Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος skia, στις 30 Δεκεμβρίου 2010.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της σκλάβας


    Συμπαθεστάτη μου smari, ναι και εγώ είχα κάποτε σχέσεις με παντρεμένες σκλάβες και μάλιστα μερικές από αυτές διήρκησαν μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς δε παλιότερα ήμουν και εγώ παντρεμένος με βανίλλα ενώ ταυτόχρονα είχα και σκλάβα. Αυτά τα βιώματά μου όμως δεν αναιρούν τις απόψεις που έχω γι΄αυτού του είδους τις σχέσεις ακόμα και όταν εγώ είχα τέτοιες σχέσεις.

    Το ότι ποθούμε και θέλουμε να είμαστε με κάποιον/αν έστω και αν είναι παντρεμένος/η, δεν έπεται ότι έχουμε πραγματική σχέση αφέντη-σκλάβας. Αν ένας αφέντης δεν έχει την αποκλειστική χρήση της σκλάβας του (εκτός αν ίδιος θέλει να την δίνει και σε άλλους) και την μοιράζετε με τον άντρα της κατ΄εμέ πάντα δεν είναι σχέση αλλά απλά session.

    Αυτές είναι προσωπικές μου απόψεις, σεβαστή και κάθε άλλη άποψη!

    Καλή χρονιά και ότι ποθείς από πάνω σου... να το έχεις.
     
  2. Captain_Morgan

    Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    λολ...ο Κύριος σου το ξέρει; 
     
  3. kardy_

    kardy_ Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της σκλάβας


    Αγαπητέ Πέρρυ....

    δεν θελω να ακουω απο σένα τέτοια πράγματα γιατί μου ανεβαίνει η πίεση και χρονιάρες μέρες δεν είναι καλό.
    Εν θυμουμε πολλες κουβεντες περι δανεισμου και σχεση αφεντη-σκλαβας στις οποιες εχεις πει την γνωμη σου.....
    Επίσης το ότι καποιος παντρεμενος εχει σχεση με μια παντρεμενη(δηλωνω εναντια σε αυτο!) δεν ειναι σχεση αφεντη σκλαβας αλλα session ειναι θεωρω λανθασμενη αποψη!!!!
    Φυσικα ειναι δικη σου και εχεις το δικαιωμα τις αποψης σου....
    αλλα παρακαλω ας μην μπερδευουμε το βδσμ με την κηπουρικη ή γενικοτερα οποιαδηποτε αλλη ασχολια με το βδσμ!!!!!!!
    Επισης η νηματοθετρια εδωσε καθαρα να καταλαβουμε για σχεση αφεντη- σκλαβα....
    απο κει και περα....θες να μου πεις οτι οι σχεσεις που ειχες με παντρεμενες και κρατησαν χρονια....δεν ηταν σχεσεις Αφεντη-σκλαβας αλλα sessions???
    Αν ειναι ετσι πιστευω οτι καταλαβαινεις πως αναιρεις...και την εξεχουσα θεση που λες οτι εχεις σαν Μαστερ....αλλα και ολα οσα εχεις πει μεχρι τωρα...καθως και ολα οσα έζησες μεσα σε αυτες τις σχεσεις/sessions.
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Re: Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας


    Ελπίζω να μην το εννοείς σοβαρά αυτό που γράφεις. Ειδάλλως, πολύ φοβάμαι πως κάποιοι παίρνουν το status τους τόσο σοβαρά που στο τέλος καταλήγουν να γίνονται κωμικοί. Ο ερχομός ενός παιδιού στον κόσμο είναι ένα ζήτημα πολύ σοβαρό για να τίθεται σ' ένα πλαίσιο bdsm εντολών ή υποχρεώσεων. Δε μπορεί κάποιος, απλά και μόνο επειδή δηλώνει Master να υποχρεώνει τη σύντροφό του να φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Πόσο μάλλον αν αυτή θεωρεί πως δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Ας αφήσουμε, λοιπόν, τέτοιου είδους ζητήματα εκτός M/s πλαισίου, δεν επηρεάζουν μόνο τα δύο μέρη μιας σχέσης, επηρεάζουν και άλλους ανθρώπους, πόσο μάλλον ένα μικρό παιδί.
     
  5. Asimenios_Drakos

    Asimenios_Drakos Regular Member

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Αγαπητή μου Madlene

    Κακώς ελπίζεις να μην το εννοώ. Όσο κι αν σου φαίνεται άσχημο, ισχύει. Δυστυχώς η γνώση μου για την πραγματικότητα του BDSM ανά τον κόσμο έχει πολλά παραδείγματα επ' αυτού.

    Ας ξεκινήσουμε όμως από τα status. Κάποιοι τα παίρνουν σοβαρά γιατί ασχολούνται σοβαρά με αυτό που κάνουν. Αν για σένα είναι γραφικοί εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη γνώμη σου. Αν και είμαι από αυτούς που παίρνουν σοβαρά το status τους. Αλλά για να κατανοήσεις ορισμένα πράγματα χρειάζονται πολλές ώρες κουβέντας, ανάλυσης, διαφωνίας και τεκμηρίωσης σε ορισμένα πράγματα. Πράγμα που φοβάμαι ότι δεν είναι δυνατό και εύκολο υπό την παρούσα επικοινωνία. Προσωπικά εγώ θεωρώ γελοίους εκείνους που δεν δίνουν σημασία και απλά δηλώνουν ένα status. Το όποιο status και να έχουν. Έτσι μόνο και μόνο για να διαφέρουν από τον υπόλοιπο κόσμο και να δείχνουν ότι κάτι κάνουν κι αυτοί.

    Τώρα όσο αφορά το παιδί. Αυτό που έκανα ήταν να καταγράψω τις συνθήκες υπό τις οποίες μία εγκυμοσύνη έχει να κάνει με το BDSM και πως λειτουργεί μέσα σε αυτό. Κατ' επέκταση, λοιπόν, είτε μας αρέσει είτε όχι αυτή είναι η πραγματικότητα. Όταν θέλουμε να φοράμε ταμπέλες πρέπει να γνωρίζουμε τι φοράμε και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τις φοράμε. Αν ρωτάς την προσωπική μου γνώμη όσο αφορά την τεκνοποίηση, προσωπικά εγώ πιστεύω ότι το παιδί πρέπει να γεννιέται από ανθρώπους όταν αυτοί βρίσκονται στο απόγειο του έρωτά τους ψυχικά και σωματικά και οι ορμόνες τους ευδοκιμούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να αποκτήσουν παιδί και όχι όταν το προγραμματίσουν με άγχος, π.χ. αφού παντρευτούν, ούτε τυχαία επειδή έλαχε, ούτε κατ' εντολή, ούτε κατ' υποχρέωση, ούτε γιατί μεγάλωσαν και χτύπησε το βιολογικό τους ρολόι. Τα παιδιά των αγχωμένων και των προγραμματισμένων κυήσεων υστερούν μπροστά στα άλλα παιδιά.

    Τώρα επειδή όμως βρισκόμαστε σε BDSM forum που κάποιοι εξ' ημών παίρνουμε σοβαρά τη σχέση μας με τα status μας και την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, υποχρεούμαι να τονίσω τα στοιχεία του BDSM πάνω σε μια κύηση. Βλέπεις τα θέλω μου με τις γνώσεις μου γύρω από το θέμα έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους σαν δυο μοσχάρια που χτυπούν προς διαφορετική πλευρά κι εγώ πρέπει να τα ζεύξω στο ίδιο άροτρο για να οργώσω. Πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να συντρέξω το θέλω μου και το είναι μου για να βγάλω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη ζωή μου.

    Έχε υπόψιν σου ότι σε πολλά πράγματα στο BDSM ως μονάδες πιθανώς να μην συμφωνούμε σε προσωπικό επίπεδο μετέχοντας στο αντικείμενο, όμως υποχρεούμεθα πρώτα να βλέπουμε από το αντικείμενο που τα εκπροσωπούμε και μετά να προσθέτουμε την προσωπική μας ματιά και άποψη αν κι εφόσον έχει κάτι να προσθέσει σε μία ερώτηση που έχει να κάνει με το lifestyle. Γι' αυτό και διευκρίνισα πότε είναι BDSM η κύηση και πότε δεν είναι.

    Με τιμή κι εκτίμηση
    Ασημένιος Δράκος- Gorean Lord
     
  6. kardy_

    kardy_ Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της σκλάβας


    Αγαπητε....

    Το να ειναι παντρεμένοι αλλά για χ,ψ,ω λόγους να μην μπορουν να χωρίσουν αλλα να μένουν μαζί συμβατικά με τους συζύγους τους δεν μπορει να συμβαίνει??
    Ο κόσμος του "μαγικού" όπως το θέτεις συμβαίνει πολύ ποιο συχνά απο οτι μπορεις να φανταστείς....
    εξ άλλου μιλάμε για πολύ λεπτές έννοιες...
    το πως ορίζεις εσυ π.χ το βδσμ με το πως το ορίζω εγω μπορει να ειναι η μέρα με την νύχτα....πολυ απλά γιατι άλλες αναγκες εχεις εσύ και άλλες εγώ....αλλη καθημερινότητα...κτλ.....
    Όπως έχω πει πολλές φορές αν εχει βγει κάποιος οδηγός ΒΔΣΜ επίσημος βιβλιαράκι κανόνων και πρέπει ....παρακαλώ να μου το στείλει κάποιος...
    Θα μου επιτρέψεις απο την πείρα των χρόνων που έχω στον χώρο να σου πώ πως χαίρομαι πλέον που με αυτά που βλέπω νιώθω εκτος βδσμ.....(του βδσμ που βλέπω πως υπάρχει πλέον)
    και πως χαίρομαι που είμαι εντός βδσμ με τον τρόπο που είμαι και με αυτά που με μάθανε.
    Το θέμα μας όμως δεν ειναι αυτο...ετσι? 
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Καλή Χρονιά σε όλους, καλότατη, με όλα τα καλά  

    σνιφ... Ο Κύριός μου το είχε διακρίνει και μου το είχε υποδείξει  

    Να θέλει μια υποτακτική να συζητήσει για ένα θέμα που την απασχολεί γενικά ή για την ίδια και αντί γι αυτό να μαζεύει καρφιά για τον Κύριό της, αν πρόσεχε ή δεν πρόσεχε, αν την πρόσεχε ή δεν την πρόσεχε, αν ο ίδιος είναι κάθαρμα και αυτή θύμα και ζωντόβολο και ούτω καθ εξής...

    Σκέφτηκα ν ανοίξω νήμα γι αυτό χθες το απόγευμα γιατί μου έχει τύχει κι εμένα αλλά είπα δε βαριέσαι χρονιάρες μέρες και οι μόνοι που θα του ρίξουν ματιά θα είναι αυτοί που δεν θα το έκαναν έτσι και αλλιώς...

    Επί του θέματος,

    η Έλλη Παππά και ο Νίκος Μπελογιάννης έκαναν ένα παιδί. Η Έλλη Παππά ήταν παντρεμένη με τον Ηλία Ιωαννίδη. Το 1981 βγήκε το έργο "Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο" με την ιστορία του Μπελογιάννη, που τα έδειχνε όλα αυτά. Το έργο είδε ο Ηλίας Ιωαννίδης, ο οποίος τότε είπε στην παρέα του "τώρα γίναμε κι επισήμως κερατάδες".

    Δεν είναι όλοι οι τρόποι ζωής για όλους τους ανθρώπους. Δηλαδή, για όποιον δεν το κατάλαβε, δεν μπορεί να κάνει κανείς M/s ολοκληρωμένο και να είναι ή να περιμένει να περινέται για όλως διόλου αστός. Σε κάποια πράγματα θα διαφέρει και ας μην (πολυ)φαίνεται.
     
  8. gr_fun

    gr_fun Regular Member

    To bdsm μπορεί να είναι τρόπος ζωής για κάποιους, ενώ για κάποιους άλλους μπορεί να είναι ένα απλό παιχνίδι.
    Όμως, και θα χρησιμοποιήσω τις φτωχές μου γνώσεις περί νομικής, "οποιοδήποτε ιδιωτικό συμφωνητικό είναι άκυρο, αν παραβαίνει τους νόμους του κράτους"
    εν ολίγοις, αν εγώ κάνω ένα συμφωνητικό με τον Χ, λέγοντας σε αυτό ότι ο gr_fun έχει δικαίωμα να πυροβολήσει τον Χ, και το υπογράψουμε και οι 2, δεν πάει να πει ότι αν εγώ τον σκοτώσω παίρνω άφεση. Αντίθετα διώκομαι ποινικά.
    Κλείνω την παρένθεση και λέω το πολύ απλό:
    Δεν έχει σημασία αν η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη προέλθει στα πλαίσια bdsm ή όχι σχέσης.
    Το θέμα είναι τόσο λεπτό που αντιμετωπίζεται πέραν των bdsm πλαισίων, όπως και αν ορίζονται αυτά από τους εμπλεκόμενους, και η απόφαση είναι κοινή και δεν περιλαμβάνει σκλάβους, masters και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, καθότι στην τελική αφορά έναν τρίτο άνθρωπο που δεν ξέρει τι σημαίνει bdsm, vanilla και καιμάκι  
     
  9. smari

    smari Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Αγαπητέ μου Master Perri απο την στιγμή που ο ίδιος αναιρείτε την ιδιότητα σας ως Κυρίαρχος, τα πιστεύω σας, με τα ίδια σας τα λόγια
    και τις πράξεις σας δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε την κουβέντα.

    Ο καθείς βγάζει τα συμπεράσματα του.

    Σας ευχαριστώ για την ευχή και ανταποδίδω!
     
     
  10. SlaveRose

    SlaveRose Regular Member

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    έχω μπερδευτεί .. οι βδσμ άνθρωποι μένουν έγκυος διαφορετικά από τους βανίλλα ανθρώπους !! .. γιατί να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση επειδή είναι σκλάβα!! .. πως μένεις έγκυος χωρίς να το θέλεις .. αφού ξέρεις τι έχεις κάνει!! .. ο άντρας έχει ευθύνη .. αλλιώς είναι μαλάκας .. πρέπει να πάει φυλακή (για μένα)  
     
  11. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Αναλόγως το πόσα κιλά είσαι  
     
  12. Storm

    Storm Regular Member

    Re: Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Ενώ η άμοιρη κορασίς, η σκλάβα, το ατζινάβωτο αυτό αθώωο πλάσμα ζούσε στο Κωσταλέξι κλειδωμένη σ' ένα σκοτεινό υπόγειο και δεν ήξερε ούτε πώς πιάνονται τα παιδιά, ούτε τι είναι η αντισύλληψη. Δε φέρει καμία ευθύνη αυτό το αγγελούδι. Αυτός ο σιχαμένος διαφθορέας αθώων ψυχών, ο αλήτης ο μάστερ φταίει για όλα. Η ενήλικη σκλαβίτσα του 21ου αιώνα ευθύνη καμία.
    Τρέλανέ μας.