Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εναλλαγη ρολων κατα τη διαρκεια του σεξ (Strap-on)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος strap_on28, στις 20 Ιανουαρίου 2018.

?

Ποση καυλα μπορει να δωσει σε ενα ανδρογυνο η εναλλαγη ρολων?

  1. Το εχετε κανει?

    15 vote(s)
    53,6%
  2. Θα το κανατε?

    12 vote(s)
    42,9%
  3. Ποσες γυναικες δεν εχουν taboo να το δοκιμασουν?

    1 vote(s)
    3,6%
  1. strap_on28

    strap_on28 Φαντασιωσεις και υγεια στο σεξ

    Ειμαι ο Θ. στα 29 πλεον, και αυτα που θα σας διηγηθω, εγινα σε νεοτερη ηλικια, οταν αρχισα να εχω σεξουαλικη επαφη.

    Στην ηλικια των 17, ερωτευτηκα μια κοπελα δυο χρονια μικροτερη μου, η οποια ηταν η πρωτη μου επαφη, κανοντας σχεση για σχεδον 4 χρονια. Ηταν μια κοπελα με τρομερα ζουμερο στηθος και θυληκα πιασιματα, εκφυλο προσωπο και μακρια μαυρα μαλλια. Ειχαμε πολυ καλη σεξουαλικη σχεση, αφου δοκιμαζαμε καθε τι που μας εξιταρε.

    Περνωντας ο καιρος, και αφου ειχαμε εξοικειωθει ο ενας με το σωμα και τη σεξουαλικοτητα του αλλου, ερχετε μια μερα και μου λεει, "μωρο μου ειδα μια τσοντα με pegging, και μου αναστατωσε το μυαλο με διαφορες φαντασιωσεις, και πρωταγωνιστες εσενα εμενα και ενα strapon". Ομολογουμενως, με ξαφνιασε αλλα με εβαλε και σε σκεψεις, αφου πολλες φορες εκανε κομπλιμεντα για των *ωλο μου (απο μικρος ασχολουμαι με τον αθλητισμο, και γενικα εχω πολυ σφικτο και δυνατο κορμι). Δεν εδωσα μεγαλη σημασια σε ολο αυτο και αφησα καποιες μερες να περασουν.

    Ενα βραδυ γυρνωντας την σπιτι απο μια εξοδο μας, βρισκει ευκαιρια να με καλεσει επανω (αφου απουσιαζαν και οι γονεις της) για να μου δειξει κατι και καλα. Ανεβαινουμε με το ασανσερ, ενω ειχε κολλησει πανω μου και με φιλουσε με παθος, και τα χερια της επιαναν με μανια τον *ωλο μου. Μπαινουμε στο σπιτι και μου ψιθυριζει στο αυτι "αποψε, μωρο μου, θα κανουμε τρελες ανωμαλιες!". Τα εχασα και υποπτευθηκα τι μπορει να εννοουσε, αλλα δε σκαλωσα, ισα ισα καυλωσα κιολας.

    Μπαινουμε για ντουζ μαζι, και ενω το ζεστο νερο επεφτε πανω μας, αρχισαμε να γεμιζουμε φιλια ο ενας το κορμι του αλλου. Με μια κινηση με γυρναει πλατη προς εκεινη, πεφτει στα γονατα και μου ανοιγει τα *ωλομαγουλα με τα χερια. Με μιας εχωσε τη γλωσσα της στην τρυπα μου και αρχισε να τη ρουφα λαιμαργα, απολαμβανοντας παραλληλα τους πνιγερους αναστεναγμους καυλας που εβγαζα. Δεν υπηρχε η αισθηση! Μου γαμουσε την τρυπα με τη γλωσσα!

    Αφου χορτασε το γλειψιμο που μου εκανε, μου ειπε βγες απο τη μπανιερα και κατσε στα 4. Μουδιασμενος και χωρις να καταλαβαινω τι μου γινεται, κανω αυτο ακριβως που μου ειπε. Βγαινει βρεγμενη απο τη μπανιερα, και φευγει στο δωματιο της. Επιστρεφοντας, κρατουσε μια σακουλα. Χωρις να κοιταζω τι κανει, βγαζει κατι απο τη σακουλα. Νιωθω κατι υγρο και παγωμενο να σταζει πανω απο την τρυπα μου. Ηταν λιπαντικο, το οποιο αφου το απλωσε καλα απο μπρος μεχρι πισω, με μια αποτομη κινηση, χωνει ολοκληρο ενα δαχτυλο μεσα. Πεταχτηκα, απο το τσουξιμο και τον πονο, αφου το συναισθημα ηταν πρωτογνωρο για μενα.

    Μου εσπρωξε την πλατη, τα μουτρα μου ακουμπησαν στο πατωμα και ο *ωλος μου τουρλωσε τερμα, ακουγοντας την να λεει, "τι κωλαρα εχεις αντρα μου! αποψε θα νιωσεις πως ειναι οταν με ξεκωλιαζεις εσυ!", και εχωσε κι αλλο δαχτυλο, κανοντας μασαζ στον σφικτηρα, που ηδη ειχε αρχισει να χαλαρωνει.

    Αρχισε να μου βαραει σφαλιαρες και τα δαχτυλα εγιναν 3. Η τρυπα μου ειχε ανοιξει και τον πονο ειχε διαδεχθει η καυλα. Με σηκωσε και με πηγε στο κρεβατι της, οπου πανω ειχε αφησει ενα strap on, οχι πανω απο 15 ποντους, ομοιομα λευκου πεους με δυο μπαλες πολυ φυσικες απο κατω. Δε χανει ωρα. Το παιρνει το φοραει και πεφτει στα γονατα κανοντας μου μια τρελη πιπα, εχωντας δυο δαχτυλα στην τρυπα μου. Με κοιταει μες στα ματια και μου λεει, "εισαι ετοιμος για αλλαξοκωλιες ρε καριολη?". Τη σηκωνω ορθια, με το ομοιομα να κρεμεται αναμεσα στα ποδια της, και την αρχιζω στο ξεμουνιασμα τριβοντας το strap on της ταυτοχρονα.

    Με μια αποτομη κινηση ερχεται πισω μου και μου λεει, "σειρα σου να γαμηθεις και νιωσεις την *ωλαρα σου να ανοιγει". Χωρις να περιμενει, σπρωχνει το ομοιομα και σιγα σιγα χωνεται ολο μεσα μου, ετσι στα ορθια, ενω το κορμι της κολλαει στην πλατη μου και οι βυζαρες της χτυπουν με δυναμη πανω μου απο το μεσα εξω που εκανε.

    Τρελη καυλα, ενιωθα την τρυπα μου να ανοιγοκλεινει μονη της, και η κοπελα μου με αλλαζει σταση ανασκελα πανω στο κραβατι και τα ποδια μου στους ωμους της. Πλεον το ομοιομα εξαφανιζοταν μεσα μου, και μετα απο ενα 10λεπτο σε αυτη τη σταση, καθεται πανω μου οπως ημουν με την πουτσα ορθια. Χωνομια κατευθειαν στον κωλο της, και μετα απο 2-3 πανω κατω αρχιζω να τη χυνω χωρις σταματημο.

    Πεφτει πανω μου κουρασμενη και μου λεει, "απο δω και περα, ο ενας θα ξεκωλιαζει τον αλλον ισαξια. Θα ειμαι η πουτανα σου και θα σαι ο καριολης μου. Εχεις απιστευτο κωλο μωρο μου, και θελω να παιζουμε συνεχεια με τετοια παιχνιδια, μεχρι ο *ωλος σου να ανοιξει καλα και να μπαινω χωρις μεγαλη προσπαθεια".

    Απο τοτε, η ερωτικη μας ζωη εγινε φανταστικη!

    Θα περιγραψω και αλλα σκηνικα οπως εγιναν αργοτερα, σε αλλα post μου
     
  2. Ωραία περιγραφή.
    Το έχω βιώσει αν και όχι όπως το θέλω  
    Η πρώτη μου γεύση ήταν μια εμπειρία ναι μεν όμορφη, ωστόσο αρκετά ρηχή για τα δικά μου γούστα.

    Πλέον βρίσκομαι σε μια "σχέση" που ειλικρινά θέλω να το δοκιμάσω και πάλι αλλά έχουμε ακόμη πολύ καιρό μπροστά μας.

    Εύχομαι ότι καλύτερο και να συνεχίσεις να έχεις εξίσου όμορφες εμπειρίες  
     
  3. strap_on28

    strap_on28 Φαντασιωσεις και υγεια στο σεξ

    Νομιζω πως δεν πρεπει να υπαρχουν ορια σε τετοιες εμπειριες, και οτι γινεται, να γινεται με την καυλα του μυαλου εκεινη τη στιγμη. Δεν πρεπει να υπαρχουν ουτε taboo ουτε προκαταληψεις.

    Ολοι μας αξιζουμε την καλυτερη αντιμετοπιση στις φαντασιωσεις μας, και επιπλεον, να ξεπερασουμε καποια στερεοτυπα, οπως την ομοφοβια.

    Ελπιζω να ζησεις κι εσυ την εμπειρια αυτη οπως τη θελεις!
     
  4. Σιγουρα θα το δοκιμαζα!
     
  5. energizer7

    energizer7 Regular Member

    Ωραιο σκηνικο . Το διαμορφωσα σαν εικονα ηδη . Καπως ετσι ηταν κι εμενα η πρωτη μου φορα . Και , παρομοιως με σενα , με μικροτερη μου .
     
  6. Hankok

    Hankok Hell is empty and all the devils are here!

    Το εχω δοκιμασει εδω και καιρο και μου αρεσε τοσο που αποφασισα να το συμπεριλαβω στο μενου και μαλιστα τακτικα!   
     
  7. strap_on28

    strap_on28 Φαντασιωσεις και υγεια στο σεξ

    Ειμαι πραγματικα τρομερη εμπειρια! Κι εγω θα το εκανα συνεχεια αν ολες οι γυναικες δεν ειχαν taboo
     
  8. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Πολύ ωραιο.
     
  9. Chantalhjils

    Chantalhjils I don’t have a dirty mind, but a sexy imagination.

    Αχ αυτα τα κομπλιμεντα για τα οπισθια... απο μικρος τα ακουω, ακομη και μεχρι τωρα... καπως ετσι αρχιζουν ολα τελικα... Απολαυστε το !!!
     
  10. Καυλωσαμε και σήμερα