Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος skia, στις 30 Δεκεμβρίου 2010.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Τώρα το είδα, που να τα προλαβαίνεις όλα αν δεν είσαι 20 ώρες το 24ωρο μέσα στο φόρουμ... 



    Αγαπητές μου κορασίδες, τι σας κάνει να πιστεύετε ότι ανερεί κάποιος την ιδιοτητά του σαν κυρίαρχος όταν πιστεύει ότι δεν υπάρχει πλήρες και απόλυτη σχέση μεταξύ αφέντη και σκλάβας όταν η σκλάβα είναι παντρεμένη με άλλον άντρα;

    Ναι, το ξανατονίζω, ποτέ δεν πίστεψα ότι είχα τον απόλυτο και πλήρη έλεγχο όταν είχα σχέση με παντρεμένη σκλάβα. Πως μπορείς να λέει κάποιος Κ ότι είναι ιδιοκτήτης μιας σκλάβας, όταν μετά από την χρήση της από αυτόν την χρησιμοποιεί και ένας άλλος άντρας χωρίς να συναινεί αυτός;

    Εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησία δύο αντρών είναι η παντρεμένη σκλάβα σε βανίλλα γάμο, την οποία ο ένας την χρησιμοποιεί με βανίλλα τρόπο και ο άλλος με bdsm τρόπο.

    Και μάλιστα ο βανίλλας, έχει περισσότερα δικαιώματα από ότι ο αφέντης, γιατί αν θέλει ο βανίλλας να είναι 24/7 μαζί του η γυναίκα του μπορεί να είναι, ενώ ο αφέντης όσο και να θέλει δεν μπορεί, οπότε τί αφέντης είναι όταν δεν μπορεί να έχει όποτε θέλει την σκλάβα του και τί σκλάβα είναι αυτή αφού δεν μπορεί να υπακούσει σε όλα τα θέλω του αφέντη της και να είναι κοντά του όποτε την θέλει; Μιλάμε πάντα για σκλάβα και όχι για υποτακτική.

    Καλό είναι να λέμε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως μας βολεύει, και δεν είναι κακό ούτε μας ανερεί την κυριαρχικότητα ή την υποτακτικότητα μας όταν δεν έχουμε απόλυτη σχέση αφέντη-σκλάβας αλλά απολαμβάνουμε τα θέλω μας έστω μέσα από κάποια session όσπου να βρούμε αυτό που ψάχνουμε και να κάνουμε μία απόλυτη σχέση αφέντη-σκλάβας!

    Αυτή είναι η δική μου άποψη, σεβαστές και η άλλες απόψεις.

    Φιλιά και στις δυο σας, αγαπητές μου κορασίδες!!!

    Νηματοθέτρια, sorry που βγήκα εκτός θέματος.
     
    Last edited: 6 Ιανουαρίου 2011
  2. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

      
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Εύγε!!!
     
  4. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Λοιπον bdsm ανθρωποι που λεει και φιλη μας , αποφασιστε περι του τι ειναι σκλαβα και τι οχι ,
    διοτι αν δεχθουμε τα γραφομενα και λεγομενα σε συγχρονο νημα περι διαθεσιμοτητας της σκλαβας, και οχι μονο , απο τη στιγμη που εχει παραδωσει τον ελεγχο της στον Κυριο της (εξ ου και σκλαβα ), για το μονο που μπορει να φερει ευθυνη ειναι να μην πηρε ανελλιπως τα αντισυλληπτικα της εφ οσον ειχε εντελεθει απο τον Κυριο της να το κανει.
     
  5. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Re: Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Tal !
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    α) έχεις βρει τον τρόπο ν ανοιγοκλείνεις τον τράχηλο της μήτρας σου κατά βούληση και να αφήνεις να περνάει σπέρμα μόνο τις άγονες μέρες που γνωρίζεις άριστα ποιές είναι; Αν ναι, μην τον πεις πουθενά, θα μειωθεί σημαντικά ο πληθυσμός της γης μετά από τέτοια ανακάλυψη!

    Και βεβαίως, η δυνατότητα να ανοιγοκλείνεις τον τράχηλο της μήτρας σου όποτε εσύ το θέλεις, όπως π.χ. κουνάς χέρια και πόδια, σε κάνει όχι απλά Mistress, αλλά κατευθείαν Goddess, στην κυριολεξία όμως!

    β) αφού ξέρεις τί έχεις κάνει τότε γιατί έχει ευθύνη ο άντρας;

    γ) μόνον οι μαλάκες γεννοβολάνε;

    δ) να πάει φυλακή για χάρη σου εννοείς; Ψηλά δεν τον βάζεις τον πήχυ;

    @ thaleia,

    congrats μεν αλλά για να δανειστώ έκφραση ενός μέλους, πολλά μέλη θα προτιμούσαν να πάρουν την άπλυτη πούτσα του Κιγκ Κόγκ στο στόμα παρά να οριοθετήσουν τί είναι και τί δεν είναι. Προτιμούν να περνούν με άπλυτα χέρια τη φρεσκοαπλωμένη μπουγάδα των αλλωνών, δεν είν κακό, την BDSMική καθαρότητα μπορεί να μην την προάγει, αλλά τουλάχιστον το διασκεδάζουμε εδώ πέρα, δεν είναι;
     
  7. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Από πού προκύπτει αυτή η δήλωση;
    Ο προγραμματισμός δεν έβλαψε ποτέ κάνέναν, αντιθέτως, μια εγκυμοσύνη σε περίοδο που το ζεύγος δεν δύναται να ανταποκριθεί στις υποχρεωσεις που ανακύπτουν, ακόμη κι αν βρίσκεται στο απώγειο του έρωτά του, επιφέρει αδυσώπητα προβλήματα πάσης φύσεως.
     
  8. smari

    smari Regular Member

    έχουμε πολύ πλάκα τελικά εδω μέσα....
     
  9. Re: Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Ένας φίλος μου με παρόμοιες ιδέες με εμένα σχετικά με τον υπερπληθυσμό μου είπε χτες το εξής: «δεν υπάρχει λύση η άμβλυνση των μεγάλων προβλημάτων των ανθρώπων χωρίς δραματική μείωση του πληθυσμού τους όμως αυτό δεν θα γίνει επειδή δυο πράγματα είναι αδύνατον να πετύχει κάποιος α) να κάνεις το πάμφτωχο καρατσόλι να μη χύσει μέσα και β) Να σταματήσεις το σκληρό δίσκο που παίζει στα κεφάλια των περισσοτέρων γυναικών ο οποίος γυρίζει γύρω γύρω και λέει: παιδιά οικογένεια , παιδιά οικογένεια , παιδιά οικογένεια……»  
    Νομίζω κρινάκι ότι έχει δίκιο και ο πλυθησμος δεν θα μειωθεί ούτε στο ενδεχόμενο μιας τέτοιας ανακάλυψης.
     
  10. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    Re: Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας


    έλα ρε είστε φίλοι με τον μάλθους?? Να του πεις χαιρετίσματα, καιρό έχω να τον δω  

    ΥΓ πραγματικά ώρες ώρες αναρωτιέμαι γιατί κάθεστε και ασχολείστε με απόψεις ατόμων που στην πραγματική σας ζωή θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε μόνο με επιφωνήματα    
     
  11. Lost Hours

    Lost Hours Premium Member

    Αφού όλα τα μέλη αρνηθούν ότι το παιδί ειναι δικό τους (ολα όμως για να είμαστε σίγουροι) και αλληλοκατηγορηθούν όπως πρέπει, θα ακολουθήσουν οι επιστημονικές διαγνώσεις και οι νομικές διαδικασίες, ο Μαστερ, θα χωρίσει την γυναίκα του η οποία εξαιτίας ενοχικών παραρμήσεων θα γίνει σκλάβα μόνη ενώ ο μάστερ θα πάντρευτεί την σκλάβα του, κατόπιν "φιλικών" συμβουλών από το αφεντοσόι της σκλάβας, η οποία με την σειρά της λόγω της ζοφερής της πραγματικότητας και εκδήλωσης προτώγνωρων ενστίκτων αυτοσυντήρησης θα γίνει μίστρεςς γεγονός που θα επαναφέρει τον μάστερ στην θέση του σκλάβου. Τραγικό;
     
  12. Asimenios_Drakos

    Asimenios_Drakos Regular Member

    Απάντηση: Ενδεχόμενη Εγκυμοσύνη της σκλάβας

    Αν από τα παραπάνω που διάβασες στάθηκες σε ένα από τα επιχειρήματα για το πότε συσχετίζεται μια κύηση με το BDSM, μιας και η νηματοθέτρια μίλησε για σκλάβα, δεν μπορώ να παρακολουθήσω το συλλογισμό σου και να σου απαντήσω από που βγαίνει το συμπέρασμα αυτό. Άνοιξε ένα νήμα "παιδιά και νέοι γονείς" για να σου απαντήσω εκεί. Στο παρόν νήμα μιλάω μόνο αν ο κοινωνικός προβληματισμός ο οποίος αναφέρεται, που εμπεριέχει στην ερώτησή του τις λέξεις Αφέντης,σκλάβα ή Κυρίαρχος, υποταγμένος κλπ. έχει να κάνει με κύηση και υπό ποιες συνθήκες. Και στην περίπτωση αυτή προγραμματισμένη από κοινού τέτοια κύηση μπορεί να υπάρξει μόνο αν υπάρχει συναίνεση του υποταγμένου προς τον Κυρίαρχο κι αφού έχουν λάβει σοβαρά υπόψιν την ιδιαιτερότητα της κατάστασης που αναφέρει η νηματοθέτρια. Όπως π.χ. γάμος, όχι μεταξύ των κλπ. Εκτός αν έχω αντιληφθεί λάθος το νήμα.
    Ευχαριστώ πολύ για τη διάθεσή σου να σχολιάσεις τα λεγόμενά μου. Θα σου συνιστούσα, επιχειρήματα που πλαισιώνουν μια απάντηση να μην τα λαμβάνεις ως δηλώσεις.

    Με τιμή κι εκτίμηση
    Ασημένιος Δράκος- Gorean Lord