότητας , δεν παίζουν .
     
  10. pel_a

    pel_a New Member

    μπορω να πω πως το 80-90% οσων γραφεις ταλαιπωρησαν το κεφαλι μου μεγαλο διαστημα και απλα ειπα fuck off. Ωραιο το θεμα σου θα ηταν ενα πολυ καλο αντικειμενο για διδακτορικό.
     
  11. brenda

    brenda FU very much

    Να δω ποιο πανεπιστήμιο θα το δεχτεί...  
     
  12. pel_a

    pel_a New Member

    τωρα και χωρις ασυλο, χωρις αλεξη, καμία τυχη