Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπληξη Τατουαζ στον Αφέντη μου.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος s_aint, στις 7 Σεπτεμβρίου 2009.

  1. s_aint

    s_aint New Member

    Καλησπέρα σας από Γερμανία. Πρίν λίγες μέρες γράφτηκα στο φόρουμ σας και δεν μπορώ να το πιστέψω οτι υπάρχει στην Ελλάδα κάτι τέτοιο!
    Είμαι 24 χρονών και εδώ και 3 χρόνια έχω έναν υπέροχο αφέντη που του αρέσουν πολύ τα τατουάζ.. Σε 2 μήνες θα γυρίσω Ελλάδα στον αφέντη μου και θέλω να κάνω τατουάζ ένα μονόγραμμα, το πρώτο γράμμα απο το όνομα του, μπροστά αριστερά χαμηλά στην λεκάνη κάτω από το κόκαλλο. Το φαντάζομαι καλλιγραφικό και με έντονες καμπύλες.. Ο τατουατζής εδώ στο Rhineland μου είπε να κάνω μπερδεμένα το δικό μου πρώτο γράμμα και το δικό του, αλλά μου θύμιζε προσκλητήριο γάμου όταν το είδα στο χαρτί. Έχετε κάτι να μου προτείνετε?
     
  2. blackrose

    blackrose Guest

    Απάντηση: Εκπληξη Τατουαζ στον Αφέντη μου.

    Βασικά παρεξηγήσεις αυτό που θα σου πω αλλά καλύτερο θα ήταν αφού θα επιλέξεις μετά από ώριμη σκέψη να σημαδέψεις το σώμα σου με κάτι μόνιμο να είναι κάτι που να εκφράζει εσένα την ίδια παράδειγμα το κινέζικο γράμμα της σκλάβας η κάτι γενικό παρά το αρχικό του αφέντη σου..γιατί ας πάρουμε όλες τις περιπτώσεις αν αργότερα συμβεί κάτι κ δε ταιριάξει η χημεία σας θα καταλήξεις με ένα μονόγραμμα πρώην ή με μια ουλή αν το αφαιρέσεις..και πάλι χωρίς παρεξήγηση αλλά κάτι τέτοιο σκέψου το πολύ πολύ ώριμα κ σωστά πριν το κάνεις... τώρα αν είσαι απόλυτα σίγουρη εγώ θα σου πρότεινα ένα που μ' άρεσε αλλα σαν αφέντρα δεν με αντιπροσωπεύει! Το μονόγραμμά του σε τribal μορφή κ απο κάτω owner of.. καλή επιλογή σου εύχομαι κ ότι κάνεις περιμένουμε φωτό!!
     
  3. Avalonia

    Avalonia Regular Member

    Απάντηση: Εκπληξη Τατουαζ στον Αφέντη μου.

    Γιατί δεν επιλέγεις κάτι που να είναι χαρακτηριστικό για τους δυό σας? Κάτι που να αντιπροσωπεύει κάτι πολύ προσωπικό σας και να είναι συμβολικό. Έτσι ό,τι και να γίνει (όπως είπε και η blackrose, πολλά μπορεί να συμβούν) στη χειρότερη περίπτωση θα σου θυμίζει πάντα ευχάριστες στιγμές και στην καλύτερη δεν θα είναι κάτι τόσο συνηθισμένο όπως ένα αρχικό το οποίο πιθανότατα αντιστοιχεί και σε πολλά άλλα ονόματα.
     
  4. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Εκπληξη Τατουαζ στον Αφέντη μου.

    Τι σημασία έχει αν αργότερα σου μείνει το αρχικό του κι ο αφέντης σου έχει φύγει; Άσε αυτό το ζήτημα να σε απασχολήσει όταν και εφόσον συμβεί. Το πολύ-πολύ να ξεκινήσεις να γεμίζεις τις λαγόνες σου με τα γράμματα της αλφαβήτου.
     
  5. Uranoos

    Uranoos Regular Member

    Re: Απάντηση: Εκπληξη Τατουαζ στον Αφέντη μου.

    Αλήθεια.. πιο ειναι το κινέζικο γράμμα της σκλάβας?  
     
  6. blackrose

    blackrose Guest

    Απάντηση: Εκπληξη Τατουαζ στον Αφέντη μου.

     

     
     
  7. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Εκπληξη Τατουαζ στον Αφέντη μου.

    Σωστό! Το tatoo είναι πολύ σοβαρή απόφαση!
     
  8. gallant

    gallant Regular Member

    Re: Απάντηση: Εκπληξη Τατουαζ στον Αφέντη μου.

    Ααα... αυτό είναι κομματάκι πολύπλοκο. Υπάρχει και το ιδεόγραμμα στα καντζί
    (ιαπωνική γραφή) που σημαίνει κάτω αλλά και υπό... το έχω δει σε τατού και ήταν πολύ όμορφο και διακριτικό.
    αν ενδιαφέρεστε s_aint το έχω και μάλιστα χειρόγραφο και μπορώ να το σκανάρω ως προσχέδιο για τον τύπο που θα σας το κάνει.
     
  9. Δεν γνωρίζω τι είδους ελευθερίες και περιορισμούς έχεις. Πρόσεξε μόνο μη βρεθείς εσύ προ εκπλήξεως, αφού δει την έκπληξη.
     
  10. Cloudy

    Cloudy Guest

    Απάντηση: Εκπληξη Τατουαζ στον Αφέντη μου.

    Καλωσήρθες στο forum!

    Εφόσον είσαι 100% σίγουρη ότι αυτό είναι που θές, πιστεύω ότι θα ήταν ωραίο να κάνεις ένα τατουάζ με το γράμμα σε στυλ 3D με ένα εφέ, πχ με φωτιά να βγαίνει από τις πλευρές του γράμματος, ή το γράμμα να κάνει κύμα σαν να έπεσε πάνω σε νερό. Γενικά θα διάλεγα κάτι πολύχρωμο, δε μου αρέσει το εντελώς μαύρο τατουάζ.
    Αυτό είναι δικό μου γούστο όμως, η επιλογή είναι δική σου!
     
  11. s_aint

    s_aint New Member

    Απάντηση: Εκπληξη Τατουαζ στον Αφέντη μου.

    Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Λοιπόν αυτοί που συνήθως κάνουν τατουάζ λένε πως βλέπουν το κορμί τους σαν κάποιο άδειο καμβά που θέλουν να του σχεδιάσουν αυτό που τους εκφράζει. Εγω προσωπικά επειδή δεν είμαι της τέχνης από αυτό τον τομέα, αλλά της ποίησης , λογοτεχνίας και γενικά του γραπτού λόγου προτιμώ να κάνω κάτι που να είναι ή φραση ή λέξη. Είχα σκεφτει κάτι απο το άσμα ασμάτων αλλά μου είπαν οτι έχει κάνει και η Βικτωρια Μπέκαμ απο κεί ένα στίχο και αηδιασα! Έτσι σκέφτηκα το μονόγραμμα, επίσης καθ οτι αεροσυνοδός δεν μπορώ να το κάνω σε εμφανείς σημείο. ΑΝ και θα σταματήσω να εργάζομαι στην θέση αυτή σε λίγο που θα έρθω στην Ελλαδα, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον, οπότε δεσμεύομαι για κατι μικρό και διακρτικό. Σχετικά μάλιστα με εκείνο ππου ειπωθηκε οτι θα γεμίσω πιθανότατα όλο μου το κορμι μου με γραμματα, για όλα αυτά που έζησα και εμαθα από το Αφεντη μου, το αξίζει όσο κανένας άλλος και ακόμα και ανα αλλάξω ιδιοκτησία θα είναι κάτι που θα θυμίζει κάτι όμορφο..
     
  12. s_aint

    s_aint New Member

    Απάντηση: Εκπληξη Τατουαζ στον Αφέντη μου.

    Μόνο μια ερώτηση ακόμα.. Γνωρίζει κανείς αν κανω τατουαζ χαμηλά κάτω απο το κόκαλο της λεκάνης αν υπάρχει κίνδυνος αργότερα με κάποια πιθανη εγκτμοσύνη στο πολύ μέλλον, να το σπάσουν στα 2 οι ραγάδες?