Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενέσεις και τρυπηματα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Ntyrse, στις 28 Αυγούστου 2007.

  1. AnDrAmElEx

    AnDrAmElEx Regular Member

    αν και κατακρινω την χρηση βελονων/ενεσεων απο ατομα μη εκπαιδευμενα...εχετε υποψιν πως αλλο ειναι ο φυσιολογικος ορος..αλλο το νερο... το νερο απο μονο του καλο ειναι να αποφευγεται,και να χρησιμοποιηται φυσιολογικος ορος σε μικροποσοτητες παντοτε για να μην διαταραχθει η ηλεκτρολυτικη ισσοροπια του οργανισμου μας..
     
  2. Artemis

    Artemis Ανήκω σε Μένα

    Βρε παιδιά ξεκολλήστε, πίστευα πως οι βελόνες στο BDSM χρησιμοποιούνται μόνο σε περιπτώσεις να τρυπήσεις μια ρόγα και τέτοια, όταν εμπεριέχεται και ουσία με πάει αλλού σε άσχημα μονοπάτια, που θα ήθελα να πιστεύω πως δε χωρούν εδώ, τι να πω; Μόνο ευτυχώς που πολλοί συμμερίζονται….
     
  3. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Τα παντα χωρουν στο BDSM αρκει να υπαρχει ασφαλεια,συναινεση και λογικη.Για αυτο αλλωστε υπαρχουν τοσα "παιχνιδια" για να διαλεξει κανεις
     
  4. ektoridi

    ektoridi New Member

    Mπορω να εκπαιδευσω οποια κυρια θελει στο injection play (only with water injection) και να της χαρισω απιστευτες στιγμες ηδονης ,,,διαθετω μεγαλη εμπειρια απο θεσεως στο συγκεκριμενο fetish.
     
  5. deluxe

    deluxe Regular Member

    Ενω το να τρυπας την ρωγα μιας κοπελας ειναι κατι το εντελως φυσιολογικο, ετσι;
     
  6. Giannis888

    Giannis888 New Member

    Είμαι ο Γιάννης και κάνοντας μια τυχαία αναζήτηση στο internet για το φετίχ με ενέσεις έπεσα στο καταπληκτικό αυτό φόρουμ και απλά θα ήθελα να καταθέσω μια εμπειρία που μου συνέβη πριν ένα χρόνο περίπου.

    Από μικρός δεν ξέρω πως μου προέκυψε αλλά είχα φετίχ με τις ενέσεις. Ήθελα με λίγα λόγια μια κοπέλα να μου κάνει ένεση στους γλουτούς.

    Με τις κοπέλες που κατά καιρούς είχα σχέσεις δεν τολμούσα να τους το ζητήσω γιατί ντρεπόμουν και πίστευα ότι θα το θεωρήσουν παράξενο.

    Οπότε αποφάσισα λοιπόν να πάρω τηλέφωνο σε ένα Call Girl για να μου πραγματοποιήσει το φετίχ. Και εδώ είναι που πραγματικά την πάτησα άσχημα…

    Συγκεκριμένα σε μία από τις αγγελίες που υπάρχουν στο Teletext της τηλεόρασης, βρήκα ένα “επαγγελματικό” τηλέφωνο. Πήρα τη κοπέλα και αφού στην αρχή μου φάνηκε λίγο σκεπτική, στη συνέχεια δέχθηκε να μου το κάνει και συμφωνήσαμε πρώτα να μου κάνει την ένεση και μετά να κάνουμε σεξ.

    Έτσι κανονίσαμε συνάντηση στο σπίτι μου, σε ένα μέρος της Αθήνας, μετά από δυο μέρες.

    Με το που άνοιξα τη πόρτα είδα μια πολύ όμορφη κοπέλα με ωραίο χαμόγελο, όχι πάνω από 26 χρονών και δεν θα μου περνούσε δυστυχώς από το μυαλό τι θα επακολουθούσε μετά…

    Αφού πρώτα έβγαλα όλα τα ρούχα μου, με έβαλε να ξαπλώσω στο κρεβάτι μπρούμυτα, έβγαλε μια σύριγγα από τη τσάντα της με αρκετά μεγάλη βελόνα ενδομυϊκής χρήσεως και μου είπε ότι θα πάει στο μπάνιο μισό λεπτάκι να τη γεμίσει με νερό βρύσης και έρχεται.

    Εγώ σαν το βλάκα περίμενα εκεί ερεθισμένος και ενθουσιασμένος…

    Και μετά γυρίζοντας από το μπάνιο έρχεται και μου τη κάνει στο κόλο. Και μού είπε να είμαι καλό παιδάκι… LOL !!! Το ότι πετάχτηκα μέχρι επάνω από το τσίμπημα είναι το λιγότερο, διότι μέσα σε ένα λεπτό άρχισα να ζαλίζομαι μέχρι που με πήρε ο ύπνος.

    Ξύπνησα μετά από 2 ώρες στο κρεβάτι μου, χωρίς να καταλάβω τι μου συνέβη. Και τελικά μετά από λίγο διαπίστωσα ότι μου έλειπε το Laptop και το κινητό από το δωμάτιο καθώς και αρκετά χρήματα που είχα μέσα σε ένα συρτάρι μου.

    Με λίγα λόγια έπεσα σε απατεώνισσα που λογικά είχε κάποια αμπούλα στη τσέπη της και αντί να γεμίσει τη σύριγγα με νερό τη γέμισε με το ηρεμιστικό της υπνωτικό φάρμακο. Και ευτυχώς που δεν έπαθα και κάτι χειρότερο.

    Το κατέθεσα βέβαια το περιστατικό στην αστυνομία αλλά ακόμα δεν με ειδοποίησαν για τίποτα. Αλλά πού να τη βρουν κιόλας, ένα καρτοκινητό μου είχε δώσει μόνο το οποίο πλέον φυσικά δεν λειτουργεί.

    Την πάτησα σαν μαλάκας με λίγα λόγια… Για αυτό λοιπόν ΠΡΟΣΟΧΗ ! για τέτοια παρόμοια “παράξενα” φετίχ συνιστώ να εμπιστεύεστε μόνο δικά σας πρόσωπα.
     
  7. Aμ έτσι πες μας έπεσες σε "επαγγελματία" αφέντρα.
    Συμβαίνει συχνά εδώ ελλάδα μη μασας (αφου ζεις) καλως ήρθες by the way
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor


    Και ανθρωπο εμπιστοσυνης να βρεις,

    ΠΟΤΕ ,NEVER , JAMAIS,

    δεν χρησιμοποιουμε νερο της βρυσης για ενδομυικη ενεση! ΠΟΤΕ!!!
     
  9. bodyfull69

    bodyfull69 Regular Member

    Αφήστε τις ενέσεις και πιάστε τις βανίλιες.
    ΠΟΤΕ οποιοδήποτε υγρό σε ένεση. Μόνον εξάσκηση - για όσες και όσους γνωρίζουν καλά - με τρύπημα βελόνας. Και πάλι με ιδιαίτερη προσοχή στα σημεία
     
  10. ektoridi

    ektoridi New Member

    Καλό το φετίχ με τις ενέσεις αλλά πρέπει να γίνεται από έμπειρο προσωπικό και χωρίς φάρμακα .

    Ο φιλος μας ο γιαννης την γλιτωσε ευτυχως μονο με απωλειες υλικων πραγματων θα μπορουσε να χασει και τη ζωη του, για αυτο δεν εμπιστευομαστε τον /την καθε τυχοντα/τυχουσα στο κορμι μας.
    Φιλια πολλα σε ολους και ολες .

    migraine σου αρεσει το τρυπημα?
     
    Last edited by a moderator: 12 Ιουνίου 2009
  11. Maurice De Saint

    Maurice De Saint Medical Play

    Απάντηση: Ενέσεις και τρυπηματα

    Το φετίχ με τις ενέσεις είναι το αγαπημένο μου . Δεν έχει τύχει να το πραγματοποιήσω σε σεξουαλικό επίπεδο αλλά μόνο σε ιατρικό (για καλή μου τύχη ξέρω να κάνω ενέσεις και η κοπελα μου με εμπιστευθηκε). Δυστυχώς τα taboo στην Ελλάδα είναι πολύ περισσότερα απο το εξωτερικό .
    Παντως είναι πολύ σημαντικό όλα να γίνονται με ασφάλεια και απο ανθρώπους που είναι γνώστες έστω και ερασιτεχνικά .

    θα ήθελα να μοιραστώ ιστορίες με καποιον -κάποια που έχει αυτό το φετίχ και πως κατάφερε να το πραγματοποιήσει
     
  12. gothoula

    gothoula Regular Member

    Μεγάλο φετίχ οι σύριγγες.. Για μένα όσο πιο "ιατρικοφανές" είναι το όλο σκηνικό και οι εμπλεκόμενοι, τόσο καλύτερα!

     

     

     

     ​