Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ελληνίδα και BDSM ή αλλιώς ευτυχώς που γεννήθηκα άντρας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Entropy, στις 1 Σεπτεμβρίου 2014.

  1. CaseStudy 1:

    Γυναίκα δηλώνει perv, ωραία λες, πιάνεις κουβέντα τα λέτε όμορφα και ωραία … φτάνει η κουβέντα στο θέμα, αναφέρεις για … ουρολαγνεία, απόκριση της κατά τα άλλα perv«πω πω πω τι σιχαμένος είσαι, ανώμαλος, αηδιαστικός κτλ»

    Ηθικό δίδαγμα: για μια γυναίκα pervθεωρείται ΜΌΝΟ ότι εκείνης της αρέσει, όλα τα άλλα είναι ανωμαλίες.

    Αντιμετώπιση: Γίνε πιο διαλεκτική, δώσε να καταλάβει ο άλλος που κινείσαι, μην θεωρείς «χημεία» την τυχαιότητα που είναι θέμα στιγμής και συγκυρίας, μάθε να μιλάς και να επικοινωνείς.


    CaseStudy 2:

    Γυναίκα δηλώνει «εγκεφαλική». Είναι το πρώτο που λέει και επιμένει σε αυτό. Υπό προϋποθέσεις, εφόσον το ο άλλος είναι εμφανίσιμος, γυμνασμένος, πετυχημένος, κάνει καλό sex κτλ κτλ. Τότε ναι, είναι εγκεφαλική.

    Ηθικό δίδαγμα: για μια εγκεφαλική γυναίκα ισχύει εφόσον εννοούνται και πρέπει να υπάρχουν καμία 40αρια παράμετροι ακόμα.

    Αντιμετώπιση: Μάθε να διευκρινίζεις με το τι ορίζεις εγκεφαλική, άνοιξε κάνα λεξικό.


    CaseStudy 3:

    Γυναίκα δηλώνει σκλάβα. Πιάνεις κουβέντα, ανακαλύπτεις ότι της αρέσει ο αυταρχισμός, ο φόβος και το άγριο. Συνεχίζεις με μερικά μπινελίκια, σου απαντάει, ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να της μιλάς έτσι. Και ότι θέλει να γνωριστείτε πρώτα να νοιώσει άνετα και οικεία. Εάν νοιώσει άνετα και οικεία, τότε πως είναι δυνατόν να υπάρχει αυταρχισμός? Πως θα υπάρχει το στοιχείου του φόβου?

    Ηθικό δίδαγμα: Εφόσον σε εμπιστευτεί και νοιώσει άνετα … τότε γίνεσαι αυταρχικός και άγριος. Άρα, πούλα της παραμύθι και μετά … μπορείς να την βιάσεις.

    Αντιμετώπιση: Μάθε πως παίζεται το παιχνίδι. Όταν κάποιος σου ρίχνει μερικά μπινελίκια, είναι για το παιχνίδι, χαλάρωσε και απόλαυσε το.


    CaseStudy 4:

    Γυναίκα δηλώνει, τίμια, ηθική, μονογαμική. Προχωράς την κουβέντα, προχωράει το πράγμα, ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι είναι σε σχέση. Καιρό τώρα. Αλλά είναι μπερδεμένη, ενώ εσύ σε αντίστοιχη περίπτωση είσαι … μαλάκας, γουρούνι, κτλ.

    Ηθικό δίδαγμα: Γυναίκα μπερδεμένη = Άντρας γουρούνι … όχι βέβαια

    Αντιμετώπιση: Η λογική της μαϊμούς είναι που σε κάνει πουτανάκι όχι οι πράξεις σου. Μάθε να ξέρεις τι ζητάς και ψάχνεις.


    CaseStudy 5:

    Γυναίκα υποτακτική δηλώνει πως είναι ειλικρινής και ντόμπρα. Προχωράει το θέμα. Και σιγά σιγά χάνεται. Αφού τον έφαγε. Χωρίς εξήγηση. Ότι και να κάνεις εδώ είσαι χαμένος, εάν την παρακαλέσεις, σου λέει τι έγιναν οι αφέντες, εάν την βρίσεις, σου λέει τι τρόπος είναι αυτός από έναν Κύριο.

    Ηθικό δίδαγμα: Μια γυναίκα είναι ειλικρινής μόνο όταν … θέλει. Εφόσον και όταν.

    Αντιμετώπιση: Μάθε να μην μπερδεύεις τον αυταρχικό, τον κομπλεξικό, τον νάρκισσο με έναν Κύριο.


    CaseStudy 6:

    Γυναίκα υποτακτική/σκλάβα κτλ δηλώνει πως τις αρέσει το παιχνίδι της άρνησης, αυτή να το παίζει ότι δεν θέλει κτλ. Ωραία λες, ας βάλουμε και μια λέξη ασφαλείας να είμαστε σίγουροι, όχι απαντάει, χάνει το παιχνίδι την μαγεία του. Τώρα σε γνώρισα κοπελιά, δεν σε ξέρω και καιρό, ωραίο το φλερτ με τον βιασμό, αλλά μην πάμε και φυλακή.

    Ηθικό δίδαγμα: Ο σωστός Κύριος ξέρει τα όρια της κάθε γυναίκας από τα πρώτα λεπτά, χωρίς να τα πει, κοιτώντας … τα άστρα???

    Αντιμετώπιση: Ξαναλέω, η χημεία δεν είναι κάτι που τυχαίνει, είναι κάτι που προκύπτει, ίσως, με επικοινωνία, αλλιώς παίζουμε ζάρια.


    CaseStudy 7:

    Γυναίκα υποτακτική θέλει και απαιτεί ο Κύριος της να είναι όπως … προκύψει στην πορεία ανάλογα με .. άστρα. Δεν ξέρει τι θέλει, δεν μπορεί να το περιγράψει, τον θέλει αυταρχικό, στοργικό, εγκεφαλικό, σωματώδη κτλ κτλ … με άλλα λόγια θέλει κάποιον να … μεταβάλλεται κατά το δοκούν.

    Ηθικό δίδαγμα: Εάν δεν έχεις σχιζοφρένεια δεν το σώζεις.

    Αντιμετώπιση: Αυτό κοπελιά λέγεται αντιστροφή ρόλων, εσύ τον θες, χωρίς βέβαια να μιλάς, να σε υπηρετεί ως … Αφέντης.


    CaseStudy 8:

    Γυναίκα δηλώνει ενδιαφέρον για αυτό τον χώρο, την γνωρίζεις, είσαι πρόθυμος να την εκπαιδεύσεις και να την μυήσεις … ξαφνικά έχει άποψη, για τα πάντα. Γιατί κάπου κάτι διάβασε, κάτι είδε κτλ. Και όχι ότι θα ρωτήσει, αλλά θα είναι και κάθετη.

    Ηθικό δίδαγμα: Γυναίκα αν και άπειρη … έχει άποψη.

    Αντιμετώπιση: Μάθε ότι αυτός ο χώρος δεν έχει κανόνες, δεν έχει σύνταγμα, έχει απλά κάποια μοτίβα και τίποτα άλλο. Το παιχνίδι διαμορφώνεται και από τους δύο στην πορεία.


    … έχω ακόμα πολλά casestudies, αλλά έχω και μια συνάντηση. Θα περιμένω να δω ανταπόκριση και εάν είναι θα συνεχίσω.
     
  2. funlovingcriminal70

    funlovingcriminal70 New Member

    ασχολεισου με αντρες.ειναι απλο.
     
  3. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Ίσως κανω καποια στιγμη ενα Case Study για ανδρες..... Οχι οτι δεν εχεις δικιο σε μερικα, αλλα ετσι ρε παιδι μου για να υπαρχει ενας αντιλογος...
     
  4. Οι άντρες θα είναι ακόμα χειρότεροι ... αλλά δεν με απασχολούν, οπότε feel free και απάντησε εσύ
     
  5. @Entropy , γλαφυρή και απολαυστική η περιγραφή σου. Σκέφτηκες όπως μήπως το γεγονός οτι οι περιπτώσεις που ανέφερες, αν και διαφορετικές μεταξύ τους έχουν την ίδια ατυχή για σένα κατάληξη μπορεί να οφείλεται σε κάποια δικά σου λάθη που κάνεις συστηματικά και ίσως χωρίς να το συνειδητοποιείς? Δεν υποννοώ κάτι, αλλά, στατιστικά μιλώντας, "είναι πολλές οι περιπτώσεις, Αρη"....  
     
  6. lexy

    lexy .ti.va.

    @peleas , μας μπερδεύεις. Αυτό που περιγράφεις είναι άλλο case study... Άλλη κατηγορία, οφφ τόπικ...

    p.s1: η άποψη απαγορεύεται επειδή "δυστυχώς" είναι γυναίκα και μάλιστα άπειρη ;
    p.s2: παγωτό σοκολάτα ο τίτλος του νήματος ως case study  
     
  7. Σε ένα τρένο για την Ελβετία συνταξιδεύουν ένας μαθηματικός, ένας θεωρητικός φυσικός και ένας οικονομολόγος. Σε κάποια στιγμή, ο οικονομολόγος για να πιάσει την κουβέντα στους άλλους δύο που είχαν περάσει τις τελευταίες τέσσερις ώρες διαβάζοντας τα πρακτικά του πρόσφατου συμποσίου για τα μη-Riemannia υπερτετράγωνα και για την παραμόρφωση του χωροχρονικού συνεχούς γύρω από τον ορίζοντα μιας μαύρης τρύπας αντίστοιχα, κοιτάζει το λιβάδι έξω από το παράθυρο του τρένου και αναφωνεί βλέποντας ένα μαύρο πρόβατο να βοσκάει ανέμελο:

    "Κύριοι, λέγω, τι πρωτότυπο, η Ελβετία έχει μαύρα πρόβατα!".

    Ο φυσικός αφήνει κάτω το περιοδικό, κοιτάζει τον μαθηματικό, του χαμογελάει συγκαταβατικά, κοιτάζει τον οικονομολόγο και του λέει:

    "Μα κύριε μου, αυτό που λέτε είναι τελείως ανακριβές. Θα έπρεπε πιο σωστά να πείτε: Η Ελβετία έχει τουλάχιστον ένα μαύρο πρόβατο."

    Ο μαθηματικός αφήνει κάτω και αυτός το περιοδικό του, χαμογελά και στους δύο παρευρισκόμενους και αρχίζει να μιλάει:

    "Νομίζω οι κύριοι παρασύρονται. Ορθότερα θα έθετα ότι η Ελβετία έχει ένα πρόβατο του οποίου τουλάχιστο η μία πλευρά είναι μαύρη."
     
  8. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Επισης αυτο το "ευτυχως που γεννηθηκα ανδρας", μου θυμησε την προσευχη εκεινη των ισλαμιστων που ευχαριστουνε τον Αλλαχ λεγοντας χιλια δυο και στο τελος "σε ευχαριστω που δεν με εκανες γυναικα" ... Αληθεια , με βαζει σε σκεψεις....
     
  9. @peleas , αναφέρθηκα μόνο για την αρχή μιας γνωριμίας και όχι για την κατάληξη της, αφετέρου, δεν ανέφερα πουθενά ότι όλες αυτές οι περιπτώσεις είναι δικές μου και μόνο.

    @Tenebra_Silente , λόγω δουλείας, έχω γυρίσει σχεδόν κάθε ήπειρο, με εξαίρεση την Αυστραλία για την ώρα. Οπότε αντίστοιχα έχω έρθει σε επαφή και επαφή με διάφορες φυλές και εθνικότητες. Το ότι αναφέρθηκα μόνο για Ελληνίδες και μόνο για μη-vailla περιπτώσεις, έχει να κάνει, όπως εύστοχα παρατήρησε ο @Talos , με ένα μερικό σύνολο που οι περισσότεροι εδώ σχετίζονται και συσχετίζονται.

    @Siren_Peisinoe , δεν ανέφερα ποτέ και πουθενά και σε κανένα σημείο το εάν είναι ανώτερος ο άντρας ή γυναίκα. Σίγουρα όμως, ένας άντρας είναι πιο απλός στον τρόπο σκέψης του και λειτουργίας του. Συγκριτικά πάντα και με μέσους όρους μιλώντας.
     
  10. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    @Entropy ας μην το παμε εκει , εχουμε πολλες διαφορες σαν φυλλα, πρωτιστως ομως ειμαστε ανθρωποι και καποια χαρακτηριστικα βρισκονται κοινα και στα δυο φυλλα, ειναι δηλαδη χαρακτηριστικα του οντος που αποκαλουμε ανθρωπο και αυτα τα χαρακτηριστικα περνανε μεσα απο την παιδεια το περιβαλλον και την εκπαιδευση του...
    Αν το εβαλες με σκοπο να κανεις χιουμορ καλως.
    Καμια φορα ομως γυρναει το ματακι μου για αυτο και απαντησα ετσι.
     
  11. @Siren_Peisinoe εννοείται πως όλο αυτό έχει γραφεί με χιούμορ και αποτελεί απλά μια αναφορά για σαρκασμό, αυτοσαρκασμό και ... ελαφριά διάθεση και μόνο.
     
  12. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Κανενα θεμα τοτε.. Καμια φορα τα αυτονοητα μου διαφευγουν.