Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ελλαδιστάν και BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος verypissedoff, στις 7 Μαϊου 2014.

  1. verypissedoff

    verypissedoff New Member

    Καταρχας να πω οτι ειμαι αρκετα χρονια στον χωρο και εχω γνωρισει αρκετα ενδιαφεροντα ατομα, αλλα σημερα ηρθε η ωρα να πω καποια πραγματα οπως εχουν και αν το μηνυμα σβηστει και το προφιλ μου διαγραφει, δεν με απασχολει καθολου και θα τα πω γιατι πρεπει να υπωθουν.

    Ο χωρος του bdsm στην Ελλαδα εχει παρει την κατατρυκλα τα τελευταια χρονια. ΟΙ γυναικες που ασχολουνται ειτε ειναι χοντρες, γριες η ασχημες που δεν μπορουνε να βρουνε γκομενο και το παιζουν αφεντρες ειτε ειναι normal/good looking και ψαχνουν για χορηγους που σημαινει ολα πληρωμενα, να κανεις δουλειες σπιτιου κλπ. Σιγουρα αυτες οι γυναικες δεν ειχαν ποτε αυτο το φετιχ αλλα να ειναι καλα οι απελπισμενοι που κανουν τα παντα για να γλυψουν λιγο ποδι, να φανε καμμια ξυλια κλπ. και τους περναει.

    Θελετε πραγματικες αφεντρες? Ημουν στην Γερμανια 1.5 χρονο και ειχα σχεση με αφεντρα η οποια ηταν οικονομικα ανεξαρτητη και οτι καναμε το καναμε επειδη το γουσταραμε και οι 2 και η φαση ηταν original. Στο Βελγιο πιο μετα που πηγα παρομοια φαση (σαν switch).

    Τωρα που γυρισα στο Ελλαδισταν ξερω οτι δεν προκειται να βρω αυτο που ψαχνω γιατι οι μισες γυναικες θελουν χορηγους και οι αλλες μισες δεν βλεπονται. Υπαρχει ενα 0.000001 % που αξιζει αλλα good luck finding it. A...Και ποιος φταιει για την κατασταση αυτη? Οι αντρες φυσικα που δινουν αξια σε κατι που δεν αξιζει, δηλαδη οτι κανουν τοσα χρονια και στις vanilla σχεσεις αλλα το effect εδω ειναι πιο ισχυρο γιατι οι γυναικες ειναι ακομα λιγοτερες.

    Αυτα απο μενα και πειτε οτι θελετε, πειτε οτι ειναι ανιδεος, οτι κατι δεν κανω καλα κλπ ΑΛΛΑ facts are facts sorry.
     
  2. atasai

    atasai Regular Member

    Και προκύπτει μοιραία το εύλογο ερώτημα: Μια εμφανίσιμη, βιτσιόζα γυναίκα που δεν επιθυμεί να μπλέξει τα χρήματα με την σεξουαλική απόλαυση, για ποιο λόγο να επιλέξει να είναι με έναν verypissedoff τύπο, αντί να βρει έναν ισορροπημένο άνθρωπο που δεν μισεί 5 εκατομμύρια γυναίκες έτσι με το καλημέρα σας;

    Μία ακόμη ερώτηση από καθαρά φιλοευρωπαϊκό ενδιαφέρον. Η μανούλα ανήκει σ' αυτό το 0.000001%;
     
  3. Δεν περιγράφεις κάτι το οποίο δεν συμβαίνει, αλλά όχι με τόσο απόλυτο τρόπο όπως το παρουσιάζεις. Υπάρχουν και αυτά, αλλά όχι μόνο αυτά. Και φυσικά ανεξαρτήτως φύλου, υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν και άνθρωποι που δεν αξίζουν για τον καθένα. Μήπως δεν έχεις κάνει σωστή αναζήτηση;
     
  4. Πάντα θα υπάρχουν ενδιαφέροντα άτομα ανάμεσά μας, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του εκάστοτε αναζητητή, αρκεί να ψάξει καλά και να έχει υπομονή!

    Καταρχάς, BDSM δεν είναι μόνο οι Αφέντρες και το Femdom, μην τα βλέπεις μονόπαντα γιατί κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ. Το γενικεύεις ψιλοάσχημα και, μάλλον, στην προσπάθειά σου να πεις το όποιο παράπονό σου βγάζεις ρατσισμό (ίσως ακούσια) και το ερώτημα που σου αντιπαραθέτει η atasai είναι εύλογο.

    Εντάξει, στην Ελλάδα υπάρχει μικρότερο ενδιαφέρον για το BDSM, συγκριτικά με άλλες Ευρωπαικές Χώρες, κάποια στιγμή θα αλλάξει κι αυτό. Αν μέχρι τότε δεν αντέχεις φύγε για εκεί που βρήκες τον προσωπικό σου Παράδεισο.
     
  5. Noardos

    Noardos Regular Member

    Τύπε, παίρνει την κατρακύλα μόνο αν βρίσκεται ψηλά, και για να λέμε και καμιά αλήθεια πιστεύω ουδέποτε ήταν και ουδέποτε θα είναι ψηλά.
    Όταν σαν σύνολο αποφασίσουμε όταν ανάβει πορτοκαλί φανάρι ή να σταματάμε ή να τρέχουμε τότε ίσως πάρουμε ως σύνολο την ανηφόρα.
    Μέχρι τότε το "ψηλό" και το καλό θα μπορούν να το γευτούν κάποιοι λίγοι εντός κλειστού κύκλου. Οι λόγοι αυτονόητοι.
    Για να είσαι στην απ' έξω κάτι σημαίνει τόσο για 'σένα, όσο και για τους άλλους.
    Τα Παρίσια οι Βρυξέλες και οι Αμερικές συχνά είναι καραμέλες, μεγάλη εξιδανίκευση, αν πάλι δεν είναι τότε δεν μπορείς να συγκρίνεις το ποδήλατο με την ferrari.
    Εδώ δεν έχουμε να φάμε, ο ένας κλέβει τον άλλον, όλοι καταστρώνουν μοχθηρά σενάρια για να καταστρέψουν την χώρα ετούτη (αστειεύομαι), πως να αντέξουμε.....

    Τέλος αν ξέρεις 10 "άνδρες" σαλιάρηδες που μπαζώνουν μέχρι να χτίσουν, θα σου πω πως ξέρω άλλες 10 που πάνε από εργολάβο σε εργολάβο.....
    Φταίνε τα άστρα, τα ζώδια, το φενγκ σούι, ο βούδας και οι πράκτορες!
     
  6. consuela

    consuela New Member

    Με το αντικείμενο "Ελληνίδα αφέντρα" δεν έχω ιδιαίτερες επαφές καθώς είμαι κοπέλα straight. Αλλά μου θύμισες την καραμέλα του "μαλακομαγνήτη" και του "μαστερα πέφτουλα". Όλους αυτούς κάποιοι και κάποιες τους κάνουν, δεν ξεφυτρώνουν από το πουθενά...
     
  7. verypissedoff

    verypissedoff New Member

    Το να απαντάνε γυναίκες σε αυτό το ποστ και να λένε οτι φταίω εγώ που δεν μπορώ να βρω αυτό που ψάχνω, χωρίς να έχουν ιδέα για το τι παίζει στην "αγορά" είναι λίγο άκυρο.... Επίσης πότε είπα οτι μισώ τις γυναίκες και ειλικρινά τους άντρες κατηγορώ που έχουν δώσει αξία σε τελείως τυχαία άτομα που δεν θα έπρεπε καν να είναι στον χώρο. Ίσως το όλο πρόβλημα να είναι απλά bad ratio, 100 άντρες / 10 γυναίκες δεν είναι κι ότι καλύτερο. Anyway dont hate κουβέντα κάνουμε, αφήστε με εμένα να είμαι pissed off, dont join the club.
     
  8. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Αγαπητέ εάν κοιτάξει κάποιος πίσω από τις θυμωμένες λέξεις θα δει πολλές αλήθειες.Και η μεγαλύτερη όλων είναι η "κακή" αναλογία που αναφέρεις.
    Δεν μπορεί κοπέλες 20-25 ετών να δηλώνουν Κυριαρχικές ή Αφέντρες.Πως και από που σε τόσο μικρή ηλικία απέκτησαν γνώση για κάτι τόσο σοβαρό και υπεύθυνο;Λογικά κάποιοι προκειμένου να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους για υποταγή κάνουν τα πάντα.
    Αλλά για να λέμε και το σωστό η consuela με τον "μαστερά πέφτουλα" έχει και αυτή ένα δίκιο.
     
  9. atasai

    atasai Regular Member

    Τι να κάνουμε, είναι και μερικές Κυριαρχικές 25χρονες. Δεν το ανακάλυψαν όλοι μετά τον πρώτο τους γάμο.
     
  10. seduced mind

    seduced mind Guest

    Αυτά είπα και εγώ πριν 2 μήνες περίπου γιατί ήμουν 8 χρόνια Λονδίνο και έζησα τη πραγματικότητα.... Δεν υπάρχουν μην το ψάχνεις τσάμπα... Δεν καλυπτόμαστε από καμία στην Ελλάδα... Είμαστε για να γυρνάμε στις βάσεις μας....
     
  11. seduced mind

    seduced mind Guest


    Συμφωνώ απόλυτα... Θα γίνει Bi να καλύψει τις ανάγκες της και αν στη πορεία προκύψει και κάτι ενδιαφέρον έχουν την αβάντα του Bi οπότε μπορούμε να το δοκιμάσουμε...

    Και εγώ αν ήμουν γκόμενα το ίδιο θα έλεγα και θα έκανα όπως εσύ...  
     
  12. atasai

    atasai Regular Member

    Όταν είδα τις ανωτέρω αντιλήψεις για τις αμφισεξουαλικές γυναίκες νόμιζα ότι μύρισε ξυνομυζήθρα, αλλά τελικά μάλλον ήτο εσάνς από κάποιο brie de meaux που φέρατε για δώρο σε φίλους από τις Ευρώπες. Τι ντροπή, τι παρακατιανό, να μην διακρίνω τις λεπτές διαφορές τυρίλας.