Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκφράζοντας την υποταγή.~

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 9 Αυγούστου 2017.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Διαφέρουν οι υπό ( males ) από τα υπό ( females ) ως προς την έκφραση της υποταγής /αίσθηση του ανήκειν. ; θέλω/επιθυμίες κ.τ.λ ;

    Προβάλλονται με διαφορετικό τρόπο οι υποτακτικοί από εμάς π.χ συμπεριφορά/προσέγγιση κ.α ;

    Είναι δύσκολο για έναν υποτακτικό να βρει την Κ που επιθυμεί από μια υπό;


    - Μερικές από τις σκέψεις μου σχετικά με αυτό είναι ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί υποτακτικοί άνδρες εκεί έξω ( μέσα εδώ) , οι περισσότεροι από τους οποίους δεν καταλαβαίνουν εντελώς τη σωστή φύση του D/s. Κατανοώ τις Κ που επιλέγουν συνειδητοποιημένα υπό.

    Έχω στο μυαλό μου κι άλλα να ρωτήσω, αλλά ας το αφήσω προς το παρόν να δω πως θα εξελιχθεί η συζήτηση.


    P.s: οι υποτακτικοί άνδρες (και γυναίκες) αξίζουν το σεβασμό όλων μας. Εγώ δεν θα μπορούσα να συσχετιστώ με όποιον τους αντιμετωπίζει διαφορετικά.


    Thank you all for reading and whether you reply or not, have a lovely day. χχχ
     
  2. "Διαφέρουν οι υπό ( males ) από τα υπό ( females ).." quoted...

    Tα θηλυκα προσφωνουνται με ουδετερο αρθρο; Γιατι; Πραγματα ειναι; Τα αρσενικα γιατι προσφωνουνται ως "οι" που ειναι μια λεξη καταλληλη και για τα δυο φυλα, ενω τα θηλυκα προσφωνουνται ως ουδετερα (τα); Ή ειμαστε ολοι ουδετεροι οποτε ειμαστα ΤΑ, ή ειμαστε ολοι αρσενικα ή θηλυκα, οποτε ειμαστε ΟΙ και οχι ΤΑ. Δεν συμφωνω με την χρηση των αρθρων "οι" και "τα" οταν υποννοουν οτι τα υποτακτικα ατομα ειναι ΤΑ = ουδετερα οταν προκειται για θηλυκα και ΟΙ= αρσενικα ή θηλυκα οταν προκειται για αρσενικα. Δεν καταλαβαινω τη λογικη αυτην.

    Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου. Δεν εγραψα αυτο το Post για να σου την πω, σε καμια περιπτωση. Για να μη γινει καμια παρεξηγηση.
     
  3. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Ωραίο θέμα @Μαντλίν  

    Έχω μια όχι απόλυτα επιβεβαιωμένη άποψη ότι οι άντρες υ διαφέρουν από τις γυναίκες υ ως προς τον τρόπο με τον οποίο αναζητούν την υποταγή και ως προς τη διαδρομή αλλά δεν διαφέρουν διόλου ως προς τον τελικό σκοπό, θέλουν το ίδιο πράγμα, την υποταγή, την ταπείνωση, την υπηρεσία, την ασφάλεια μέσα στη σχέση, τις κάβλες, τον πόνο και την αγάπη και το μοίρασμα.

    Επίσης πολλοί συνειδητοποιημένοι άντρες υποτακτικοί μου έχουν φανεί ευθείς και σίγουροι για τον εαυτό τους ως προς την έκφραση των επιθυμιών τους.

    Δε νομίζω ότι είναι πιο δύσκολο για συνειδητοποιημένο υ άντρα να βρει Κυρία από ότι για συνειδητοποιημένη υ γυναίκα - και για τους δύο παίζουν μεγάλο ρόλο η υπομονή και η τύχη   και τι κάνουν εντός της σχέσης για να ευχαριστήσουν την ή τον Κ που τους ανέλαβε και να πάει καλά η σχέση.
     
    Last edited: 9 Αυγούστου 2017
  4. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Προσωπική παρατήρηση και όχι τσουβάλιασμα.

    Το μεγαλύτερο ποσοστό αρσενικών υ είναι κάτι - λαγνοι, κυρίως φετιχιστες.

    Όλες οι απαντήσεις που αφορούν απόψεις υ δίνονται από θηλυκά, ενώ κυκλοφορούν πολλοί υ, σκλάβοι. Γιατί άραγε;
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Το ποστ σου αποτελεί υπόδειγμα πολιτικής ορθότητας, σε ευχαριστώ και θα το έχω υπ' οψη μου (ότ)αν αποφασίσω να εκφράζομαι πολιτικώς ορθά.
     
  6. To post μου αποτελει υποδειγμα γραμματικης ορθοτητας και ουχί πολιτικης. Το σφαλμα που διαπιστωσα ειναι γραμματικο και οχι πολιτικο.
     
  7. angel42

    angel42 Regular Member

    Όσο περνούν τα χρόνια και όσα περισσότερα υπό γνωρίζω τείνω να πιστέψω ότι δεν υπάρχουν γενικές κατηγορίες ανάμεσα στα δύο φύλα αλλά ανάμεσα στα είδη των ανθρώπων, τον πυρήνα των αναγκών τους, το βάθος της υποτακτικότητας τους και τις πολιτισμικές αναφορές τους.

    Είναι όλες οι υπό ίδιες; 'Εκφράζονται με τον ίδιο τρόπο όταν αυτή η έκφραση είναι πηγαία πριν περάσει σε κατευθυνόμενη έκφραση από το Κ;

    Είναι όλοι οι υπό ίδιοι; Εκφράζονται με τον ίδιο τρόπο όταν αυτή η έκφραση είναι πηγαία πριν περάσει σε κατευθυνόμενη έκφραση από το Κ;

    Θα επανέλθω... Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το τι έχει διαπιστωθεί και παρατηρηθεί από άλλους συνομιλητές...

    Α.
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Έχω την εντύπωση ότι τους ρίχνουν άκυρο - ignore και καλά δεν μετράει η άποψή τους, αυτό το βρίσκω αστείο, όλες οι απόψεις είναι δεκτές και πρέπει να είναι, αυτος ο διαχωρισμός μόνο κολλήματα μπορεί να φέρει.
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @angel42

    Ωραία ερωτήματα. :- )

    Χωρίς να γνωρίζω πολλά-πολλά για τους άνδρες υπό θα πω πως η υποτακτικότητα είναι ίδια, και από την μεριά των γυναικών κ παράλληλα των ανδρών, οι"διαφορές" είναι στις ανάγκες και στα θέλω του καθένα.
     
  10. angel42

    angel42 Regular Member

    Μη νομίζεις... Κι Εγώ που τους συναναστρέφομαι ακόμα ανακαλύπτω... Ο εγκέφαλός Μου έχει γίνει ψητός από τη ζέστη. Μόλις Με συνεφέρει ο ζωντανός ανεμιστήρας θα κοιτάξω να συνδράμω και άλλο το νήμα σου...

    Α.
     
  11. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Να ρωτήσω καποια πράγματα που έχω σαν αίσθηση αλλά και μπορεί να είναι λανθασμένα.

    Οι άντρες υποτακτικοί είναι μήπως πιο εύκολοι στο να λένε μεγάλα λόγια ειδικά στην αρχή ενώ οι γυναίκες πιο φοβισμένες; Είναι μια εντύπωση που έχω.

    Και ενα ακόμα.

    Είναι πιο εύκολο για τους άντρες να κάνουν πράγματα πολύ πιο εξευτελιστικά επειδή δεν έχουν τόσο κολημα με την εικόνα τους όπως έχουμε εμείς λόγω κοινωνικών προτύπων; Και με αυτό εννοώ και να σακατευτει η εξωτερική εικόνα αλλά και η εσωτερική (πχ. Θα με πουν τσουλα).

    Θα με ενδιέφερε να ακούσω γνώμες γυναικών ή αντρών Κυρίαρχων που έχουν ασχοληθεί και με τα δύο φύλα.

    Ελπίζω να μην ξεφεύγω πολύ από αυτό που είχε στο μυαλό της η νηματοθετρια.
     
  12. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ούσα αμφισεξουαλική Κυριαρχική και σχετιζόμενη και με άνδρες και με γυναίκες υ, δεν έχω παρατηρήσει διαφορές έμφυλου τύπου.
    Υπήρξαν διαφορές χαρακτήρα και προσωπικότητας αναλόγως των βιωμάτων του κάθε ατόμου αλλά ο σκοπός και το κίνητρο ήταν ο ίδιος, η υποταγή.

    Τα παραπάνω με την προϋπόθεση ότι ομιλούμε για υποτακτικά άτομα όπως αναφέρει και η εισαγωγή του νήματος.
    Διότι, δυστυχώς, ο αυτοπροσδιορισμός και η οικειοποίηση της υποταγής έχει γίνει μενού ταχυφαγείου.