Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενοχλητικοί βανίλλα/υπό/σλειβς/Nτομ/Μαστερς

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 14 Οκτωβρίου 2017.

  1. Attila

    Attila New Member

    Τα κίτρινα γράμματακια του ονόματος που πατάς και συνεχιζεις στο αποστολή μυνημα την εξερεύνηση προφίλ κλπ;μπορει να σε ψάξει ο οποιοσδήποτε να σου στείλει η να σε ακολουθήσει ο οποιοσδήποτε.εισαι ορατός απο ενα εύρη κοινό.διαθεσημος ανα πάσα στιγμη για παραλαβή η αποστολή πμ θες η Οχι.δηλαδη δεν υπαρχει καπου η παράμετρος:εισαι ψηλός η κοντός με σπυριά η γυμνασμένος;εχεις φουσκοδεντριες μηπως;αν πλήρης μια η παραπανω παραμέτρους μην στειλεις πμ στην στιλβη.σε καμια περίπτωση η διαθεσημοτητα δεν σημαίνει και υποχρέωση για απάντηση αν αυτο καταλαβες.
     
  2. Attila

    Attila New Member

    Θελω να πω οτι κατεμε μπορει απο μεριάς σου να στηριχτεί οποιαδήποτε αντίδραση η τουπέ ύφος.οχι πως θα ηταν σωστο αλλα δεν πιστευω οτι διαφέρεις πολυ στην προσωπική σου ζωη απο οτι στην καθημερινή.μπορεις να υποστηρίξεις και τις σνομπ γυναίκες που συναντούμε στον εξω κοσμο ποσο μαλλον στον έσω κοσμο.
     
  3. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    @Θρυαλλίς εννοεί είσαι όμορφη αρα σου επιτρέπει να είσαι bitch

    Τέλειο!
     
  4. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Λίγο μπερδεμένα τα λες, οκ....

    Ναι, υπέροχο  
     
  5. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Έχω καταλάβει τι εννοείς από το πρώτο πόστ που έκανες σε αυτό το νήμα. Μία συμβουλή έχω να σου δώσω, μη γενικεύεις με τέτοια ευκολία κρίνοντας εξ'ιδίων τα αλλότροια και δεύτερον δεν υπάρχει λόγος για απελπισία επειδή μπορεί να έχεις κάποιες άσχημες εμπειρίες από κοινωνικές ή διαδικτυακές συναναστροφές. Έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες. Ψυχραιμία λοιπόν και λίγο πιο κριτική ματιά αλλιώς δεν πρόκειται να ξεφύγεις ποτέ από το δίπτυχο "όλοι οι άντρες/γυναίκες είναι γουρούνια/σκύλες". Αυτά τα ολίγα από εμένα. Καλή συνέχεια.
     
  6. Attila

    Attila New Member


    Βλεπω μια γενικότερη αντίδραση στην ένταξη και διατύπωση άποψης ενός νέου στα νήματα μέλους.ισως η καπως αντισυμβατική η απολυτη άποψη δημιουργεί πάντα κάποιες αντίδραςεις αλλα σχόλια ψυχολογικά τύπου για κάποια εμπειρία η γενικότητες τύπου όλες οι γυναίκες ειναι σκύλες κλπ δημιουργούν λαθος αντιλήψεις απέχουν απο εμενα.δεν ειναι το φορουμ μέρος για να κρίνω τις γυναίκες (παρα μονο αντιδρασεις) η για να μου χαρησει μια απογοήτευση.φανταζομαι το καταλαβαινεις.ειπα να διατυπώσω την άποψη μου για κατι που μου κανει εντυπωση.δεν κρίνω έξ ίδιων.ουτε ηθελα εξαρχης να ερθω στην οποιαδήποτε αντιπαράθεση.Τελος δεν γενικεύω με τετοια ευκολία ειμαι μέλος απο το 12-13 με διακοπή 1 χρόνου εχω μιλήσει άπειρες φορες εισπράττω σνομπισμο έως το στάδιο της φωτο μετα συνηθως οι όροι αντιτίθενται.καλη σου συνεχεια.
     
  7. Attila

    Attila New Member


    Καλως την,οτι σε χρειαζόμασταν για μια διαπίστωση.Για να σου απαντήσω πλήρως ναι η θριαλλις ειναι όμορφη και Οχι δεν ειναι αποδεκτή μια συμπεριφορά τετοια απλα μπορει να υποστηρίζει το είδος του σνομπ.ειναι διαφορετικο το να μπορεις να υποστηρίξεις απο το αν ειναι κοινός αποδεκτό.
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Κάθεστε και παίζεται με 38 προφιλ συγχρόνως και μετά κλαίγεστε ότι δεν βρίσκεται τον έρωτα. Έλεος λίγο.
     
  9. Attila

    Attila New Member


    Μάντλιν ανέφερα πουθενα οτι ψαχνω τον έρωτα;νομιζω εξαρχης εχω πει οτι πιστευω οι περισσότεροι αν Οχι ολοι οι άντρες του φορουμ μπαίνουν για να πουν καμια κουβεντα για να κάνουν κάποια επικοδομητική η φανταστική συζήτηση κ για ανταλλαγή απόψεων(πάντα υπαρχει η περιεργεια κ το ερέθισμα του τι ψάχνει ο άλλος και του πως ειναι).εγινε Απώλεια του πρώτου προφίλ μου λόγω κωδικού ουτε το πρωηγουμενο ουτε και αυτο ειναι «φτιαγμένα «προφίλ υπάρχουν μονο και μονο για καμια βόλτα ουτε ήμουν ποτε ενεργό μέλος ώστε να μπω σε μια κοινότητα ανθρώπων του χώρου.ας μην προβαίνουμε σε διαπιστώσεις που ειναι κραυγαλαια λαθος.
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    ?
     
  11. Attila

    Attila New Member


    Δομημένα με πληροφορίες και ενεργά.
     
  12. Enthralling kernel G

    Enthralling kernel G Regular Member

    Λαγουδότρυπα στον ορίζοντα...Μισό να πάρω τα χάπια μου γιατί σε τέτοιες καταστάσεις ισχύει πρωτίστως το έσο έτοιμος.