Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενήλικοι έφηβοι και BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Master_Spiler, στις 25 Φεβρουαρίου 2006.

  1. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Εύα, το σημείο που εστιάζω είναι ευκρινές.
    Δεδομένου πως παρεισφρύουν ως μη οφείλουν. Δεδομένου, επίσης, πως εκτός της περίπτωσης φυσικής παρουσίας δεν δύναται επί της ουσίας να επιβληθεί περιορισμός πρόσβασης. Δεν είναι προτιμότερο στα όποια ερεθίσματα έχουν να συμπεριλαμβάνονται κείμενα όπως αυτά μερικών μελών (και εννοείται πως εννοείται πως αναφέρομαι και στα δικά σου) από τα όσα γελοία ως επικίνδυνα βρίνουν σε εμπορικές σελίδες;
     
  2. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Ο χωρος μας μπορει να φιλοξενησει καθε λογης ανθρωπους απο αυτους που σεβονται τον εαυτο τους και την bdsm συντροφο τους μεχρι εκεινους που ασελγουν σε σπασμενες ψυχες, σαν εκολαπτομενοι αδολφοι γεματοι εξουσιαστικα απωθημενα και αρρωστημενη επιθυμια για δοξα, αποδοχη, προσοχη ακομα και λατρεια του αδηφαγου εγω τους. Οι ψυχικα αναπηροι και κακοποιημενοι που δηλωνουν ανευ ορων υποταγη σε αυτους που δεν θα τους κανω τη χαρη να ονοματισω Κυριαρχους, στερημενοι απο αγαπη θα κανουν τα παντα για λιγη προσοχη. Πιστευω φιλτατε MasterSpiler πως η αυτοπροστασια απο το παραπανω φαινομενο αφορα ολους ανεξαρτητου status και ηλικιας αν και πιστευω πως οι μικρες ηλικιες ειναι ακομη πιο επιρρεπεις. Η αμυνα οσον αφορα τους Κυριαρχους ειναι νομιζω η διατηρηση του σεβασμου της ανθρώπινης ζωης και αξιοπρέπειας της υποτακτικης τους( πολλοι Κυριαρχοι τεινουν να ξεχασουν αυτη τη λεξη μεθυσμενοι απο την υποταγή της υποτακτικής τους) . Με αλλα λογια αν δειτε οτι το Bdsm σας αποκτηνώνει και πισω απο το πεπλο της Κυριαρχικης ψευτο ελευθεριακοτητας καταληγετε να ασελεγειτε στο πτώμα της αξιοπρεπειας της υποτακτικης σας, αναθεωρειστε και αποστασιοποιηθειτε.
    οσον αφορα τις υποτακτικες θα ελεγα η με καθε μεσο τονωση της αυτο εκιμησης και διατηρηση της σε υψηλα επιπεδα μια και μονο αυτη θα σας οπλισει με το κουραγιο να φύγετε απο μια Bdsm σχεση που τυχον σας αρρωσταινει και το κυριοτερο θα σας βοηθησει να αναγνωρισετε μια τετοια σχέση χωρις ωραιοποιήσεις και θεοποιήσεις της καθε ασχημιας τους πανω σας.
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Ενήλικοι έφηβοι και BDSM

    Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα πιο πάνω.
     
  4. slv_hana

    slv_hana Regular Member

    RE: RE: RE: Ενήλικοι έφηβοι και BDSM

    Πιστευω πως ειστε και οι δυο τοσο απολυτες επειδη εχετε περασει αυτη την ηλικια και τωρα πια ειστε αρκετα ωριμες να κανετε αυτο που σας αρεσει.. Φανταστειτε ομως να ησασταν 18 για παραδειγμα, και να σας εβγαινε τοσο εντονα η επιθυμια να γινετε Μistress και slave αντιστοιχα,που να μη μπορουσατε με κανενα τροπο να την καταπιεσετε!Τι θα κανατε τοτε?Θα πηγαινατε αντιθετα απ'τη φυση σας κοροιδευοντας τον εαυτο σας?
     
  5. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Καλή μου hana, γι'αυτό υπάρχουν και οι switches στο χώρο μας  

    Πέρα απ'την πλάκα τώρα, αυτό που έθεσες είναι αρκετά σοβαρό και απαιτεί μια δόση σοβαρότητας από όλους, καθώς αυτός ο χώρος μεταξύ άλλων απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα, δεν μπορείς να περιμένεις ένα αγοράκι ή ένα κοριτσάκι των 18 χρονών να φερθεί με αυτά τα πράγματα, εκτός και αν είσαι τόσο ώριμος που τα καταφέρνεις τόσο καλά με αυτά τα πράγματα.

    Πόσοι όμως ξέρουμε άτομα που είναι ώριμα σ'αυτήν την ηλικία, εγώ προσωπικά ξέρω 3-4, και σ'αυτήν την ηλικία μπορώ να πω οτι τα παιδιά σκέφτονται κυρίως με το κάτω κεφάλι παρά με το πάνω... όσοι σκέφτονται όμως με το πάνω δείχνουν μια ωριμότητα που θα τους ωφελίσει στο μέλλον.
     
  6. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: RE: RE: Ενήλικοι έφηβοι και BDSM

    Aγαπητη slv_hana ...
    Όντως έχω περάσει τα 18 (δυστυχώς) αλλά η φύση μου και οι επιθυμίες μου ποτέ δε καταπιέσθηκαν επειδή δεν ήξερα ότι ήμουν Μistress συνειδητά τότε.
    Και μέχρι μεγάλη που έμαθα για το lifestyle δεν ένιωθα την έλλειψή του.
    Για να σου πω και ην αλήθεια μου...η παιδική μου αφέλεια και η παρορμητικότητα μου που με διέκρινε τότε μου έχουν λήψει.
    Όταν κάποτε έμαθα και για τον τρόπο ζωής μπήκα σε μπελάδες προκείμενου να αρχίσω να κάνω βελτιώσεις στον εαυτό μου και επίσης άρχισα να έχω και μεγαλύτερες απαιτήσεις που αφορούσαν εκτός από τον εαυτό μου και τους υποτακτικούς που είχα σχέση.
    Απλά αυτό έγινε διότι είχα την ωριμότητα πλέον να αντιμετωπίσω σοβαρότερα και σοφότερα τα θέλω μου πια και άρχισε να καταλαγιάζει ο παρορμητισμός της ηλικίας.
    Ετσι υπήρξε και η ισοροπία μέσα μου και στο χαρακτήρα μου.
    Δεν είναι σωστό αυτό που είπες διότι...
    Δεν σπουδάζουμε ηθοποιία εδώ συμμετέχοντας σε αυτό τον χώρο η και ενδεχομένος και σε άλλους και δεν υποδυόμαστε τον ρόλο της Μistress η slave αντίστοιχα.
    Άπλα όπως σου είπα βελτιωνόμαστε σε σημεία συνειδητά πλέον και καλλιεργούμε τις επί μέρους συμπεριφορές μας.

    Φιλικά
     
  7. slv_hana

    slv_hana Regular Member

    RE: RE: Ενήλικοι έφηβοι και BDSM

     
  8. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Χμμμ... μάλλον εσύ δεν κατάλαβες το χιούμορ μου, αλλά δεν πειράζει, φυσικά και κατάλαβα τι ήθελες να πεις καλή μου.
     
  9. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: RE: Ενήλικοι έφηβοι και BDSM

    Γλυκύτατη slv_hana δεν σε παρεξήγησα με τίποτε.
    Πως θα μπορούσα άλλωστε?
    Απλά έδωσα τις εξηγήσεις μου
     
     
  10. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ο χώρος για τη γνώση πρέπει να δίδεται αβίαστα στον καθένα (ενήλικο) . Απλά είναι υποχρέωση μας να προστατεύουμε τα άτομα νεαρής ηλικίας και προσεκτικά να τα βοηθάμε . Άλλωστε με το να το απαγορεύσουμε ίσως να τους οδηγήσουμε και σε λάθος μονοπάτια . Όμορφα να αναπνέετε .
     
  11. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Σωστά το έθεσες αγαπητέ slave-shadow, πρέπει να προστατεύουμε τα νεαρά άτομα απ'το να κάνουν λάθη που θα τους οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια...
     
  12. slv_hana

    slv_hana Regular Member

    Ναι Αφεντη μου..Πρεπει να ειμαι πολυ χαζη...Ισως..