Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενέσεις και τρυπηματα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Ntyrse, στις 28 Αυγούστου 2007.

  1. Savazios

    Savazios Regular Member

    Απάντηση: Ενέσεις και τρυπηματα

    Εκτός απο αυτά που είπε η Mirella (που είναι απολύτως σωστά)θα ήθελα να συμπληρώσω..Αν χρησιμοποιήσεις μικρή(μπλέ παιδικές)βελόνα θα σε παιδέψει στο πάτημα της σύριγκας (δεν θα περνάει έυκολα το φάρμακο)..Μιά πράσινη η μαύρη βελόνα είναι ότι πρέπει..Υπάρχουν διαλύματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις όχι μόνο ακίνδυνα μα και ευεργετικά..Έχω χρησιμοποιήσει πχ αρκετές φορές βιταμίνη B 12(neurobion) σε αμπούλες των 3 ml.. Είναι πολύ καλή βιταμίνη και απαραίτητη για τον οργανισμό..Επίσης αν κάνεις την ένεση, να πατήσεις το φάρμακο αργά αργά επειδή η B 12 πονάει..Αν θές πάλι να κάνεις τον "παθόντα" να πονέσει και λίγο..Πάτα την σύριγγα λίγο πιό γρήγορα.. Θα νιώσει αρκετό εσωτερικό πόνο απο το κολομέρι εως το πίσω μέρος του μηρού..(μετά την ένεση μην ξεχάσεις να κάνεις και μαλάξεις στο σημείο..) Το τερπνόν μετά του ωφελίμου..
     
    Last edited: 8 Αυγούστου 2010
  2. Katerina87

    Katerina87 New Member

    Απάντηση: Ενέσεις και τρυπηματα

    Ασχολούμαι με το φετίχ των ενέσεων εδώ και χρόνια. Μου αρέσει να κάνω και να μου κάνουν ενδομυϊκές ενέσεις. Πιστεύω ότι είναι πολύ ασφαλής πρακτική, υπό προϋποθέσεις βέβαια! Δηλαδή αν γνωρίζεις πως γίνεται σωστά μια ένεση και χρησιμοποιείς φυσιολογικό ορό ή ενέσιμες βιταμίνες δεν υπάρχουν καθόλου κίνδυνοι.

    Στην αρχή χρησιμοποιούσα φυσιολογικό ορό, τώρα προτιμώ ενέσεις Articlox.

    Οι Articlox είναι και αυτές Βιταμίνη Β12 όπως και οι Neurobion που ανάφερες. Γίνονται μόνο στους γλουτούς και νομίζω πονάνε περισσότερο.

    Εκτός από το φετίχ, οι Articlox μου τόνωσαν και τον οργανισμό, είναι γνωστό άλλωστε πως η βιταμίνη B12 δίνει επιπλέον ενέργεια στο σώμα!
     
  3. Athens40

    Athens40 Guest

    Απάντηση: Ενέσεις και τρυπηματα

    Ναι κι εγω συμφωνώ ότι το Articlox είναι καλύτερο από το νευρομπιόν, γιατί πονάει και πιο πολύ στην ένεση και είναι και πιο δυνατό σαν βιταμίνη (οπότε το τερπνόν μετά του ωφελίμου  
    υπάρχουν καθόλου εδώ 'γιατροί' που τους αρέσει να κάνουν ενέσεις??
     
  4. Απάντηση: Ενέσεις και τρυπηματα

    στην όψη της ένεσης και μόνο, ανατριχιάζω ( όταν μου παίρνουν αίμα όμως, πάντα κοιτάζω-ανωμαλία μου)
    στα τρυπήματα, ερεθίζομαι ...άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου..
     
  5. fetishman

    fetishman New Member

    Απάντηση: Ενέσεις και τρυπηματα

    Τελικά το Articlox χρησιμοποιείται πολύ στο φετίχ των ενέσεων.....  

    Όντως προσφέρει αρκετό πόνο, χωρίς να είναι βλαβερό για τον οργανισμό αφού οι βιταμίνες δε βλάπτουν. Μάλιστα εγώ που είμαι υπέρ της χορτοφαγικής διατροφής, δεν τρώω κρέας, ψάρια,αυγά, και γάλα οπότε χρειάζεται να λαμβάνω βιταμίνη Β12 με συμπληρώματα διατροφής.

    Μερικοί βέβαια παίρνουν έχτρα αυτή τη βιταμίνη για να αποκτήσουν περισσότερη ενέργεια. Ένα πολύ διάσημο πρόσωπο που διάβασα ότι λαμβάνει Β12 σε ενέσιμη μορφή είναι η τραγουδίστρια Μαντόνα!  

    Ακόμα έχουν βγει συμπεράσματα από μελέτες ότι οι υψηλές ποσότητες Β12 βοηθάνε στη καταπολέμηση της κατάθλιψης, διότι ρυθμίζουν τη ντοπαμίνη του εγκεφάλου.

    Επίσης είναι και πολύ φθηνό φετίχ. Πριν λίγο καιρό είχα αγοράσει από φαρμακείο, χωρίς συνταγή γιατρού, 3 σύριγγες και ένα κουτάκι Articlox που περιείχε 3 αμπούλες μέσα. Όλα μαζί (Αμπούλες + Συριγγες) κόστιζαν 3 Ευρώ περίπου!!! Με 3 ευρώ ούτε ένα καφέ δε πίνεις που λέει ο λόγος.  

    Εγώ δεν ξέρω να κάνω ενέσεις αλλά απολαμβάνω πολύ να μου κάνουν, το συμπεριλαμβάνω μάλιστα στα προκαταρκτικά παιχνίδια πριν το κυρίως σεξ. Η κοπέλα μου φορά στολή νοσοκόμας, και εμένα μου αρέσει να το παίζω πως δεν θέλω, ότι φοβάμαι την ένεση και τη παρακαλάω να μη με πονέσει. Μάλιστα προσπαθώ να κάνω πως θέλω να “ξεφύγω” και η κοπέλα μου με κρατάει με το “ζόρι” υποτίθεται, με ξαπλώνει στο κρεβάτι και μου κάνει την ένεση στον πισινό.  
     
  6. fetishman

    fetishman New Member

    Απάντηση: Ενέσεις και τρυπηματα

    Η κοπέλα μου διάβασε σε ένα αγγλικό εγχειρίδιο για bdsm που το βρήκε σε pdf, ότι στο medical fetish με ενέσεις για να δημιουργήσεις αρκετό πόνο στο γλουτό μια επιλογή είναι να γεμίσεις τη σύριγγα με Βότκα. Είναι από ότι λέει ακίνδυνη πρακτική που χρησιμοποιείται συχνά και δε δημιουργεί προβλήματα. Άλλωστε η Βότκα είναι αντισηπτική.

    Χθες λοιπόν μου ετοίμασε έκπληξη, με έβαλε να ξαπλώσω και να μη κοιτάω, εγώ νόμιζα ότι θα μου έκανε την ένεση Articlox, αλλά τελικά γέμισε τη σύριγγα με Βότκα! Ο πόνος ήταν αφόρητος για λίγα δευτερόλεπτα, πετάχτηκα πάνω αμέσως και δάκρυσα από το τσούξιμο! Πρέπει τελικά να είναι πολύ σαδίστρια!

    Έχει κανένας άλλος δοκιμάσει τέτοια ένεση;
     
  7. Y13

    Y13 Regular Member

    Πολυ καλη και διεγερτικη μεθοδος για αμμεσα αποτελεσματα (ΦΥΣΙΚΑ οχι μονιμα !!! και παντα με προσοχη !) Saline injection in a womans breasts  
     
  8. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Απάντηση: Ενέσεις και τρυπηματα

      
     
  9. john_m

    john_m Bollocks mandola

    Εμπειρια απο needle και medical play δεν εχω , και προσωπικα δεν ειναι το αγαπημένο μου ''παιχνιδι'' (βέβαια ποτέ μην λες ποτέ). Άλλα η απορία μου είναι ότι εαν και οι δυο είναι απειροι τότε το θεμα safe ειναι σοβαρό(!).Ψαχνοντας στο διαδικτυο διαβασα οτι καλό ειναι να γίνεται πρώτα εξάσκηση σε νωπά πορτοκάλια   ή κομμάτια στήθος κοτόπουλου   και όταν νοιώσεται άνετα μπορείτε να κινηθείτε προς τη σάρκα σας. Ορίστε ?
     
  10. Απάντηση: Ενέσεις και τρυπηματα

    χμ....δεν μπορώ να πω πως με τρελαίνει κάτι από τα δυό...μάλλον με ανατριχιάζει...
     
  11. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Απάντηση: Ενέσεις και τρυπηματα

    Κάποτε πήρα βελόνα για να δοκιμάσω, αλλά μόλις τσιμπήθηκα λίγο ένοιωσα ότι δεν είμαι γι αυτό το παιχνίδι και το απέρριψα. Πρόσφατα όμως ένοιωσα έντονη την επιθυμία να το κάνω, ασχολήθηκα πολλή ώρα, φοβόμουν μην κάνω καμιά ζημιά, και κάποια στιγμή τα κατάφερα. Πέρασα τη βελόνα σε διάφορα σημεία, και μετά από πολλές δοκιμές κατάφερα και την πέρασα και στις ρόγες.
    Σαν να μου άρεσε αλλά το φοβάμαι και νομίζω ότι θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να το ξανακάνω, αν το ξανακάνω. Θα ήθελα όμως γνώση για την διαδικασία, να βρίσκεται.

    Περισσότερο είναι η ανατριχίλα, ο πόνος δεν είναι δυνατός. Ένοιωσα λίγο πόνο όταν τρύπησε, δεν ήταν δυνατός αλλά το είδος του πόνου δεν μου ήταν ευχάριστο. Την ένοιωσα να διασχίζει το κρέας, βγήκε από την άλλη χωρίς πόνο, και όση ώρα ήταν μέσα δεν πονούσα καθόλου.
    Στην αφαίρεση πόνεσα πάλι αλλά με τρίψιμο σταμάτησε.

    Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, το τρύπημα στις ρόγες πρέπει να γίνεται σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο γιατί μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα, αιμορραγία ή καταστροφή νεύρων ή κάτι άλλο, ή μπορεί να γίνεται οπουδήποτε και αρκεί να προσέχουμε για μόλυνση;
    Επίσης, μπορεί να γίνεται όσο συχνά θέλουμε, ή θα δημιουργηθεί πρόβλημα από τα πολλά τρυπήματα;

    Και γενικώς για τρυπήματα στο σώμα, πώς βρίσκουμε τα σημεία που επιτρέπεται και που δεν θα μας προκαλέσουν κάποια βλάβη;
    Υπάρχει κίνδυνος να γεμίσουμε σημαδάκια από τρυπούλες ή να γίνουν πληγές; Αν χρειαστεί να πάμε σε γιατρό θα καταλάβει ότι τρυπιόμαστε;

    Ευχαριστώ.
     
    Last edited: 8 Μαρτίου 2011